با سلام خدمت همه.
میشه بگید چطور میشه فهمید که اطلاعات ارسال شده از طریق ترمینال امولاتور به داخل EEPROM منتقل شده یا نه؟ من این برنامه رو تو پروتوس داخل یک مگا32 لود کردم و وقتی که کلیدی از صفحه کلید رو میزنم اون عدد تو ترمینال امولاتور نوشته میشه . ولی آیا اون کاراکتر داخل EEPROM هم واقعا رفته ؟ اگه رفته چطور میشه فهمید. ممنون میشم اگه کمک کنید.
میشه بگید چطور میشه فهمید که اطلاعات ارسال شده از طریق ترمینال امولاتور به داخل EEPROM منتقل شده یا نه؟ من این برنامه رو تو پروتوس داخل یک مگا32 لود کردم و وقتی که کلیدی از صفحه کلید رو میزنم اون عدد تو ترمینال امولاتور نوشته میشه . ولی آیا اون کاراکتر داخل EEPROM هم واقعا رفته ؟ اگه رفته چطور میشه فهمید. ممنون میشم اگه کمک کنید.
کد:
$regfile = "M32def.dat" $crystal = 8000000 $baud = 9600 Config Serialout = Buffered , Size = 10 Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portc.4 , Db5 = Portc.5 , Db6 = Portc.6 , Db7_ = Portc.7 , E = Portc.3 , Rs = Portc.2 Config Sda = Portc.0 Config Scl = Portc.1 Config I2cdelay = 1 Config Kbd = Porta Declare Sub Writeeepromserial Const Eewrite = 160 Const Eeread = 161 Dim A As Byte Dim B As Byte Dim Address As Word Lcd "Start Writing…" Address = &H0000 While Address < &H7FFF A = High(address) Print A B = Low(address) Print B Call Writeeepromserial Incr Address Wend End 'end program Sub Writeeepromserial I2cstart I2cwbyte Eewrite I2cwbyte A I2cwbyte B I2cwbyte 7 I2cstop Waitms 10 End Sub Writeeepromserial
دیدگاه