من LCD رو طبق شماتیک زیر به میکرو متصل کردم ولی نمی دانم با چه دستوری این LCD رو در BASCOM-AVR راه اندازی کنم ، در مقاله ای مشاهده کردم که این LCD رو با این دستور پیکربندی کرده بود (Config Graphlcd = Color , Controlport = Portc , Cs = 1 , Rs = 0 , Scl = 3 , Sda = 2 ) ولی من می خواستم که این دستور را با شماتیک زیر تغییر دهم و بتوانم LCD ام رو راه اندازی کنم لطفا من رو راهنمایی کنید
خوب کانفیگ رو مثل شماتیکت تغییر بده...یا شماتیکت رو مثل کانفیگت تغییر بده...
با تشکر از پاسختون آقای مهدی مهری اما اگر شما و یا بقیه دوستان لطف کنن و کانفیگ رو تغییر بدن خیلی ممنون میشم ، من LCD مثل شماتیک بستم اگر لطف کنید یا کانفیگ رو تغییر بدید یا این که توضیح و راهنمایی کنید که من خودم تغییر بدم
با تشکر از پاسختون آقای مهدی مهری اما اگر شما و یا بقیه دوستان لطف کنن و کانفیگ رو تغییر بدن خیلی ممنون میشم ، من LCD مثل شماتیک بستم اگر لطف کنید یا کانفیگ رو تغییر بدید یا این که توضیح و راهنمایی کنید که من خودم تغییر بدم
با تشکر آقای مهدی مهری ولی اگر راهنمایی کنید ممنون میشم ، من خودم حدث میزنم که Cs و Rs و Scl و Sda نام هر پایه LCD بوده و اعداد روبروی آنها نام پین هایی است که پایه ها به آن وصل شده است اما من چگونه تشخیص بدهم که حرف Rs کدام پایه از LCD است و...
سلام
دوستان به لینک زیر هم یک نگاه بندازید شاید مفید واقع بشه:
http://www.hayatieng.com/index.php?option=com_content&view=article& id=62:lcd-&catid=44:1389-01-07-20-43-13&Itemid=77
با تشکر از پاسخ همه دوستان ولی من اگر روش تغییر کانفیگ رو بلد بودم نیازی نمیدونستم که این مشکل رو با بقیه در میان بگذارم ، من نیاز به کمک دارم لطفا من رو راهنمایی کنید ، مشکل من در 2 پست بعدی خلاصه میشود
من LCD رو طبق شماتیک زیر به میکرو متصل کردم ولی نمی دانم با چه دستوری این LCD رو در BASCOM-AVR راه اندازی کنم ، در مقاله ای مشاهده کردم که این LCD رو با این دستور پیکربندی کرده بود (Config Graphlcd = Color , Controlport = Portc , Cs = 1 , Rs = 0 , Scl = 3 , Sda = 2 ) ولی من می خواستم که این دستور را با شماتیک زیر تغییر دهم و بتوانم LCD ام رو راه اندازی کنم لطفا من رو راهنمایی کنید
من هم دنبال یک lcd ارزان می گشتم که با 6100 آشنا شدم ولی بعد از تحقیق گفتند که گوشی خیلی قدیمیه دیگه ساپورت نمیشه و lcd نمیاد فقط از اوراقی ها تهیه میشه
قیمتش هم 5- 8 هزار تومن عوضش lcd 1110 یا 1200 قیمتش 2500 هست گوشیه مدل بالاییه و حالا حالا هم ساپورت میشه رو این کارکنید فکر کنم بهتره
تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
************************************************** ****کمک******************************************* *************
با سلام مجدد خدمت همه دوستان
با تشکر از همه مخصوصا از آقای رضا شفقی عزیز من تو بازار گشتم از اون مدل که پایه هاش رو میشه لحیم کرد نبود وسوکتیشو خریدم طبق شماتیک بستم ولی جواب نگرفتم اگه راهنمایی کنین خیلی ممنون میشم
سلام دوستان
من 1 عدد از این ماژول lcd رو از جهان کیت گرفتم و دیروز راه انداختم ولی بکلایت خیلی نورش کمه ، یه مدار آماده هم باهاش خریدم که از یک 7806 و یک مقاومت 10R برای تغذیه بکلایت استفاده کرده (یعنی 6 ولت !) ولی باز هم نورش کمه و فقط از یک زاویه میشه lcd رو دید .
1- به نظر شما 6 ولت برای این lcd زیاد نیست ؟! وقتی خود گوشی 3.7 ولت کار میکنه
2- اگر ممکنه راهنمایی کنید بدونم چطور نور بکلایت و تنظیم کنم
دیدگاه