اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نمایشگر دما با سنسور PT100

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نمایشگر دما با سنسور PT100

من جریان 5ma رو که به سنسور وصل کردم دمای 28 درجه اتاق رو 35 نشون میداد oo:

البته اینی که شما میگی با تجربه من متفاوته ولی خوب میشه بصورت تجربی تستش کرد یعنی با قرار دادن سنسور در یه دمای تقریبا ثابت بالای 100 درجه ابتدا بدون اینکه جریان رو بهش وصل کنید بوسیله مولتی متر اهمش رو بدست بیاریم و بعد دوباره تو همون محیط بمدت یکی دو دقیقه جریان مثلا 10ma رو به سنسور بدیم و اینبار هم اهم سنسور رو اندازه گیری کنیم

البته اگه نمیخواین از تقویت کننده خارجی استفاده کنین بهترین راه همونطور که دوستمون dr_mnf گفتن استفاده از تقویت کننده تفاضلی ADC میکرو با گین 10 هستش
    فقط نکتش اینه که بهتره برا این کار از AVR های SMD استفاده کنین

دیدگاه

با سلام یک سوال
      ایا میشه گین رو 100 یا 1000 گرفت ؟؟؟!!!! تا به راحتی ولتاژ رو بشه خوند

دیدگاه

با سلام فکر کنم اگه با تقویت گین 100 یا 1000 بگذاری خروجی تقویت کننده به ولتاژحدود5 ولت برسه و رنج دمایی برای محاسبه کم بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid sh
          من جریان 5ma رو که به سنسور وصل کردم دمای 28 درجه اتاق رو 35 نشون میداد oo:

البته اینی که شما میگی با تجربه من متفاوته ولی خوب میشه بصورت تجربی تستش کرد یعنی با قرار دادن سنسور در یه دمای تقریبا ثابت بالای 100 درجه ابتدا بدون اینکه جریان رو بهش وصل کنید بوسیله مولتی متر اهمش رو بدست بیاریم و بعد دوباره تو همون محیط بمدت یکی دو دقیقه جریان مثلا 10ma رو به سنسور بدیم و اینبار هم اهم سنسور رو اندازه گیری کنیم

البته اگه نمیخواین از تقویت کننده خارجی استفاده کنین بهترین راه همونطور که دوستمون dr_mnf گفتن استفاده از تقویت کننده تفاضلی ADC میکرو با گین 10 هستش
          فقط نکتش اینه که بهتره برا این کار از AVR های SMD استفاده کنین
          5 میلی فکر کنم زیاده در حد 1میلی آمپر باید از سنسور عبور کنه وگر نه مشکلی پیش میاد باعث گرم شدن خود سنسور میشه و دما با خطا خونده میشه
          self heating بهش میگن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X