من برنامه زیر رو نوشتم و در پروتئوس به درستی کار میکنه:
در این برنامه با توجه به ورودی های پورت B ، خروجی های پورت C تغییر میکنه در واقع مدار زیر رو ساختم:

اما وقتی به صورت زیر تغییرش میدم، مشکل داره و LED ها چشمک میزنه و درست کار نمیکنه.
من در ابتدا یک برنامه نوشته بودم که بر اساس متن دریافتی از Usart ، پورت C را تغییر میداد و همین مشکل چشمک زدن وجود داشت و فکر می کردم در usart مشکل داره. اما این برنامه ساده رو نوشتم که بر اساس دکمه ها ، متن رو تغییر بده و بعد بر اساس متن ، LED ها رو تغییر بده و دیدم که این قسمت ساده مشکل داره.ممنون می شوم راهنمایی کنید من که دیگه گیج شدم.
کد:
if(PINB.0==1) { PORTC.0=1; PORTC.1=0; } else if(PINB.1==1) { PORTC.0=0; PORTC.1=1; } else { PORTC.0=0; PORTC.1=0; } if(PINB.2==1) { PORTC.2=1; PORTC.3=0; } else if(PINB.3==1) { PORTC.2=0; PORTC.3=1; } else { PORTC.2=0; PORTC.3=0; }

اما وقتی به صورت زیر تغییرش میدم، مشکل داره و LED ها چشمک میزنه و درست کار نمیکنه.
کد:
if(PINB.0==1) { matn[2]='u'; } else if(PINB.1==1) { matn[2]='d'; } else { matn[2]='e'; } if(PINB.2==1) { matn[3]='u'; } else if(PINB.3==1) { matn[3]='d'; } else { matn[3]='e'; } if(matn[2]=='u') { PORTC.0=1; PORTC.1=0; } else if(matn[2]=='d') { PORTC.0=0; PORTC.1=1; } else { PORTC.0=0; PORTC.1=0; } if(matn[3]=='u') { PORTC.2=1; PORTC.3=0; } else if(matn[3]=='d') { PORTC.2=0; PORTC.3=1; } else { PORTC.0=0; PORTC.1=0; }
دیدگاه