اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت دیمر دیجیتال با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت دیمر دیجیتال با AVR

نوشته اصلی توسط hamedtaran
    درسته توی پروتئوس این کارو کردم، ولی این کار فقط برای تست توی پروتئوسه :NO:
    چون وقتی زمین مدار قدرتو به زمین کلی مدار وصل نمیکنم، پروتئوس یه ارور عجیب میده که کلی باهاش سر و کله زدم ولی نفهمیدم چرا! میتونین با پاک کردن زمین سمت راستی ارور رو ببینید. ولی در حالت واقعی، تغذیه میکرو جدا از قدرت هستش، اصلا هدف از اون اپتو کوپلر و اپتو ترایاک همین قضیه جدا سازی هستش،
    این همون مداریه که میگم، اگه براتون امکان داره تستش کنین، به احتمال زیاد جواب بده، ولی باید pwm با حداقل فرکانس 1 کیلو هرتز بدین، همون طور که میدونین این مدار به کلی فرق داره با مدارای دیگه، کلا zero crossing نداره و فقط با ایجاد تاخیر توی شارژ خازن کار میکنه. به جای ولوم هم یه مقاومت 100 کیلو بذارین. سلف و خازن 100 نانو زیاد مهم نیست، البته برای تست.
    من هنوز این مدار شما رو تحلیلش نکردم که ببینم چی به چیه...ولی ظاهرا آقا جعفر تستش کرده و بی جواب مونده...
    خودمم چون الان دیاک ندارم نمیتونم تستش کنم...:-(
    تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

به نظر من همون مدار ساده که از اپتوکوپلر استفاده کرده از همه بهتره .چون ما اولش خواستیم مدار تشخیص عبور از صفر رو حذف کنیم دیدیم نمیشه بعد اومدیم شارژ ودشارژ خازن رو کنترل کنیم که اینم نشد نداره ولی بیشتر از اون معمولی کار داره و حجم مدار خیلی زیاد میشه .البته اون ای سی که دوستمون معرفی کردن هم خوبه ولی بازم حجم مدار زیاد میشه
      روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
        اینم از عکسش
        جواب نداد؟ :cry: خروجی ترانزیستور قدرتو دیدین و ازش مطمئنین؟
        هیچ تغییری توی خروجی دیده نمیشه؟ اصلا؟ oo:
        :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
        انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آموزش ساخت دیمر دیجیتال با AVR

نوشته اصلی توسط punisher.x64
          در عمل که جواب نداد!:-(
          والا من نوعشو وقتی خریدم در نظر نگرفتم... :angry:بهتر از این چه مدلی هست؟...یه مدل دیگه به اسم Auto Motive دیدم که واسه بعضی مدلا هست...نمیدونم مگا8 هم اینو داره یا نه...
          نویز که واسه اینتراپت خارجی داشتم که با گذاشتن یه خازن 100نانو برطرف شد...سلف هم اصلا نمیذارم! :mrgreen:
          شما خودتون از کدوم مدل استفاده میکنید؟
          البته زیاد هم مهم نیست ولی بهتره از میکروی تایوانی استفاده کنید، خیلی خوب کار میکنن، همچنین اگه از نوع L استفاده کنین، نویز تغذیه هم تا حدودی رفع میشه، در ضمن میکروهای smd کمتر نویز میگیرن و بهتر کار میکنن، اینی که میگمو همه میگن، نمیدونم چرا اینجوریه
          من یکی داشتم که جدیدا فنا شد ، آی سی خیلی خوبی بود، در ضمن پسوند A نداشت

دیدگاه

جواب نداد؟ :cry: خروجی ترانزیستور قدرتو دیدین و ازش مطمئنین؟
            هیچ تغییری توی خروجی دیده نمیشه؟ اصلا؟ oo:
            :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
            من خروجی تریاک رو به یه ترانس 220 به 6 دادم تا به کارت اسیلوسکپم اسیب نرسه و باری هم روی تریاک باشه .خروجی هم داد ولی اولا فقط در نیم سیکل مثبت خروجی داد دوما با تغییر مقدار دیوتی سایکل هیچ تغییری در خروجی ندیدم ترانزیستور قدرت هم درست خروجی میداد .بیشتر ازاین با هاش ور نرفتم چون میترسیدم اشتباهی کنم و 220 بیفته روی کارت اسیلوسکپ و ......................
            روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
              من خروجی تریاک رو به یه ترانس 220 به 6 دادم تا به کارت اسیلوسکپم اسیب نرسه و باری هم روی تریاک باشه .خروجی هم داد ولی اولا فقط در نیم سیکل مثبت خروجی داد دوما با تغییر مقدار دیوتی سایکل هیچ تغییری در خروجی ندیدم ترانزیستور قدرت هم درست خروجی میداد .بیشتر ازاین با هاش ور نرفتم چون میترسیدم اشتباهی کنم و 220 بیفته روی کارت اسیلوسکپ و ......................
              ای ول داداش، شرمنده زحمت دادم، همون بهتر که مثل بچه آدم مدار اولی رو ببندیم :read:

دیدگاه

دوستان عرض سلام مجدد
                به نظرم این مدار گذر از صفر که من استفاده میکنم و مدارش رو هم تو پستای قبلی گذاشتم یه مشکل داره اونم اینه که قبل از اینکه نیم سیکل شروع بشه در حد 1 میلی ثانیه زودتر اینتراپت رو تحریک میکنه...
                واسه همین میخام مدار گذر از صفر رو تغییر بدم....میخوام به جاش از مقایسه کننده آنالوگ خود میکرو استفاده کنم به این صورت که AIN0 رو به زمین وصل میکنم و AIN1 رو هم به یکی از خروجی های ترانسی که قراره واسه تغذیه مدار ازش استفاده کنم...قاعدتا باید وقتی که دقیقا صفر اتفاق میفته و حالت خروجی مقایسه گر Toggle میشه اینتراپت رخ بده...ولی با پروتئوس که تست میکنم جواب نمیگیرم
                به نظر شما این کار منطقیه؟...اگه آره بفرمایید چه اصلاحاتی انجام بدم تا مشکل حل شه...
                ممنون از همه

www.intelart.ir

دیدگاه

دوستان عرض سلام مجدد
                  به نظرم این مدار گذر از صفر که من استفاده میکنم و مدارش رو هم تو پستای قبلی گذاشتم یه مشکل داره اونم اینه که قبل از اینکه نیم سیکل شروع بشه در حد 1 میلی ثانیه زودتر اینتراپت رو تحریک میکنه...
                  واسه همین میخام مدار گذر از صفر رو تغییر بدم....میخوام به جاش از مقایسه کننده آنالوگ خود میکرو استفاده کنم به این صورت که AIN0 رو به زمین وصل میکنم و AIN1 رو هم به یکی از خروجی های ترانسی که قراره واسه تغذیه مدار ازش استفاده کنم...قاعدتا باید وقتی که دقیقا صفر اتفاق میفته و حالت خروجی مقایسه گر Toggle میشه اینتراپت رخ بده...ولی با پروتئوس که تست میکنم جواب نمیگیرم
                  به نظر شما این کار منطقیه؟...اگه آره بفرمایید چه اصلاحاتی انجام بدم تا مشکل حل شه...
                  ممنون از همه
                  به نظر من تا اونجایی که ممکنه از ترانس استفاده نکنید، چون اولا هزینه زیاد میشه، دوما حجم مدار خیلی میره بالا،
                  شما نمونه های تجاری رو دیدین؟ طوری ساختن که به اندازه یک کلید معمولی جا میگیره!
                  همچنین هر چه قدر برنامه رو پیچیده تر کنی، احتمال درست کار نکردن میکرو خیلی بیشتر میشه، (به دلیل نویز روی پایه ها)
                  همچنین تجربه نشون داده که میکرو وقتی چند تا کارو باهم یجا انجام میده یهو بدون دلیل قاطی میکنه، وقتی شما توی برنامتون چندین اینتراپت (که احتمالا کلی میخوای کد توی تابع هاشون بنویسی) استفاده میکنی، نباید انتظار داشته باشی که زمانبندی میکرو با برق خوب پیش بره، پس بهتره که این کارو بسپاری به مدار ساده بیرونی :NO:
                  اون مدار عبور از صفر صفحه 1 کاملا درست کار میکنه، اصلا یه نگا بهش بندازی متوجه میشی که چه مدار باحالیه :nice:
                  توی مدار شما اون قسمتشو(zero) خیلی خیلی خلاصه کرده، حدث میزدم درست کار نکنه، البته مدار zero منم زیاد شلوغ نیست، به نظرم ببندی خوب کار میکنه، ترانزیستورش هم bc107 هستش
                  عزت زیاد

دیدگاه

به نظر من تا اونجایی که ممکنه از ترانس استفاده نکنید، چون اولا هزینه زیاد میشه، دوما حجم مدار خیلی میره بالا،
                    شما نمونه های تجاری رو دیدین؟ طوری ساختن که به اندازه یک کلید معمولی جا میگیره!
                    همچنین هر چه قدر برنامه رو پیچیده تر کنی، احتمال درست کار نکردن میکرو خیلی بیشتر میشه، (به دلیل نویز روی پایه ها)
                    همچنین تجربه نشون داده که میکرو وقتی چند تا کارو باهم یجا انجام میده یهو بدون دلیل قاطی میکنه، وقتی شما توی برنامتون چندین اینتراپت (که احتمالا کلی میخوای کد توی تابع هاشون بنویسی) استفاده میکنی، نباید انتظار داشته باشی که زمانبندی میکرو با برق خوب پیش بره، پس بهتره که این کارو بسپاری به مدار ساده بیرونی :NO:
                    اون مدار عبور از صفر صفحه 1 کاملا درست کار میکنه، اصلا یه نگا بهش بندازی متوجه میشی که چه مدار باحالیه :nice:
                    توی مدار شما اون قسمتشو(zero) خیلی خیلی خلاصه کرده، حدث میزدم درست کار نکنه، البته مدار zero منم زیاد شلوغ نیست، به نظرم ببندی خوب کار میکنه، ترانزیستورش هم bc107 هستش
                    عزت زیاد
                    سلام
                    هدف من ساخت دیمر نیست...دارم یه کنترلر PID فازی طراحی میکنم که قراره دمای یه المنت 300 وات رو با الگوریتم Clustring کنترل کنه...چون خروجی AC نیاز دارم باید قسمت قدرت مدارم به شکل یه دیمر باشه...واسه همین اول سعی دارم یه دیمر خوب پیدا کنم و بعد برم سراغ ادامه کار...اتفاقا همین امروز یه مگا8 رو پروازش دادم رفت!حواسم نبود که تقسیم ولتاژ بزارم یه ترانس 7 حالته رو وصل کردم به مقایسه کننده آنالوگ فک کردم روی 3ولته!نگو 12 بوده!!!هیچی دیگه میکرو بای بای کرد و پرکشید! :applause:
                    بله چشم اونو هم امتحان میکنم... یه چیزی مدار شما دقیقا در لحظه 0 اینتراپت رو تحریک میکنه؟
                    فقط یه سوال دیگه دارم...براس تغذیه مدار به جای استفاده از ترانس چه چیزی رو پسشنهاد میکنید؟میخام 12ولت 300میلی آمپ رو جواب بده...از این مبدل ها که تو بازار هست میشه استفاده کرد؟

www.intelart.ir

دیدگاه

سلام
                      هدف من ساخت دیمر نیست...دارم یه کنترلر PID فازی طراحی میکنم که قراره دمای یه المنت 300 وات رو با الگوریتم Clustring کنترل کنه...چون خروجی AC نیاز دارم باید قسمت قدرت مدارم به شکل یه دیمر باشه...واسه همین اول سعی دارم یه دیمر خوب پیدا کنم و بعد برم سراغ ادامه کار...اتفاقا همین امروز یه مگا8 رو پروازش دادم رفت!حواسم نبود که تقسیم ولتاژ بزارم یه ترانس 7 حالته رو وصل کردم به مقایسه کننده آنالوگ فک کردم روی 3ولته!نگو 12 بوده!!!هیچی دیگه میکرو بای بای کرد و پرکشید! :applause:
                      بله چشم اونو هم امتحان میکنم... یه چیزی مدار شما دقیقا در لحظه 0 اینتراپت رو تحریک میکنه؟
                      فقط یه سوال دیگه دارم...براس تغذیه مدار به جای استفاده از ترانس چه چیزی رو پسشنهاد میکنید؟میخام 12ولت 300میلی آمپ رو جواب بده...از این مبدل ها که تو بازار هست میشه استفاده کرد؟
                      بله در لحظه صفر پالس میده.
                      اگه تا 50 میلی آمپر کارتونو راه مینداخت میتونستین از مداراتی که 220 به 5 ولت بدون ترانس هستن استفاده کنین، در غیر اینصورت میتونین یه شارژر کهنه موبایل پیدا کنید که میتونه از 400 تا 800 میلی آمپر جریان بده و ولتاژش دقیقا
                      5 هستش، من یدونه 800 میلی آمپر جمع و جورشو دارم، این منبع تغذیه ها چون سویچینگ هستن اینقدر کوچیکن.
                      اینم عکسش:

دیدگاه

سلام آقا حامد
                        بله...منم واسه تغذیه مدارایی که رو بردبورد میبندم از همین شارژر ها استفاده میکنم.ولی چیزی که هست تو این کنترلر یه فن هم باید بذارم...ولتاژ کاری فن 12هستش و تنها مشکل من سر تغذیه همین فن هست وگرنه خود مدار فک کنم با همون 50میلی کار کنه...تو انجمن سرچ کردم مثل اینکه یه نوع مبدل تغذیه هستش که همزمان هم 220به12 داره و هم 220به5 ولی اطلاعات بیشتری در موردش پیدا نکردم.حالا بازم میگردم اگه از اونا پیدا کنم که خیلی بهتره مدارم هم جمع و جور میشه هم خوشگل! :mrgreen:
                        با اجازه

www.intelart.ir

دیدگاه

پیداش کردم...قط امیدوارم خلاف قوانین نباشه..چون توی فروشگاه خودمون سرچ زدم ولی پیدا نشد...مجبورم به فروشگاه همسایه لینک بدم...

http://iran-micro.com/%D9%85%D8%A8%D...AA-p-1924.html

www.intelart.ir

دیدگاه

پیداش کردم...قط امیدوارم خلاف قوانین نباشه..چون توی فروشگاه خودمون سرچ زدم ولی پیدا نشد...مجبورم به فروشگاه همسایه لینک بدم...

http://iran-micro.com/%D9%85%D8%A8%D...AA-p-1924.html
                            این قطعه ای که لینک دادی خیلی خوبه، فقط ابعادشو نگفته، قیمت هم نگفته، اصلا موجودی صفره! اگه جای دیگه دیدین لینک بدین.

دیدگاه

اینم مدار طراحی شده توسط آقای مهندس لاچینی که به نظرم مدار خیلی خوبی هست: :applause:

دیدگاه

این قطعه ای که لینک دادی خیلی خوبه، فقط ابعادشو نگفته، قیمت هم نگفته، اصلا موجودی صفره! اگه جای دیگه دیدین لینک بدین.
                                ابعادش که به نظر میاد جمع و جور باشه...ولی اگه گیر بیاد خوبه...چون فقط همین فروشگاهی که لینک دادم داره...
                                تو بازار باید بگردم ببینم هست یا نه...خودمم خیلی لازمش دارم ...
                                اگه دیدمش حتما حبر میدم...

www.intelart.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X