اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Chip Enable Program Error

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : Chip Enable Program Error

سلام دوستان من تا چند روز پیش با پروگرمر usbasp و نرم افزار progisp چندین برنامه رو پروگرم کرده بود از وقتی فیوز بیتها رو دستکاری کردم(چون سرعت اجرای دستورات کند بود) حتی با برگردوندن رو دیفالت مدام chip enable program error میده برا درست شدنش باید چیکار کنم؟خواشاً راه حل بدون نیاز به کرستال پیشنهاد کنید چون فعلاً ندارم
    با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed62
      سلام دوستان من تا چند روز پیش با پروگرمر usbasp و نرم افزار progisp چندین برنامه رو پروگرم کرده بود از وقتی فیوز بیتها رو دستکاری کردم(چون سرعت اجرای دستورات کند بود) حتی با برگردوندن رو دیفالت مدام chip enable program error میده برا درست شدنش باید چیکار کنم؟خواشاً راه حل بدون نیاز به کرستال پیشنهاد کنید چون فعلاً ندارم
      با تشکر
      اینو بگیر بساز حالشو ببر!
      1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
      من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
      !Electronic On! Programming On
      هوشمندانه سوال بپرسیم!
      http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed62
        با تشکر
        داخل دفترچه هم نوشته که ایجور موقع ها باید از مد isp استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
          داخل دفترچه هم نوشته که ایجور موقع ها باید از مد isp استفاده کنید
          دوست غزیز میشه بیشتر راهنمایی کنید چطوری باید رو مد isp تنظیم بشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed62
            با تشکر
            شما متونید بایه میکروی دیگه میکروی خراب را درست کنید!
            خیلی ساده اس فقط باید یک میکروی سالم رو طوری برنامه ریزی کنید که مدام یک پین را روشن حاموش کنه (بدون تاخیر!) و بعد این پین را به پین xtal1 میکروی خراب متصل کنید و کابل آی اس پی را به میکرو خراب وصل کرده و سریعا فیوزبیت کلاک را به حالت داخلی برگردانید.

1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
            من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
            !Electronic On! Programming On
            هوشمندانه سوال بپرسیم!
            http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X