درود بر همگی دوستان من هم با تایمر هم بدون تایمر رفرش روی سون سگمنت رو تست کردم اما نویز میافته روش یعنی وقتی عددها عوض میشه مثلا وقتی عدد 1 رو نشون میده خونه های دیگه کم رنگ روشن میشن ایراد از برنامه اس یا سخت افزار ایراد داره؟چون بردبرد اتصالاش شل هست و نویزش زیاده نمیدونم چرا اینجوریه کسی هس کمک کنه؟راستی با ds1307 هم کار میکنم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل در نویز روی سون سگمنت
Collapse
X
-
پاسخ : مشکل در نویز روی سون سگمنت
داداش یه فیلم یا یه عکس از مدارت بزار
.The best question deserves a better answer
=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
«پناه»می برم «به خدا»
از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط کوروش22درود بر همگی دوستان من هم با تایمر هم بدون تایمر رفرش روی سون سگمنت رو تست کردم اما نویز میافته روش یعنی وقتی عددها عوض میشه مثلا وقتی عدد 1 رو نشون میده خونه های دیگه کم رنگ روشن میشن ایراد از برنامه اس یا سخت افزار ایراد داره؟چون بردبرد اتصالاش شل هست و نویزش زیاده نمیدونم چرا اینجوریه کسی هس کمک کنه؟راستی با ds1307 هم کار میکنمبیایید با Google آشتی کنیم!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Rezash867 سگمنت رو با ادوات جانبی به میکرو وصل کن احتمالا مشکلت حل میشه
میدونی چه ادواتیه دیگه؟در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Rezash86با توجه به کاتد مشترک بودن یا آند مشترک بودن ،برای تغیر عدد در برنامه بسکام خود ابتدا تمامی پایه های مشترک را در حالت غیر فعال برده و سپس موارد مورد نظر را فعال کنید
نکته:چرا در ابتدای برنامه از دستورات زیر استفاده نکرده اید؟
کد:$hwstack $swstack $framsize
مگر این کارو نکردم؟در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........
دیدگاه
-
این تیکارو جای گزین تیکه قبلی کن
کد:7seg: Incr Sel_7seg PORTA=0xff Select Case Sel_7seg Case 1: Portb.1 = 1 : Portb.2 = 0 : Portb.3 = 0 : Portb.4 = 0 Flag = S1 Case 2: Portb.1 = 0 : Portb.2 = 1 : Portb.3 = 0 : Portb.4 = 0 Flag = S2 Case 3: Portb.1 = 0 : Portb.2 = 0 : Portb.3 = 1 : Portb.4 = 0 Flag = M1 Case 4: Portb.1 = 0 : Portb.2 = 0 : Portb.3 = 0 : Portb.4 = 1 Flag = M2 Sel_7seg = 0 End Select Select Case Flag Case 0: Porta = &HC0 Case 1: Porta = &HF9 Case 2 : ai Porta = &HA4 Case 3: Porta = &HB0 Case 4: Porta = &H99 Case 5: Porta = &H92 Case 6: Porta = &H82 Case 7: Porta = &HF8 Case 8: Porta = &H80 Case 9: Porta = &H90 Case 10: Porta = &HBF End Select Return
.The best question deserves a better answer
=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
«پناه»می برم «به خدا»
از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط •.´™ مَسِِــــح`.•این تیکارو جای گزین تیکه قبلی کن
کد:7seg: Incr Sel_7seg PORTA=0xff Select Case Sel_7seg Case 1: Portb.1 = 1 : Portb.2 = 0 : Portb.3 = 0 : Portb.4 = 0 Flag = S1 Case 2: Portb.1 = 0 : Portb.2 = 1 : Portb.3 = 0 : Portb.4 = 0 Flag = S2 Case 3: Portb.1 = 0 : Portb.2 = 0 : Portb.3 = 1 : Portb.4 = 0 Flag = M1 Case 4: Portb.1 = 0 : Portb.2 = 0 : Portb.3 = 0 : Portb.4 = 1 Flag = M2 Sel_7seg = 0 End Select Select Case Flag Case 0: Porta = &HC0 Case 1: Porta = &HF9 Case 2 : ai Porta = &HA4 Case 3: Porta = &HB0 Case 4: Porta = &H99 Case 5: Porta = &H92 Case 6: Porta = &H82 Case 7: Porta = &HF8 Case 8: Porta = &H80 Case 9: Porta = &H90 Case 10: Porta = &HBF End Select Return
داداش فقط این رو اضافه کردی PORTA=0xff ؟ یعنی با همین حل میشه؟سگمنت هام آند هستند راستی اینم قرار دادم ارور گرفت باید جای x حرف h قرار بدم فک کنم اینجوری: PORTA=&Hff
در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........
دیدگاه
-
دوستان میگم اگه بجای ارسال مستقیم دیتا از 7447 استفاده کنم و bcd ارسال کنم مشکل حل میشه؟از این کدها جای اون کدهای هگز استفاده کنم :
Data &B0000 , &B0001 , &B0010 , &B0011 , &B0100 , &B0101 , &B0110 , &B0111 , &B1000 , &B1001
امکان داره حل شه؟در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........
دیدگاه
-
یوهوووووووووووووووو ایوووووووووووول داش مسیح این کد که گفتی رو تغییر دادم درست شد PORTA=&Hff :applause: :applause: :wow: :wow: :wow: دمتون گرمممممممممممممممممم دوستان دیگه که اومدن و کمک کردمن .......پروگرمرر و بردبرد کنارمه زیاد به پروتئوس اعتباری نیس :biggrin:در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........
دیدگاه
دیدگاه