اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانهآ‌ای برای چیپ AD7780-AD7730

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخانهآ‌ای برای چیپ AD7730

دوباره سلام
    تشکر ویژه دارم ازشما استاد گرامی(ahmadmn) به خاطر اطلاعاتی که تا اینجا در اختیار من گذاشته اید.
    کد شما جواب داد،منتها یک delay در قسمت lcd به کد شما اضافه کردیم.
    من تا اینجا به دقت 15 گرم رسیدم.رجیستری هست که به وسیله آن به دقت بیت بالاتری برسیم؟
    همیاری یعنی همکاری و دوستی

دیدگاه

دمت دایی جان
      اولین نکته اینه که چه لودسلی داری. مثلا اگه لودسل 1000 کیلویی داری دقت 0.1 کیلو خوبه و بیشتر کردنش چندان ساده نیست.
      در کل بهترین راه برای دقت بیشتر استفاده از روش متوسط گیریه. اگه دقت کرده باشی AD7730 توی حالت نرمال می تونه 150 نمونه در ثانیه به ما دیتا بده. اما برای نمایش ما به سرعت کمتر از 5 نمونه در ثانیه نیاز داریم چون چشم و ذهن ما قادر نیست با سرعت بیشتر بخونه. بنابراین سرعت رو باید 30 برابر کمتر کنیم. یعنی هر 30 تا نمونه رو باهم جمع کنیم و بعد تقسیم بر 30 کنیم. اینجوری هم سرعت نمایش درست میشه و هم دقت ما چندین برابر میشه.
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

با عرض سلام
        استاد گرامی جناب (ahmadmn) لودسل ما 30 کیلویی است.
        حالا وقتی ما جسم را بر روی لودسل قرار میدهیم یک عدد ثابت را نشان میدهد.ما چطوری میتوانیم با میانگین گیری دقت را بالاتر ببریم؟
        با تشکر بسیار زیاد

دیدگاه

دوباره سلام؛
          استاد ما رجیستر mode_low رو با 2432 ،OR کردیم و حالا در این حالت به دقت تقریبا 1گرم رسیدیم.
          اگه ممکنه میخواستم ازتون خواهش کنم درباره کار این رجیستر اطلاعات بیشتری رو در اختیارم بذارید.

دیدگاه

دمت دایی جان
            دو بیت اول Mode Register برای انتخاب کانال ورودی هستند که CH0 و CH1 اسمشونه.
            شما هردو رو صفر گذاشتید یعنی کانال 1 ورودی رو انتخاب کردید. اگه بخواهید دوتا لودسل رو با یک AD7730 بخونید باید توسط این 2 بیت لودسل مورد نظر رو انتخاب کنید.
            بیت بعدی BO اسمشه و برای تست لودسل بکار میره. اگه لودسل قطع باشه با یک کردن این بیت و خوندن از AD7730 می تونید متوجه قطع بودن لودسل بشید. در حالت نرمال باید این بیت رو صفر کنیم.
            بیت بعدی CLKDIS اسمشه و یک کردنش باعث میشه پایه MCLK OUT آی سی دیگه کلاک نده. این بدرد وقتی می خوره که از کلاک خروحی AD7730آ‌برای تغذیه بقیه آی سی ها استفاده کرده باشیم.
            دو بیت بعدی RN1وRN0 هستند که برای انتخاب رنج ولتاژ وردی بکار میرن. اگه لودسل شما 2mV/V باشه با تغذیه 5 ولت خروجی 10 میلی ولت در بار بار نهایی میده پس باید RN1وRN0 رو صفر کنید تا رنج ولتاژ ورودی آی سی 10 میلی ولت بشه.
            اگه لودسل شما 3mV/V باشه باید RN0 رو یک و RN1 رو صفر کنید تا رنج ولتاژ ورودی 20 میلی ولت بشه.
            بیت بعدی بلا استفاده است و همیشه باید صفر بشه.
            بیت بعدی HIREF اسمشه و برای انتخاب رفرنس بکار میره. اگه ولتاژ رفرنس AD7730 پنج ولت باشه باید این بیت رو 1 کنید.
            بیت نهم WL هست که اگه 1 باشه دیتای خروجی 24 بیتی و اگه 0 باشه 16 بیتیه.
            دوبیت بعدی D1وD0 هستند که برای کنترل دو خروجی دیجیتال AD7730 بکار میرن. ورودی های کانال دوم AD7730 می تونن بعنوان خروجی دیجیتال بکار برن و با این بیت ها میشه اونا رو صفر و یک کرد.
            بیت بعدی DEN نام داره که برای فعال کردن خروجی های دیجیتال که در بالا گفتم بکار میره.
            بیت بعدی B/U نام داره که پولاریته ورودی های AD7730آ‌ رو تعیین می کنه. اگه این صفر باشه ولتاژ ورودی می تونه مثبت و منفی باشه و اگر 1 باشه ولتاژ وردی فقط می تونه مثبت باشه. پس اگه لودسلی که دارید هم در حالت فشاری و هم در حالت کششی کار می کنه باید این بیت رو صفر کنید. ولی اگه فقط در یک جهت به لودسل نیرو وارد میشه باید این بیت رو 1 کنید.
            سه بیت آخر هم MD2 MD1 MD0 هستند که برای انتخاب مد کاری AD7730آ‌ بکار میرن. برای کالیبراسیون هم باید به این 3 بیت فرمان بدیم. البته امروزه میکروها می تونن محاسبات پیچیده رو براحتی انجام بدن و کالیبراسیون AD7730آ‌ کمتر استفاده میشه. برای کارکرد عادی باید 0 0 1 رو داخل این سه بیت بریزیم که شما هم ریختید.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان یه سوالی داشتم با 7780 میشه روی سیستم های توزین کار کرد یا سیستم های کیسه پرکن که باید تو 3 یا 4 ثانیه کیسه پر بشه این سرعت پایین 7780 جواب کار رو میده رو فرکانس 16.7 و 10 که تو ددیتا شیت نوشته 120و300 میلی ثانیه به نظر شما این زمان برای سیستم های توزین زیاد نیست ممنون میشم کمکم کنید در این مورد
              در پناه حق
              فهبنی صبرت علی عذابک فکیف اصبرعلی فراقک
              گیرم که برعذاب توصبر کنم ،چگونه بر جدایی ات شکیبایی ورزم

دیدگاه

سلام دایی جان
                درست حدس زدی.
                سرعت AD7780 برای این سیستم ها کمه و باید از ADC های سریعتر استفاده کنی.
                یه نمونش CS5532 است که فعلا توی بازار موجوده. این آی سی در سرعت 960 نمونه در ثانیه دقت 16 بیت داره و به نظر برای کار شما مناسبه.

دیدگاه

خسته نباشید بچه ها میخواستم سوال کنم از دایی احمدمون بهترین ad های تو بازار که جواب خودشون خوب دادن یه چند تایی به من معرفی میکنید که نرخ سمپلشون تو ثانیه هم بالا باشه همین cs5532 که معرفی کردید میخواستم بدونم چطور ایسی هست ارزش رو داره من وقت بزارم تمام رجیستراشو و تمام امکاناتش رو راه بندازم در عمل خوب جواب میده ممنون از لطفتون اگر هم ad بهتری رو میشناسید معرفی کنید تا برم دنبالش کارمون رو راه بندازیم ممنون از لطف همه

دیدگاه

سلام دایی جان
                    متاسفانه بهترین آی سی ها هیچوقت توی ایران نیست و باید از خارج تهیه کنید. با آی سی cs5532 خودم کار نکردم چون فقط با مبدلهای شرکت ADآ‌ کار می کنم. اما مطابق دیتاشیت cs5532 نیازهای شما رو برآورده می کنه.
                    اگه کار عجله نداری می تونی آی سی شاهکار AD7195 رو سفارش بدی برات بیارن.
                    البته اگه با AD7730 کار کرده باشی برای سرعت های متوسط خیلی هم خوبه. بستگی به این داره که می خوای یه کار تحویل بدی و بری یا می خوای روی آینده سرمایه گذاری کنی.

دیدگاه

دمت دایی
                      این ترانزیستورها بدرد وقتی می خوره که می خوای دقت رو باز هم بالاتر ببری. اگه یادت باشه AD7730 هم این امکان رو داشت.
                      در این روش ما بجای اینکه لودسل رو با DC تحریک کنیم بهش پالس میدیم و این پالسها باعث تغییر جهت جریان در لودسل میشه. به این روش اصطلاحا تحریک AC میگن. داخل AD7730 و AD7715 یه مدار مثبت و منفی کننده وجود داره که ولتاژ AC خروجی لودسل رو DC می کنه و به ADC داخلی میده. مزیت این روش حذف خطاهای ناشی از دریفت و اثر ترموکوپل هستند. در واقع ما خطاهای DCآ‌ رو با AC کردن حذف می کنیم.
                      به نظر من برای شروع از همون روش معمولی استفاده کن و در آینده برای دقت بیشتر از این روش استفاده کن.

دیدگاه

خیلی ممنون دیشب دیتا شیت رو خوندم دیم نوشته بود تغییر جهت پلاریته میده که دوتا ماسفت منفی و دوتا مثبت استفاده کرده که این کار باعث میشه خطاهای حرارتی رو رو لودسل از بین ببره واقعا دایی ما داریم شعار میدیم اونا دارن کار میکنن خدا یه عمر با برکت بهشون بده دستشون درد نکنه خیلی با این کاراشون به ما حال دادن دایی نوشته PLC/DCS analog input modules واقعا تو این رک های پی ال سی از این استفاده میکنن خیلی باید نویزش پایین باشه

دیدگاه

صددرصد دایی جان.
                          هم درد هم درمانش دست از ما بهترونه :biggrin:
                          موضوع نویز کمی نیاز به بحث داره.
                          دو منبع نویز در اندازه گیری آنالوگ مدنظره.
                          1- نویز داخلی آی سی و قطعات اطراف که آنالوگ دیوایس به طرز چشمگیری کمش کرده.
                          2- نویز خارجی یا القایی. برای جلوگیری از این نویز در مدارت صنعتی از جعبه یا کاور فلزی استفاده میشه. شاید باورت نشه که حتی یه فویل آلوینیومی زمین شده می تونه 6 بیت از نویز کم کنه.
                          و...

دیدگاه

دایی جان سلام بیت رجیستر rej60 چه کاری انجام میده برام خیای مهمه معنی این نوع فیلتر رو نفهمیدم

دیدگاه

سلام دایی
                              rej60 یکی از بیتهای mode register است. اگه این بیت رو یک کنیم AD7190 نویز 50 یا 60 هرتز رو از سیگنال ما حذف می کنه.
                              همونطور که می دونی بیشترین نویز القایی، نویز برق شهره که در بعضی کشورها 50 و برخی دیگه 60 هرتزه.
                              آنالوگ دیوایس داخل AD7190 یه ناچ فیلتر طراحی کرده که بتونه این نویز القایی رو حذف کنه.

دیدگاه

سلام دایی این حالت مولتی پلکس برای خوندن کانالها چطوریه چون خودش گفته بصورت اتوماتیک این کار رو انجام میدم همه کار میکنه ماشالله این ایسی 4 مد فیلتر داره همه رو هم توپ توضیح داده فقط تو حالت مولتی پلکس که خودش این کار رو میکنه وبرای خوندن از رجیستر دیتا هنوز خوب نفهمیدم باید اول دونه دونه کانال رو انتخاب کرد یا خودش یکی در میون مقدار های کانالها رو میده اگر تو رجیستر دو تا کانال رو انتخاب کنیم جالبیش اینه که میتونه دو تا کانال تفاضلی داشته باشه 4 تا کانال به قول خودش مجازی که به درد دما خودندن میخوره و سنسورایی که که از صفر باید خوندشون مثل ترموکوپل خوندن کانال خیلی برام مهمه که به چه صورته.
                                ممنون دایی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X