اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نظر سنجی در مورد شروع به کار گروهی بر روی آرم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظر سنجی در مورد شروع به کار گروهی بر روی آرم

ببه نام خدا.
    سلام
    آقا همین تعداد هم خوبه دیگه خیلی بیشتر از این نمیشه تازه از این 18 تا 5 نفر هم جلو نمیان . اگه 3 نفر تو این 18 تا باشن که واقعا بخان کار کنن هم خیلی خوبه.
    بابا مگه ARM چیه.من میگم با اجازه گروه ایران میکرو بورد LPC که شماتیکش رو گذاشتن یزنیم جواب بگیریم دیگه برنامه نویسیش خیلی سخت نیست.من تو keil چند تا از قسمتاش رو راه انداختم

دیدگاه

خوب پس بهتره بریم سر موضوع دیگه .
      حالا باید ببینیم بریم روی کدوم مدل از آرم های فیلیپس کار کنیم ؟؟؟
      لطفا نظرتونا بدین.
      **همیشه به این فکر کن که خداوند با توست**

دیدگاه

حسین جان این انتخاب خیلی سخته!

چون فلیپس مدلهای مختلفی داره...

فعلا اینها در بازار موجوده

LPC2378
        LPC2368
        LPC2136

وجدیدا هم سری LPC1700 از معماری Cortex

من روی این قسمت نظر خاصی ندارم و تابع نظر جمع هستم :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد مهری
          حسین جان این انتخاب خیلی سخته!

چون فلیپس مدلهای مختلفی داره...

فعلا اینها در بازار موجوده

LPC2378
          LPC2368
          LPC2136

وجدیدا هم سری LPC1700 از معماری Cortex

من روی این قسمت نظر خاصی ندارم و تابع نظر جمع هستم :nerd:
          سلام بر دوستان عزیزم مخصوصا آقا حامدگل.
          آقا من که تازه دارم با اتمل کار میکنم ولی فکر کنم LPC2378 مدل خوب و کارآمدی باشه.
          تغریبا همه چیز داره( البته اینها نتیجه گیری من از بحث های دوستان دیگرم هست و خودم زیاد با میکرو های فیلیپس آشنا نیستم.)
          نظر شما چیه آقا حامد ؟

دیدگاه

من میگم lp2368 چون pinout اون با lpc1768 یکیه میشه یه بورد طراحی کنیم برا دو تاش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hossein.N
              من میگم lp2368 چون pinout اون با lpc1768 یکیه میشه یه بورد طراحی کنیم برا دو تاش.
              نظر خوبیه.
              چون من امروز توی سایت KEIL بودم و دیدم خیلی از سمپل های برنامه اش را برای lpc1768 نوشته.
              ممنونم از نظر خوبتون

دیدگاه

LPC1768 گیر میاد؟(کجا دارند؟)

قیمتش چقدره؟

امکاناتش چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد مهری
                  LPC1768 گیر میاد؟(کجا دارند؟)

قیمتش چقدره؟

امکاناتش چیه؟
                  جوان الکتریک ای سی های زیر رو با این قیمت داره ؟
                  2368 12000
                  2378 13000
                  1768 14000

بین 2378 و 2368 مهمترین تفاوتی که من می دونم تو تعداد پایه های بیشتر 2378 هست که 144 هست که از 2368 ، 100 هست

بین این دو آی سی و 1768 با توجه به عکس زیر مهمترین و قابل توجه ترین تفاوت ها که همه برتری 1768 رو نشون میده به این صورت هست :
                  معماری جدیدتر
                  حداکثر فرکانس کاری 100 mhz (درصورتی که تو 2378 حداکثر 72 هست
                  ADC 12 bit
                  USB Device/Host/OTG interface در 1768 در صورتی که در 2378 تنها بخش device شامل میشه

تنها چیزی که دیدم 2378 و 2368 داره و 1768 نداری MMC interface هست

پس به نظر من واقعا اگر می خواهیم از صفر شروع کنیم بهتر هست که وقتمون رو رو 1768 صرف کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ma-bah
                    جوان الکتریک ای سی های زیر رو با این قیمت داره ؟
                    2368 12000
                    2378 13000
                    1768 14000

بین 2378 و 2368 مهمترین تفاوتی که من می دونم تو تعداد پایه های بیشتر 2378 هست که 144 هست که از 2368 ، 100 هست

بین این دو آی سی و 1768 با توجه به عکس زیر مهمترین و قابل توجه ترین تفاوت ها که همه برتری 1768 رو نشون میده به این صورت هست :
                    معماری جدیدتر
                    حداکثر فرکانس کاری 100 mhz (درصورتی که تو 2378 حداکثر 72 هست
                    ADC 12 bit
                    USB Device/Host/OTG interface در 1768 در صورتی که در 2378 تنها بخش device شامل میشه

تنها چیزی که دیدم 2378 و 2368 داره و 1768 نداری MMC interface هست

پس به نظر من واقعا اگر می خواهیم از صفر شروع کنیم بهتر هست که وقتمون رو رو 1768 صرف کنیم
                    دوست عزیز از اطلاعات بسیار مفیدتون بسیار ممنونم.
                    خیلی عالی بود. :applause:
                    فکر کنم همین 1768 برای شروع کار بسیار خوب باشه.
                    نظر دوستان عزیز چیه ؟

دیدگاه

پاسخ : نظر سنجی در مورد شروع به کار گروهی بر ر 

دلایل یکی از دوستانم در سایت ایران میکرو را ببینید :
                      به نظر من میکرو های سری LPC به دلایل زیر بهتر هستند
                      1- نقشه حافظه بسیار ساده (این سادگی را در فایلهای هدر آنها میتوان دید یک نگاهی به هدر LPC23xx بیندازید نظر من راتاییدخواهید کرد . یک نگاهی هم به هدر AT91sam7X بیندازید آدم سرگیجه میگیره! )

2- منابع اطلاعاتی فراوان که از طرف کمپانی ارایه شده است و به سادگی در دسترس قرار داردو مثالهای زیاد (شما در هر موردی که بخواهید میتوانید مثالهای زیادی را بدست بیاورید. من خودم مثال و اسناد بسیاری را از اینترنت بدست آوردم)

3-امکانات جانبی بیشتر وجود پایه های بیشتر در هر تراشه(یک چیپ 64 پایه ای تقریبا 47 تا IO دارد- در مورد مشابه اتمل این تعداد 32 تا است) وجود4 تایمر 32 بیتیبا امکانات وسیعPWM - واحد DAC - کنترلر السیدی رنگی در سری 24xx کنترلر MMC و بسیاری امکانات دیگر

4- به نظر من LPC نسبت به نویز مقاوم تر است(البته این نظر شخصی من است و ممکن است درست نباشد بعدا در این مورد بیشتر میشود قضاوت کرد)
                      5- در حال حاضر تهیه تراشه های این شرکت مقدور است . همه ما تراشه های CMOS فیلیپس را در بازار میبینیم ( مثل نقل و نبات) و اگر در ضمینه واردات این محصول کم و کاستی هست مربوط به وارد کنندگان عزیز ما هست (قابل توجه تاجران محترم)و نه نایابی این تراشه ها.
                      منبع : http://www.iranmicro.ir/forum/showth...960&page=3
                      من واقعا قانع شدم که باید روی فیلیپس کار کرد :mrgreen:

دیدگاه

با سلام

به دلیل مشغله در سایر بخش های سایت فقط فرصت مطالعه این پست را داشتم و امروز مجال پاسخگویی به دست آمد.
                        عرض کنم که میکروهای اتمل و فیلیپس هر یک ویژگی های خود را دارد و با النکه فیلیپس مناسبتر به نظر میرسند ولی این دلیل بر به درد نخور بودن اتمل نیست.
                        به نظرم کار بر روی هر دو گروه میتواند جالب باشد ولی نه به صورت موازی. اگر حدود 5 نفر نیروی فعال در تیم باشد من قول هرگونه همکاری و ساپورت رو به دوستن میدم (در مورد اینکه چه پشتیبانی هایی میتوان انجام داد بعدا توضیح خواهم داد).
                        اگر مقدور هست دوستان برای تصمیم گیری نهایی تا فردا شب صبر کنند تا من یک سری منابعی که در دسترس دارم رو بررسی کنم و با توجه به میکروهای موجود در بازار و خرید های آینده وارد کننده ها از چین بگم که چه میکروهایی موجود هستند، خواهند آمد و قابل کار خواهند بود.

منتها یک شرط اساسی برای شروع این کار تحقیقاتی وجود دارد و اینکه دوستان با نگرش به یک کار بلند مدت عضو این تیم بشند و فکر نکنند با 1 ماه کار تمام موارد تمام میشه و تمام این موارد را مسلط خواهند شد. در ضمن این تیم باید اهداف آموزش نیز برای سایر دوستانشون داشته باشند.

موفق باشید
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

[size=14pt]سلام
                          ایده تون عالیه :applause: :applause: :applause: :applause:
                          آقا منم با اتمل موافقم چون منابع در دسترس بیشتری داره
                          در ضمن ما نه هدفمون آشنایی نیست میخوایم تا تهش بریم[/size] :evil: :evil:
                          انقدر احمق نیستم که فکر کنم کارم تموم شده

دیدگاه

آقا من برای LPC2378 آماده ام.
                            فقط یکی از دوستان فرمودند که شماتیکش رو توی ایران میکرو گذاشتن! من سایت رو زیر و رو کردم یه شماتیک پیدا نکردم! کجاشه؟
                            http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                              منتها یک شرط اساسی برای شروع این کار تحقیقاتی وجود دارد و اینکه دوستان با نگرش به یک کار بلند مدت عضو این تیم بشند و فکر نکنند با 1 ماه کار تمام موارد تمام میشه و تمام این موارد را مسلط خواهند شد. در ضمن این تیم باید اهداف آموزش نیز برای سایر دوستانشون داشته باشند.
                              سلام و درود بر شما
                              خواستم بگم بنده سعی میکنم تا آخر با گروه باشم و خیلی هم علاقه مند هستم که با دوستان در یک جمع علمی و دوستانه بشینیم و روی این بخش حسابی کار کنیم.تنها مشکل الان من و شاید بسیاری از دوستانم پیش رو داشتن کنکور ارشد هست.من شخصا تا کنکور کمتر میتونم کاری بکنم ولی انشا الله بعد کنکور حتما در خدمت شما و دیگر دوستانم هستم.
                              یا علی
                              موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behnam_kh2002
                                آقا من برای LPC2378 آماده ام.
                                فقط یکی از دوستان فرمودند که شماتیکش رو توی ایران میکرو گذاشتن! من سایت رو زیر و رو کردم یه شماتیک پیدا نکردم! کجاشه؟
                                :-?

داخل قسمت پشتیبانی سایت اصلی شرکت کویر الکترونیک

درضمن با شرایط موجود برای خودم ، فکر کنم من کمتر بتونم فعالیت کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X