پاسخ : نظر سنجی در مورد شروع به کار گروهی بر روی آرم
سلام منم بخاطر کنکور تا اون موقع وقت زیادی ندارم که عملی دست بکار بشم ولی بعد کنکور حتما با lpc می خوام کار کنم.ولی الان هم اگه پایه کار باشه میشه یه کارایی رو جلو برد
نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
اگر مقدور هست دوستان برای تصمیم گیری نهایی تا فردا شب صبر کنند تا من یک سری منابعی که در دسترس دارم رو بررسی کنم و با توجه به میکروهای موجود در بازار و خرید های آینده وارد کننده ها از چین بگم که چه میکروهایی موجود هستند، خواهند آمد و قابل کار خواهند بود.
آقای بلورچیان تصمیمتون را گرفتین ؟
من و دوستان منتظر جواب شما هستیم .
سلام دوستان. منم خیلی علاقه برای یادگیری میکروهای آرم به خصوص philips رو دارم. رو من هم حساب کنید. امیدوارم بتونیم با کمک هم و با تقسیم کار پروژه های خوبی رو با این میکرو پیاده سازی کنیم.
ممنون
"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.
خب دوستان من بررسی های لازم را انجام دادم.
پیشنهاد من برای کار بدین شکل است :
2 گروه برای کار بر روی میکروهای آرم تشکیل شوند. یک گروه برای کار بر روی اتمل ویکی برای فیلیپس ولی با روند کاری متفاوت.
برای گروه اتمل خود من هم همکاری خواهم داشت و چون منابع خوبی در دسترس است حدود 2 نفر دیگر لازم داریم
برای گروه فیلیپس حدود 4 نفر نیاز داریم و کار پایهای تری باید انجام بشه.
البته این حداقل افراد مورد نیاز است و هر قدر بیشتر باشه بازده کار بالا میره و کارهای بیشتری میشه انجام داد.
و اما سوال : آیا این گروه در یک تیم تحقیقاتی و در انجمنی جدا کارکنند و نتایج را در انجمن فعلی معرفی کنید یا اینکه تمام مراحل در همین انجمن باشد ؟ که نظر من بر روی انجمن جداگانه هست تا صحبت های خودمانی شکل انجمن را به هم نزند.
نظر شما ؟(روند کار و غیره بعدا توضیح داده خواهد شد)
و اما سوال : آیا این گروه در یک تیم تحقیقاتی و در انجمنی جدا کارکنند و نتایج را در انجمن فعلی معرفی کنید یا اینکه تمام مراحل در همین انجمن باشد ؟ که نظر من بر روی انجمن جداگانه هست تا صحبت های خودمانی شکل انجمن را به هم نزند.
نظر شما ؟(روند کار و غیره بعدا توضیح داده خواهد شد)
سلام و درود بر شما
خواستم بگم من هم موافقم که در انجمنی جدا بحث ها را مطرح کنیم ولی نتیجه و پروژه های انجام شده و به پایان رسیده را در قسمتی مجزا در همین بخش ( که میتونه با نام "پروژه های تکمیل شده"قرار بدیم.
در مورد اینکه روی اتمل کار کنم یا فیلیپس هنوز تصمیم نگرفتم ولی الان دارم روی اتمل کار میکنم.
پس فرصت رو از دست ندیم .....
دوستان اعلام کنند روی کدام مورد کار میکنند تا گروه تشکیل بشه.
در ضمن کار بر روی یک مورد دلیل نمیشه روی مورد دیگه کار نکنیم ولی برای شروع مثلا حسین که با اتمل داره کار میکنه بهتره تو گروه اتمل باشه بعد از اینکه به جاهای خوبی رسید میشه برگردیم و فیلیپس کار کنیم.
پس فرصت رو از دست ندیم .....
دوستان اعلام کنند روی کدام مورد کار میکنند تا گروه تشکیل بشه.
در ضمن کار بر روی یک مورد دلیل نمیشه روی مورد دیگه کار نکنیم ولی برای شروع مثلا حسین که با اتمل داره کار میکنه بهتره تو گروه اتمل باشه بعد از اینکه به جاهای خوبی رسید میشه برگردیم و فیلیپس کار کنیم.
با فرمایشات شما من فکر کنم فعلا روی اتمل کار میکنم.ولی فعلا کمتر وقت میکنم و بیشتر دارم برای کنکور ارشد میخونم ولی تا قبل کنکور نمیتون قول بدم زیاد فعالیت داشته باشم.
سلام. منم میخوام رو فیلیپس کار کنم. من آشنایی زیادی با آرم ندارم ولی خیلی دلم میخواد تا با میکروهای فیلیپس آرم رو شروع کنم.
"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
حسین جان انشالا این تیم ششکل بگیره و کار پیش بره ولی شماکه خودت نمیتونستی وقت زیادی بذاری بهتر بود صبر میکردی وقتی فرصتش رو داشتید این تاپیک رو میزدید.
با این شرایط کار شروع بشه بازم فقط 2-3 نفر خواهند بود که کار کنند و زود خسته میشند.
پاسخ : نظر سنجی در مورد شروع به کار گروهی بر ر 
حسین جان انشالا این تیم ششکل بگیره و کار پیش بره ولی شماکه خودت نمیتونستی وقت زیادی بذاری بهتر بود صبر میکردی وقتی فرصتش رو داشتید این تاپیک رو میزدید.
با این شرایط کار شروع بشه بازم فقط 2-3 نفر خواهند بود که کار کنند و زود خسته میشند.
آقای بلورچیان عزیز
من نگفتم اصلا سر نمیزنم یا خیلی خیلی کم میام به انجمن.من گفتم تقریبا این دو ماه نمیتون زیاد فعالیت کنم.
من همین یکی دو هفته ی آینده اولین پروژه ی انجام شده ی خودم که قفل رمز هست را می سازم و انشا الله حتما میزارم تو سایت تا هم بقیه روش کار کنن و برنامه اش را کاملتر کنن و هم دوستان از اون استفاده کنن.
منظورم این بود
سلام
من میگم مثل همین کاری که آقای طراح انجام دادند و راجع به هر قسمت از xmega مطالب مفید و خوبی رو توی سایت قرار دادند ما هم هر کدوم یک قسمت از مباحث مربوط به یک میکرو فیلیپس رو انتخاب کنیم و به هر کسی که علاقه داره در این زمینه کار کنه بدیم و سر زمان مشخصی افراد موظف باشند که مطلب خود رو در سایت قرار بدهند. اینطوری به طور موازی تمام قسمتهای یک میکرو بیان میشه . اگه امکانش باشه که مدیران محترم هم یک بخش مجزا رو برای هر میکرو اختصاص بدهند که خیلی خوب میشه. بعدش کم کم بریم سراغ انجام پروژه با اون میکرو
با سلام
من هم آماده ام تا در گروه LPC1768 فعالیت کنم
همانطوری که شرکت NXP به نوعی اعلام کرده که خانواده LPC17xx دروقع اصلاح شده و ارتقاع یافته خانواده LPC23XX می باشد بهتر است که بر روی LPC1768 کار شود . از آنجایی که در این محصول از ARM Cortex-M3 و دستورات Thumb-2 استفاده شده ، کد نوشته شده حجم کمتری از فضای حافظه FLASH را نسبت به LPC23xx اشغال می کند .
در طراحی این محصول بعد استفاده صنعتی از آن در نظر گرفته شده ،
به همین خاطر ماژول PWM مخصوص راه اندازی موتور های AC, DC و راه انداز انکودر ( Quadrature Encoder Interface ) جهت فیدبک موتور ها و
امکانات جالب دیگر در آن در نظر گرفته شده است.
در محصولات جدید این خانواده SD/MMC موجود می باشد.
درضمن بهتر است یواش یواش عادت کنیم و به شرکت و محصولات فیلیپس بگوییم NXP (ان ایکس پی ) چند سالی است که نام شرکت تغییر کرده
دیدگاه