اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمائی در مورد شروع کار با ارم !!!چند سوال ساده داشتم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمائی در مورد شروع کار با ارم !!!چند سوال ساده داشتم

نوشته اصلی توسط RshRshRsh
    از کجا میشه طریقه ی کشیدن برد های فرکانس بالا را یاد گرفت؟ کتاب یا منبعی؟
    [دانلود] دو کتاب عالی برای طراحی حرفه ای مدار چاپی! هر کی می خواد حرفه ای باشه..

دیدگاه

سلام
      ابتدا باید بگویم نرم افزارهایی از قبیل altium و allegro هر کدام قابلیت طراحی برد های فرکانس بالا را دارند ولی توصیه من کار با نرم افزار allegro است برای طراحی برد های فرکانس بالا نیاز به پیش زمینه هایی از قبیل تحلیل و طراحی خطوط انتقال می باشد البته هر کدام از قطعات فرکانس بالای دیجیتالی و آنالوگ در manual هایی ( ممکن است جداگانه باشد)ملاحضات خاص طراحی pcb قطعه را در خود دارند ولی به وسیله نرم افزاری همچون allegro می توان تحلیل های SI و PI بسیار مناسبی را درحین طراحی برد فرکانس بالا و پس از طراحی کامل آن داشته باشیم در مورد آموزش و شروع به کار در این ضمینه بعضا شرکتهایی برگزار کننده چنین کلاس هایی به صورت خصوصی وعمومی هستند البته HELP نرم افزار ORCAD و ALLEGRO بسیار در این ضمینه کمک می کند .
      در مورد LABVIEW باید بگویم که این یک نرم افزار بسیار گسترده در تمامی زمینه های صنعتی و کنترلی و الکترونیکی می باشد که توسط آن می توان پروژه ای کوچک و بسیار سنگین را اجرا کرد در پک این نرم افزار ( LABVIEW2012 دارای بیش از 12 DVD می باشد ) TOOLKIT های مختلفی از جمله پردازش تصویر و ADVANCED SIGNAL PROSSESING و ... وجود دارد که با تجربه کمی از این نوع پردازش ها می توان به خروجی نسبتا خوبی دست یافت.
      در مورد (FIFO ( FIRST IN FIRST OUTها می توان گفت نوعی حافظه موقت جهت ثبت ( با عمقهای متفاوت و تعداد بیت های متفاوت در هر خانه ازFIFO و انواع دسترسی متفاوت )و پردازش اطلاعات در موقع مناسب ( این نوع حافظه های موقت کاربرد های بسیار گوناگون ومتنوعی دارند )و... می باشند که درOV7670 اگر بدون FIFOباشد اطلاعات را تقریبا به صورت مستقیم از دوربین خوانده می شود ولی در مدل های با FIFO باید از FIFO اطلاعات را دریافت کرد. Evaluation Kit مانند AT91SAM9G45-EKES شرکت اتمل که دارای یک پردازنده AT91SAM9G45 و کلی امکانات دیگر می باشد می توانید به سایت اتمل مراجعه کرده و user manual و شماتیک و سورس کد های آماده این برد و پردازنده را دریافت کنید.
      در زمینه orcad و labview چند کتاب فارسی نیز یافت می شود که با مراجعه به خیابان انقلاب می توانید این کتب را تهیه کنید .
      موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
        کوبی برد در مقابل بیگل بن فقط یه گلوله سیلیکون هستش!!! کوبی برد ساخت چن آشغال هستش اونم با یه شرکت پونصد کارمند که توی سال حدودا 2005 ساخته شده، ولی بیگل بن ساخت تگزاس هستش! حدود 32 هزار کارمند با سابقه حدود 1 قرن توی ساخت پردازنده و DSP!
        حتی فکرش رو هم نکنید که با بیگل بن مقایسه اش کنید!
        سلام
        ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین چرا بیگل بن بهتر ؟ چون تو انجمن ایران میکرو هم دلایل زیادی درباره ی بهتر بودن کوبی و قوی تر بودن پردازنده اش نوشته. (برا من بیشتر سرعتشون برای پردازش تصویر مهمه)
        نظرتون راجب این Radxa Rock BoardRK3188 چیه؟
        بیگل بن آموزش جامع داره؟
        چه زود دیر می شود.

دیدگاه

کوبی برد در مقابل بیگل بن فقط یه گلوله سیلیکون هستش!!! کوبی برد ساخت چن آشغال هستش اونم با یه شرکت پونصد کارمند که توی سال حدودا 2005 ساخته شده، ولی بیگل بن ساخت تگزاس هستش! حدود 32 هزار کارمند با سابقه حدود 1 قرن توی ساخت پردازنده و DSP!
          حتی فکرش رو هم نکنید که با بیگل بن مقایسه اش کنید!
          سلام
          من که نه کوبی استفاده کردم نه بیگل بن ! ولی اساسا مقایسه دو محصول از روی تعداد کارمندان و سال تاسیس نه تنها کافی نیست، اشتباه هم هست. نمونه اش هم ایران خودرو ! و .... که بیشتر مثال نمی زنم که دیگران به نمونه هاش گاه ترند
          سلام
          ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین چرا بیگل بن بهتر ؟ چون تو انجمن ایران میکرو هم دلایل زیادی درباره ی بهتر بودن کوبی و قوی تر بودن پردازنده اش نوشته. (برا من بیشتر سرعتشون برای پردازش تصویر مهمه)
          بیگل بن آموزش جامع داره؟
          بله هر محصولی یه با توجه قابلیت هاش و قیمتش برای کاری که لازم داریم می توان انتخاب کرد
          باید یکی پیدا بشه هر دو تاش بخره :biggrin:و مدتی کار کنه تا بشه واقعا استدلال کنه
          فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
          فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
          فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
          فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

سلام یه سوال برام پیش اومد.
            با این هدر برد ها میشه موتور DC کنترل کرد دیگه؟
            چه زود دیر می شود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mzarkoob
              سلام
              من که نه کوبی استفاده کردم نه بیگل بن ! ولی اساسا مقایسه دو محصول از روی تعداد کارمندان و سال تاسیس نه تنها کافی نیست، اشتباه هم هست. نمونه اش هم ایران خودرو ! و .... که بیشتر مثال نمی زنم که دیگران به نمونه هاش گاه ترند
              این یه مورد فرق میکنه!
              متاسفانه یا خوشبختانه توی این یه مورد واقعا اثر میکنه. عمرا 500 تا چینی کودن با حدود 5 سال سابقه بتونن با 32 هزار کارمند امریکایی با نزدیک به یه قرن تجربه رقابت کنن!
              اصلا حاضر نیستم ریسک کنم و از آشغالی مثل کوبی استفاده کنم.

سلام
              بیگل بن آموزش جامع داره؟
              ساپورت عالی! + نمونه کد های عالی و فوق العاده زیاد!(350 پروژه!!)+ تجربه فوق العاده زیاد و عالی شرکت سازنده پردازنده و همچنین برد! اصلا اینجا کسی هست که بگه محصول تگزاس بده؟

دیدگاه

سلام یه سوال برام پیش اومد.
                با این هدر برد ها میشه موتور DC کنترل کرد دیگه؟
                دوست عزیز
                ازتون خواهش دارم قبل از هر سوال پرسیدنی خودتون هم یه جستجو کنید. اگه دقت کنید این بردها PWM دارن خودشون. خود بیگل بن 69 پورت خروجی GPIO داره + 4 تا تایمر

برو صفحه شو کامل ببین و همه چیزشون بخون:

Beaglebone Black BB-Black TI Cortex-A8 AM3359

دیدگاه

سلام دوستان 2 تا سوال داشتم...
                  1-من شناخت کمی درمورد AVR و برنامه نویسی c دارم و میخواهم arm یاد بگیرم باید از کجا شروع کنم ؟ ( اگه امکانش هست چند تا کتاب خوب معرفی کنین )
                  2-به نظرتون برای شروع برد آموزشی حرفه ای NXP LPC1768 Cortex-M3 Rev.B بخرم کاره درستیه ؟ ( چون میخوام با ماژول بلوتوث و وایرلس کار کنم )
                  ممنون میشم اگه پاسخ بدین...

دیدگاه

یعنی کسی نیست جواب منو بده... :angry:
                    از اساتید خواهش دارم زیر پاشونم یه نگاهی بندازن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siavash8
                      یعنی کسی نیست جواب منو بده... :angry:
                      از اساتید خواهش دارم زیر پاشونم یه نگاهی بندازن...
                      شما اینجا رو هم یه نگاه کن.
                      اطلاعاتی در مورد arm وتفاوت با میکرو کنترلر های دیگر
                      همون LPC1768 که انتخاب کردی خیلی خوبه واسه یادگیری.

دیدگاه

شما اینجا رو هم یه نگاه کن.
                        اطلاعاتی در مورد arm وتفاوت با میکرو کنترلر های دیگر
                        همون LPC1768 که انتخاب کردی خیلی خوبه واسه یادگیری.
                        دوست عزیز ممنون از راهنماییتون...

دیدگاه

دوستان این error چطور درست کنم.لطفا راهنمایی کنید...
                          01.axf: Error: L6218E: Undefined symbol main (referred from rtentry2.o).

دیدگاه

error درست کردم... :applause:
                            اولین برناممو نوشتم... :biggrin:

دیدگاه

سلام
                              این چه اروریه؟
                              یعنی چی آخه؟
                              Build target 'Target 1'
                              compiling ras01.c...
                              linking...
                              .\test01.axf: Error: L6218E: Undefined symbol SystemInit (referred from startup_lpc17xx.o).
                              Not enough information to list image symbols.
                              Finished: 1 information, 0 warning and 1 error messages.
                              ".\test01.axf" - 1 Error(s), 0 Warning(s).
                              Target not created

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X