پاسخ : سوالاتی در زمینه ربات تعقیب خط
من این سوالو یه جای دیگه هو جواب دادم
1-جریان میکشه اما نه اونقد که درایور l298 رو بسوزونه (البته کاراییتون رو باید بگین و برا چه رباتی میخاین و حداکثر وزن چنده)
2-من تا حالا با این میکرو کار نکردم اما اگه جواب بده مشکلی پیش نمیاره
3-نه نمیخاد (از مقاومت 2.2 کیلو استفاده کنی کافیه (برای سنسورهای IR و مسیریاب)
خاهش میکنم
در جواب سوا بعضی دوستان و بعضی علما باید بگم عبور از LOOP هیچ ربطی به چینش سنسور نداره (اینو اگه بیایم مسابقات ساری بهتون ثابت میکنم)
من اگه جای شماها باشم بجای OPAMP در رباط مسیریاب از بافر های HP استفاده میکنم (من قبلا از OPamp استفاده میکردم)
و در رابطه با ین مطلب :
باید بگم که چینش سنسور باید جلو و نوک ربات باشه، فاصله ی سنسورها تا موتورهاتون مهمه،مکانیک قرارگیری موتورها روی شاسی از همه مهمتره
دو نوع چرخش داریم :
1- گردش ساده : که در اون یکی از موتورها خاموش و دیگری به سمت عقب یا جلو میره
2-گردش تانکی : که یکی از موتورها به عقب و یکی دیگه به سمت جلو میره
و در کل در هر دونوع باید سنسور ها در نوک ربات و با اندازه خاصی که طی تست کردن تجربه میکنین قرار بگیرن
ببخشید که اینقد رک گفتم
نوشته اصلی توسط maryamss
1-جریان میکشه اما نه اونقد که درایور l298 رو بسوزونه (البته کاراییتون رو باید بگین و برا چه رباتی میخاین و حداکثر وزن چنده)
2-من تا حالا با این میکرو کار نکردم اما اگه جواب بده مشکلی پیش نمیاره
3-نه نمیخاد (از مقاومت 2.2 کیلو استفاده کنی کافیه (برای سنسورهای IR و مسیریاب)
خاهش میکنم
در جواب سوا بعضی دوستان و بعضی علما باید بگم عبور از LOOP هیچ ربطی به چینش سنسور نداره (اینو اگه بیایم مسابقات ساری بهتون ثابت میکنم)
من اگه جای شماها باشم بجای OPAMP در رباط مسیریاب از بافر های HP استفاده میکنم (من قبلا از OPamp استفاده میکردم)
و در رابطه با ین مطلب :
نوشته اصلی توسط محمد ایجی
دو نوع چرخش داریم :
1- گردش ساده : که در اون یکی از موتورها خاموش و دیگری به سمت عقب یا جلو میره
2-گردش تانکی : که یکی از موتورها به عقب و یکی دیگه به سمت جلو میره
و در کل در هر دونوع باید سنسور ها در نوک ربات و با اندازه خاصی که طی تست کردن تجربه میکنین قرار بگیرن
ببخشید که اینقد رک گفتم

دیدگاه