اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالاتی در زمینه ربات تعقیب خط

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالاتی در زمینه ربات تعقیب خط

نوشته اصلی توسط HENAS
    2 موتور سرعت ربات رو کم میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek: oo: جالبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    تازه من قطر چرخامو کمتر کردم ،نمیدونم رو حرفت فک کردی یا نه!!!!!!!!!!!! oo:
    دوست عزیز لطفا دوباره بخون
    نوشته اصلی توسط MEGAMAN
    ربات شما به احتمال زیاد برای مسابقات تعقیب خط ویژه و سرعتی نمیباشد.چون چرخ های نامناسب و کوچکی دارد و از دو موتور تشکیل شده است که این باعث میشود سرعت ربات کم شود و از موانع فیزیکی نتواند عبور کند و از سطح شیب دار هم بالا نمیتواند برود و حوض آب هم که بماند!
    فیلم رو که گفتم حجمش بالاست و باید چند تا عکس از فیلم بگذارم
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

گشتاورش 1.8 کیلوگرم بر سانتی متره
      1000 دورش چجوره؟

دیدگاه

آقای شهریار رجب زاده می شه در مورد گفته خورتون:بین راه بافر گذاشتند که با پورت I/O میخونند
        یکم برای من توضیح بدید که ، به ترتیبی استفاده می شه ؟

نوشته اصلی توسط HENAS
        ناراحت نشی عزیزم ولی قبول کردن شما دردی رو دوا نمیکنه
        خوندن 50 تا سنسور رو بافرها انجام میدن و یه برنامه نویس خوب میدونه چجوری براشون برنامه بنویسه که مثلا 28 تا سنسور رو کامل استفاده کنه
        آقای برنامه نویس اصلا خود کامپایلر من نخواستم که برنامت رو برام پلود کنی فقط خواستم بگی که ایا سنسورها رو مستقیم وصل کردی یا اون وسط یه چیزی گاشتی که توجه من را به خودش جلب کرده ؟
        اگر هم سکرت هست :eek: خوب نخواستیم :NO:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HENAS
          باشه
          برنامه نویسی رو اونجا میبینیم
          حتما اینکارو بکن (فیلمشو بذار)
          دوستان همین طور که گفتم حجم فیلم بالاست به همین دلیل چند تا عکس از فیلم تهیه کردم.
          برای دانلود عکس ها اینجا را کلیک کنید. ( حجم 7.5MB)

نوشته اصلی توسط HENAS
          کاملا رد میکنم
          تسمه و چرخ برا موانع هستش اما نه برا مسیریاب (میتونی برا امدادگر ازش استفاده کنی)
          در مسابقات تعقیب خط ویژه خوب موانع وجود دارد اگر نداشت که ویژه نمی شد
          میتوانید در آن عکس ها نوع چرخ ها و ترکیب مکانیکی ربات ها را مشاهده کنید
          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mfymfy
            آقای شهریار رجب زاده می شه در مورد گفته خورتون:بین راه بافر گذاشتند که با پورت I/O میخونند
            یکم برای من توضیح بدید که ، به ترتیبی استفاده می شه ؟

آقای برنامه نویس اصلا خود کامپایلر من نخواستم که برنامت رو برام پلود کنی فقط خواستم بگی که ایا سنسورها رو مستقیم وصل کردی یا اون وسط یه چیزی گاشتی که توجه من را به خودش جلب کرده ؟
            اگر هم سکرت هست :eek: خوب نخواستیم :NO:
            من تقریبا از هر کی پرسیدم استفاده از بافر رو گفت :nerd:
            ببینید بافر ها در واقع یک نوع op-amp محسوب میشوند ولی رنج کاریشان ثابت است منظورم همان سطح ولتاژ 0و1 هست خوشبختانه خروجی سنسور مادون قرمز به گونه ای است که وقتی سنسور چیزی دریافت میکند خروجی بافر دارای سطح مثلا 0 و وقتی چیزی دریافت نمیکند در سطح ولتاژ 1 است
            حالا خودم سوال دارم وقتی که سنسور ها رو میخونید با کمی فاصله تغییرات را روی موتور اعمال میکنید؟حدودا چقدر؟

دیدگاه

من همین الآن داشتم قوانین رعد کاپ برای مسیریاب ویژه رو میخوندم ولی حوض آب و ... توش نبود اما مانع و سطح شیب دار داشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEGAMAN
                در مسابقات تعقیب خط ویژه خوب موانع وجود دارد اگر نداشت که ویژه نمی شد
                میتوانید در آن عکس ها نوع چرخ ها و ترکیب مکانیکی ربات ها را مشاهده کنید
                نمیخام بی ادبی کنم اما تا حالا من بالای 16 مسابقه کشوری رفتم اما هیچوقت کسی رو مسخره نکردم چون اول خودمم مثل اونا بودم
                داری برا من میگی که مسابقه تعقیب خط ویژه چی داره و چی نداره؟ :eek:
                عزیزم موانعی که تو مسیریاب ویژه هستن با کمترین امکانات میشه رد کرد
                خیلی دلم میخاد رباتتو ببینم که داری اینقد بهش مینازی
                عکساتونو دیدم، اول ممنون بابت عکسهایی که گذاشتی و بعدش واقعا تخیلی کار میکنین
                مسیر مسابقه افتضاحه (نحوه زدن مسیر ) اما مسیرش خیلی جالبه
                کانون مخترعین مشهدو بخاطر آقا هم که شده میام، ولی فک نکنم این مسابقه جالب باشه باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شهریار جون 1000 دور بازم زیاده
                من رو همون پیشنهادمم 300 تا 500 دور فقط
                ای تو بهانه واسه موندن ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HENAS
                  مسیر مسابقه افتضاحه (نحوه زدن مسیر ) اما مسیرش خیلی جالبه
                  کانون مخترعین مشهدو بخاطر آقا هم که شده میام، ولی فک نکنم این مسابقه جالب باشه باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  اگه مسیر خیلی سادست خوب اینکه ناراحتی نداره شما بیا مثل من و دوستانم در این مسابقه شرکت کن....
                  چند تا عکس از زمین مسابقه گذاشتم
                  برای دانلود عکس ها اینجا را کلیک کنید. ( حجم 2MB)

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEGAMAN
                    16 دوره!!!!!!!
                    تا اونجایی که من تحقیق کردم 6دوره مسابقات کشوری در این زمینه تشکیل شده
                    میشه همون 6 دوره رو نام ببری
                    نوشته اصلی توسط MEGAMAN
                    آره مخصوصا برای گذشتن از استخر آب :agree:بله بایدهم بهش نارید چون با تمام سادگیش از مسابقه سربلند بیرون آمدخواهش میکنم.اونایی که دیدید تخیلی نیستن بلکه برای مسابقه تعقیب خط ویژه باید به این شکل باشند که تعداد آنها هم کم نیست.....
                    دوباره میگم، گذشتن از استخر آب فقط در دو صورت امکان پذیره که شاهکارم نیست ولی من اصلا خوشو نمیاد
                    1- برد اصلی و موتورات بالاتر از سطح آب باشن و فقط سنسورارو با چسب حرارتی بپوشونی
                    2- همه برداتو با چسب حرارتی بپوشونی
                    پس شاهکارم نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    واقعا تخیلین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    منم یه ربات 10 * 10 زدم که کل مسیرو بدون خطا (حتی کوچکترین خطا) میره اما اینقدم بهش نمینازم چون سرعتش خیلیم خوب نیست
                    نوشته اصلی توسط MEGAMAN
                    مسیر مسابقه که بله کمی سادست ولی خیلی ربات ها هم نمیتوانند آن را رد کنند.
                    مسابقه که جالب است و اگه شما شرکت کنی داغ تر هم میشه
                    آره مخصوصا رباتهای شما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    دانشگاه بذار 100% شرکت میکنم !!!!
                    فقط زمانشو اینجا بذار تا بدونم و برنامه ریزی کنم
                    خیلی از بچه های مشهد ربات منو دیدن اما اونا از تو با انصافتر بودن :nerd:

بیای مسابقات رشت میبینی چطور به دو تا موتور 500 دور 20 ولت ولتاژ میدم :agree: :applause:
                    ای تو بهانه واسه موندن ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HENAS
                      میشه همون 6 دوره رو نام ببری
                      بله میشه.
                      دوره اول - دوره دوم - دوره سوم - دوره چهارم - دوره پنجم - و در آخر دوره ششم مسابقه کشوری
                      نوشته اصلی توسط HENAS
                      دوباره میگم، گذشتن از استخر آب فقط در دو صورت امکان پذیره که شاهکارم نیست ولی من اصلا خوشو نمیاد
                      1- برد اصلی و موتورات بالاتر از سطح آب باشن و فقط سنسورارو با چسب حرارتی بپوشونی
                      2- همه برداتو با چسب حرارتی بپوشونی
                      پس شاهکارم نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      واقعا تخیلین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      همین که بتونی موتور و مدارات را از تماس با آب به هر روشی محافظت کنی خودش شاهکار است.چسب حرارتی هم زیاد دردی را دوا نمیکند.
                      نوشته اصلی توسط HENAS
                      منم یه ربات 10 * 10 زدم که کل مسیرو بدون خطا (حتی کوچکترین خطا) میره اما اینقدم بهش نمینازم چون سرعتش خیلیم خوب نیست
                      آره مخصوصا رباتهای شما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      دانشگاه بذار 100% شرکت میکنم !!!!
                      فقط زمانشو اینجا بذار تا بدونم و برنامه ریزی کنم
                      هر رباتی معایب و محاسن و قابلیت های خاص خودش را دارد.
                      امسال و فکر میکنم خرداد ماه هم بود نمایشگاه بین المللی مشهد مسابقه رباتیک گذاشت که مسیر مسابقه واقعا عجیب بود و تعدادی محدودی از ربات ها قابلیت شرکت در مسابقه را داشتند.
                      مثلا وقتی رباتها به دنبال خط از سطح شیب دار بالا میرفتن - سطح شیب دار مثل / بود.و از بالای آن به پایین می افتادن و به ادامه راه میپرداختند!!!!
                      و در یک جای دیگه یک سطح شیب دار گرد وجود داشت که از پهلو کج بود یعنی ربات همگام دور زدن از آن در حالت 50درجه قرار میگرفتند.لیز میخوردن.
                      زمان برگزاری نمایشگاه بعدی در این زمینه رو نمیدونم.ولی باید از طریق اینترنت چند ماه قبل ثبت نام کرده باشید.
                      بهتر است خودتون در گوگل در اینباره یک سرچی بزنید.
                      نوشته اصلی توسط HENAS
                      خیلی از بچه های مشهد ربات منو دیدن اما اونا از تو با انصافتر بودن :nerd:
                      دوست عزیز من برای خود شما و بالاتر رفتن سطح علمی تمام دوستان علاقه مند این موضوعات را مطرح کردم و اصلا قصد من جسارت به کسی نبوده و نیست.پس لطفا اشتباه برداشت نکنید.

\|/_\/_

دیدگاه

در مورد تاخیر نگفتید :cry2:

دیدگاه

منم تا حدودی با MEGAMAN موافقم . فکر نمیکنم تعداد بالای سنسور زیاد به نفع ربات باشه . نباید افراط کرد و همچنین نمیدونم منظور HENAS عزیز از کارایی بالا چیه ؟ بالاتر از اینه که ربات بتونه مسیر خودشه با تمام سرعت بره ؟
                          ---------
                          منم از بچه های انجمن رباتیک مشهدم و هر ساله واسه مسابقات کانون مخترعین و انجمن مخترعین میرم ( این دو تا با هم فرق دارن ) ، کانون مخترعین که زیاد مالی نیست ، خیلی ساده است اما انجمن مخترعین زمین های مرگباری داره که نه جایزه ای داره و نه هزینه ثبت نامی داره ، وقتی رباتت رو میزاری تو زمین باید باهاش خداحافظی کنی و من خودم به شخصه خیلی قبولشون دارم ، چون تعقیب خط واقعی اونه ! بدترین حالتش برای ربات هایی بود که با سرعت بالا روی مانع الکلنگی میرفتن که باعث میشد پرت بشن پایین و تلفات بدن ! :ی !!! یا قسمت کد و یا قسمت تنول یا مانع پیچ 50 درجه از سخترین حالت ها بود . در کل دعوت میکنم یه بار مشهد بیاین و مسابقات رو ببینید .

دیدگاه

تعداد سنسور های بالا برنامه نویسی رو کمتر میکنه بنابراین سرعت تا حدودی بالا میره
                            مسابقات مشهد کی هست؟

دیدگاه

هفته پژوهش ، نمایشگاه بین المللی مشهد . سعی کنید در روز های آخر بیاین تا مسابقات جذاب باشه .. واسه میکرو موس هم به غرفه پژوهشسرای رباتیک مشهد سر بزنید . ما که از تعقیب خط جدا شدیم رفتیم میکروموس !
                              -------------------------------
                              تعداد سنسور های بالا برنامه نویسی رو کمتر میکنه بنابراین سرعت تا حدودی بالا میره >
                              من زیاد با حرف شما موافق نیستم ، خیلی خیلی به نحوه برنامه نویسی شما بستگی داره ، اما برعکس من فکر کنم تعداد سنسور بالا مثلا 24 سنسور ، برنماه نویسی بیشتری میخواد اما باز هم به نحوه برنماه نویسی شما مربوط میشه .

دیدگاه

بله همه چیز فقط و فقط به برنامه نویسی بستگی داره و بعد به چینش سنسور ببینید یه دوربین 1مگا پیکسل جزئیات رو نشون میده یا 5مگا پیکسل؟
                                هر چی سنسور بیشتر باشه دید بهتری میشه به زمین داشت البته چیدمان هم باید اصولی باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X