اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالاتی در زمینه ربات تعقیب خط

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالاتی در زمینه ربات تعقیب خط

نوشته اصلی توسط HENAS
    بله، ما تو مسابقات رشت هم تو مسیریاب ساده و هم تو ویژه شرکت میکنیم
    50 تا سنسورم به مگا 32 یا 16 وصل میکنم
    سلام دوست عزیز
    گذاشتن این مقدار سنسور اونم برای ربات تعقیب خط یک جور افراط است و تأثیر زیادی بر عملکردش نخواهد داشت بلکه فقط زمان و هزینه زیادی را باید صرف آن کنید.
    من برای سرگرمی یک ربات ساختم اونم با 5 تا سنسور ساده که تمامی خطوط ها و خط هایی که براش بگذارید را بدون مشکل طی میکند.
    هم دز زمینه سیاه و هم در زمینه سفید حرکت میکند.
    وخرداد سال 87هم در مسابقات پژوهس سرای رباتیک مشهد مقام آورد.اما به خاطر اینکه در مسابقع لوپ را حذف کرده بودن من هم برنامه لوپ را در آن اعمال نکردم ولی اگر لوپ براش تعریف بشه بازهم مشکلی برای حرکت در آن نخواهد داشت.
    شما میتوانید فیلم این ربات را از پاسخ شماره 2 این تایپیست دانلود کنید.

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43314.0
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
      نکنه شما از روش تابلو روان استفاده میکنید؟توی اونجا سطر ها و ستون ها رو جدا کردند چون نمیشه همه LED ها رو به میکرو متصل کرد با بافر این کار رو انجام میدهند
      و شما هم از بافر استفاده کردید تا سنسور های مورد نظرتون رو بخونید درست گفتم؟ :nerd:
      راستی برای مسیر یاب چه موتوری خوبه؟
      شما اصفهان میایید؟ما هم استفاده ببریم؟ :biggrin:
      نه عزیزم اون روش نیست
      با بافر کار میکنم اما نه برای اینکار
      بهترین موتور در حال حاضر ZGA28هستش (قیمتش مناسبه)
      بله میام اصفهان، چون برا 207 برنامه دارم

نوشته اصلی توسط MEGAMAN
      گذاشتن این مقدار سنسور اونم برای ربات تعقیب خط یک جور افراط است و تأثیر زیادی بر عملکردش نخواهد داشت بلکه فقط زمان و هزینه زیادی را باید صرف آن کنید.
      من برای سرگرمی یک ربات ساختم اونم با 5 تا سنسور ساده که تمامی خطوط ها و خط هایی که براش بگذارید را بدون مشکل طی میکند.
      هم دز زمینه سیاه و هم در زمینه سفید حرکت میکند.
      وخرداد سال 87هم در مسابقات پژوهس سرای رباتیک مشهد مقام آورد.اما به خاطر اینکه در مسابقع لوپ را حذف کرده بودن من هم برنامه لوپ را در آن اعمال نکردم ولی اگر لوپ براش تعریف بشه بازهم مشکلی برای حرکت در آن نخواهد داشت.
      شما میتوانید فیلم این ربات را از پاسخ شماره 2 این تایپیست دانلود کنید.
      افراط چرا؟؟؟ من گفتم میتونم اما اینکارو نمیکنم
      شما هنوز فرق یک ربات مسیریاب ویژه سرعتی رو با یه ربات سرگرمی مثل مال خودت نمیدونی، آخه سرعت رباتت خیلی خیلی کمه
      بیای مسابقات رشت سرعت رو تو همه رباتها میبینی عزیزم

عزیزای دل من ربات رشتم آمادست اما 50 سنسوری نیست که ، 28 سنسوره
      انشالله میبینمتون
      از بچه هایی که میان خاهش دارم تو تاپیک مسابقات رشت اعلام کنن
      ای تو بهانه واسه موندن ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HENAS
        نه عزیزم اون روش نیست
        با بافر کار میکنم اما نه برای اینکار
        بهترین موتور در حال حاضر ZGA28هستش (قیمتش مناسبه)
        بله میام اصفهان، چون برا 207 برنامه دارم
        همه برای 207 برنامه دارند
        پس اگه میشه در مورد روشتون یه راهنمایی کوچولو کنید
        ZGA28 چند دور؟با شافت بلند کار مبکنبد یا کوتاه؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوالاتی در زمینه ربات تعقیب خط

نوشته اصلی توسط HENAS
          افراط چرا؟؟؟ من گفتم میتونم اما اینکارو نمیکنم
          شما هنوز فرق یک ربات مسیریاب ویژه سرعتی رو با یه ربات سرگرمی مثل مال خودت نمیدونی، آخه سرعت رباتت خیلی خیلی کمه
          بیای مسابقات رشت سرعت رو تو همه رباتها میبینی عزیزم
          دوست عزیز در اون فیلم به خاطر اینکه باتری 6ولت فقط داشتم سرعت رباط کم بود.
          اما چند برابر این سرعت را ولی با خطوط بازتر میتواند برود.
          اگر سرعتش کم بود که در میان 40 شرکت کننده آن هم در دو مرحله کننده در مسابقه مقام دوم را کسب نمی کرد!
          شما راحت میتواند برای ربات تعقیب خط ویژه با 12 سنسورم این کار را انجام بدین اما باید مکانیک و برنامه نویسی خوبی روش اعمال کنی!
          برای همین میگم که در گذاشتن سنسور ها افراط نکنید.
          اگر میخواهید فیلم مسابقه ربات نفر اول رو بگذارم؟
          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

اگه اینجوری بوده سطح مسابقات پایین بوده شوخی کردم
            موتور هاتون چی بوده؟

دیدگاه

اگه اینجوری بوده سطح مسابقات پایین بوده شوخی کردم
              موتور هاتون چی بوده؟
              موتور هواپیمای بوینگ747

2تا موتور گیریبکس دار ساده دیگه!
              ولی برای تعقیب خط ویژه بهتر است از روش تانک (تسمه وچرخ ) استفاده بشه که بتواند از موانع به خوبی عبور کند.
              اون رباتی هم که 24 سنسور دارد و عکسش رو زحمت کشیدین و گذاشتین به احتمال زیاد برای تعقیب خط ویژه یا مسابقات سرعتی نمی باشد پس دلیل اون تعداد سنسور چیست ؟
              البته ببخشید قصد من جسارت نیست

\|/_\/_

دیدگاه

مثلا قبول کردیم که شما (henas جان) شما 24سنسور یا 28 سنسور رو به میکرو وصل کردید :rolleyes:
                حالا چطوری این سنسور ها رو می خونید ؟ :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEGAMAN
                  موتور هواپیمای بوینگ747

ولی برای تعقیب خط ویژه بهتر است از روش تانک (تسمه وچرخ ) استفاده بشه که بتواند از موانع به خوبی عبور کند.
                  اون رباتی هم که 24 سنسور دارد و عکسش رو زحمت کشیدین و گذاشتین به احتمال زیاد برای تعقیب خط ویژه یا مسابقات سرعتی نمی باشد پس دلیل اون تعداد سنسور چیست ؟
                  اگه موتور هواپیمای بوینگ747 گذاشتید پس چرا اینقدر کند میره؟ :eek:
                  تا حالا باید پرواز میکرد
                  یه عکس از موتور هاتون بزارید
                  نوشته اصلی توسط mfymfy
                  مثلا قبول کردیم که شما (henas جان) شما 24سنسور یا 28 سنسور رو به میکرو وصل کردید :rolleyes:
                  بین راه بافر گذاشتند که با پورت I/O میخونند

دیدگاه

همه برای 207 برنامه دارند
                    پس اگه میشه در مورد روشتون یه راهنمایی کوچولو کنید
                    ZGA28 چند دور؟با شافت بلند کار مبکنبد یا کوتاه؟
                    300 تا 500 دور بگیر و شافت کوتاه باشه ترجیحا (با شافت بلندشون کار نکردم و نمیدونمم هست یا نه)
                    روشمم بعد مسابقات میگم خدمتتون

نوشته اصلی توسط MEGAMAN
                    دوست عزیز در اون فیلم به خاطر اینکه باتری 6ولت فقط داشتم سرعت رباط کم بود.
                    اما چند برابر این سرعت را ولی با خطوط بازتر میتواند برود.
                    اگر سرعتش کم بود که در میان 40 شرکت کننده آن هم در دو مرحله کننده در مسابقه مقام دوم را کسب نمی کرد!
                    شما راحت میتواند برای ربات تعقیب خط ویژه با 12 سنسورم این کار را انجام بدین اما باید مکانیک و برنامه نویسی خوبی روش اعمال کنی!
                    برای همین میگم که در گذاشتن سنسور ها افراط نکنید.
                    اگر میخواهید فیلم مسابقه ربات نفر اول رو بگذارم؟
                    باشه
                    برنامه نویسی رو اونجا میبینیم
                    حتما اینکارو بکن (فیلمشو بذار)

نوشته اصلی توسط MEGAMAN
                    موتور هواپیمای بوینگ747
                    کاملا رد میکنم
                    تسمه و چرخ برا موانع هستش اما نه برا مسیریاب (میتونی برا امدادگر ازش استفاده کنی)
                    مکانیک یک مسیریاب خیلی از مسایل رو حل میکنه

نوشته اصلی توسط mfymfy
                    ناراحت نشی عزیزم ولی قبول کردن شما دردی رو دوا نمیکنه
                    خوندن 50 تا سنسور رو بافرها انجام میدن و یه برنامه نویس خوب میدونه چجوری براشون برنامه بنویسه که مثلا 28 تا سنسور رو کامل استفاده کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HENAS
                      کاملا رد میکنم
                      تسمه و چرخ برا موانع هستش اما نه برا مسیریاب (میتونی برا امدادگر ازش استفاده کنی)
                      مکانیک یک مسیریاب خیلی از مسایل رو حل میکنه
                      در مسابقات رباتهای تعقیب خط ویژه موانع عجیبی وجود دارد که فیلمش هم دارم اما بیش از 1گیک میباشد و پلود آن سخت است.
                      که این مسابقات هم در قزوین و هم در مشهد برگذار شد.
                      اگر در آن مسابقه تعقیب خط ویژه با آن ربات 23 سنسوره که عکسش را گذاشتید یا حتی 50 سنسوره شرکت کنید بی تردید آن ربات تا چند متر آن ور تر هم نمیتواند برود و از کار می افتد!
                      ربات شما باید از موانع فیزیکی که بر روی خط قرار گرفته عبور کند.
                      در حین تعقیب خط از داخل حوض آب رد شود.
                      بعد از یک سطح شیب دار بالا میرود و از آن طرف به پایین می افتد.
                      و.....
                      برای همین میگم که باید ربات هم ضد آب باشد هم ضد ضربه و هم مکانیک حرکتی خوبی داشته باشد.
                      اگر باورش مشکل است از فیلم چند تا عکس تهیه میکنم و در اینجا قرار میدهم تا کاملا باور کنید

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEGAMAN
                        در مسابقات رباتهای تعقیب خط ویژه موانع عجیبی وجود دارد که فیلمش هم دارم اما بیش از 1گیک میباشد و پلود آن سخت است.
                        که این مسابقات هم در قزوین و هم در مشهد برگذار شد.
                        اگر در آن مسابقه تعقیب خط ویژه با آن ربات 23 سنسوره که عکسش را گذاشتید یا حتی 50 سنسوره شرکت کنید بی تردید آن ربات تا چند متر آن ور تر هم نمیتواند برود و از کار می افتد!
                        ربات شما باید از موانع فیزیکی که بر روی خط قرار گرفته عبور کند.
                        در حین تعقیب خط از داخل حوض آب رد شود.
                        بعد از یک سطح شیب دار بالا میرود و از آن طرف به پایین می افتد.
                        و.....
                        برای همین میگم که باید ربات هم ضد آب باشد هم ضد ضربه و هم مکانیک حرکتی خوبی داشته باشد.
                        اگر باورش مشکل است از فیلم چند تا عکس تهیه میکنم و در اینجا قرار میدهم تا کاملا باور کنید
                        من از امیر کبیر پارسال که از بین حدود 180 تیم 15 م شدیم مسابقات تعقیب خط رو پیگیری کردم و میخام به جایی برسم که دیگه برام تموم شه و کنار بذارم تعقیب خط رو .
                        حرفت درسته در مورد چاله آبی اما باید بگم که تنها مسابقاتی که تخیلی هستن اینکارو میکنن که به نظر ممن اصلا مفهمومی نداره
                        اما توانایی هایی همچون عبور از سطوح شیبدار و موانع درون زمین و ... با مکانیک و برنامه نویسی حل میشن و من امیدوارم ما بتونیم بهترین عملکرد ممکنه رو داشته باشیم
                        اما در کل داری زیاد گندش میکنی (معذرت میخام اا)
                        عبور از حوض آبی ربطی به 5 سنسور شما و 28 سنسور من نداره و مکانیک اینکارو انجام میده نه الکترونیک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HENAS
                          من از امیر کبیر پارسال که از بین حدود 180 تیم 15 م شدیم مسابقات تعقیب خط رو پیگیری کردم و میخام به جایی برسم که دیگه برام تموم شه و کنار بذارم تعقیب خط رو .
                          حرفت درسته در مورد چاله آبی اما باید بگم که تنها مسابقاتی که تخیلی هستن اینکارو میکنن که به نظر ممن اصلا مفهمومی نداره
                          اما توانایی هایی همچون عبور از سطوح شیبدار و موانع درون زمین و ... با مکانیک و برنامه نویسی حل میشن و من امیدوارم ما بتونیم بهترین عملکرد ممکنه رو داشته باشیم
                          عبور از حوض آبی ربطی به 5 سنسور شما و 28 سنسور من نداره و مکانیک اینکارو انجام میده نه الکترونیک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          شما تعقیب خط رو کنار بزارید سر چی میرید؟؟؟
                          راستی میخوام سنسور هام اینطوری باشه:
                          *-*-*-*-*-*-*-*-*
                          *-*-*-*-*-*-*-*-*
                          *-*-*-*-*-*-*-*-*
                          *-*-*-*-*-*-*-*-*
                          اینطوری هر چی توی مسیر باشه شناسایی میشه برنامه نویسیش ساده تره

دیدگاه

اگر ZGA28 با دور 1600 بزارم چی میشه؟ oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HENAS
                              دوباره سلام
                              میخواهم یک پاسخ کلی بدهم.
                              من از شما پرسیدم که دلیل این همه گذاشتن سنسور چیست؟ با 12 سنسور هم خیلی راحت میشه این کار را انجم داد. افراط نباید کرد
                              شما فرمودید (شما هنوز فرق یک ربات مسیریاب ویژه سرعتی رو با یه ربات سرگرمی مثل مال خودت نمیدونی، آخه سرعت رباتت خیلی خیلی کمه
                              بیای مسابقات رشت سرعت رو تو همه رباتها میبینی عزیزم)
                              در کل من میگم که اون ربات شما به احتمال زیاد برای مسابقات تعقیب خط ویژه و سرعتی نمیباشد.چون چرخ های نامناسب و کوچکی دارد و از دو موتور تشکیل شده است که این باعث میشود سرعت ربات کم شود و از موانع فیزیکی نتواند عبور کند و از سطح شیب دار هم بالا نمیتواند برود و حوض آب هم که بماند!
                              و باید تغییرات کلی در مکانیک و برامه ربات اعمال شود.
                              حالا امروز تصاویر مسابقه را خواهم گذاشت و ربات های تعقیب خط ویژه را با ربات های خودمان مقایسه کنید.

\|/_\/_

دیدگاه

شما تعقیب خط رو کنار بزارید سر چی میرید؟؟؟
                                راستی میخوام سنسور هام اینطوری باشه:
                                *-*-*-*-*-*-*-*-*
                                *-*-*-*-*-*-*-*-*
                                *-*-*-*-*-*-*-*-*
                                *-*-*-*-*-*-*-*-*
                                اینطوری هر چی توی مسیر باشه شناسایی میشه برنامه نویسیش ساده تره
                                بازم میگم عزیزم
                                این چینشها رد شدن و کاراییشون کمه

اگر ZGA28 با دور 1600 بزارم چی میشه؟ oo:
                                این موتور گشتاورش خیلی کمه و تو سطح شیبدار محاله بالا بره (100 بالا نمیره)و کنترلشم خیلی خسته
                                300 تا 500 دور فقط (البته من ZGA28 رو میگم

نوشته اصلی توسط MEGAMAN
                                دوباره سلام
                                میخواهم یک پاسخ کلی بدهم.
                                من از شما پرسیدم که دلیل این همه گذاشتن سنسور چیست؟ با 12 سنسور هم خیلی راحت میشه این کار را انجم داد. افراط نباید کرد
                                شما فرمودید (شما هنوز فرق یک ربات مسیریاب ویژه سرعتی رو با یه ربات سرگرمی مثل مال خودت نمیدونی، آخه سرعت رباتت خیلی خیلی کمه
                                بیای مسابقات رشت سرعت رو تو همه رباتها میبینی عزیزم)
                                در کل من میگم که اون ربات شما به احتمال زیاد برای مسابقات تعقیب خط ویژه و سرعتی نمیباشد.چون چرخ های نامناسب و کوچکی دارد و از دو موتور تشکیل شده است که این باعث میشود سرعت ربات کم شود و از موانع فیزیکی نتواند عبور کند و از سطح شیب دار هم بالا نمیتواند برود و حوض آب هم که بماند!
                                و باید تغییرات کلی در مکانیک و برامه ربات اعمال شود.
                                حالا امروز تصاویر مسابقه را خواهم گذاشت و ربات های تعقیب خط ویژه را با ربات های خودمان مقایسه کنید.
                                2 موتور سرعت ربات رو کم میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek: oo: جالبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                تازه من قطر چرخامو کمتر کردم ،نمیدونم رو حرفت فک کردی یا نه!!!!!!!!!!!! oo:
                                گفتم که من اصلا از این حوض آب و اینا خوشم نمیاد و مسابقاتی که داشته باشه اصلا نمیرم :NO:
                                توصیه میکنم یه سر بیا رشت
                                اون فیلما رو هم حتما بذار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...