اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مسیریاب

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : مسیریاب

نوشته اصلی توسط roboreza
    در مورد کنترل سرعت پیشرفته که با استفاده از نات هست توی تاپیک زیر پست شماره 6 رو بخون اونجا تمام روش های درایو کردن رو توضیح دادم
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76783.0
    پد هایی که قراره کابل فلت بهشون وصل بشه رو از زیر وصل میکنی دیگه ؟ چون اگه از رو بیاری که میاد روی led ها
    یه سری از پدها از ترک هایی که باید بهشون وصل باشه فاصله داره اونارو درست کن
    برای led که به میکرو گذاشتی مقاومت نذاشتی
    برای کلید هم پیکجی وجود نداره باید یه کلید بگیری و بر اساس اون یه پکیج خودت درست کنی من برای این مقدار جریان از اون کلیدهای 6 پایه مربعی استفاده میکنم
    اره کابل فلت از زیر میره.
    ترک ها و پد ها درسته توی عکس بد افتاده.
    اون پست بالا رو دیدم برای این 7 سنسور ارزش نداره.برای ربات بعدی.

جای دیگه مشکل نداره؟

دیدگاه

پاسخ : مسیریاب

من مقاومت 22k رو ترجیح میدم
      !!!!

تو یه کتاب انگلیسی هم دیدم که 33k گذاشته بود
      به نظر این بهتره چون خود سنسور بین 10 تا 100 کیلو متغیره !
      تجربه بهم نشون داده 4.7 اختلاف ولتاژ کمی ایجاد میکنه !

البته نظر دوستان کاملا ارزشمنده :nerd:

اضافه شده در تاریخ :
      بچه ها کسی میدونه چاپ یه pcb دو طرفه 10*12 چند در میااد
      ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      اسمم را پدرم انتخواب کرد !
      نام خوانوادگی ام را یکی از اجدادم !
      دیگه بسه راهم را خودم انتخواب خواهم کرد !
      اینم لینک من :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg585767#msg585767

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rasadeyan
        ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        من اخرین باری که pcb دو طرفه داشتم دادم فدک با پست 6ت شد(البته 2 سال پیش)

اگر خواستید شماره ی تلفنش رو براتون بفرستم

قیمت هاش مناسبه و کیفیت نسبتا خوبی داره.(نسبت به پولی که میدی خوبه)

اضافه شده در تاریخ :
        کسی از دوستان تا حالا ربات مسیریاب با l6203 ساخته؟

چون از همه جهت بهتره.

توی eca قیمت l289 شش تومنه. l6203 پنج و دویسته با اینکه 4 امپر خروجی داره و 11 پایه داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nima_zeus
          من اخرین باری که pcb دو طرفه داشتم دادم فدک با پست 6ت شد(البته 2 سال پیش)

اگر خواستید شماره ی تلفنش رو براتون بفرستم

قیمت هاش مناسبه و کیفیت نسبتا خوبی داره.(نسبت به پولی که میدی خوبه)
          اگه میشه شماره تلفن رو بدین !؟
          راستی کدوم شهره ؟ راه دور یعنی اینترنتی میشه باهاشون کار کرد ؟

اضافه شده در تاریخ :

چون از همه جهت بهتره.

توی eca قیمت l289 شش تومنه. l6203 پنج و دویسته با اینکه 4 امپر خروجی داره و 11 پایه داره
          دقیق نمی دونما ولی فک کنم l6203 فقط واسه 1 موتوره !
          اینم لینک من :

دیدگاه

اگه میشه شماره تلفن رو بدین !؟
            راستی کدوم شهره ؟ راه دور یعنی اینترنتی میشه باهاشون کار کرد ؟
            2349188 (0311)
            توی اصفهان هستش.
            اره میشه.صبح قبل از ساعت 12 زنگ بزنید قیمت ها رو بگیرید.
            http://fadakpcb.com/

دیدگاه

چون از همه جهت بهتره.

من روی آخرین روباتم l6203 گذاشتم. واسه یه موتوره
              خیلی بهتر از l298 جواب میده و اینم بخاطر جریان دهی لحظه ای به موتوراس چون موتورا موقع بک زدن و استارت جریان زیادی میکشن که جریان دهی کم l298 باعث میشه موتور دیر پاسخ بده
              l6203 چند مدل داره از 5 تومن داره تا 17 تومن اون 5تومنیه که 6 یا 7 هم میفروشن خیلی افتضاحه خیلی هاش خرابه و از همون اول که میخری هم کار نمیده
              اون 10، 12 تومنی ها بد نیست اما من یه تجربه ناجور باهاش داشتم و فهمیدم که دیود هرزگرد داخلی نداره و بخاطر همین چند وقت که باهاش کار کرده بودم شب قبل مسابقه سوخت و فقط جریان میکشید بخاطر همین رگولاتورم هم سوخت. مجبور شدم همون شب رفتم کلی پول دادم ایندفه خوبشو گرفتم آوردم عوض کردم و فرداش اول شدیم :biggrin:
              ولی اون 16،17 تومنی ها خداییش خوبه. البته بماند که بعضی ها اون 10 تومنی هارو 15، 16 تومن میفروشن تازه آدم فکر میکنه این اون خوباس و دارن ارزون میدن.
              خلاصه باید داغ دیده باشی تا بتونی از هم تشخیصشون بدی :mrgreen:
              ولی اگرم قرار به خریدن l6203 باشه درست کردن یه پل h با ماسفت خیلی بهتر از l6203 هستش. با توان و سرعت خیلی بالاتر تازه ارزونترم در میاد

اضافه شده در تاریخ :
              من مقاومت 22k رو ترجیح میدم
              !!!!

تو یه کتاب انگلیسی هم دیدم که 33k گذاشته بود
              به نظر این بهتره چون خود سنسور بین 10 تا 100 کیلو متغیره !
              تجربه بهم نشون داده 4.7 اختلاف ولتاژ کمی ایجاد میکنه !

البته نظر دوستان کاملا ارزشمنده :nerd:
              گفتم مقاومت بستگی به نوع سنسور و فاصله فرستنده و گیرنده از هم داره من همیشه سعی میکنم این سنسورای 3 میل رو مرغوبش رو گیر بیارم که الان دونه ای 250 هست تقریبا.
              با 470برای فرستنده و 4.7k برای گیرنده بین 0.6 ولت تا 4 ولت اختلاف ولتاژ دارم.

اضافه شده در تاریخ :
              ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              شما اهل کجایی اول ببین توی شهر خودتون هست یا نه چون نمیارزه برای یه pcb مسیریاب کلی پول تیپاکس و پست و از اینجور چیزا بدی.
              اگه به اصفهان نزدیک تری بده به همین فدک که دوستمون گفت بهساز هم هست کارش خیلی عالیه اما گرون میگیره اگر هم به تهران نزدیک تری اونجا از این شرکتا زیاد هست
              AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                شما اهل کجایی اول ببین توی شهر خودتون هست یا نه چون نمیارزه برای یه pcb مسیریاب کلی پول تیپاکس و پست و از اینجور چیزا بدی.
                اگه به اصفهان نزدیک تری بده به همین فدک که دوستمون گفت بهساز هم هست کارش خیلی عالیه اما گرون میگیره اگر هم به تهران نزدیک تری اونجا از این شرکتا زیاد هست

من بچه یکی از شهرستانای تبریزم !!!
                تهران نزدیکترم !

اگه تهران جایی رو سراغ دارین که اینترنتی کار میکنن بگین !؟

راستش برد اصلیم به دلم ننشست دارم یکی با 74hc میسازم و پل H واسه موتورا!
                داسه پل H از کدوم ماسفتا استفاده کنم بهتره ؟؟؟
                اینم لینک من :

دیدگاه

تهران نزدیکترم !

این لینک زیر اکثر شرکت های ایران رو معرفی کرده.که بیشترشون توی تهران هستن.
                  http://www.****.ir/forum/showthread.php?t=6092
                  به جای ستاره هم ایران میکرو
                  هر کدوم که به دردت خورد اسمش رو توی گوگل سرچ کن ساتشون رو پیدا میکنی.
                  توی انجمن بالا یک تاپیکی هم بود که شماره ی تلفن های این شرکت ها بود بگردی پیدا میکنی

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مسیریاب

این لینک زیر اکثر شرکت های ایران رو معرفی کرده.که بیشترشون توی تهران هستن.
                    http://www.****.ir/forum/showthread.php?t=6092
                    به جای ستاره هم ایران میکرو
                    هر کدوم که به دردت خورد اسمش رو توی گوگل سرچ کن ساتشون رو پیدا میکنی.
                    توی انجمن بالا یک تاپیکی هم بود که شماره ی تلفن های این شرکت ها بود بگردی پیدا میکنی
                    ممنون :job: :job: :job:
                    اینم لینک من :

دیدگاه

تهران نزدیکترم !

صفحه 18 همین تاپیک شاهرخ خان یکی رو معرفی کرده من خودم تا حالا تهران ندادم واسه چاپ. یه برد دارم میخوام ایندفه بدم آلفا تهران واسه چاپ. میگن کارش خیلی خوبه و خیلی هم گرون میگیره.
                      خوبه که میخوای یه برد دیگه بزنی به نظر من ایندفه یه تیکه بزن بردتو من اکثر مواقع همین کارو میکنم.
                      واسه تغذیه مدارت از تغذیه سوئیچینگ استفاده کن مثل lm2576 کار کردن باهاش هم راحته . و واسه تغذیه موتورات از تغذیه خطی مثل lm338 .
                      برای درایور موتور نقشه ای خودت داری یا نه؟ میخوای از ماسفت n و p با هم استفاده کنی یا فقط n ؟ چقدر در بیاد واست خوبه؟ به شکل های مختلفی میشه این کار رو انجام داد
                      AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                        صفحه 18 همین تاپیک شاهرخ خان یکی رو معرفی کرده من خودم تا حالا تهران ندادم واسه چاپ. یه برد دارم میخوام ایندفه بدم آلفا تهران واسه چاپ. میگن کارش خیلی خوبه و خیلی هم گرون میگیره.
                        خوبه که میخوای یه برد دیگه بزنی به نظر من ایندفه یه تیکه بزن بردتو من اکثر مواقع همین کارو میکنم.
                        واسه تغذیه مدارت از تغذیه سوئیچینگ استفاده کن مثل lm2576 کار کردن باهاش هم راحته . و واسه تغذیه موتورات از تغذیه خطی مثل lm338 .
                        برای درایور موتور نقشه ای خودت داری یا نه؟ میخوای از ماسفت n و p با هم استفاده کنی یا فقط n ؟ چقدر در بیاد واست خوبه؟ به شکل های مختلفی میشه این کار رو انجام داد
                        lm2576 جالب بود !!!
                        تفاوت عمده بین lm338 و lm317 چیه ؟؟؟؟
                        پل H هم مثل اینکه ترانزیستور منفی بهتره !!! (یکی از سایتا نوشته بود ! )
                        پل H رو میخوام مثل خود درایور عمل کنه !!!
                        ترجیحا( اگه نشد هم نشد! )عقب جلو داشته باشه
                        با PWM فعالش کنم !!!

مگه هزینش چقد در مییاد ؟ oo:
                        اینم لینک من :

دیدگاه

این سایت آلفا کارش رو دیدم واقعا عالیه
                          http://alfamadarsanat.com
                          قیمت خود بورد هاش اندازه فدکه

در مورد درایور درایور باید طوری باشه که بتونی با موتورت بک هم بزنی
                          و برای این کار باید یه پل H درست کنی. ترانزیستور هم بدرد نمیخوره باید ماسفت بذاری.
                          این شماتیک رو ببین

من برای این شماتیک یه pcb هم زدم تا 20 ولت رو خیلی خوب جواب میده فقط یکم ماسفتها داغ میکنه. البته ماسفت هایی که گذاشته بودم خوب نبود برای منفی irf640 و برای مثبت irf9530 گذاشته بودم ابنا مقاومت rds شون زیاده و برای همین داغ میکردن شما میتونی از irfz44 و irf4905 استفاده کنی :eek: البته برای اینکار اینا خیلی زیاده چون حدود 50 آمپر جریان میده.ولی قیمتشون تقریبا با اون قبلیا یکیه
                          یه کار حرفه ای هم که میتونی انجام بدی و هزینتو حدود 5 هزار تومن بالا تر میبره استفاده از hip4082 هستش که اگه خواستی در موردش بیشتر توضیح بدم

اضافه شده در تاریخ :
                          تفاوت lm338 و lm317 توی جریانشونه. اولی 5 آمپر و دومی 1.5 آمپر.
                          البته برای موتور هم میتونی از 2576 adj استفاده کنی اما رگولاتور های خطی توی بارهای گذرا بهتر عمل میکنند
                          AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                            در مورد درایور درایور باید طوری باشه که بتونی با موتورت بک هم بزنی
                            و برای این کار باید یه پل H درست کنی. ترانزیستور هم بدرد نمیخوره باید ماسفت بذاری.

من برای این شماتیک یه pcb هم زدم تا 20 ولت رو خیلی خوب جواب میده فقط یکم ماسفتها داغ میکنه. البته ماسفت هایی که گذاشته بودم خوب نبود برای منفی irf640 و برای مثبت irf9530 گذاشته بودم ابنا مقاومت rds شون زیاده و برای همین داغ میکردن شما میتونی از irfz44 و irf4905 استفاده کنی :eek: البته برای اینکار اینا خیلی زیاده چون حدود 50 آمپر جریان میده.ولی قیمتشون تقریبا با اون قبلیا یکیه

من هیچی سر در نیاوردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek: :eek: :cry2:

حالا اینو چطور باید کنترل کرد ؟؟؟؟
                            سعی کن ماسفتای معروفی استفاد منی که بتونم پیدا کنم !!!

شما کهانقد زحمت می کشی مدارشو کامل کن بگذار در موردشم یکم توضیح بده ! ببخش دیگه زیاد زحمت دادیم ! :redface:

اضافه شده در تاریخ :
                            امان از دست این پروتئوس ! هرچه که من لازم دارم و نداره !!!

سلف های من همش SMD هستن تو پروتئوس ! چی کار کنم ! از گوگل هم پیدا نکردم !!!
                            اینم لینک من :

دیدگاه

من هیچی سر در نیاوردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek: :eek: :cry2:

حالا اینو چطور باید کنترل کرد ؟؟؟؟
                              سعی کن ماسفتای معروفی استفاد منی که بتونم پیدا کنم !!!

شما کهانقد زحمت می کشی مدارشو کامل کن بگذار در موردشم یکم توضیح بده ! ببخش دیگه زیاد زحمت دادیم ! :redface:
                              مدار کامل رو گذاشتم دیگه :rolleyes:
                              این ماسفت هایی که گفتم معروفند و راحت پیدا میشن
                              پایه های ماسفت رو بلدی؟ (GATE- DRAIN - SOURCE)
                              AYRIC

دیدگاه

اینم بگو که جای کدوم ماسفت کدم رو بگذارم ؟؟؟ :redface: :redface:

من دانشجوی برق نیستم ! کامپیوتر میخونم ! هموز درس مدار الکترونیکی رو نخوندم که از اینا سر در بیارم !
                                اینم لینک من :

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X