اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مسیریاب

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مسیریاب

به جای IRF640 باید IRFZ44 و به جای IRF9530 هم IRF4905 رو بذار دو تا اولی N-channel یعنی منفی و دو تا دومی P-channel یعنی مثبت هستند. اینا رو اگه از جوان میخوای بخری بخر . و الی از جای دیگه بخوای بگیری نمیصرفه و بهتره که همون اولی ها (همونا که توی نقشه هستن) رو بذاری چون پات گرون در میاد. به جای اون Q23 هم میتونی از 2N7002 استفاده کنی چون اون فقط یه نات هستش و نمیخواد جریان بده.

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط rasadeyan
    امان از دست این پروتئوس ! هرچه که من لازم دارم و نداره !!!

سلف های من همش SMD هستن تو پروتئوس ! چی کار کنم ! از گوگل هم پیدا نکردم !!!
    سلف SMD میخوای چکار؟
    AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
      سلف SMD میخوای چکار؟
      SMD نمی خواااااااام !!!!

مشکلم دقیقا همینه ! همه سلف های لایبریری پرتئوس من SMD !!!

دنبال یه سلف با PCB معمولی هستم !!!!!!
      اسمم را پدرم انتخواب کرد !
      نام خوانوادگی ام را یکی از اجدادم !
      دیگه بسه راهم را خودم انتخواب خواهم کرد !
      اینم لینک من :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg585767#msg585767

دیدگاه

SMD نمی خواااااااام !!!!

مشکلم دقیقا همینه ! همه سلف های لایبریری پرتئوس من SMD !!!

دنبال یه سلف با PCB معمولی هستم !!!!!!
        اینطور قطعات نیست مگر اینکه لایبراری هاش رو بگیری که اونا هم نصب کردنشون مصیبته (من که نتونستم)
        شما باید سلفی رو که میخوای اول بخری( چون هر دفعه یه شکلی بهت میدن) بعد بر اساس اون یه پکیج واسش درست کنی. یا میتونی از مقاومت استفاده کنی ولی حواست باشه دورو برش رو باز بذاری چون سلف های 3 4 آمپری یکم بزرگن
        AYRIC

دیدگاه

دوستان اینم مدار lm2576 ببینین ایراد داره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          دیود زنر باید میگذاشتم ؟؟؟

اینم لینک من :

دیدگاه

دوستان اینم مدار lm2576 ببینین ایراد داره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            دیود زنر باید میگذاشتم ؟؟؟

نه زنز نیست یه دیود شاتکی که توی خود دیتاشیت 1n5822 رو پیشنهاد داده.
            اون d1 رو اونجا نذار چون اینطوری اگه بخوای از رگولاتور جریان بکشی باید این دیود رو هم آمپر بالا بذاری که بزرگ میشه. یه فست مثل 1n5817 بذار روی پایه 3و 5 یعنی همونایی که مستقیم وصل کردی به زمین.
            AYRIC

دیدگاه

اینم از مدار !
              چندتا سوال !؟

الان چه طوری خروجی lm2576 رو رووی 5 ولت تنظیم کنم ؟؟؟ (یا الان خود به خود 5v هستش ؟!)
              البته همونطور که می دونی خودش هم این مدار رو واسه 5 ولت پیش نهاد داده!

(پایه های lm317 با lm338 یکیه ! من پکش رو نداشتم اینو گذاشتم ! رو مدار اصلی lm338 میگذارم! )
              مقاومت های lm338 همین طوری که گذاشتم خوبه ؟؟؟؟

اضافه شده در تاریخ :
              راستی توی مدار ما که به 3 آمپر جریان نیازی نیس! (به جز موتورا!!)
              پس چرا بهتره از lm2576 استفاده کنیم ؟؟؟

من تو پروتئوس همین مدار رو امتحان کردم ! جریان خیلی کمه !!!
              میشه یکم در مورد مدار توضیح بدی ؟ می ترسم اشتباه کرده باشم :sad: !!!!
              اینم لینک من :

دیدگاه

راستی توی مدار ما که به 3 آمپر جریان نیازی نیس! (به جز موتورا!!)
                پس چرا بهتره از lm2576 استفاده کنیم ؟؟؟

من تو پروتئوس همین مدار رو امتحان کردم ! جریان خیلی کمه !!!
                میشه یکم در مورد مدار توضیح بدی ؟ می ترسم اشتباه کرده باشم :sad: !!!!
                اون دیود رو اشتباه گذاشتی. پایه های 3 و 5 رو به هم وصل کن بعد وصل کن به آند اون دیود و کاتد دیود رو هم بده به زمین.
                دلیل استفاده از 2576 برای مدار اینه که اگه پشت 7805 ولتاژ زیاد در حد 20 ولت بندازی به شدت داغ میکنه حتی اگه ازش کم جریان بکشی. چون یه رگولاتور خطیه اما رگولاتور های سوئیچینگ اینطوری نیستن برای همین میگم 2576 توی اون عکسی هم که گذاشتم 2576 و سلفی براش گذاشتم مشخصه.این رگولاتورها تا 2 آمپر به هیچ عنوان داغ نمیکنند
                از mc34063 هم میشه استفاده کرد اما کار باهاش سختره و قطعات جانبی زیادی میخواد ولی ارزونتره.
                اما برای موتورها بهتره از همون رگولاتور خطی استفاده بشه دلیلشم قبلا گفتم چون توی بارهای گذرا بهتر عمل میکنه.
                اون دیود رو هم توی مدارت درست کنی دیگه مشکلی نداره. مشکلی هم باشه از پروتئوسه چون مدارات سوئیچینگ رو خوب نمیشه شبیه سازی کرد.
                AYRIC

دیدگاه

در مورد پل H هم باید PWM رو وصل کنم به togglestate 0 که گذاشتی ؟؟؟

در مورد 74hc245 هم یه بار 1 مدار لهم دادی! ولی محض اطمینان می پرسم!
                  پایه های 1و 19 به GND و 20 که پروتئوس مخفی هستش به VCC وصل میشه ؟؟؟

1 سوال هم درباره پروتئوس!!! کادر آبی رنگ رو چطوری بزرگتر کنم ؟؟؟
                  اینم لینک من :

دیدگاه

در مورد پل H هم باید PWM رو وصل کنم به togglestate 0 که گذاشتی ؟؟؟

در مورد 74hc245 هم یه بار 1 مدار لهم دادی! ولی محض اطمینان می پرسم!
                    پایه های 1و 19 به GND و 20 که پروتئوس مخفی هستش به VCC وصل میشه ؟؟؟

سوال هم درباره پروتئوس!!! کادر آبی رنگ رو چطوری بزرگتر کنم ؟؟؟
                    آره pwm رو باید به همونجا وصل کنی
                    پایه های 1و10و19 گراند و 20 vccهستش
                    پروتوس رو هم فردا دقیق میگم ولی یه گزینه به اسم sheet size باید باشه
                    AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                      آره pwm رو باید به همونجا وصل کنی
                      پایه های 1و10و19 گراند و 20 vccهستش
                      پروتوس رو هم فردا دقیق میگم ولی یه گزینه به اسم sheet size باید باشه
                      خیلی ممنون فردا تونستی بگو 😉
                      اینم لینک من :

دیدگاه

سلام

دوستان استفاده از پل H و اون روشی که اقای roboreza گفتن(کنترل دور موتور پیشرفته) هر دو لازمه یا فقط یکیش کافیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nima_zeus
                          سلام

دوستان استفاده از پل H و اون روشی که اقای roboreza گفتن(کنترل دور موتور پیشرفته) هر دو لازمه یا فقط یکیش کافیه؟
                          منظورت کدومه ؟؟؟
                          متوجه نشدم سوالتو !
                          اینم لینک من :

دیدگاه

منظورت کدومه ؟؟؟
                            متوجه نشدم سوالتو !
                            همون کنترل پیشرفته با not و با ماسفت که توی لینک زیر پست6 توضیح دادن

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76783.0

دیدگاه

راستش مایل های اون پست رو ندیدم ولی از ارایش المان ها تو چند پست قبلی میتونید ببینید معلومه که همون روش سومه !
                              واسه پل h معمولی استفاره از pwm سخته !

ولی الان با این روش دیگه نیازی ندارم از 4تا پین دیگه واسه کنترل درایور استفاده کنم !

در ضمن همونطور که می دونین من از PID استفاده میکنم و یه همچین پیاده سازی واسه مدار کلی کارمو ءاسونتر میکنه

چون بی دغدغه می تونم حاصل pid رو مستقیم به pwm بدم

ولی این و باید چک کنم ببینم همون مداره یا نه !
                              خود رضا حتما کاملتر توضیح خواهد داد

اضافه شده در تاریخ :
                              نوشته اصلی توسط nima_zeus
                              سلام

خود درایور هم از پل H ساخته شده ولی فقط جریان دهیش کمه!!!

یکی از اینا کافیه !!
                              اگه جریان میخوای پل H بهتره ! ولی در حالت عادی درایور بهتره از نظر هزینه هم بهتره !!!

مثلا من خودم 3 آمپر جریان میخوام واسه موتورام ! ای کار از دست l298 بر نمیاد !

اضافه شده در تاریخ :
                              نوشته اصلی توسط roboreza
                              به جای IRF640 باید IRFZ44 و به جای IRF9530 هم IRF4905 رو بذار دو تا اولی N-channel یعنی منفی و دو تا دومی P-channel یعنی مثبت هستند. اینا رو اگه از جوان میخوای بخری بخر . و الی از جای دیگه بخوای بگیری نمیصرفه و بهتره که همون اولی ها (همونا که توی نقشه هستن) رو بذاری چون پات گرون در میاد. به جای اون Q23 هم میتونی از 2N7002 استفاده کنی چون اون فقط یه نات هستش و نمیخواد جریان بده.
                              دوست عزیز پل H رو هم اینطوری کشیدم ! واسه Q23 هم از IRFZ44 استفاده کردم !!!

عکسشم می گذارم ببینین ایراداشو بگین !؟

اینم لینک من :

دیدگاه

عکست مشکل داره
                                به جای Q23 که ماسفت کوچیک بذار چون فقط قراره سوئیچ کنه نمیخواد جریان بده.

این مداری که من از پل H گذاشتم هم پل H هستش هم NOT داره و کنترل پیشترفته هستش.وبا کمترین تعداد قطعه هر دو یکجا ایجاد شده. یه پل H معمولی فقط 4 تا سوئیچ داره که سوئیچ ها میتونن ماسفت یا ترانزیستور باشن این سوئیچ ها به صورت ضرب دری فعال میشن و موتور رو چپگرد و راست گرد میکنن و در این حالت شما 2 ورودی دارید حالا من اومدم یه NOT با ماسفت درست کردم و گذاشتم بین این دوتا ورودی که بشه یه ورودی. روش PWM دادن به این یک ورودی رو هم توی اون تاپیک که لینکش رو گذاشتم توضیح دادم. اگه سوالی داشتید بپرسید
                                AYRIC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X