اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مسیریاب

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مسیریاب

نوشته اصلی توسط nima_zeus
    سلام دوستان

اون مدار خودم رو ارزش داره روش وقت بزارم یا نه؟
    چون pcb چند تا مشکل داشت(البته حل کردم).
    فکر کنم اگه یک pcb دیگه بزنم بهتر باشه .یعنی یک ربات 24 سنسور حرفه ای.
    نظر دوستان چیه؟
    به نظر من اگه بقیه وسایل رو هم داری یکم روی این روبات کار کن تا یه چیزایی مثل سایز روبات و این که چه قابلیت های دیگه ای که نیاز داری و طرز قرار گیری سنسورا توی روبات بعدی دستت بیاد بعد برو سراغ بعدی
    روبات رو برای کدوم مسابقه میخوای ؟
    AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
      به نظر من اگه بقیه وسایل رو هم داری یکم روی این روبات کار کن تا یه چیزایی مثل سایز روبات و این که چه قابلیت های دیگه ای که نیاز داری و طرز قرار گیری سنسورا توی روبات بعدی دستت بیاد بعد برو سراغ بعدی
      روبات رو برای کدوم مسابقه میخوای ؟
      فعلا برای مسابقات خاصی نمیخوام.
      پس فعلا همین رو راه بندازم.
      من برای سنسور ها از مقاومت های 10k و 330 اهم استفاده میکنم.نیاز به تعویض داره یا نه؟(5mm هستش)
      l298 رو روی برد لحیم کنم یا روی پین هدر جاش خوبه؟
      برنامه ای که نوشتم توی پروتئوس درست کار میکنه ولی روی مدار کار نمیکنه!!!

دیدگاه

پیشنهاد میکنم L298 رو به پین هدر نظامی ماده لحیم کنین و روی برد هم پین هدر ماده نظامی لحیم بزنین.چون این IC اساسا بد قلق هست،اگه تو PCB جاش مناسب گذاشته نشه،بالاترین ارتفاع ربات مربوط به همین IC میشه که موقع حمل و نقل میتونه خطرناک باشه و احتمال ضربه خوردن بهش زیاده.پس بهتره متحرک باشه تا در صورت نیاز از روی برد درش بیارین.

دیدگاه

فعلا برای مسابقات خاصی نمیخوام.
          پس فعلا همین رو راه بندازم.
          من برای سنسور ها از مقاومت های 10k و 330 اهم استفاده میکنم.نیاز به تعویض داره یا نه؟(5mm هستش)
          l298 رو روی برد لحیم کنم یا روی پین هدر جاش خوبه؟
          برنامه ای که نوشتم توی پروتئوس درست کار میکنه ولی روی مدار کار نمیکنه!!!
          خروجی سنسور هارو بگیر ببین روی مشکی و سفید چنده. سر منفی مولتی متر رو به زمین مدار وصل کن و سر مثبت رو وصل کن به خروجی سنسور که رفته داخل بافر ببین چنده. ممکنه تغییرات ولتاژ مناسب نباشه و میکرو تغییر وضعیت سنسور هارو تشخیص نده
          در مورد برنامه اول یه برنامه ی ساده بنویس مثلا با اون led یه برنامه چشمک بنویس بعد موتورات رو چک کن بعد برو سراغ سنسورا و .....
          AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
            خروجی سنسور هارو بگیر ببین روی مشکی و سفید چنده. سر منفی مولتی متر رو به زمین مدار وصل کن و سر مثبت رو وصل کن به خروجی سنسور که رفته داخل بافر ببین چنده. ممکنه تغییرات ولتاژ مناسب نباشه و میکرو تغییر وضعیت سنسور هارو تشخیص نده
            در مورد برنامه اول یه برنامه ی ساده بنویس مثلا با اون led یه برنامه چشمک بنویس بعد موتورات رو چک کن بعد برو سراغ سنسورا و .....
            ممنون برای جواب
            ولتاژ سنسور ها روی مشکی 4.4 ولت است و روی سفید نمیدونم چرا بعضی ها 1.5 ولت اند و بعضی ها 3.3 ولت !!

برنامه درست شد چون هم اون led که ماله تست برنامه است روشنه و هم موتور ها کار کرد.البته چون l298 رو لحیم نکردم روی پین هدر باید با دست نگهش دارم تا کار کنه (باید پین هدر نظامی بزارم)
            مدار سنسور هارو خیلی وقت پیش درست کردم و 5mm است.

دیدگاه

ممنون برای جواب
              ولتاژ سنسور ها روی مشکی 4.4 ولت است و روی سفید نمیدونم چرا بعضی ها 1.5 ولت اند و بعضی ها 3.3 ولت !!

برنامه درست شد چون هم اون led که ماله تست برنامه است روشنه و هم موتور ها کار کرد.البته چون l298 رو لحیم نکردم روی پین هدر باید با دست نگهش دارم تا کار کنه (باید پین هدر نظامی بزارم)
              مدار سنسور هارو خیلی وقت پیش درست کردم و 5mm است.
              led های سنسورها خاموش روشن میشه؟ oo:
              فکر نکنم چون اختلاف سیاه و سفید خیلی کمه مخصوصا اونایی که روی سفید 3.3 میده.
              برای درست شدنش روی یکی از سنسورایی که اینجوریه کارایی که میگم رو بکن اگه درست شد مقدار بقیه سنسور هارو هم همینجوری تغییر بده
              اول مقاومت فرستنده رو کم کن مثلا 220 یا 180 بذار (اول 220 رو بذار) اینجوری اختلاف رو زیاد میکنی بعد ببین روی سفید میاد زیر 1 ولت یا نه اگه اومد زیر 1 ولت که هیچی اگه نیومد مقاومت گیرنده رو هم زیاد کن مثلا 12 یا 15 کیلو اهم بذار ببین درست میشه یا نه (میتونی یه مقاومت 2.2 یا 4.7 کیلو با اون 10 کیلو سری کنی)
              حالا دوباره ولتاژ رو در دو حالت بگیر اگه درست شد که هیچی اگه نشد بگو ولتاژ ها چقدر هستند تا ببینیم باید چکار کنیم. این تنظیم سنسورها مهمه چون اگه درست تنظیم نشن با عوض شدن نور محیط به هم میریزن
              AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                led های سنسورها خاموش روشن میشه؟ oo:
                فکر نکنم چون اختلاف سیاه و سفید خیلی کمه مخصوصا اونایی که روی سفید 3.3 میده.
                برای درست شدنش روی یکی از سنسورایی که اینجوریه کارایی که میگم رو بکن اگه درست شد مقدار بقیه سنسور هارو هم همینجوری تغییر بده
                اول مقاومت فرستنده رو کم کن مثلا 220 یا 180 بذار (اول 220 رو بذار) اینجوری اختلاف رو زیاد میکنی بعد ببین روی سفید میاد زیر 1 ولت یا نه اگه اومد زیر 1 ولت که هیچی اگه نیومد مقاومت گیرنده رو هم زیاد کن مثلا 12 یا 15 کیلو اهم بذار ببین درست میشه یا نه (میتونی یه مقاومت 2.2 یا 4.7 کیلو با اون 10 کیلو سری کنی)
                حالا دوباره ولتاژ رو در دو حالت بگیر اگه درست شد که هیچی اگه نشد بگو ولتاژ ها چقدر هستند تا ببینیم باید چکار کنیم. این تنظیم سنسورها مهمه چون اگه درست تنظیم نشن با عوض شدن نور محیط به هم میریزن
                درست شد :wow: :wow:

همه ی led سنسور ها خیلی منظم و درست روشن میشن.
                فقط مونده برنامه رو کامل کنم و l298 رو محکم کنم.
                راستی باتری لیتیوم یونی برای ربات چی باید بگیرم؟(چه مارکی)
                قیمتش چنده؟شارژر مخصوص میخواد یا نه؟

دیدگاه

درست شد :wow: :wow:

همه ی led سنسور ها خیلی منظم و درست روشن میشن.
                  فقط مونده برنامه رو کامل کنم و l298 رو محکم کنم.
                  راستی باتری لیتیوم یونی برای ربات چی باید بگیرم؟(چه مارکی)
                  قیمتش چنده؟شارژر مخصوص میخواد یا نه؟
                  ایول :applause:
                  برای باتری مارکی خودم استفاده میکردم یادم نیست خیلی خوب بود دونه ای 15 تومن میخریدم شارژر هم میتونی برد کنترل شارژ بذاری که بتونی آدابتور معمولی هم واسه شارژ استفاده کنی
                  من شارژر حرفه ای دارم تا حالا از این برد کنترل شارژ ها استفاده نکردم نمیدونم چطوریه
                  AYRIC

دیدگاه

واسه باتری و شارژر فک کنم اینا خوب باشن

http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7/1613-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%88%D9%85-%DB%8C%D9%88%D9%86-37V-3500mAh.html

http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7/1623-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%88%D9%85-%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%AA%DA%A9%DB%8C.html
                    اسمم را پدرم انتخواب کرد !
                    نام خوانوادگی ام را یکی از اجدادم !
                    دیگه بسه راهم را خودم انتخواب خواهم کرد !
                    اینم لینک من :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg585767#msg585767

دیدگاه

ممنون

4 تا باتری کافیه دیگه؟

کسی از دوستان قصد نداره از رباتش عکسی بزاره؟از ربات های قبلش یا حال حاضرش

دیدگاه

ممنون

4 تا باتری کافیه دیگه؟

من رباتم رو هنوز نساختم عکس نمیتونم بذارم

ولی اگه به صفحات قبل برگردی 1 عکس گذاشتم که رباتم در نهایت میخوام مثل اون باشه
                        به نظرم 4 تا خوبه اگه بخوای ربات خیلی پر سرعتی داشته باشی بیشتر بذار من خودم 6 یا 7 تا خواهم گذاشت
                        باید فکر اینم بکنی که باتری موقع کار کردن با گذشت زمان ولتاژش کم میشه :NO:
                        اینم لینک من :

دیدگاه

ممنون

4 تا باتری کافیه دیگه؟

5 تا کافیه زیاد هم هست و بیشتر از اون نمیتونی به موتورات ولتاژ بدی پس بیشترش فقط روباتت رو سنگین میکنه که خودش خیلی بده
                          باتری هم باری های فروشگاه ECA خوب نیست واسه اینکار اینا جریان دهی پایینی دارن. شارژرش هم باید بتونه تا 5 سل رو شارژ کنه باتری های من تقریبا تا 3 ساعت رو شارژ میداد البته 3 ساعت توی تمرین یعنی یکم کار میکرد یکم برنامه مینوشتیم
                          AYRIC

دیدگاه

سلام دوستان

در مورد مدار های PCB یکم اطلاعات مخواستم !؟

1- فیبر های rogers با فایبرگلاس چه فرقی دارن ؟
                            2-واسه پوشش : هات ایر و قلع و سرب و الکترو لس طلا چه فرقایی با هم دارن ؟
                            3-محفظ قلع کاری چیه ؟؟؟
                            4-چاپ قطعات ؟؟؟؟
                            5-انواع برش !؟

و تاثیر هر کدوم روی قیمت یکم توضیح بدین ممنون میشم!
                            اینم لینک من :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rasadeyan
                              سلام دوستان

در مورد مدار های PCB یکم اطلاعات مخواستم !؟

1- فیبر های rogers با فایبرگلاس چه فرقی دارن ؟
                              2-واسه پوشش : هات ایر و قلع و سرب و الکترو لس طلا چه فرقایی با هم دارن ؟
                              3-محفظ قلع کاری چیه ؟؟؟
                              4-چاپ قطعات ؟؟؟؟
                              5-انواع برش !؟
                              و تاثیر هر کدوم روی قیمت یکم توضیح بدین ممنون میشم!
                              سلام
                              تا انجا که من میدونم فرق بین استخوانی با فایبر سر اینه که بعد از چندبار گرما دادن به استخوانی مسش کنده میشه ولی فایبر نه.
                              چاپ قطعات هم که روی فیبر شکل قطعات رو چاپ میکنن.
                              انواع برش هم فکر کنم بیشتر برای مدار های پیشرفته و مدل دار استفاده میشه یعنی مدار به جای مربع دایره باشه.
                              پوشش های هات ایر هم بیشتر برای اینه که مس بلند نشه.روکش های روی مس هم مثل طلا یا قلع برای اکسید نشدن مس و رسانایی بیشتره.
                              اگر جایی رو اشتباه گفتم دوستان درست کنن

اضافه شده در تاریخ :
                              دوستان کمک

من l298 رو روی مدار لحیم کردم ولی موتور ها کار نمیکنه
                              برنامه هم درسته چون توی پروتئوس جواب میده
                              قسمت سنسور ها هم بدون نقص کار میکنه و led ها هم روشن میشه
                              فقط توی خروجی یکی از موتور 1.5 ولت داره اون یکی هم هیچی ولتاژ نداره
                              ورودی مدار هم با منبع تغذیه است 14 ولت 3 امپر
                              حالا چی کار کنم!!!!

دیدگاه

دوستان کمک

من l298 رو روی مدار لحیم کردم ولی موتور ها کار نمیکنه
                                برنامه هم درسته چون توی پروتئوس جواب میده
                                قسمت سنسور ها هم بدون نقص کار میکنه و led ها هم روشن میشه
                                فقط توی خروجی یکی از موتور 1.5 ولت داره اون یکی هم هیچی ولتاژ نداره
                                ورودی مدار هم با منبع تغذیه است 14 ولت 3 امپر
                                حالا چی کار کنم!!!!
                                شاید l298 خرابه یا سوخته باشه !!!
                                از لحیم کاری و PCB مطمئنی ؟
                                اینم لینک من :

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X