اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مسیریاب

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مسیریاب

بیشتر مدل موتور تاثیر داره توجریان دهی , مثلا من zga25 رو با 12 ولت روشن کردم در حالت عادی حدودا 0.6 آمپر میکشید اما zga28 در حال عادی 1.3 آمپر میکشید .
    « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
    این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

موتورهای zga28 توی فروشگاه تو دوتا دور 550و 901موجود هست کدم دورو بخرم بهتره چرخهایی که تو فروشگاه هست کدومشون بهتره برای خرید
      اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

دیدگاه

سعی کن 800rpm بخری .

اضافه شده در تاریخ :
        تو این سایت داره .
        http://roboeq.ir/products/detail/%D9...D8%B1%20ZGA28/

دیدگاه

این فروشگاه موجودی نداره
          اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Majid_Zamanian
            این فروشگاه موجودی نداره
            آقا خودتو این قدر ازیت نکن ! وقتت حروم میشه ! همین 550 رو بگیر , اگر سرعت یک زمانی برای ربات دیگه کم آوردی ( ک اصلا فکر نکنم کم بیاری ) ولتاژ روش میندازی که بره بالا !
            این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

سلام اقا امیر انشااله که رباتتون هیچ مشکلی نداره دیگه ؟ برنامه نویسی رو شروع کردین یا نه ؟
              به امید خدا اگه ما هم رباتمون تا اون موقع اماده بشه هم دیگه رو شریف میبینیم.
              نام تیمتون چیه ؟

اضافه شده در تاریخ :
              من امسال بخاطر کنکور متاسفانه وقت کم اوردم :angry: فقط خدا کنه تا شروع مسابقات تموم بشه مین رباتم امادس
              فقط میمونه موتورها و برنامه نویسی
              کارتان را آغاز کنید،توانایی انجامش بدنبال می آید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط contronic021
                سلام اقا امیر انشااله که رباتتون هیچ مشکلی نداره دیگه ؟ برنامه نویسی رو شروع کردین یا نه ؟
                به امید خدا اگه ما هم رباتمون تا اون موقع اماده بشه هم دیگه رو شریف میبینیم.
                نام تیمتون چیه ؟
                اگر با بنده بودید که بله ، آماده شده و تقریبا مشکلی فعلا نداره ! اما چند روره کار خوابیده به خاطر نیم سوز شدن دایور هام ! ک سفارش دادم و 5 6 روزه الاف کرده , برگشت خورده !
                انشالله اگر یکی از پژوهشسرا های مشهد همکاری کنه شریف شرکت میکنم . احتملا نام تیم روبوتوس قرار میدم اما تردید دارم ، میخوام این بار با اسم جدید شروع کنم .
                چند روزی هست روی لاین میز دارم کار میکنم .. وقتمو با این پر کردم.

موفق باشید

این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

سلام
                  میخواهم مسیر یاب با ترانزیستور درست کنم
                  مدار زیر را بسته ام ولی جواب نمیدهد

دیدگاه

ترانزیستورهای PNP باید امیترشون به VCC وصل بشه.
                    ترانزیستورهای NPN باید امیترشون به GND وصل بشه.
                    کلکتور ترانزیستورها تو هر بازو به هم وصل میشن.
                    موتور بین کلکتورها قرار میگیره.
                    به عبارت بهتر:
                    جای Q4 رو با Q1 عوض کن.
                    کلکتور Q4 و Q2 به هم وصل میشه.
                    کلکتور Q3 و Q1 به هم وصل میشه.
                    موتور بین کلکتور Q3 و Q4 قرار میگیره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                      ترانزیستورهای PNP باید امیترشون به VCC وصل بشه.
                      ترانزیستورهای NPN باید امیترشون به GND وصل بشه.
                      کلکتور ترانزیستورها تو هر بازو به هم وصل میشن.
                      موتور بین کلکتورها قرار میگیره.
                      به عبارت بهتر:
                      جای Q4 رو با Q1 عوض کن.
                      کلکتور Q4 و Q2 به هم وصل میشه.
                      کلکتور Q3 و Q1 به هم وصل میشه.
                      موتور بین کلکتور Q3 و Q4 قرار میگیره.
                      ممنون
                      منظورتان ایجوری میباشد

دیدگاه

بله.
                        ضمنا، یادتون باشه که ولتاژ بیس ترانزیستور های بالایی به نسبت تغذیه اعمال میشه.(اگه برابر با ولتاژ امیتر Q1وQ2 به بیس اونها ولتاژ اعمال بشه؛ خاموش میشن؛و به زمین هم اگه وصل بشن،روشن میشن)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                          بله.
                          ضمنا، یادتون باشه که ولتاژ بیس ترانزیستور های بالایی به نسبت تغذیه اعمال میشه.(اگه برابر با ولتاژ امیتر Q1وQ2 به بیس اونها ولتاژ اعمال بشه؛ خاموش میشن؛و به زمین هم اگه وصل بشن،روشن میشن)
                          شرمنده متوجه نشدم
                          من میخواهم فرمان از میکرو بدهم
                          این را بستم تو پرتیوس جواب نمیدهد؟
                          اگر جای vcc و gnd برای امیتر ها را عوض کنیم جواب میدهد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navard
                            شرمنده متوجه نشدم
                            من میخواهم فرمان از میکرو بدهم
                            این را بستم تو پرتیوس جواب نمیدهد؟
                            اگر جای vcc و gnd برای امیتر ها را عوض کنیم جواب میدهد
                            سلام
                            اول این که شما یک سرچی در مورد ترانزیستور ددر اینترنت بکنید . چون این نحوه ی آموزش بدرد نمیخوره !
                            دوم این که اگر با میکرو ر میخواین راه بندازین یک عیب اساسی داره ! این هست ک میکرو نمیتونه کاملا ترانطیستور رو روشن کنه ! برای همین ولتاژ کل کاملا به د دو سر موتور نمیرسه ! پس جریان هم ب نسبظی کاهش پیدا میکنه ! معمولا میان یک ترانزیستور ک جریان بیسش کمتر هست قبل هر ترانزیستور پل میزارن ک میکرو روشنش کنه کامل ! اما بهترین راه بافر هست که جریان میکررو رو تقویت کنه و ب بیس بده ! هاز این قبیل مشکل هایی برای بستن پل اچ ب وجود میاد . چرا از درایور استفاده نمیکنید ?

ببخشید برای غلظ املایی کیبورد نامناسبی داره
                            این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
                              سلام
                              اول این که شما یک سرچی در مورد ترانزیستور ددر اینترنت بکنید . چون این نحوه ی آموزش بدرد نمیخوره !
                              دوم این که اگر با میکرو ر میخواین راه بندازین یک عیب اساسی داره ! این هست ک میکرو نمیتونه کاملا ترانطیستور رو روشن کنه ! برای همین ولتاژ کل کاملا به د دو سر موتور نمیرسه ! پس جریان هم ب نسبظی کاهش پیدا میکنه ! معمولا میان یک ترانزیستور ک جریان بیسش کمتر هست قبل هر ترانزیستور پل میزارن ک میکرو روشنش کنه کامل ! اما بهترین راه بافر هست که جریان میکررو رو تقویت کنه و ب بیس بده ! هاز این قبیل مشکل هایی برای بستن پل اچ ب وجود میاد . چرا از درایور استفاده نمیکنید ?

ببخشید برای غلظ املایی کیبورد نامناسبی داره
                              ممنون بابت پاسخ
                              امکان دارد مدار برایم بگذارید
                              از چه درایوری استفاده کنم نیاز به برنامه نویسی نداشته باشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navard
                                ممنون بابت پاسخ
                                امکان دارد مدار برایم بگذارید
                                از چه درایوری استفاده کنم نیاز به برنامه نویسی نداشته باشد
                                سلام
                                برای مدار توضیح دادم ! اول برین در مورد ترانزیستور و نحوه ی سوئیچ کردنش اطلاعات کسب کنید بعد راحت خودتون میتونید مدار آماده کنید ! من میتونم مدار آماده بگم اما مسئله اینجاس ک طرف مقابل خودش برای پیدا کردن یا یاد کرفتن چیزی زحمت نمیکشه !پس کار کلا بیهوده هست . چون در مدارات فقط چیزی ب نام بستن مدار وجود نداره ! مهم ترین بخشش تحلیل مدار هست ک معمولا شامل محاسبات و ... در الکترونیک هست . برای راهنمایی شما نیاز به 4 تا ترانزیستور دارین ک 2 تاش نوع npn ( یا منفی ) و 2 تای دیگه نوع pnp ( یا مثبت ) هستند . باید جوری ترانزیستور ها رو به هم مرطبط کنید که وقتی به یکی از 2تا ورودی های پل اچتون 1 منطقی میدین یکی از 2 تا ترانزیستور هایی که بیس هاشون به هم متصل کردین ( یا با نام ورودی اول شناخته شده هست ) , یکی از ترانزیستور ها روشن شه و یکی دیگه از ترانزیستور ها خاموش شه ! و اگر صفر منطقی بدین به همین ورودی اول , قضیه برعکس شه !
                                توضیحاتم یکم مبهمه , مدار قرار بدین اشکالشو پیدا کنیم .

برای درایور بستگی داره شما میخواین چ نوع موتوری و با چ جریان دهی و چ سرعت عکساعملی استفاده کنید !
                                بهترین درایور به نظر من ک هم سرعت و قدرت ( توان ) و .. بالایی داره , پل اچ با ماسفت و درایور ماسفت هست ! که میتوونه تا 30 آمپر خروجی بده , اما هزینش یکم زیاد میشه !
                                بعد از اون میتونید از درایور l6203 استفاده کنید که هر آی سیش یک موتور رو میتونه راه بندازه و برای ربات ها باید 2 تا از این آی سی ها بخرید . قیمت اورجینالش از 14 ت تا 16 ت هست ! و تقریبا گران هست اما از ترانزیستور های dmos استفاده شده و سرعت بالایی داره بعلاوه 4 آمپر پیوسته میتونه بده !
                                بعد از این دو مورد میتونید از پل اچ با ترانزیستور معمولی ( همین پلی ک خودتون درست میکنید ) به شرطی ک میکرو بتونه کاملا ترانزیستور رو روشن و خاموش کنه خیلی خوب هست ! ( همون طور ک گفتم باید قبل هر ترانزیستور پل یک ترانزیستور دیگه کوچک تر بزارین و بین راه میکرو تا ورودیهای پل هم یک بافر تقویت جریان بزارین ک کاملا ترانزیستور رو روشن و خاموش کنه ! ) اما ضعقفش در اینه ک نسبت به ماسفت ها دیر تر خاموش روشن میشه ! ( ک در روبات ها این سرعت زیاد ملاک نیست ! )
                                بعد از این ها میتونید از l298 استفاده کنید ! یکی مدار مجتمع یا آی سی ای ک 2 تا موتور رو میتونه ساپورت کنه و جریان دهی پیوسته 2 آمپر دارا هست . توش هم از ا=همین ترانزیستور ها معمولی یا دو قطبی یا bjt هست . تقریبا ارزان و کار آمد .اما باید اورجینالشو پیدا کنید.
                                و بعد از این ها اگر جریان کمی لازم دارین از l293d یا l293e استفاده کنید .

این اطلاعات من بود ک تقریبا سعی کردم کامل ممنتقل کنم اما مسدله بعدی اینه ک شما خودتون باید دنبال مدار و راه اندازی قطعه ای باشین ! سعی کنید آماده از چیزی استفاده کنکنید ! بهترین مدار راه اندازی این آی سی ها تو دیتاشیتشون هست ! از گوگل استفاده کنید .

موفق باشید
                                این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X