اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کارخانه سازنده لامپ های LED در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کارخانه سازنده لامپ های LED در ایران

با عرض سلام
    از دوستان کسی از کارخانه سازنده لامپ های LED تو ایران خبر داره ؟
    اصلا تو ایران تولید داریم یا همه وارد میشن ؟
    آلبرت اینشتین : من هرگز به آینده فکر نمیآ‌کنم، چرا که خودش به زودی خواهد آمد.

پاسخ : کارخانه سازنده لامپ های LED در ایران

بله من تو ایران مدل هالوژنی ساخت کارخونه اگه اشتباه نکنم افراتاب را دیدم چند سال پیش هم تو تلویزیون دیدم یه کارخانه قرار بود خط تولید خود ال ای دی هم راه بندازه اما خبر ندارم راه افتاد یه نه
    لامپهای ال ای دی پروژکتوری هم برای فضای آزاد تو همین نجف آباد یه کارخانه تولید میکنه از پاور ال ای دی یک وات استفاده میکنه
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

ممنون دوست عزیز ! منظورم تولید خود ال ای دی هست !؟؟؟؟ :agree:
      کسی سراغ داره چنین کارخونه ای رو تو ایران ؟

دیدگاه

دوست عزیز هیییییییییچ قطعه الکترونیکی ای وجود نداره که ایران خودش تولید کنه.سیمشم به زور تولید میکنه چه برسه به اینا
        طب اسلامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdifaheca
          دوست عزیز هیییییییییچ قطعه الکترونیکی ای وجود نداره که ایران خودش تولید کنه.سیمشم به زور تولید میکنه چه برسه به اینا
          جواب منطقی این سوال خیلی برام مهمه !!!!
          لطفا دقیق بگید

دیدگاه

فکنم واستون سخته باورش.ولی منطقیشه.باور کنین تولید نمیکنن.1بار شندیدم قراره تو لرستان تو شهر ازناش 1 تولیدیش بزنن.زدن یا نه خبر ندارم دیگه.
            طب اسلامی

دیدگاه

سلام
              من می دونم سون سگمنت رو تو ایران می زنند پس طبیعتا led هم می تونند بزنند.

دیدگاه

ممنون از پاسخ هاتون !
                من نیاز مبرمی به پیدا کردن این کارخونه تو ایران دارم . یا مطمئن بشم تو ایران وجود نداره ! پس هر کدوم از دوستان اطلاعاتی داره دریغ نکنه . بازم ممنون از کمکتون .
                منتظرم . :question:

دیدگاه

من تو تلویزیون دیدم و شک ندارم که تو ایران تولید میشه البته شاید تا حالاور شکسته شده باشه!!!
                  چرا از مغازه هایی که توامجد کارشون فروش LEDهستش سوال نمی کنی؟
                  برای انسان های بزرگ،بن بستی وجود ندارد،چون بر این باورند که:
                  یا راهی خواهم یافت ، یا راهی خواهم ساخت...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط proteus_end
                    ممنون از پاسخ هاتون !
                    من نیاز مبرمی به پیدا کردن این کارخونه تو ایران دارم . یا مطمئن بشم تو ایران وجود نداره ! پس هر کدوم از دوستان اطلاعاتی داره دریغ نکنه . بازم ممنون از کمکتون .
                    منتظرم . :question:
                    سلام
                    دوست عزیز من این قضیه رو از ماهان و طیف الکترونیک که در طبقه هم کف پاساژ امجد هستند شنیدم.
                    می تونی یک سر به اونجا بزنی و آدرس آنجا رو بگیرید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
                      سلام
                      من می دونم سون سگمنت رو تو ایران می زنند پس طبیعتا led هم می تونند بزنند.

کجا سون سگمنت میزنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
                        سلام
                        دوست عزیز من این قضیه رو از ماهان و طیف الکترونیک که در طبقه هم کف پاساژ امجد هستند شنیدم.
                        می تونی یک سر به اونجا بزنی و آدرس آنجا رو بگیرید.
                        من تو شهرستان هستم و الان برام مقدور نیست بیام تهران ! اما از هرجا پرسیدم میگن همه از چین وارد میشه .
                        چند جا هم تماس گرفتم بازم گفتن از چین وارد میشه !
                        حالا بازم اگه کسی خبر داره اطلاع بده . ممنون از راهنمایی تون .

دیدگاه

با سلام... چند وقت پیش توی بجنورد خبر ساخت کارخانه ی تولید لامپ led رو اعلام کردند .. اول من فکر کردم led هم تولید میکنند ولی بعدا فهمیدم led ها رو از خارج وارد میکنند و باهاش لامپ led درست میکنند... تا اونجایی هم که من میدونم تنها کارخونه ای که قرار بود توی کشور درست بشه همین کارخونه بجنورده...بچه های یزد هم خودشون لامپ led درست کرده بودند که حتی من شنیدم led هاشونم خودشون درست میکردن(البته فقط شنیدم)
                          دست هایی که کمک میکنند از دست هایی که دعا میکنند مقدس ترند....کوروش کبیر

دیدگاه

سلام
                            به لطف قاچاقچیان محترم که led رو به ارزون ترین قیمت ها وارد کشور میکنن فعلا کارخونه ای توی ایران وجود نداره که خودش led بزنه و led خام رو وارد بازار کنه !
                            البته یک کارخونه در یزد هستش که خودش led تولید میکنه , توی اخبار شبانگاهی هم از داخله این کارخونه گزارش تهیه کرده بودن و نشون هم دادن
                            ظاهرا این led فقط برای مصارف خوده همون کارخونه درست میشه یعنی led خام تو بازار ایران نمیده
                            جوری هم که دیده میشد تیراژ تولیدشون زیاد هم نبود شاید به 100 هزار تا در روز نرسه oo:

دیدگاه

بازم ممنون از راهنمایتون .
                              اگر خبری پیدا کردید دریغ نکنید .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X