اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

نوشته اصلی توسط SINA2ASG
    30تومن چه خبره یه آمپ آماده بگیری ارزونتر میشه !!!!!

پ.خ دادم خدمتتون
    سلام دوست عزیز
    لذتی که در ساخت وتست امپلی فایر هست هیچ وقت در امپلی فایر اماده نیست
    این رو دوستانه بهت کفتم
    موفق باشی
    Fail Never
    گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
    دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
      دوتاسوال داشتم لطفا جواب بدید
      1-این آمپلی چند واته؟
      2-PCBچیه؟
      باتشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abolfazl1390
        سلام دوستان عزیز
        1-این آمپلی چند واته؟
        2-PCBچیه؟
        باتشکر
        سلام بر شما به این فروم خوش آمدید
        برای اینکه به جواب سوالاتتون برسید همین تاپیک رو از صفحه اولش بخونید.
        موفق باشید

دیدگاه

سلام
          پیرو صحبت دوست عزیزم

آمپلی فایر آماده که ترانس و...... داشته باشه و 30 تومان باشه بدرد سبزی فروشی میخوره(با عرض پوزش) مگر اینکه یه 0 به قیمت اضافه کنید.
          دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

با درود . . .
            اول از همه:
            اِ وا خاک عالم! ببین مازیار چی گوش میده!!! :mrgreen:

و اما بعد! :
            مبارک باشه مازیار جان. حالا چند وات جواب داد به سلامتی؟ به 100 رسید یا نه؟ خونه رو خراب کردی باهاش یا نه؟

142 و 147 هر دو رو میتونید از چهره الکترونیک (عباسیان-همکف-سمت چپ) و یا نهال الکترونیک(توکل-اول-سمت راست) به قیمت 750 بگیرید.

راستی یه چیزی!
            اون رگولاتور 12 ولتی چیه گذاشتید کنار عکس 142 و 147؟؟؟!!!
            نکنه خواستید بگید که TIP41 هستش؟ و یا اندازه رو نشون دادید؟ :biggrin:
            درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
            بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
              من گرفتم جالب بود،پشم شیشه گزاشتی تو باکسش؟
              نوکرتم حس جون پشم شیشه نذاشتم پشم شیشه چه تاثیری میزاره ؟

نوشته اصلی توسط abolfazl1390
              سلام دوستان عزیز
              1-این آمپلی چند واته؟
              2-PCBچیه؟
              باتشکر
              سلام محمد جان لطف کردن پاسخ دادن

نوشته اصلی توسط nn20
              سلام
              پیرو صحبت دوست عزیزم

آمپلی فایر آماده که ترانس و...... داشته باشه و 30 تومان باشه بدرد سبزی فروشی میخوره(با عرض پوزش) مگر اینکه یه 0 به قیمت اضافه کنید.
              نه دیگه اونقدرا هم نیست آخه عمو سبزی فروش ساب میخواد چیکار که ترانس 30 تومنی بندازه همون 6 دوبل بستشه :mrgreen:

نوشته اصلی توسط (به یاد استاد آقازاده)وحید نصیری
              با درود . . .
              اول از همه:
              اِ وا خاک عالم! ببین مازیار چی گوش میده!!! :mrgreen:

و اما بعد! :
              مبارک باشه مازیار جان. حالا چند وات جواب داد به سلامتی؟ به 100 رسید یا نه؟ خونه رو خراب کردی باهاش یا نه؟

142 و 147 هر دو رو میتونید از چهره الکترونیک (عباسیان-همکف-سمت چپ) و یا نهال الکترونیک(توکل-اول-سمت راست) به قیمت 750 بگیرید.

وحید جان نزار بگم تو تاپیک گفت گوی آزاد چیا گفتیا !!!!!!!! همون قضیه سوییشرتو تو خیابون ولیعصر ................. :mrgreen:

نوکرتم وحید جان مبارک صاحبش باشه (ینی شما دوستان گلم)

راستی یه چیزی!
              اون رگولاتور 12 ولتی چیه گذاشتید کنار عکس 142 و 147؟؟؟!!!
              نکنه خواستید بگید که TIP41 هستش؟ و یا اندازه رو نشون دادید؟

آره دیگه داش به این کاری که رفیقمون کرده میگن کلک رشتی :mrgreen:
              AV Maziton 100
              Render By Artlantis Studio
              [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام
                میخواستم اندازه اش رو نشون بدم چون چهره وسعید کوچیکشو داشتن. من اونو از 3جا قیمت گرفتم.ولی آخرش سرم کلاه رفت!! :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                  وحید جان نزار بگم تو تاپیک گفت گوی آزاد چیا گفتیا !!!!!!!! همون قضیه سوییشرتو تو خیابون ولیعصر .................
                  oo:
                  مگه دستم به اون feredi و aivah نرسه!!!
                  بابا من نگفتم که!
                  اونا برام درآوردن!!!
                  من اصلا اهل تهران نیستم که!!! 500 کیلومتر اینورترم!

نوشته اصلی توسط nn20
                  سلام
                  میخواستم اندازه اش رو نشون بدم چون چهره وسعید کوچیکشو داشتن. من اونو از 3جا قیمت گرفتم.ولی آخرش سرم کلاه رفت!!
                  اتفاقا من رفتم چهره بزرگش رو داشت! منتها 1 ماه پیش!
                  راستی این سعید کجاست؟ خیلی شنیدمش.
                  زیرزمین؟!

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                  بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                    سلام
                    میخواستم اندازه اش رو نشون بدم چون چهره وسعید کوچیکشو داشتن. من اونو از 3جا قیمت گرفتم.ولی آخرش سرم کلاه رفت!! :sad:
                    اندازه ش که بزرگه، هم سایز TIP2955/3055 یا IRFP240/9240
                    اما اگه اندازه شو هم نمیدونی، به پسوند پارت ترانزیستور نگاه کن. TIP142T کوچیکه. اونی که لازم داری TIP142 خالی هستش. اگه پسوند T داشته باشه هم سایزش کوچیک( هم اندازه رگولاتورهای معمولی ) میشه، هم توانش. حتما هم میسوزه، من امتحان کردم .

دیدگاه

این آمپلی فایر منو د یوونه کرد . با تغذی دوبل 40 ولت متناوب 6آمپر راه انداختمش در مجموع 112 ولت مستقیم . (هر خط 56) همه چیز عالی بود. حالت بریده بریده شدن صدا (وقتی که ولتاژ کم بود)هم برطرف شد. اومدم ولومو زیاد کردم با بلندگو رو بترکونه خودش سوخت. ظاهرِآ چیزی نشد فقط دو تا فیوزای 3 آمپری سر ورودی ولتاژ سوخت . اما کارت صدای کامپیوترمو سوزوند وخودش هم وقتی روشن میشه(بعد از تعویض فیوزا) بلندگو با صدای زیاد هومممممممممممممم. میکنه .
                      بلندگو هم یه فول رنج 30 سانتی ژاپنیه مال 25 سال پیش.

حالا با این همه ضرر وزیان چی بسازم که واااااااااقعآ قوی باشه.... دیوونه شدم.

دیدگاه

سلام بلاخره آمپلی رو با ترانس دوبل 6 آمپر راه انداختم در آخر شد دوبل 56 ولت وجمعآ 112 ولت مستقیم.
                        همه چیز عالی بود و دیگه اثری از بریده بریده شدن صدا تو ولتاژ پایین شنیده نمیشد.نیم ساعتی با ولوم نصف کار میکرد.صداش رو تا آخر زیاد کردم میخواستم باهاش بلندگو رو بترکونم که خودش سوخت وکارت صدای کامپیوترم رو هم سوزوند. البته ظاهرآ به غیر از دو تا فیوزای 3 آمپری ورودی برق آمپ چیز دیگه ای نسوخت (نه دودی نه حرارتی نه.....) اما حالا که فیوزارو عوض کردم بلندگو صدای هووووم بلندی میکنه . بلندگو یه هوکاتون ؟ ژاپنی اصل مال 25 سال پیش هستش.

خلاصه با این همه ضرر و زیان چی بسازم که واقعآ قدرتش زیادددددد باشه(و کیفیتش)؟ این که اصلآ حال نداد . من واقعآ فکر نمیکردم قدرتش اینجوری باشه

حالا به نظرتون چی ها سوختن تو مدار؟

دیدگاه

شما که هیچی رو رعایت نکردی. آمپلیفایر رو با ولتاژ 112 راه انداختی بعد میگی چرا سوخت؟؟ oo:
                          آمپلی رو بدون مدار تون کنترل و... مستقیم زدی به سیستم؟؟؟ توقع صدای خیلی خوب داری؟؟
                          با بلندگوی 25 سال پیش؟؟
                          بازم شانس آوردی. اون مدار مشکلی نداره به شرط اینکه درست استفاده بشه. برای خونه خیلی زیاده.
                          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

همونطور که استاد اشک گفتن، حتما از مدار تون یا یه مدار پیش تقویت استفاده کن. اگرم میخوای چند دقیقه تست کنی، حتما حتما از خازن کوپلاژ برای اتصال به دستگاه های جانبی استفاده کن. خازنی بین 4.7 تا 22 میکرو و ولتاژ بالای 50 ولت. مثلا 10uF -100V خوبه. چون تغذیه آمپلی خیلی بالاست، اگه یه اتصال کوتاه ایجاد بشه ممکنه ولتاز تغذیه به سورس صوت برسه و رتته! :biggrin:
                            مثلا خودم یه بار یه MP3 Player خوبمو به دیار باقی فرستادم. ( البته آی سی صداش پرید که گیر نمیاد :sad: )
                            پس حواستو خوب جم کن. استفاده از فیوز کار درستیه ، اما کافی نیست.

دیدگاه

رو خود مدار یه 10 میکرو 400 ولتی با ورودی سری شده!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                                رو خود مدار یه 10 میکرو 400 ولتی با ورودی سری شده!!!!!
                                اگه عکس مدارو بذاری میگم دلیل سوختن کارت صدات چیه!
                                احتمالا یه اشکالی هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X