اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اصول پایه ای و مقدماتی منابع سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ

نوشته اصلی توسط ahmadmn
    دمت دایی
    اما من موندم مگه ادم دوبار از یه سوراخ مار گزیده می شه؟!
    اون مبدل بوست یادته که دقیقا همین مشکلو داشت؟
    چه خوب یادته دایی :redface: ولی میگم چرا ولتاژ ورودی رو میبرم روی 15 ولت درست میشد! :icon_razz:

دایی هوس کردم PCB زدنشم یاد بگیرم مرجعی چیزی داری؟
    این چطوره؟
    http://www.smps.us/layout.html

دیدگاه

مرجع نمی خواد که دایی
      توی همین سایت فراوون گفته شده
      تابحال نساختی یا نکشیدی؟
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
        مرجع نمی خواد که دایی
        توی همین سایت فراوون گفته شده
        تابحال نساختی یا نکشیدی؟
        کشیدم با DXP 2004 بلدم کار کنم یکمم با اون Rullش کار کردم بد نیست ولی برای سوئیچینگ اطلاعاتم خیلی کمه اگر یه مرجع داری بده که خیلی بدردم میخوره...

یه سوالم دارم...

موسفت ها توی توان بالا تلفاتشون زیاد نیست! من دارم حساب میکنم ترانزیستور که افت ولتاژش 0.7 هستش برای توانهای بالا خیلی تلفات کمتری داره! اینطور نیست!

دیدگاه

شک نکن دایی جان
          برای توان بالا ماسفتها جاشونو به IGBT ها میدن
          برای کشیدن PCB سوئیچینگ مرجعی یکپارچه ای وجود نداره. باید از دیتا شیت و App note های کمپانی ها استفاده کرد که توصیه های خوبی دارند.

دیدگاه

دایی در مورد این دو تا فرمول میخاستم برای هم کدوم یه مثال عددی برام بزنی آخه من هر کاری میکنم چرتو پرت در میاد شاید واحداشو اشتباه میزنم

برای توپولوژی های فروارد همیناس؟ یا برای Push-poll و هالف بریج و فول بریج فرق داره؟

دیدگاه

فرمول اول برای پوش پول مناسبه به شرطی که 8^10 رو بی خیال بشه و Acآ‌ رو برحسب متر مربع و f رو بر حسب هرتز و Bmax رو 0.2 بزاری.
              فرمول دوم رو نمی دونم از کجا اومده

دیدگاه

سلام خدمت دوستان به ویژه دایی جان که واقعا زحمت میکشن
                من یه فلایبک با piexpert طراحی کردم(top258) و بستم ولی ترانسه خیلی صدا میده و جریان خروجی هم با وجود اینکه توی نرم افزار 4آمپر داده بودم بیشتر از 2 آمپر نمیشه یعنی آی سی قطع میکنه. شکل موج ورودی ترانسو که میگیرم همش پرش داره. فکر میکنم از فیدبک مداره ولی هرچی باهاش ور رفتم مشکلش حل نشد.
                میدونید دلیلش چیه؟ :cry2: :cry2: :cry2:
                زندگی را تو بساز ،
                نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ،
                زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ،
                زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز.

دیدگاه

دایی رفتم سیم خریدم گفت اونی که تو میخای سیم 50 هستش فروشنده کیلویی 19 انداخت بهمون نمیدونم خوب چپونده یا نه ولی شد 28 هزارتومن :sad:

دنبال سیم لیتز هم گشتم همه یه جوری نگام می کردن که یعنی خودت برو بیرون نداریم! :NO:

یه بابایی گفت بزا یه سیمایی دارم مال مخابرات بوده میگن نویزش کمه و اینا (آ‌نمیدونست لیتز چیه ) ببین این چه! مس و نیکل جنسش

اینم عکسش:

دیدگاه

دایی سیم دارم به اندازه کافی
                    حالا میخاستم بدونم برای پیچیدن هسته و کم کردن اثر پوستی باید سیمهای موازی رو به هم بتابونم و بعد بپیچم؟ یا نه کنار هم کنار هم باشه کافیه؟
                    گند نزنم! :mrgreen:

دیدگاه

سلام آروین جان
                      ببخشید پریدم وسط بحثتون. من اوایل با فرکانس 50 کیلو ، تو اولیه 2 تا سیم 1 میلیمتر میبستم و ترانس کلی داغ میکرد اما بعدش 6 تا 0.4 میلیمتری رو موازی پیچیدم خیلی بهتر شد وکلی تاثیر مثبت داشت . یه بار هم به هم تابوندمشون و یه بار هم بقل هم گذاشتمشون. برای من که زیاد تفاوتی نداشت. حالا تا نظر دایی چی باشه.
                      "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
                      در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط microware
                        سلام خدمت دوستان به ویژه دایی جان که واقعا زحمت میکشن
                        من یه فلایبک با piexpert طراحی کردم(top258) و بستم ولی ترانسه خیلی صدا میده و جریان خروجی هم با وجود اینکه توی نرم افزار 4آمپر داده بودم بیشتر از 2 آمپر نمیشه یعنی آی سی قطع میکنه. شکل موج ورودی ترانسو که میگیرم همش پرش داره. فکر میکنم از فیدبک مداره ولی هرچی باهاش ور رفتم مشکلش حل نشد.
                        میدونید دلیلش چیه؟ :cry2: :cry2: :cry2:
                        سلام دایی جان
                        تا همینجاش هم دمت گرمه. خیلی ها ساختن و هیچی توی خروجی نگرفتن.
                        معمولا تنها اشکال منابع از ترانسه چون تنها قطعه ایه که دستی ساخته میشه.
                        من نمی دونم مدارت اشکال دیگه ای داره یا نه اما امیدوارم نداشته باشه.
                        بهرحال با یه سلف متر اندوکتانس اولیه مدارتو بگو.
                        ممکنه جهت پیچیدن ثانویه هم اشتباه باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          دایی رفتم سیم خریدم گفت اونی که تو میخای سیم 50 هستش فروشنده کیلویی 19 انداخت بهمون نمیدونم خوب چپونده یا نه ولی شد 28 هزارتومن :sad:

دنبال سیم لیتز هم گشتم همه یه جوری نگام می کردن که یعنی خودت برو بیرون نداریم! :NO:

یه بابایی گفت بزا یه سیمایی دارم مال مخابرات بوده میگن نویزش کمه و اینا (آ‌نمیدونست لیتز چیه ) ببین این چه! مس و نیکل جنسش
                          اینم عکسش:
                          دایی جان
                          اگه برادران پامناری می دونستن سیم لیتز چیه که ...
                          رنگ این سیم تابلوست. اگه رادیوهای قدیمی رو باز کنی یه سیمپیچ بزرگ با هسته فریت دراز داره که سیمش معمولا لیتزه
                          این سیمیه که من خریدم:

وقتی از توپخونه میری توی پامنار 100 متر میری تو اولین یا دومین فروشگاه از درش که بری تو بالای سرت توی قفسه های اوراقی ها چندین قرقره از اینها رو اتفاقی پیدا می کنی!
                          باید خودت بری بالا و اگه شانس بیاری و سقوط نکنی لابلای کلی قرقره یکی از اینها رو زیارت می کنی!
                          ...
                          من چندان سر در نیاوردم این چیزی که خریدی چیه. اگه مثل من عکس بگیری از رنگش می فهمم چیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                            دایی سیم دارم به اندازه کافی
                            حالا میخاستم بدونم برای پیچیدن هسته و کم کردن اثر پوستی باید سیمهای موازی رو به هم بتابونم و بعد بپیچم؟ یا نه کنار هم کنار هم باشه کافیه؟
                            گند نزنم! :mrgreen:
                            کنار هم بهتره دایی
                            چون وقتی بتابونی طول سیم بیشتر و اهمش زیادتر و تلفات افزایش پیدا می کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx

اینم عکسش:
                              با اجازه دایی
                              اونجور که روش نوشته باید از این سیمهایی باشه که بعنوان مقاومت ازش استفاده میشه
                              اگه دقت کنین روش نوشته 46.2 اهم بر متر
                              از این سیمها تو رله های مخابراتی بجای مقاومت استفاده میشه تو تلفنهای الکترومکانیکی زیمنس قدیمی هم بجای مقاومت چهارصد اهمی روی ترانس یه مقدار از این مدل سیم بصورت بیفیلار ( نصف ساعتگرد نصف غیر ساعتگرد ) پیچیده شده

دیدگاه

آره جناب محسن منم رفتم تو سایتش دیدم مقومتیه. خود فروشندم گفت بود از مخابرات خریدم... خوب شد نخریدمش!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X