اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اصول پایه ای و مقدماتی منابع سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ

با سلام مجدد و تشکر از پاسخ.البته من دنبال ای سی های شیفت فاز زیاد گشتم و فقط 2 مدل uc 3875 ,uc3895در بازار موجود بود گه قیمت 95 حدود 23 و 75- 20 تومن بود و من از جند مغازه قیمت گرفتم و 4 عدد از مدل 75 خریدم که شور بختانه 3 تا از انها حین کار سوخت انهم فقط بدلیل اینکه یک پایه ای سی ولتاژش نباید از 5 ولت بیشتر شود.که دز اخر از خیر ای سی گذشتم و تصمیم گرفتم با 494 انرا بسازم و بالاخره موفق شدم با 494 و 2 فلیپ فلاپ و چند المان دیگر خروجی شیفت فاز را بدست اورم ولی خوب مدار مقداری حجیم شدولی قیمتش در حد2000 تومان شد ولی خوب میدانید که ابعاد مدار خیلی مهم است کل مدار شد یک ای سی 494-یک گیت and- ویک 4013--در ضمن به این سایتها هم سزی زدم و یافت می نشد.ایا باید سفارش داد یا موجود دارند؟خوب میدانید که سفارش ای سی نیز ارزان نیست و حتما باید تعداد سفارش داد. همچنین برای کار با فول بریج نیاز دارم.25600 برای هاف بریج است.
    در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

شرمنده پابرهنه می پرسم. داری چی میسازی دستگاه جوش؟ :rolleyes:

دیدگاه

کسی نیست کمک ما بکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        لطفا خواهشا کمک کنید
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=45192.0

دیدگاه

با سلام--یکی از کاربردهاش میتونه دستگاه جوش باشه ولی بیشتر روی کوره القایی کار میکنم--علت استفاده از شیفت فاز نیز این است که در توانهای بالاتر از 3 کیلو وات تلفات اسنابرها بسیار بالا و سوییچ کردن ماسفتها در حالتهای محدود کردن جریان که دیوتی سایکل باریک میشود بسیار سخت است زیرا در عرض پالسهای باریک اگر درایو بخوبی انجام نشود دامنه فرمان کیت افت کرده و ماسفت در ناجیه خطی خود وارد میشود و تلفات ان با وجود توان کم در خروجی منبع بسیار بالا رفته و موجب سوختن ماسفت میشود یعنی شما با وجود اینکه توان کمتری از خروجی منبع میگیرید ولی ماسفتها خواهند سوخت ولی در شیفت فاز این مشکل وجود ندارد زیرا عرض پالس دایما ثابت است و این فاز پالسها نسبت بهم است که تغییر میکند لذا مدار درایور ساده تز شده و علاوه بر ان تلفات اسنابرها خیلی کمتر شده و مهمتر از همه اینکه شما میتوانید ترانس قدرت مدار را در هر فاصله ای برد اصلی قرار دهید و نگران افزایش سلف نشتی نباشید واین یعنی انعطاف پذیری در طراخی و چیدن المانهای مدار.در کل روش بسیار عالی میباشد که در توانهای بالا بسیار کارامد است.

دیدگاه

ای ول چه توپولوژی خوبیه! بیم چندا مقاله راجبش بخونم وقت کردم :biggrin:

راجب سلف فیلر و خازن مناسب بری خروجی مدار های فوروارد کسی اطلاعات ارزشمندشو در اختیار بنده میزاره؟ :nerd: ( نحوه محاسبه و اینا)

دیدگاه

با سلام--برای محاسبات انها باید بدترین شرایط در نظر گرفته شود که ولتاژ پایین در ورودی و حداکثر توان در خروجی است که نتیجه ان حداکثر دیوتی سایکل است که برای بعضی از ای سی ها 50 درصد وبرای بعضی دیگر 45 درصد است .سپس برای خازن خروجی رابطهI=Cxdv/dt را استفاده میکنیم که در ان I حداکثر جریان خروجی است و dvپیک تا پیک رایپل مورد نظر در خروجی وdt مدت زمان خام.ش بودن دیود خروجی است که در 45 درصد دیوتی سایکل برابر 55 درصد زمان تناوب و در 50 در صد دیوتی سایکل برابر 50 درصد زمان تناوب است مقدار خازن بدست امده حداقل است و میتوان بزرگتر نیز در نظر گرفت و بهتر است جهت کم کردن مقاومت داخلی --انرا به چند خازن موازی تبدیل کرد.برای سلف v=Ldi/dt را داریم که در ان v=ولتاژ دو سر سلف است که برابر است با ولتاژ ثانویه منهای ولتاز خروجی در دیوتی سایکل حداکثر.وdi برابر است با راپل جریان خروجی که معمولا باید کمتر از 25 درصد جریان خروجی باشد.و dt نیز حداکثر زمان خاموشی دیود است.این نیز حداقل سلف است وباید با پیچیدن دور هسته و ایجاد فاصله هوایی به ان دست یافت(البته اگر پارامترهای هسته را نداشته باشید باید با یک سلف سنج مقدار را اندازه کیری کنید.و مرافب باشید که هسته اشباع نشودNxI=HxL که L طول مسیر مغناطیسی هسته است که مقدار ان برای هسته EE برابر است با محیط متوسط یکی از پنجره های هسته و برای تورویید محیط متوسط ان , I جریان عبوری از هستهN تعداد دورH امپر دور اشباع مغناطیسی هسته که اینها بدون ایجاد فاصله هوایی است که در ان جریان و ان تعداد دورمیتوان فهمید ایا هسته اشباع میشود یا نه.

دیدگاه

سلام. یه سوال داشتم در این زمنیه
                چرا در بعضی فرمول ها تعداد دور با چگالی شار رابطه مستقیم داره و تو بعضی دیگه نسبت عکس داره؟ اصل این قضیه چیه؟ رابطه عکس دارن یا مستقیم؟

ممنون
                "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
                در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

با سلام--E=NxdBxA/dt,HxL=NxIرابطه Hمعنی اش این است که مجموع شدت میدانی که از یک مسیر بسته عبور میکند متناسب با جریان است و رابطه E میگوید ولتاژ القا شده بر اثر عبور شار در دو سر سیم پیچ متناسب با دور و شار است.

دیدگاه

آقا من این سلف فیلتر رو بستم ولی عملکرد مدارم بد تر شد! افل ولتاژ پیدا کرد مدار ....

توی بوست خیلی روی حذف نویز خوب جواب میداد! ولی نویز رو هم زیاد کرد!

شاید مقادیرم اشتباه!

یه مثال بزنید خیلی ممنون میشم

دیدگاه

با سلام--مقادیر ولتاژ--فرکانس-جریان-توپولوژی-مدارتان را ارسال کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط etgpsp
                        با سلام--مقادیر ولتاژ--فرکانس-جریان-توپولوژی-مدارتان را ارسال کنید.
                        سلام

vin=12
                        vout = +35 -35
                        F=50khz ( البته اوسیلاتور ای سی sg3525 روی 50 تنظیم کردم نمیدونم فرکانس کاری مدار میشه 25khz یا همون 50khz!!!؟ )
                        Iout=6 برای یک خروجی
                        پوش پول

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط etgpsp
                          با سلام مجدد و تشکر از پاسخ.البته من دنبال ای سی های شیفت فاز زیاد گشتم و فقط 2 مدل uc 3875 ,uc3895در بازار موجود بود گه قیمت 95 حدود 23 و 75- 20 تومن بود و من از جند مغازه قیمت گرفتم و 4 عدد از مدل 75 خریدم که شور بختانه 3 تا از انها حین کار سوخت انهم فقط بدلیل اینکه یک پایه ای سی ولتاژش نباید از 5 ولت بیشتر شود.که دز اخر از خیر ای سی گذشتم و تصمیم گرفتم با 494 انرا بسازم و بالاخره موفق شدم با 494 و 2 فلیپ فلاپ و چند المان دیگر خروجی شیفت فاز را بدست اورم ولی خوب مدار مقداری حجیم شدولی قیمتش در حد2000 تومان شد ولی خوب میدانید که ابعاد مدار خیلی مهم است کل مدار شد یک ای سی 494-یک گیت and- ویک 4013--در ضمن به این سایتها هم سزی زدم و یافت می نشد.ایا باید سفارش داد یا موجود دارند؟خوب میدانید که سفارش ای سی نیز ارزان نیست و حتما باید تعداد سفارش داد. همچنین برای کار با فول بریج نیاز دارم.25600 برای هاف بریج است.
                          نباید از واردات بترسی دایی جان
                          حتی واسه یه دونه هم بیشتر مواقع از بازار ایران ارزونتر در میاد.
                          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

دایی جان
                            بهتره بری از سلف الکترونیک سلف آماده خروجی تغذیه بخری.
                            این سلف های توروئیدی با هسته پودر آهن هستند و فاصله هوایی داخلشون پخش شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                              دایی جان
                              بهتره بری از سلف الکترونیک سلف آماده خروجی تغذیه بخری.
                              این سلف های توروئیدی با هسته پودر آهن هستند و فاصله هوایی داخلشون پخش شده.
                              دایی حساب و کتاب نداره؟ برم بگم چی میخام؟ :rolleyes:
                              راستی اسرار دارم خودم ببندم چون یک آلمه از این تروئیدای زرد از پاور های سوخته کش رفتم ! :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                                دایی حساب و کتاب نداره؟ برم بگم چی میخام؟ :rolleyes:
                                راستی اسرار دارم خودم ببندم چون یک آلمه از این تروئیدای زرد از پاور های سوخته کش رفتم ! :nice:
                                حساب و کتابش ساده است
                                مثلا خروجی ۱۲ ولت کامپیوتر خیلی بیشتر از ۱۰ آمپر میده و این سلف ها به اشباع نمیره!
                                پس توی ۶ آمپر امکان نداره اشباع بره :nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X