اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

{ساخت} ساخت یک نمونه منبع تغذیه فوروارد سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت یک نمونه منبع تغذیه فوروارد سوئیچینگ

هه. دل خوشی دارین. تو همدان کلا گاهی قطعات الکترونیکی عادی هم پیدا نمیشه. هسته که جای خود داره.
    شروع کنید از طهران خرید کنید بعد ی مدت دردش عادی میشه دیگه از کرایه دادن افسردگی نمیگیرید. (میدونم اولش سخته ولی به قول یه بابایی "طاقت بیار و مرد باش" )
    حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
    به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

حامد جان این منبع 24 ولت 5 آمپر و 5 ولت 5 آمپر به صورت هر دو ایزوله هست و کلا دو تا منبع جداست روی یک برد.
      اون ترانس هسته آهن برای تغذیه آی سی هاست که چون بار تغییرات زیادی داره از این تغذیه استفاده کردم.

این هسته ها هم RM14 هستند که به نظرم خوشگل ترین هسته است از پاساژ امجد در تهران خریدم.
      اگر هسته و یا چیزایی دیگه خواستید بگید براتون می گیرم می فرستم کاری نداره که ! تعارف نکنید من هر روز میرم بازار.

تو شیراز که قطعات معروف فقط وجود دارن من خودم اونجا دانشجو بودم یه زمانی. ( 6 ماه پیشش :mrgreen: )

sigpic

دیدگاه

داداش لاین فیلتری که ساختی تقریبا چند میکرو هانری میشه ؟
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی

داداش لاین فیلتری که ساختی تقریبا چند میکرو هانری میشه ؟
          الان ال سی ار متر دم دستم نیست باید یکی بخرم :angry: ولی دور اون هسته 18 دور سیم نیم پیچیدم.
          لاین فیلتر رو نیاز نیست دقیق دقیق محاسبه کنی من اینو تجربی ساختم و خوب جواب داد.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
            اینم از مدار ورژن دوم که عالی جواب داد. با تشکر از دوستان و مخصوصا جناب وزیری عزیز
            بسیار زیبا و اروپایی :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
              بسیار زیبا و اروپایی :biggrin:
              تازه کجاش رو دیدی
              منابع تغذیه معمولا یا ارتفاع کمی دارن و یا طول و عرض کم به همین خاطر خازن های بازار دو شکل کاملا متفاوت دارن برخی خازن ها ارتفاع کم دارن و پهن هستند و برخی خازن ها ارتفاع زیاد دارن و قطر کم.
              منبع من از نوع ارتفاع کم هست . :mrgreen:

راستی دوستان وقتی می خواید نقل قول بزنید سعی کنید عکس ها شو بردارید تا تاپیک الکی شلوغ نشه ممنون

sigpic

دیدگاه

ناصر جان اروپایی ها هم برای نگه داشتن ترانس از چسب حرارتی استفاده میکنند ؟!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت یک نمونه منبع تغذیه فوروارد سوئیچینگ

نوشته اصلی توسط A-Ice Man
                  ناصر جان اروپایی ها هم برای نگه داشتن ترانس از چسب حرارتی استفاده میکنند ؟!
                  نمی دونم ولی اگر استفاده نمی کنن ضرر کردن چون به نظرم بهترین چسب هست خیلی خوب و مقاومت و محکمه .
                  این که چیزی نیست یه جا باید دوربین نصب می کردم سقفش کاذب بود و نمیشد پیچ مهره و یا میخ استفاده کرد از همین چسب حرارتیا زدم اینقدر محکم شد خودم باورم نمیشد.

sigpic

دیدگاه

ببخشید یک سوال داشتم
                    برای مخافظت در برابر اتصال کوتاه توی خروجی چه تمهیداتی اندیشیده اید؟
                    کدام بخش مدار باعث محافظت میشه و چه جوری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط imanxx_81
                      ببخشید یک سوال داشتم
                      برای مخافظت در برابر اتصال کوتاه توی خروجی چه تمهیداتی اندیشیده اید؟
                      کدام بخش مدار باعث محافظت میشه و چه جوری؟
                      محدود کننده خیلی عالی داره UC3845
                      این ای سی توسط یک مقاومت که بین پایه سورس و زمین قرار گرفته جریان خروجی رو روی جریان دلخواه ما محدود می کنه.
                      و اگر بخواهیم می تونیم تغییرش هم بدیم و میزان جریان خروجی رو به راحتی تنظیم کنیم.

sigpic

دیدگاه

این ای سی توسط یک مقاومت که بین پایه سورس و زمین قرار گرفته جریان خروجی رو روی جریان دلخواه ما محدود می کنه.
                        و اگر بخواهیم می تونیم تغییرش هم بدیم و میزان جریان خروجی رو به راحتی تنظیم کنیم.
                        در مدار عالیه که ارائه دادید منظورتان مقاومت 0.82 اهم در خروجی 24ولت و مقاومت 3.9اهم در خروجی 5 ولت می باشد که چنانچه مثبت و منفی خروجی بهم وصل شوند با کمک آی سی مانع افزایش جریان خروجی شده و مدار بدون هیچگونه مشکلی به کار خود ادامه می دهد
                        درست متوجه شدم؟!

دیدگاه

در مدار عالیه که ارائه دادید منظورتان مقاومت 0.82 اهم در خروجی 24ولت و مقاومت 3.9اهم در خروجی 5 ولت می باشد که چنانچه مثبت و منفی خروجی بهم وصل شوند با کمک آی سی مانع افزایش جریان خروجی شده و مدار بدون هیچگونه مشکلی به کار خود ادامه می دهد
                          درست متوجه شدم؟!
                          با اجازه اقا ناصر،بله اگر دیتاشیت ایسی رو ببینید پایه سنس میاد ولتاژ این پایه رو با یک 1 ولت مرجع مقایسه میکنه که مقاومت هایی که گفتید با عبور جریان این ولتاژ ها در دو سرشون ایجاد میشه.
                          حالا اگر خروجیمون جریان زیاد بکشه یا اتصال کوتاه بشه جریان ماسفت زیاد میشه و میاد ولتاژ پایه گیت ماسفت رو قطع میکنه.

حالا یه سوالی من داشتم اقا ناصر ما از خروجیمون به وسیله ایسی tl431 فیدبک میگیریم یعنی ولتاژ مرجعی که با تقسیم مقاومتی درست کردیم اگر از 2.5 ولت بیشتر بشه اند به کاتد هدایت میکنه و ...... حالا یه سوالی دارم اگر خروجیمون از حد معین کمتر شد برای مثال تو خروجی 24 ولت شد 20 ولت ما هیچ فیدبکی نداریم که به ایسی بفهمونیم دیوتی سایکل رو زیاد کنه!
                          اونجا این کار رو چطور انجام میدیم؟!
                          Someone who can change the world
                          ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

ضمن تایید حرف جناب منتظری در جهت تکمیل صحبتهای ایشان این نکته را عرض کنم که این آی سی از طریق محدود کردن جریان ورودی ترانس و ماسفت ، جریان خروجی را تنظیم می کند . بنابراین به نظر می آید با وجود این محدودکننده تغییرات ولتاژ ورودی در جریاندهی خروجی تاثیر خواهد گذاشت. ولی در مجموع روش به کار رفته محافظ خوبی برای اتصال کوتاه می باشد.

دیدگاه

درست متوجه شدم؟!
                              بله دقیقا
                              این مقاومت ها که برای جریان 5 آمپر در هر خروجی محاسبه شده اند وظیفه محدود کردن جریان با سرعت بسیار زیاد رو دارند.

sigpic

دیدگاه

خوب دوباره امروز وقت شد بیام سراغ فوروارد عزیز
                                شماتیک رو کلا عوضش کردم! ترس از سوختن 2110 منو برد به ترانس پالس!
                                سوال
                                برای تغذیه 3845 و ترانس پالس هم طبق شماتیکی که قبلا گزاشتم به نظر شما از ViPER استفاده کنم بهتره یا از tny ؟
                                نمونه ای که داخل شماتیک استفاده شده TNY267 هست دوستان کسی داخل بازار قیمت اینو میدونه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X