اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] مدار فلزیاب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار فلزیاب

راجب به منبع تغذیه فکری نکردید ؟ نمیدونید مشکل از کجاست ؟ چطوری می تونم بدون اسیلوسکوپ خروجی آی سی 555 قسمت منبع تغذیه رو تست کنم تا ببینم فرکانس تولید می کنه یا نه

دیدگاه

نیازی نیست که حتما از این منبع استفاده کنید یک منبع تغذیه دوبل نیم آمپر هم میتونه مدار رو راه اندازی کنه.لااقل برای تست مدار مناسبه.نقشه مدارش رو هم میتونید از طریق سرچ گوگل پیدا کنید.برای تست ورودی +و- تغذیه مدار رو قطع کنید و خروجی مدار تغذیه جانبی رو بهش بدید.فقط مراقب باشید که +و- رو حتما درست وصل کنید و قبل از اتصال منبع به مدار ولتاژها رو چک کنید.من هم تازه از سفر برگشتم و درگیر گرفتن پروانه کسب هستم بمحض اتمام کارهای اداریش حتما میرم سراغ مدار.

دیدگاه

سلام دوستان
        من تازه با این تاپیک برخورد کردم تمام صفحات مطالعه کردم بسیار جذاب هستند پستها
        از دوستان بلاخره کسی GOLDSCAN IV را ساخت ؟
        درصد موفقیت در ساخت این مدار چقدر هست ؟منظورم اینست که این مدار بلاخره جواب میده ؟یا سرکاریه
        نظرتون در مورد دلتا پالس چیه؟
        متشکرم

دیدگاه

خوش آمدید.جواب دادن مدارات نسبیه یعنی ممکن هست یک مدار توسط کسی ساخته بشه و بسیار هم عالی جواب بده ولی همون مدار برای شخص دیگه یه کابوس عذاب آور باشه.به خیلی فاکتورها بستگی داره،نوع قطعات،دقت در مونتاژ،استفاده از لوازم آزمایشگاهی مثل اسکوپ،سیمبندی مدار و .... گلداسکن من تا حدی جواب داده اما برای من راضی کننده نیست البته من تغییرات زیادی رو تو مدار دادم اما بخاطر اینکه اکثر دوستان اسکوپ در اختیار ندارند نمیتونم براشون توضیح بدم که چطور باید مدار رو تست کنند.اینطوری بگم که مدارات فرکانسی رو نمیشه با مولتیمتر ساده تست کرد.همین مطلب هم در مورد دلتاپالس و بقیه مدارات فرکانسی هم صادقه.احتمال اینکه یک مدار فرکانسی بعد از مونتاژ بخوبی کار کنه و نیازی به اقدامات بعدی نداشته باشه از یک درصد هم کمتره.حالا شما تجسم کنید که دلتاپالس هم ساختین وقتی با اولین اشکال مواجه شدید از کجا شروع به رفع عیب میکنید؟ دلتاپالس مدار خوبیه و من هم تمام قطعاتش بجز دیود BAT49 رو آماده کردم تا بعد از گلداسکن برم سراغش اما نمیخوام به این راحتی هم گلداسکن رو کنار بگذارم.

دیدگاه

اکثر فروم ها از ترکی بگیر المانی انگلیسی و و و و زیر رو کردم مدار بدون عیب نقص وجود نداره یا در نقشه ایراد داره یا در مدار چاپی
            100% فکر میکنم این نقشه ها پر از ایراد رو خود کمپانیهای سازنده فلزیاب بیرون میدن تا دیگزان رو دلسرد و گیج و منحرف کنند تا تولیداتشون از کپی دور بماند

دیدگاه

مدار با ایراد عمده رو نمیتونن بفرستن رو سایت چون با یک چک معمولی میشه ایراداتش رو پیدا کرد البته میشه برای مدتی اینگونه مدارات رو به عده معدودی قالب کرد اما برای اینکه بتونن اونها رو توی سطح جهانی نمایش بدن یا باید ایراد نرم افزاری داشته باشه یا از قطعات انحصاری استفاده کرده باشه تا نشه به این سادگیها برچسب خرابکاری عمدی بهش زد. مثلا ماینر 4 که البته من دست بکارش نشدم ولی اگر ایرادی هم داشته باشه به این زودیها خودش رو نشون نمیده چون هم نرم افزار داره و هم قطعه های خاص.

دیدگاه

من یک سوال دارم و اون اینه که چجوری می شه یک خروجی صدا که برای بلندگوی 8 اهمی هست یک جوری کرد که با هدفون و فیش هم کار کنه. چون این دو تا ظاهرا اهمشون فرق می کنه.

سوال بعدی آیا استفاده از قطعات SMD تاثیری در کیفیت و بخصوص برد دستگاه فلزیاب داره ؟ به نظر من اگر تاثیر زیادی در عملکرد داشته باشه ارزشش رو داره که برد برای این قطعات زده بشه. در مدارات فرکانس بالا که اصلا باید از این قطعات استفاده کرد و خیلی بهتره.

دیدگاه

اینم یک تصویر از پینهای سلکتور که دوستان در تهیه اش مشکل داشتند

مدار گلداسکن برای استفاده از هدفون 32 اهم دارای یک فیش مجزا هست و نیازی به تغییر در خروجی بلندگو نیست.قطعات نصب سطحی از نظر تئوری تفاوتی با سایر قطعات ندارند اما در مدارت فرکانس کم و توان بالا استفاده از این قطعات مخصوصا در طبقات تقویت توان پیشنهاد نمیشه.

دیدگاه

سلام دوستان من خیلی تو این سایت ها گشتم همشون و تحلیل کردم ولی فلزیاب آنچنانی پیدا نکردم
                    ماینر 1و2و4 دلتاپاس 1و..و4 و ...
                    میخواستم راهنماییم کنید که کدوم فلزیاب بهتره
                    در حال حاظر ماینر 4 کار میکنم .
                    یه سوال دیگه gold scan چند متر میزنه
                    من فلزیابی نیاز دارم که عمق 7 متر نشون بده
                    با تشکر

دیدگاه

دوست من اولا که عمق کار فلزیابها نسبیه یعنی به ازاء چه نوع فلزی با چه ابعادی و در چه خاکی. دوما به هیچ وجه دنبال این فلزیاب داخل سایت و کتاب و ... نگرد چون فلزیابهای دست ساز البته از نوع لوپی که توی این عمق کار کنه وجود نداره و هرکسی هم گفت که من دارم باور نکن این عمقی که شما فرمودید مربوط به دستگاههای پیشرفته کارخانه ای هست تازه اون هم نه هر دستگاهی از هر کارخانه ای.در مورد ماینرها و کلا دستگاههایی که نرم افزار دارند نظرخاصی ندارم چون با اونها کار نکردم ولی نهایت عمق گلداسکن اونم از نوع کارخانه ایش 4 متره.

دیدگاه

سایتها وبلاگهای زیادی زیر رو کردم چیزی عایدم نشد به این نتیجه رسیدم که تماما بغییر از بلف و دروغ چیزی نیست
                        نقشه های هم بودند غیر کاربردی که با توهم ترسیم شده بودند
                        پیشرقته از فلزیاب کتاب بخت اور چیزی دست گیرت نمیشه !!!تعدادی از نقشه های که هم جواب میدن در حد اندازه های همین کتاب مدار بخت اور هستند

دیدگاه

با اتصال کویل به مدار ماسفت به شدت داغ میکنه ولی وقتی کویل رو از مدار خارج می کنم ماسفت دوباره سرد میشه علت چی میتونه باشه ؟

دیدگاه

با اتصال کویل مسیر جریان اتصال کوتاه میشه و جریان زیادی از ماسفت عبور میکنه شما R13 و R27 رو از مدار خارج کنید و باز هم تست کنید اگر ایراد رفع نشد یا اتصال کوتاه توی همون قسمت از مدارتون ایجاد شده یا پایه های ماسفت رو اشتباه نصب کردید یا اهم کویلتون خیلی کمه یا مثبت و منفی تغذیه اشتباهه.اگر هم دیگه ماسفت داغ نشد یکی یکی مقاومتهای برداشته شده رو کاربگذارید و امتحان رو تکرار کنید خبر بدید.

دیدگاه

یک مشکل دیگه که وجود داره RV8 طریقه پیکربندیش با دیگر پتانسیومتر ها فرق داره من همه پتانسیومترها رو تنظیم کردم به جز این یکی ولتاژ هیچ کدوم از پایه ها رو نمیشه نسبت به شاسی صفر کرد

دیدگاه

مقاومت های مورد نظر رو از مدار خارج کردم ولی باز هم با نصب کویل ماسفت به شدت داغ میکنه تغذیه مدار مشکلی نداره ماسفت رو هم درست نصب کردم اتصالی هم مدار نداره چک کردم . اهم کویل هم 3.5 اهم هست .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X