اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] مدار فلزیاب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار فلزیاب

سلام سلام سلام ...
    آقا فکر خیلی خوبیه، من که موافقم به بررسی 0 تا 100 یک مدار فلزیاب بپردازیم بیاید هر کی یه نظری بده به دوستانمون کمک کنیم تا هم اونا کارشون راه بیفته هم اینکه ما این وسط 4 تا مطلب اساسی و کاربردی یادبگیریم :smile:
    الان دوستمون مدار مدنظرشونو پ کردن یه کمکی بکنید ما هم از این مدار پیچ در پیچ سر در بیاریم جای دوری نمیره هااااااااا
    شماهم فایل مورد نظرتونو بذارید ما حمایتتون می کنیم :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Learner
      سلام سلام سلام ...
      آقا فکر خیلی خوبیه، من که موافقم به بررسی 0 تا 100 یک مدار فلزیاب بپردازیم بیاید هر کی یه نظری بده به دوستانمون کمک کنیم تا هم اونا کارشون راه بیفته هم اینکه ما این وسط 4 تا مطلب اساسی و کاربردی یادبگیریم :smile:
      الان دوستمون مدار مدنظرشونو پ کردن یه کمکی بکنید ما هم از این مدار پیچ در پیچ سر در بیاریم جای دوری نمیره هااااااااا
      شماهم فایل مورد نظرتونو بذارید ما حمایتتون می کنیم :agree:
      سلام
      باتشکر از همکاری شما دوست عزیز @};- @};-
      پس بیاید از اول شروع کنیم وقسمت های مختلف یک فلزیاب و همچنین مداراتی که برای این قسمت ها می شود درنظر گرفت را بررسی کنیم
      من ان مدار را قرار دادم تا یک شمای کلی داشته باشیم ولی هدف ساخت ان مدار نیست (من شنیده بودم بعضی ها از ان جواب گرفتن برای همین آن را قرار دادم)
      I'm Very Question and I have more Question,Please Answer All of my Questions

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

با سلام به همه دوستان
        از دوست خوبمون بابت نقشه ممنون اما من هم بدلیل فقدان اطلاعات لازم از نقشه ای که گذاشتید چیز زیادی نفهمیدم ولی اونچه که از مدارهای فلزیاب دستم اومده توی این مدت اینه که از نظر کارکرد فلزیابها به چند دسته تقسیم میشن که ازنظر عمق کاوش فلزیابهای PI از بقیه سرترند برای همین من دنبال طراحی این مدل هستم راستش توی اینترنت نقشه فلز یاب خیلی زیاده یه چرخی بزنی یه دو جین میتونی پیدا کنی اما فکر نمی کنم بشه به اونها اعتماد کرد وباید ازشون فقط الگو گرفت
        با تطبیق و مقایسه اونها میشه دید که همشون یه تغذیه متقارن لازم دارن -- بعد یه مدار نوسان ساز موج مربعی که به کویل تزریق میشه و بعد یه مدار مقایسه کننده که ولتاژ مرجع رو باولتاژ پسماند کویل مقایسه میکنه وبعد اون مقدار سنس شده رو طی چند مرحله تقویت میکنه تا با بازر به بوق ویا صدا تبدیل بشه
        دوستان شما هم یه تحقیقی بکنید اگر جایی اشتباه فهمیدم من رو اصلاح کنید تابه یک مدار عملی برسیم
        در ضمن چطور میشه فایل رو پ کرد ؟؟؟[img][/img]

دیدگاه

دوباره سلام به دوستان
          چقدر دیر به دیر تشریف میارین؟ ما که چشممون سفید شد به این کامپیوتر...! :eek:دوباره اومدم بگم که فکرتون رو روی تغذیه و نوسان ساز متمرکز نکنید اونها رو من توی پروتیوس تموم کردم اگر پلود تو سایت رو بهم یاد بدید هم مدار وهم شکل موجشون رو براتون میزارم ببینیم درسته یانه؟

دیدگاه

دوست عزیز خیلی ممنون که شما هم همکاری می کنید من این چند وقت دارم سرچ می کنم چیز خوبی پیدا کردم در این جا قرار خواهم داد
            شما هم در مورد اجزای مختلف اگر بیشتر توضیح بدهید ،بعدش ما می توانیم برای هر قسمتی بهترین مدار را طراحی کنیم وجای گذاری کنیم،میشه اون مداری که گذاشتم قسمت های مختلفش را یه نگاه کنید و بگید چی به چیه؟
            برای پلود هم اینجا نمی تونید اپلود کنید در یک جای دیگه فایلتان را پلود کنید لینکش را اینجا بگذارید @};- @};- @};- @};-

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

سلام
              من خیلی سرچ کردم ونقشه تا دلت بخواد دارم بهت بدم اون هم نقشه های حرفه ای
              اما مسئله اینجاست که کسی نتونسته با این نقشه ها بیشتر از 30 تا 40 سانت عمق رو بزنه (اون هم تو شرایط نرمال) دلیلش هم پر واضحه چرا طراح بیاد مجانی این نقشه سود آور رو در اختیار من وتو بزاره؟؟؟ در ضمن باز این کار میشه کپی وچیزی ازش یاد نمی گیریم
              من با مقایسه نقشه ها و از اینور و اونور طرح تغذیه و قسمت نوسان سازش رو توی پروتئوس ریختم الان هم تمام کتابهام رو از تو انبار آوردم تا محاسبه کویل رو پیدا کنم تو هم فکرت رو بزار روی مقایسه کننده که چطور میشه تغیرات ولتاژ پس زن کویل بعد از سنس فلز رو با ولتاژ پس زن قبل از سنس فلز رو مقایسه کرد چون همون طور که میدونی تغییرات ولتاژ بعد از سنس در حد میلی ولت یا کمتره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HAHADI
                سلام
                من خیلی سرچ کردم ونقشه تا دلت بخواد دارم بهت بدم اون هم نقشه های حرفه ای
                اما مسئله اینجاست که کسی نتونسته با این نقشه ها بیشتر از 30 تا 40 سانت عمق رو بزنه (اون هم تو شرایط نرمال) دلیلش هم پر واضحه چرا طراح بیاد مجانی این نقشه سود آور رو در اختیار من وتو بزاره؟؟؟ در ضمن باز این کار میشه کپی وچیزی ازش یاد نمی گیریم
                من با مقایسه نقشه ها و از اینور و اونور طرح تغذیه و قسمت نوسان سازش رو توی پروتئوس ریختم الان هم تمام کتابهام رو از تو انبار آوردم تا محاسبه کویل رو پیدا کنم تو هم فکرت رو بزار روی مقایسه کننده که چطور میشه تغیرات ولتاژ پس زن کویل بعد از سنس فلز رو با ولتاژ پس زن قبل از سنس فلز رو مقایسه کرد چون همون طور که میدونی تغییرات ولتاژ بعد از سنس در حد میلی ولت یا کمتره
                تا اینجای کار اطلاعات شما در این زمینه از من بیشتر است من باید یه سرچی انجام بدم ببینم قضیه چیه این چند وقت دقیق نشده کارکنم فردا وقت دارم،به نظر شما یه پست جدید بزنیم چی؟و از اول شروع کنیم اخه اینجا مثلا برای پروژه های تکمیل شده است ؟

دیدگاه

اگر فکر میکنی تاثیری داره باشه پست جدید بزنیم
                  من چندتا فایل pdf دارم شاید بعضی جاهاش بدردت بخوره برات ایمیل میکنم البته فردا.امیلت رو گذاشتی اینجا؟

دیدگاه

سلام به همه کاربران گرامی

من تازه وارد ساین شدم از پست اول تا آخر رو مطالعه کردم هر کی از هر فلزیابی سوالی داشته رو مطرح کرده و..

پشنهاد می کنم مدیر سایت بخش فلزیاب رو هم به صورت جدا یک انجمن قرار بدن که موضوعات مختلف در پست های متفاوت مرح بشه نه این که کاربران همه چی رو در یک جا مطرح کنند

امیدوارم منظورم را درست رسانده باشم

دیدگاه

سلام دوست عزیز اگه میخواهی حساسیت رو تقویت کنی بهتر است روی خازنهای عدسی مانور بدی .بهتره که C19وC21 رو در حود 47-100پیکو بگیری.و اگه همش بوق میزنه یعنی مدارت ثبات نداره پس بایدمقدار لازم که در هر مداری متفاوت است {شاید یکی از دلایل نوع لحیمکاری است}C23و C24رو به دست بیاری تا بتونی ولتاز مدار رو در پایه شش آی سی {شمارش یادم نیست} کنار پتانسیومتر است مقار نزدیک یک ولت ثابت شود.برای شروع بهتر است مقدار C23رو حدود پنج , وC24رودر حدود دویست قرار دهی .حال حساسیت رو میبینی.من شخصا به نظرم هر چه حالا مقدار C24به 470 نزدیکتر بشه حساسیت بالاتر میره .اگه خواستی میتونی C19 و C21 رو هر دو 220 قرار دهی.برگ سبزی تحفه درویش.باشد که به کار آید...

دیدگاه

سلام و خسته نباشید. آقا بهروز تا جایی که من فهمیدم J113قسمت اصلی این مدار و شاید بخش هگز هم باشه .من تو چند دستاه تجهیزات پزشکی که بررسی کردم J113 رو ندیدم ولی J115 و J117 رو که دیدم متوجه شدم که این قطعه به صورت سفارشی و اختصاصی تولید شده و بر روی مدار نصب شده است و همیشه هم این نوع ترانزیستورها که گاهی هیت سینگ هم دارن به رنگ سبز روشن تولید شدهاند .بنابر این دوستان اشتباه نکنید و به دنبال یکقطعه به رنگ سبز بگردید و اگه پیدا کردید ما را هم در جریان بگذارید. موفق باشید.

دیدگاه

سلام دوستان گل و اساتید محترم.در مورد FET J113 باید خدمتتون عرض کنم که این یک فت با کانال منفی هست که جزو قطعات کاربرد عام یا همون یونیورسال هست و به هیچ وجه قطعه انحصاری یک تولید کننده نیست.قطعات انحصاری معمولا در پکیج های DIP وبصورت آیسی ارائه میشن و به هیچ وجه دیتاشیتی از اونها نمیتونید پیدا کنید.ولی اطلاعات این قطعه براحتی با یک سرچ پیدا میشه و در ضمن من هم معادلش و هم خودش رو توی بازار جمهوری پیدا کردم.در مورد رنگش هم باید عرض کنم که قطعه ای که من خریدم سیاه رنگه ولی به رنگ قطعه زیاد توجه نکنید چون بستگی به تولید کننده اش داره.شرمنده اگر دیر به سوالتون جواب دادم.در خدمت دوستان هستم.

دیدگاه

سلام دوستان .آقا بهروز از توجهتون متشکرم.من تصویر کامل شماتیک مدار گلد اسکن 4 رو بدلیل فرمت کردن هاردم که ویروسی شده بود رو از دست دادم البته تصویر تکه تکه شدهای که خودم مجزا کرده بودم رو دارم ولی روند کار اینطوری ند هست برام لطفا اگه امکان داره شماتیک و تصویر مدار رو بگید که آدرسش کجاست.و از تمام دوستانی که گلد اسکن رو ساختن و به مشکل خوردن خواهش میکنم که علت نارضایتیشون رو از از فلزیاب بگن تا ما هم استفاده کنیم.شرمنده که اینو میگم اکثر مردم دوست دارن تا یه ایده خوب میبینن زود دست بکار بشن و... ولی متاسفانه در مورد ساخت فلزیاب و...فرق میکنه چون اگه رو راست باشیم میدونیم که هر کسی که به عنوان نفر اول یه مدار رو اطلاعاتشو همینطور مجانی قرار داده دلش به حال کسی نسوخته و حتما به سودی بهش میرسه.من چند مدار رو که تو این چند سال تجربه کردم اینبار ترجیح دادم گلد اسکن رو خوب تحلیل کنم و بعد...مثلا تو این دو سه ماهه چند جای مدار رو که میتوان نام قطعه رو عوض کرد و مدار کار کنه ولی خیلی ضعیف ویا زود بسوزه و...همه به سمت جمهوری ...مثلا دوستان خوبم آیا میدانستید که به جای 2N3904 شما اگر 2N2222 استفاده کنید که حتما تو مدار اصلی اینطور خروجی سه برابر است و اولی 10 میلی آمپر و2222 بنا به عملکرد تا 150میلی آمپر بازده داره ولی 2N3906 مکمل2N3904است و مکمل 2222 باید 2N2907استفاده بشه و یا اینکه TC4538 به جاش یه آیسی از همین خونواده است که هگز اشمیت تریگره یعنی 6 برابر افزایش نیجه. فقط اگه کمک کنید یه سایتی که به صورت کامل و اگه تصویری هم باشه چه بهتر که نحوه آزمایش کردن آیسها رو با اسیلسکوپ آنالوگ رو داشته بیاشه من بعد امتحان انشا الله ما بقی اطلاعات آی سی ها و...رو بزارم تو فروم.متشکرم.

دیدگاه

سلام.ممنون از اطلاعات خوبتون اما در مورد جایگزین کردن قطعات مخصوصا ترانزیستور باید به این مکته هم توجه کنید که فقط مقایسه دیتاشیت اونها نمیتونه دلیل ترجیح دادن یکی به دیگری باشه چون همونطور که میدونید برای اینکه ترانزیستور بعنوان تقویت کننده کلاسهای مختلف یا سویچ عمل کنه باید بایاس بشه و برای محاسبه قطعات بایاس و محاسبه نقطه کار،کوچکترین عوامل تاثیرگذارند مثلا Icmax یا Vceo که حتما در قطعات مختلف اختلافاتی حتی ناچیز داره که باعث میشه در صورت جایگزینی قطعه بدون تغییر المانهای بایاس مدار کارایی خودش رو از دست بده.البته این موضوع بیشتر در حالت تقویت کنندگی تاثیر داره.ضمنا بهتره که حتی در صورت نیاز به جایگزینی به بهره ac و dc ترانزیستور ( بتا و hfe) توجه زیادی بشه.موفق باشید

دیدگاه

سلام و ممنون از رهنمودهایتان. آقا بهروز من یه متن آلمانی رو با مکافات ترجمه کردم که عینا ذکر شده بود که هیچ فرقی ندارند و به راحتی جایگزین میشود و مزیت این برابر سه 2N3904 میباشد .ضمنا یکی دیگه از نوع قابلمه ای گفته بود که باز قویتر از اینهو...راستی نکته این بود که 2N3904 اساسا برای قسمت ارتباط مدار به میکرو بسته میشود که در این صورت من فکر میکنم که فقط اونی که مکمل نداره میتونه 04 باشه.جهت گاهی باید بگم من اصلا رو هوا و شانسی یه قطعه رو بررسی و تحلیل نمیکنم و تعدادی برد مدار دستگاههای خفن نوسان ساز دارم که هر کدوم قطعات اصلیش شباهتی به مدار داشته باشه رو با هم قیاس میکنم .مثلا تو یه مدار که یه زمانی فکر کنم برای دستگاه عصب ونرونهای بدن بوده دیدم که 4538 چهار تا بشت سر هم نیست و فقط اولی 4538 و سه تای بعدی هم از همین خانواده ولی از نوع دیگه است با توجه به یه مبحثی که شما با یه دوست دیگرمان داشتید که معقول نیست که خروجی اولی به ورودی دومی برود...متشکرم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X