اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] مدار فلزیاب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار فلزیاب

آقا بهروز چرا دیگه پست نمیدین
    ما منتظریم
    دوستان لطفا از میزان پیشرفت کار بگین دیگه
    ما هر روز مییام سر میزنیم اما دیگه کسی جواب نمیده !

دیدگاه

عزیزان ، دوستان چرا دیگه کسی پست نمیده
      اقا بهروز شما هم دیگه نمیخواین پست بدین :cry2:
      ما منتظریم دوستان

دیدگاه

این تاپیک داره مخروبه میشه بییاین دیگه دوستان

دیدگاه

این تاپیک داره مخروبه میشه بییاین دیگه دوستان
          سلام دوست عزیز.خودتون شاهدین که منم اصلا دوست نداشتم که این تاپیک مخروبه بشه ولی چند علت باعث شد که من دیگه نتونم پست بدم.اول اینکه روی هر نقشه ای کار کردم یا به مشکل نبود قطعات اصلی برخوردم یا با ایراد عمدی یا سهوی در شماتیک مواجه شدم.دلیل دیگه هم مشغله کاری و دسترسی نداشتن به اینترنت پرسرعته چون کار با این اینترنت دیال پ نفتی اعصاب فولادی میخواد و صبر ایوب که من هیچکدومش رو ندارم.دلیل سوم و مهمتر از همه اینه که متاسفانه دوستان کم لطفی میکنند و فقط شنونده هستند و مسلما وقتی یک نفر متکلم وحده باشه یا حرفاش تموم میشه یا علاقه اش کم .در هر صورت من کار روی فلزیابها رو کنار نگذاشتم و همونطوری که تو جواب پیامهای خصوصی دوستان هم گفتم در حال کار با fpgaو arm هستم که اگر بشه یک فلزیاب tr تصویری بسازم که دیگه با حسرتش روز و شب رو نگذرونم.مطمئن هم باشید اگر جواب گرفتم این تاپیک رو بی بهره نمیگذارم.بازم در خدمتم اگر موضوع یا سوالی هست بفرمایید.

دیدگاه

مرسی که یه این تاپیک دوباره سر زدید
            یه سوال
            من Delta Pulse رو مونتاژ کردم اما ازش جواب نمیگیرم
            این طور که با اسکوپ دیدم انگار خروجی کویل ضعیفه ! ایا امکان داره ؟
            به نظرتون این مشکل از کجا ناشی میشه ؟
            مرسی دوست من

دیدگاه

کسی جواب ما رو نمیده ؟! :sad:

دیدگاه

همونطور که عرض کردم دیربه دیر به سایت سر میزنم ولی مطمئن باشید در اولین فرصت جواب سوالاتون رو میدم (البته اگه بلد باشم)
                در مورد دلتاپالس مشکلات زیادی ایجاد شده که اولیش تنوع مدارات با این اسم هست خودم 4 تا مدار دلتاپالس دارم که هرکدوم ادعای بهترین رو دارند و همشون هم مشکل طراحی دارند.در مدارات pi چون از خاصیت emf یا پسزن کویل استفاده میشه قدرت طبقه راه انداز کویل خیلی مهمه و مهمتر از اون جلوگیری از ورود پسزن به مداره که جزو شایعترین اشکال طراحی این مداراته.در ضمن اهم و خودالقایی کویل هم تاثیر زیادی در عملکرد مدار داره.اگر اسکوپ دارین خروجی مدار رو با و بدون کویل تست کنید در حالت بدون کویل شما یک شکل نیم پالس مربعی با پیک مثبت دارید و با کویل این موج بصورت سوزنی در انتهای پیک مثبت وارد منطقه منفی میشه و اندازش هم خیلی بزرگتر از مقدار مثبته چون این همون پسزن کویله.مقدار میرایی این موج سوزنی با وجود فلز در اطراف کویل افزایش می یابد.یعنی شیب موج بسمت صفر کمتر میشه.اگر این شکلها رو داشتین مدار سالمه ولی در غیر اینصورت از قسمت اسیلاتور شروع به تست کنید تا به کویل برسید.

دیدگاه

ممنون از پاسختون دوست عزیز
                  این امتحان ا که تموم شه حتما هر روز به کمک شما دوستان و همراهان واسه حل مشکل نیز دارم
                  ممنونم از زحماتتون

دیدگاه

آقا بهروز ایینکه کویل دلغ میکنه عادی ا ؟ یا نه ، اگه نه مشکل میتونه از کجا باشه ؟>

دیدگاه

گرم شدن کویل بخاطر عبور جریان زیاد در هنگام ایجاد پسزن عادیه و میزان گرم شدن کویل به فرکانس و ولتاژ مورد استفاده بستگی داره.ولی اگر کویل داغ میشه باید دنبال ایراد باشید چون هیچ کدام از فلزیابها برای کار توی همچین شرایطی طراحی نشدند.اگر منبع تغذیه آزمایشگاهی دارید مقدار جریان عبوری از مدار رو مستقیما بخونید یا با آمپرمتر این مقدار رو بدست بیارید.در حالت عادی این مقدار نباید از 300 تا 500 میلی تجاوز کنه.اگر آمپر عبوری زیاد بود حتما ماسفت درایور کویل رو تست کنید چون کویل با استفاده از این قطعه بین خط مثبت و منفی ولتاژ قرار میگیرد.البته مقاومت کنترل جریان هم در مدار هست ولی در حالت اتصال کوتاه دائمی بخاطر اینکه مقدار مقاومت ظاهری قطعات در برابر AC و DC فرق میکنه این مقاومت هم نمیتونه زیاد مثمر ثمر باشه.

دیدگاه

ما از منبع آزمایشگاهی استفاده میکنیم و در فرکانس 500 هرتز نزدیک 150mA بیشتر نمیکشه

دیدگاه

یعنی با 150ma کویل داغ میکنه؟!! فکر نکنم. کویلتون رو با چه روشی پیچیدین؟تخت،معمولی،تخت چندلایه؟....

دیدگاه

فکر کنم بش معمولی بگن یا همون دیسکی ، دو تا میخ گذاشتیم تو فاصله 20 سانتی هم بع دورش سیم 0.45 پیچیدیم
                            به نظرتون مشکل از کجاست ما این مدار و از بلاک felezyab.persianblog برداشتیم اونجا طرف خودش ساخته بود و یه فیلم از کارش گذاشته بود هم یه راهنما واسه ساخت ما دقیقا طبق راهنماش ساختیم اما موندیم چرا جواب نمیده !!
                            نضز

دیدگاه

اگر آمپر رو درست بدست آوردین پس از نظر آمپرکشی مشکلی ندارین چون این مقدار و حتی دوبل اون هم نرماله.من فکر کنم یه جای کویلتون اتصال کوتاه کرده که میتونه بعلت خراشیده شدن لاک سیمها با میخ باشه و چون این مقدار از جریان از بخش کوچکی از کویل رد میشه اون قسمت داغ میکنه.اگر میتونید یک کویل دیگه بروش فلت تک لایه که توی همین پست توضیح دادم با سیم مرغوب بدون ابزار خشن مثل میخ و مته درست کنید و مقدار اهمش رو فیکس کنید با شماتیک.بعد امتحان کنید.راستی نگفتید شکل موج خروجی اسیلاتور و فت (ورودی و خروجی فت) رو چک کردین.چطور بود (شکل موج و فرکانس و دیوتی سیکلش)

دیدگاه

سلام
                                من سینا هستم
                                میشه لتفا مدار و فایل پیی بی و شماتیت مدار و لیست قطعات و خلاصه هر چی که یه مبتدی لازم داره برام بفزستین:
                                با تشکر sinanahid1@yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X