اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] مدار فلزیاب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار فلزیاب

نوشته اصلی توسط ariubarzan
    میشه بگید در پایه 3 آی سی اسیلاتور نسبت به شاسی و در کلکتور q3 نسبت به خط تغذیه 12- چند ولت دارید ؟
    دوست من اندازه گیری ولتاژ در مدارات فرکانسی و علی الخصوص قسمتهای اسیلاتور و تقویت کننده ها کارایی نداره و تنها فاکتور مورد نیاز سنجش فرکانس و دیدن شکل موج خروجی هست.

دیدگاه

ساده ترین فلزیاب جهان

تا بحال فکر کردین ساده ترین فلزیاب جهان چیه؟چه شکلیه و از چی تشکیل شده؟اصول کارش چیه؟پس این مطالب رو بخونید براتون جالب خواهد بود:
      تمامی اجسام عتیقه(با طول عمر بالا)از خود یون مثبت منتشر میکنند این یونهای مثبت در فضای اطراف پخش میشن و با ردیابی اونها براحتی میشه محل دفینه رو پیدا کرد ساده ترین فلزیاب جهان از همین اصل استفاده میکنه و تشکیل شده از یک زنجیر و یک پاندول از آلیاژی خاص.در ابتدا من هم مثل شما اعتقادی به این موضوع نداشتم که میشه با این وسیله کاوش کرد یا با یک چوب دو سر مسیر آبهای زیرزمینی رو پیدا کرد!!!! اما در این زمینه تحقیقاتی کردم که باعث شد نظرم در این مورد تغییر کنه . این زنجیر و پاندول قادره فلزات خاصی مخصوصا از جنس طلا رو براحتی در زیرزمین با حرکات خود کشف کنه به اینصورت که در نزدیکی جسم این زنجیر بطرف جسم منحرف میشه و بالای سر جسم حرکت دایره وار حول محور عمود انجام میده !؟ میدونم که قبولش سخته ولی باور کنید اینکار رو میکنه حالا علتش میشه یونهای مثبت یا فرکانس خاصی باشه که از این اجسام منتشر میشه.در حال حاضر قویترین فلزیابهای جهان هم از این اصل استفاده میکنند یعنی بجای اینکه فرکانسی رو به سوی جسم بفرستند و بازتابش رو تحلیل کنند به دریافت و تحلیل علائم رسیده از سوی اجسام میپردازند.با استفاده از این اطلاعات میشه نوع و حتی درصد ترکیبات جسم رو با دقت شگفت انگیزی تشخیص داد.یک مدار ساده از آشکار ساز یونی دارم که بزودی اون رو براتون پلود میکنم.

دیدگاه

بهروز خان گلد اسکن به کجا رسید؟
        دارم مقدمات ساخت دلتا پالس رو اماده میکنم میشه یه تحقیقاتی راجب کیفیت معایب و ایراد ها این دستگاه و نقشه موجود اون در اینترنت انجام بدی؟
        http://www.geotech1.com/forums/showthread.php?t=8003
        http://thunting.com/smf/pi_designs_deepseekers/delta_pulse_sniffer_xr71_pulse_induction_metal_det ector-t2887.0.html

دیدگاه

گلد اسکن یه طرح عملیه اما متاسفانه تعدد PCBها و مدارات موجود در سایت بهمراه مغلطه بعضی آماتورها باعث شده که دوستان بسرعت دلسرد بشن و با کوچکترین ایراد طرح رو کنار بگذارند.گلداسکن من همونطور که گفتم جواب داد ولی اونطوری که توقع داشتم نشد و هنوز وقت نکردم درست تستش کنم و عیب یابی هایی انجام دادم که بی تاثیر هم نبوده .در مورد مطلب اولی که گفتم مطمئنم بعضی از دوستان از یک PCB با مدار فایل دیگری استفاده میکنند که چون از قطعات مختلفی در این دو مدار استفاده شده مسلما هر PCB با مدار خودش ست هست و با مدار دیگه ای کار نمیکنه.در مورد دلتاپالس هم باید عرض کنم مدار خوبیه و تونستم تحقیقات مختصری در موردش انجام بدم و خودم هم اون PCB یکرو رو چاپ کردم و یه مقدار از قطعات رو هم روش گذاشتم اما تا جواب نگیرم تو فروم مطرحش نمیکنم.در مورد این مدار هم تعدد نقشه ها و PCB ها متاسفانه باعث سردرگمی کاربران شده و ایراداتی که بنظر من در مدار یا PCB وجود داره رو فقط میشه در عمل پیدا کرد.از جمله این ایرادات که بچشم میاد پیکربندی متفاوت پتانسیومترها در PCB و شماتیک هست که اگر دقت کنید خواهید فهمید.

دیدگاه

اینم طرح ساده ای از یک یون دتکتور
            http://www.4shared.com/file/160116344/b7e1a759/Build_An_Ion_Detector.html
            در مورد دلتاپالس هم تا چند روز دیگه نظر قطعی میدم چون دارم میسازمش

دیدگاه

من که متاسفانه تو شهرستان هستم و هنوز دسترسی به قطعات دلتا پیدا نکردم خیلی :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

خوب من هم تو شهرستان هستم و برای دلتاپالس از قطعات دست دو سالمی که داشتم استفاده کردم البته نه همه قطعات.در ضمن فیبر رو هم خودم با دست چاپ کردم که از فیبرهای آماده چیزی کم نداره.

دیدگاه

سلام دوستان ببخشید اقا بهروز با اینکه من اماتورم به قول شما ولی دوستان پیشنهاد می کنم مدار گلد اسکن4 رو نسازید و به جاش از مدارات مشابه گلد اسکن مثل clone pi که دقیقا همان گلد اسکن خودمونه با این تفاوت که بیشتر وظیفه ها و المانها ی مدار از میکرو کنترولر استفاده شده و خیلی ساده تر و راحت تر از گلد اسکن انالوگه

دیدگاه

جالبه

خیلی جالبه تو این الکترونیک هم که چه چیزایی میبینی؟!!!
                    فکر میکنید بشه با یه ماشین حساب و دو عدد سی دی و یک گوشی استریو معمولی و یک باطری کتابی بشه فلزیاب ساخت؟؟!!!
                    بله یک فلزیاب دیسکی؟؟!!!
                    میشه ساخت تا چند روز دیگه فیلمش رو براتون پ میکنم.چون تا قبل از پ کردنش باید امتحان کنم تا ببینم عملی هست یا نه؟ و بر چه اساسی کار میکنه؟توی فیلم که عملی بود

دیدگاه

سلام اقا بهروز چه جالب چه بردی رو کاوش می کنه ؟ حتما 5 مترو راحت جواب می ده نه ! بهر حال خوشحال می شم چیزای جدید یاد بگیرم این فروم هم خیلی کم فعالیت شده بچه هایی که گلد اسکن رو ساختن کجان؟

دیدگاه

سلام دوستان

شک نکنید که دلتا پالس یک مدار کم خرج با طراحی خوب میباشد و مشکل اصلی در ساخت کویل است

از دوستان اگر کسی کویل 1*1 برای دلتا ساخته نتیجه آن را اعلام کند.

با تشکر ...

دیدگاه

مهمترین اشکالی که برای هر کسی که می خواد فلزیاب بسازه پیش می یاد مشکل قطعات برد هستش به خصوص اگه شهرستانی باشید. دوستانی که تو تهران زندگی می کنند اگه زحمت بکشند و بنویسند که قطعات رو می شه از کدوم فروشگاه تهیه کرد البته با ذکر شماره تماس خیلی خوب می شه.
                          در ضمن من هم موافقم Delta pulse هم کم خرج و قدرتمند هستش.
                          who dares wins

دیدگاه

با سلام به همه اساتید
                            دوستان آیا ساخت فلزیاب delta pulse را پیشنهاد می کنیید؟
                            ما میخواهیم آن را بر روی ربات مین یاب سوار کنیم و بتونه یک سکه را تشخیص بده
                            لطفا اگه کسی ساخته و جواب گرفته نظر بده
                            ممنون
                            :smile: :smile: :smile:
                            ^^^^^^^^^^^^^
                            خواستن توانستن است

^^^^^^^^^^^^^

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farshad_ravaee
                              با سلام به همه اساتید
                              دوستان آیا ساخت فلزیاب delta pulse را پیشنهاد می کنیید؟
                              ما میخواهیم آن را بر روی ربات مین یاب سوار کنیم و بتونه یک سکه را تشخیص بده
                              لطفا اگه کسی ساخته و جواب گرفته نظر بده
                              ممنون
                              :smile: :smile: :smile:

آقا جواب بدید کار فوری فوتیه !!!
                              oo:
                              ^^^^^^^^^^^^^
                              خواستن توانستن است

^^^^^^^^^^^^^

دیدگاه

خب ما دلتا پالس را ساختیم و جواب نداد
                                :angry: :angry: :angry:
                                دقیقا طبق سایت ساختیمش اما خروجی ابدا تغییر نمیکنه چه سکه بزاریم چه صندلی
                                :sad: :sad: :sad:
                                لطفا خواهش میکنم از دوستانی که ساختند اگه ممکنه چندتا ولتاژ از چند قسمت
                                مدار بزارند ما ببینیم ایراد از کجاست

:cry: :cry: :cry:
                                ^^^^^^^^^^^^^
                                خواستن توانستن است

^^^^^^^^^^^^^

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X