اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] مدار فلزیاب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار فلزیاب

احتمالا از همون فیبری استفاده کردید که مورد داشت.برای همین بود که اصرار داشتم قبل از بستن مدار روی فیبر اون رو روی بردبورد پیاده کنید الان هم که من از راه دور نمیتونم بفهمم مدار شما چه ایرادی داره فقط یه پیشنهاد دارم این قسمت مدار که شامل ماسفت و مقاومتهای R11,R12,R14,R78,R79 و کویل را روی بردبورد ببندید و تغذیه رو هم از منبع تغذیه مدار بهش بدید البته تغذیه باید مختص این قسمت باشه اگر نمیتونید بقیه قسمتها رو از تغذیه جداکنید باید یه منبع جدا براش بسازید و تستش کنید اگر مورد رفع شد ایراد مربوط به فیبرتونه و اگر نشد پیام بدید.البته حتما از قطعات نو استفاده کنید.

دیدگاه

سلام بهروز خان
      این یکی رو داشته باش نظرت؟
      http://www.divshare.com/download/9341276-d0b

دیدگاه

این همون دلتاپالسه که از سیستم pi با فرکانس کم استفاده میکنه و بنظر میاد دستگاه جالبی باشه و ارزش کار رو داره.البته فعلا کار تئوری برای اطمینان از صحت نقشه و pcb

دیدگاه

از صحت مدار مطمئن باش خودم این این فایل رو از میان چند فروم مختلف گرداوری کردم قصد دارم طرح مدار چاپی بدم یکی از دوستان برام چاپ کند
          مطمئن تر از این طرحها دیگه طرحی نیست!!
          من فقط تو یک مورد گیج شدم به این صورت که دلتا پالس دارای دو طرح مدار چاپی در فروم امده یکی مثل طرح موجود در این فایل که یک رویه است یک طرح دیگر ی هم است که مدارچاپی اون دورویه میباشد

دیدگاه

تا وقتی خودتون مداری رو نساختین از عملکردش مطمئن نباشید حتی به گفته دیگران هم در این مورد اعتماد نکنید .هر دو مدارچاپی رو هم دیدم ولی هیچ کدومش رو تست نکردم.

دیدگاه

ساخت فلزیاب از ابتدا تا انتها بصورت تصویری

قصد دارم یکی از مدارات خوب فلزیاب رو انتخاب کنم در موردش تحقیق کنم و اگر اجرایی بود از اولین مرحله یعنی چاپ فیبر تا آخرین مرحله یعنی بهره برداری رو بصورت تصویری براتون بگذارم تا هیچ جای مبهمی باقی نمونه .البته یه کم معطلی داره.

دیدگاه

بهروز جان
                بهترینش همون مدار پست 36 هست. :redface:
                مبهم ترین چیزی هم که هست ساخت کویل هست. :cry2:

دیدگاه

سلام دوستان من که نتونستم موفق به ساخت این مدار بشم ولی در مورد سلکتور مدار می تونید به این صورت هم درست کنید

دیدگاه

این عکسی که قرار دادید مربوط به کدوم شماتیک هست؟

دیدگاه

این همون گلداسکن هست که این دوستمون رو خیلی اذیت کرده البته من این مدار رو روی بردبورد بستم و به مشکلاتی برخوردم که یکیش قسمت تغذیه و بعدیش هم همون آیسی 5534 و قطعات اطرافش بود چون آرایش این آیسی با 709 که در شماتیک دیگه ای از گلداسکن بود خیلی فرق داشت و بنظرمن آرایش 709 درست بود از اون شماتیک استفاده کردم البته با تغذیه جدا و مدارم هم جواب داد.البته نه اونطوری که توقع داشتم.یکی از مهمترین اختلافهای موجود بین دو شماتیک سطح ولتاژهای RV8 بود که در مدار 5534 مشکل این بود که چون یک سطح ولتاژ بیشتر وجود نداشت تنظیمش سخت بود.پیشنهاد من اینه که دوستان هر مداری رو قبل از مونتاژ روی بردبورد پیاده کنند که هم قطعاتشون خراب نشه وهم دستشون برای تغییرات باز باشه به این دوست عزیزم هم پیشنهاد میکنم از همون آیسی 709 استفاده کنه البته من فکر میکنم این عزیز از فیبر مربوط به آیسی 709 که آقا حسام توی چند پست قبل گذاشتند استفاده کردند و به جای 709 از 5534 استفاده کردند که بخاطر تفاوت در آرایش این دو مدار مسلما اگر فیبر هم سالم باشه مدار کار نمیکنه.برای این فیبر حتما باید از قطعات ذکر شده در لیست جنبی نقشه PCB استفاده کنید.در ضمن کویل مدار معرفی شده در پست 36 در سایت معرفی شده کاملا واضح توضیح داده شده شما بفرمایید که در کدوم موردش مشکل دارید تا من کمکتون کنم.

دیدگاه

اخه این مدار به این بزرگی رو چطور میشه رو برد بورد پیاده کرد؟
                        اگر تجربیاتی در این مورد دارید بیان کنید
                        متشکرم

دیدگاه

مدارات بزرگتر از این رو هم میشه روی بردبورد پیاده کرد اصولش اینه که اول باید به تعداد طبقات مدار برد داشته باشی بعدش روی هر بردی یک طبقه از مدار رو پیاده کنی طبقه اول که در اینجا اسیلاتوره رو تست میکنی و اگه جواب داد اون رو به طبقه بعدی وصل میکنی و اون رو هم تست میکنی و همینطور الی آخر.هر جا هم به مشکل برخوردی تا رفع ایراد نکردی سراغ طبقه بعد نرو.

دیدگاه

در مورد کویل :
                            1-از سیم لاکی شماره چند استفاده کنم؟
                            2-کویل مناسب رای این فلزیاب چند دور داره؟
                            3-چطور میتونم بین سیم ها فاصله نباشه و حالت خازنی ایجاد نشه و در عین حال کویل منظم باشه؟
                            4-جایی هست که من مشخصات کویل رو بدم برام درست کنه؟

بهروز جان از راهنماییهات واقعامتشکرم خیلی برام مفید بود.

دیدگاه

میشه بگید در پایه 3 آی سی اسیلاتور نسبت به شاسی و در کلکتور q3 نسبت به خط تغذیه 12- چند ولت دارید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NASA_DE
                                در مورد کویل :
                                1-از سیم لاکی شماره چند استفاده کنم؟
                                2-کویل مناسب رای این فلزیاب چند دور داره؟
                                3-چطور میتونم بین سیم ها فاصله نباشه و حالت خازنی ایجاد نشه و در عین حال کویل منظم باشه؟
                                4-جایی هست که من مشخصات کویل رو بدم برام درست کنه؟

بهروز جان از راهنماییهات واقعامتشکرم خیلی برام مفید بود.

از سیم لاکی 85 صدم میلیمتر 23 دور دور دایرهای با قطر 11.5 اینچ بپیچید(هر اینچ 25.4 میلیمتر هست) روش ساخت کویل تخت رو هم در پست 125 توضیح دادم اگر سوالی بود در خدمتم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X