اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] مدار فلزیاب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار فلزیاب

سلام بر استادان عزیز

دلتا پالس 3 که چند ماه پیش ساخته شده چند قابلیت تازه نسبت به قبلی داره.
    فایل هگز باید داشته باشیم یا میکروی پرروگرم شده

قابلیت های بسیار مهمی داره عبارتند از:

1.اضافه شدن ال سی دی 128*64 و برای حل مشکل پروگرم کردن از pic18f452 استفاده کرده
    2. دارای منوی انگلیسی و ترکی (ترکیه ای)
    3. افزوده شدن Buton برای چهار عدد منو و یک عدد تنظیم خاک
    4. با فشار دادن تیون روشن میشه و با خارج شدن از منو مدار خاموش میشه
    5.افزوده شدن کنترل جریان مصرف و هشدار هنگام پر شدن شارز
    6. افزوده شدن خلع یابی (فضا های خالی) به صورت نوشتاری
    7. همه تنظیات دلتا پالس را می تواتید با استفاده از منو انجام دهید تنظیمات از جمله : نویز - سیگنال - کازانچ - سنس - اشیک
    8. در سایه تنظیمات کازانچ برد را هم می توان افزایش داد و یا با کم کردن کازانچ از پایداری بیشتری بهره برد
    9. کم یا زیاد کردن فرکانس با استفاده از منو
    10. افزوده شدن تنظیم اتوماتیک از قبل تنظیم شده
    11. افزوده شدن سیستم تفکیک همراه با صدا در منو . با استفاده از این سیستم دستگاه می تواند فکری درباره فلزات بدهد
    و همراه با نمایش در صفحه تغییراتی در صدا هم به وجود می آید راحتی کاربران مورد هدف بوده است این خصوصیات در هر بار
    روشن شدن دستگاه غیر فعال می باشد باید با تنظیمات منو فعال شود.
    12.نشان دادن بزرگی یا کوچکی فلز بصورت نموداری
    و ...
    البته صاحب پروژه گاهی اوقات تغییراتی به پروژه می دهد مانند تغییر شکل منو و یا زودتر لود شدن مدار و ...
    مثلا تازه گی ها در صفحه ال سی دی شکل موج فرکانس را هم میشه دید.

دیدگاه

خیلی لطف کردید اما مثل اینکه بجز اولی بقیه لینکها مشکل دارند بیزحمت چک کنید.ضمنا این پروژه سورس کد نداره؟

دیدگاه

سلام آقا بهروز
        ممنون که به پست من ارزش گذاشتید

این هم کل فایل های Delta Pulse 3

http://uploadkon.ir/?file=dp3.rar

درباره سورس کد چیزی نمی دانم ولی اینو می دانم که میکروی پروگرم شده و اصلی را میشه از خود سازنده و یا از آقای آتیلا که در تاپتیکهای دیگر دلتا پالس هستند خرید حتی پی سی بی ترکی را
        به این خاطر این لینکو زدم که در این تاپتیک درباره دلتا پالس 3 شروع به همکاری بشه چون استادی مثل شما و دیگر دوستان در اینجا هستند.

دیدگاه

سلام
          فایل آموزش مونتاژ دلتا پالس 3 که از سایت ترکی گرفتم و به فارسی ترجمه کردم:

http://uploadkon.ir/?file=آموزش مونتاژ دلتا پالس 3.pdf

دیدگاه

با تشکر فراوان از این دوست عزیز که زحمت کشیدند باید عرض کنم تجهیز یک مدار از پیش طراحی شده به میکرو خوبه ولی تاثیر زیادی نمیتونه در قدرت و دقت مدار داشته باشه.تنها کاری که میشه در این مورد با میکرو انجام داد ایجاد قابلیت اتوماتیک کردن تنظیمات دستی برای حالتهای کاری مختلف هست یعنی در اصل میکرو میتونه یک رابط حرفه ای باشه برای کاربر آماتور. البته همونطور که گفتم این هم مورد نظر و جالبه ولی به این موضوع هم توجه بکنید که خوراندن یک میکرو هرچند مرغوب و سریع به یک مدار از پیش طراحی شده ممکنه عواقبی مثل تاثیرات ناپسند نویز و یا تغییر در تطبیق امپدانس بین طبقات تقویت کننده و ناپایداری مدار رو در پی داشته باشه که نامطلوبه.وقتی مدار (مخصوصا از نوع فرکانسی) با در نظر گرفتن میکرو طراحی میشه تمام تاثیرات نامطلوب احتمالی توسط طراح در طراحی به حداقل میرسه. افرادی که میخوان از قابلیتهای مفید میکرو در فلزیاب استفاده کنند بهتره یک مدار رو از پایه طراحی کنند البته در صورت وجود دانش و امکانات.بازم از دوستمون کمال تشکر رو دارم که زحمت کشیدند البته من هنوز این مدار رو ندیدم و شاید واقعا تغییرات خوبی کرده باشه که در اون صورت ارزش کار رو داره ولی شخصا بخاطر عدم وجود مدار خوب یا قطعات مرغوب مشغول طراحی یک سیستم اسکن اولتراسونیک هستم که بشه تصویر ازش دریافت کرد البته پیشرفت زیادی نداشتم ولی امیدوارم که زودتر به نتیجه برسه.

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] مدار فلزیاب

دوستان اگر زحمت بکشند مباحث مربوط به فلزیابها رو در یک تاپیک جمع کنند میشه خیلی بهتر و زودتر به نتیجه رسید

دیدگاه

سلام به همه دوستان خوب ما یه مدار داریم که داریم ارتقاش بدیم الانم به برد 4 متر برای فلز 50*50 رسیدیم و فلز 15* 15 در دو مترو نیم میزنه حساسیتشم به مس و طلا زیاده اگه تو این انجمن متخصصی هست که می تونه کمک که تا برد مدارو بالاتر ببریم به من بگه که مدارو اپلود کنم.

دیدگاه

سلام دوستان. دوست عزیز حتی نگوفتید که از چه نوع فلزیابی هست؟ ضمنا اگه تو هوا 4 متره فکر کنم فرکانس بالا و احیانا طول موج است که در این صورت وللش...

دیدگاه

سلام دوستان. دوست عزیز حتی نگوفتید که از چه نوع فلزیابی هست؟ ضمنا اگه تو هوا 4 متره فکر کنم فرکانس بالا و احیانا طول موج کوتاه است که در این صورت وللش...

دیدگاه

نه دوسته من فرکانس پایینه به مس وطلا حساسه این برد در زیره خاکه.چون فرکانس کاریش بسیار پایینه و از هر خاکی عبور میکنه.این مدار از نوع توباکس هستش.ولی تغییرات عمده ای روش اعمال شده که به این برد رسیده.

دیدگاه

خوب بدون داشتن شماتیک که نمیشه در موردش نظر داد ضمنا شما الان به قدرت خیلی خوبی دست پیدا کردید باز هم قصد افزایش قدرت رو دارید؟

دیدگاه

بله بازهم میشه افزایش داد تا 7-8 متر.الان یک ماشینو در 10 متری میزنه اما ملاک ما فلز 50*50 هستش که برد مفید محسوب میشود.اینم از شماتیکش:
                          http://uplod.ir/b8wgeq3r5bfz/Sascho_TR.jpg.htm

دیدگاه

این مدار TR یکی از مداراتیه که خودم هم خیلی دوست داشتم بسازمش ولی متاسفانه تمام وقتم صرف طراحی و ساخت PI شده.ممنون از شما که مطرحش کردید.اگر مایلید میشه بفرمایید که آیا مدار رو با همین قطعات و شماتیک ساختید و یا تغییر مهمی در اون دادید؟بنظر من ارزش کار تیمی رو داره.فقط موضوع مهم TR خطای این دستگاهها و حساسیتش به خاک پوک و نمناک و .... هست که اونم راه حل داره.

دیدگاه

سلام بله دوسته من تغییراتی در مدار داده شده که باعث شده به این برد برسیم.چون اگر با قطعات خود مدار اون رو بسازیم باید 1 متر تا 130 س برای یک فلز 15*15 جواب بده.که من اون قطعات رو خدمت دوستانی که شروع کنند اعلام می کنم.هر چند این زحمت ها رو دوستای گلم مهندس حمید ومجتبی کشیدن که نباید نام این دوستان اینجا خالی بمونه.به هر حال من منتظر دوستان می مونم.اگر مایلید شروع کنیم بسم ال..و فقط واقعا زحمت بکشید و فقط دانلود کننده نباشیم واز تجربیاتمون در اختیار همه قرار بدیم.موفق باشید.کیا

دیدگاه

اگر مایلید شروع کنیم بسم ال..و فقط واقعا زحمت بکشید و فقط دانلود کننده نباشیم واز تجربیاتمون در اختیار همه قرار بدیم
                                این موضوع که نباید در یک انجمن فقط ناظر و کپی کننده زحمات دیگران یا با عرض پوزش آماده خور باشیم مسئله ایه که بارها در همین تاپیک روش تاکید شده البته از صحبتهای من اشتباه برداشت نشه سوال کردن و پاسخ گرفتن جزو این معضلات ذکر شده نیست منظور من به کسایی هست که یک پست رو تا رسیدن به نتیجه دنبال میکنند و از نتیجه اش استفاده میکنند و حتی زحمت ارسال یک نظر رو هم به خودشون نمیدن.اگر دقت کنید در پست قبلی من از شما نخواستم که مدار اصلاح شده رو قرار بدید چون به خودم اجازه نمیدم از زحمات دیگران براحتی منتفع بشم.در هر صورت اگر به نظرتون این مدار تقویت شده پایداری خوب و ضریب خطای قابل قبولی داره بسم الله .اگر دوستان دیگر هم مایلند اعلام کنند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X