اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

سلام.
    من تو تحقیقات یکی از کارخانه های تولید کننده لامپ کم مصرف کار می کنم. یکی از لامپ ها (35w) تو برنین تولید از روی سوییچ 240 ولت به 230 ولت منفجر میشه در واقع ترانزیستورش(13003 hd6) و مقاومتای بیسش می سوزند. خودم روی 170 ولت نمونه گذاشتم (دو روز) دو روز هم همون نمونه ها رو رو 250 بستم.انفجاری هم رو 170 ولت داشتم هم روی سوییچاز 170 به 250. بنظرتون چجوری بفهمم مشکل از چیه ؟ نظرتون در مورد تغییر مقدار خازن اسنابر و خازن بلاکینگ چیه؟
    میشه یه توضیح کاملی از خازن اسنابر وبلاکینگ تو ولتازهای مختلف بدین.
    ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shila.a
      سلام.
      من تو تحقیقات یکی از کارخانه های تولید کننده لامپ کم مصرف کار می کنم. یکی از لامپ ها (35w) تو برنین تولید از روی سوییچ 240 ولت به 230 ولت منفجر میشه در واقع ترانزیستورش(13003 hd6) و مقاومتای بیسش می سوزند. خودم روی 170 ولت نمونه گذاشتم (دو روز) دو روز هم همون نمونه ها رو رو 250 بستم.انفجاری هم رو 170 ولت داشتم هم روی سوییچاز 170 به 250. بنظرتون چجوری بفهمم مشکل از چیه ؟ نظرتون در مورد تغییر مقدار خازن اسنابر و خازن بلاکینگ چیه؟
      میشه یه توضیح کاملی از خازن اسنابر وبلاکینگ تو ولتازهای مختلف بدین.
      ممنون
      زمانی که ولتاژ تغییر میکند در واقع شما dv/dt و di/dt دارید ، با استفاده از اسنابر مناسب می توانید اینها را محدود کنید.
      در ضمن برای محدوده ولتاژ قابل قبول باید استاندارد خاصی رو مد نظر داشته باشید.

دو عدد لامپ کم مصرف هست که می خواهم تعمیرشون کنم..

1 - حدود 2-3 ساله که داره کار میکنه و احتمالا با نوسانات ولتاژ سوخته (طبق سخنان فامیل گرامی !)

2- اولین بار که زدند تو برق ، یه مقدار روشن بوده و سپس سوخته ( برای بعضی از این تولید کننگان داخلی متاسفم)

ممکنه راهنمایی بفرمایید ؟

دیدگاه

چوک های که در برد های لامپ های کم مصرف استفاده میشود ایا از نظر جهت خروجی ورودی دارند
        یعنی فرق میکنند که به چه صورت در مدار قرار بگیرند
        ابتدای سیم و انتهای سیم چک
        الکترونیک باز!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arya team
          چوک های که در برد های لامپ های کم مصرف استفاده میشود ایا از نظر جهت خروجی ورودی دارند
          یعنی فرق میکنند که به چه صورت در مدار قرار بگیرند
          ابتدای سیم و انتهای سیم چک
          سلام
          نه فرقی نمیکنه .
          درباره چک پرسیدی گفتم نکته ای رو بگم شاید بدرد کسی خورد
          من هر وقت لامپ کم مصرف میخرم اگر 30 وات لازم داشته باشم 50 وات میگیرم
          بعد چکشو با یه چک با اندوکتانس بیشتر عوض میکنم نور لامپ کمتر میشه یعنی
          توان لامپ رو کم میکنم الان لامپ دارم 3 ساله داره کار میکنه . :smile:

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

ممنون که نظر خود را برای من قرار دادید
            از نظر پیچشش سیم چی یعنی جهت سیم پیچ موافق عقربه های ساعت باشد یا مخالف
            ممنون
            الکترونیک باز!!!!!

دیدگاه

ممنون که نظر خود را برای من قرار دادید
              از نظر پیچشش سیم چی یعنی جهت سیم پیچ موافق عقربه های ساعت باشد یا مخالف
              ممنون
              سلام
              فرقی نمیکنه.
              با سلام خدمت تمامی دوستان 4 عدد مقاومتی که برای بایاسینگ ترانزیستور بالاست ها قرار میگیرند(بیس و امیتر) به چه صورت اهم انها بدست می اید برای اینکه ترانزیستور ها در شرایط ایدال کاری قرار بگیرند
              بعد اگر کسی اطلاعاتی در مورد حلقه ترویید fm10 دارد قرار بدهد ممنون میشوم تفاوت رنگ مشکی ان با سبز ان در چیست در این نوع سلف ایا هانری بدست امده از پیچش سیمی که دور حلقه بوجود می اید که در حد میکرو هانری میباشد مهم است.ممنون
              مقاومت امیتر روی توان مدار اثر داره و مقاومت بیس هم محدود کننده جریان بیس هست اینجا که با سعی و خطا یا کپی از روی
              بالاستای خارجی بدست میاد (تو سایتهای خارجی دنبالش باش) البته حدودشون مشخصه.
              در مورد حلقه ترویید هم فکر نکنم رنگ معرف چیزی باشه شاید نوعی عایق تلقی بشه چون از اکسید فلز ساخته
              میشن تا حدودی رسانای ضعیف هستند.
              اگر از نظر اندازه یکی باشن توی بالاست مشکلی ایجاد نمی شه این حلقه فیدبک لازم برای اسیلاسیون رو تامین میکنه
              که بصورت ترانس پالس عمل میکنه و ضریب تبدیلش بستگی به توان لامپ داره.

دیدگاه

دوست من جهت پیچش به نظر من متفاوت میباشد یعنی ساعتگرد و پاد ساعتگرد
                چون جهت میدان مغناطیسی عوض میشود

در مورد fm 10 رنگ سیز و مشکی ان فقط در میکرو هانری که میدهد تاثیر دارد
                الکترونیک باز!!!!!

دیدگاه

دوست من جهت پیچش به نظر من متفاوت میباشد یعنی ساعتگرد و پاد ساعتگرد
                  چون جهت میدان مغناطیسی عوض میشود

در مورد fm 10 رنگ سیز و مشکی ان فقط در میکرو هانری که میدهد تاثیر دارد
                  مگه در مورد چکی که دو سر داره حرف نمی زنی ؟
                  چک یک نوع بوبین یا سلف هست .مگر با برعکس قرار
                  گرفتن در مدار خاصیتش عوض میشه؟
                  هسته های تیروئید داخل بازار چینی هستن
                  از قانون خاصی پیروی نمی کنن.

دیدگاه

سلام
                    دوستان بهترین چسبی که میتوان برای فریت استفاده کرد چه چسبی میباشد
                    که هم ارزان باشد و هم سریع خشک بشود.
                    منظورم چسبی هست که برای نگه داشتن تیغه های فریت زده میشود.
                    الکترونیک باز!!!!!

دیدگاه

سلام
                      دوستان بهترین چسبی که میتوان برای فریت استفاده کرد چه چسبی میباشد
                      که هم ارزان باشد و هم سریع خشک بشود.
                      منظورم چسبی هست که برای نگه داشتن تیغه های فریت زده میشود.
                      قطره ای

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                        درباره چک پرسیدی گفتم نکته ای رو بگم شاید بدرد کسی خورد
                        من هر وقت لامپ کم مصرف میخرم اگر 30 وات لازم داشته باشم 50 وات میگیرم
                        بعد چکشو با یه چک با اندوکتانس بیشتر عوض میکنم نور لامپ کمتر میشه یعنی
                        توان لامپ رو کم میکنم الان لامپ دارم 3 ساله داره کار میکنه . :smile:
                        کارتون جالب بود. :nice: ولی فکر می کنم اگر زیاد مقدار اندوکتانس چوک رو جابجا کنید تعادل مدار رزونانس بهم میخوره و ممکنه لامپ روشن نشه.حدوداً چند درصد زیاد می کنید؟
                        <<از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست>>

دیدگاه

کارتون جالب بود. :nice: ولی فکر می کنم اگر زیاد مقدار اندوکتانس چوک رو جابجا کنید تعادل مدار رزونانس بهم میخوره و ممکنه لامپ روشن نشه.حدوداً چند درصد زیاد می کنید؟
                          معمولآ یه سلف دیگه اضافه میکنم به سلف مدار و جریان مصرفی لامپ رو در نظر میگیرم تا کمتر از حالت اول بشه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                            معمولآ یه سلف دیگه اضافه میکنم به سلف مدار و جریان مصرفی لامپ رو در نظر میگیرم تا کمتر از حالت اول بشه .
                            یعنی تا حالا نشده که سلف اضافه کنید و لامپ روشن نشه؟
                            <<از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست>>

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pegah16
                              یعنی تا حالا نشده که سلف اضافه کنید و لامپ روشن نشه؟
                              ببین من با سعی و خطا این کارو کردم و از سلف خود لامپ استفاده کردم شما اگر دو تا لامپ
                              داشته باشی هر دو 50 وات باشن یکی سوخته یکی سالم و سلف اون سوخته رو با سلف لامپ
                              سالم سری کنی لامپ روشن میشه اما کم نور بعد تعداد دور یکیش رو کم میکنی تا به نور مطلوب
                              برسی ...اونقدر وقت آزاد ندارم که وقت بیشتری صرف این لامپ بکنم و مقادیر مختلف سلف رو تست کنم.
                              اما اینگونه مدارات برای بایاس ترانزیستور یک جریان حداقلی رو در خروجی باید داشته باشن تا به
                              اسیلاسیون ادامه بدن و این مقدار جریان رو نسبت تبدیل ترانس پالس و و بتای ترانزیستور تعیین میکنه .

دیدگاه

سلام
                                یه سوال.. ولتاژ برق شهر بعد از پل یه ولتاژ یکسو شده با دامنه بالاست, حالا اگه بخواهیم این ولتاژ یکسو شده را به یه ولتاژ DC با دامنه 15 ولت تبدیل کنیم چی کار باید کرد؟
                                یه سوال دیگه.. اگه قبل پل دیودی یه مدار(RC موازی ) باشه کارش چیه و با تغییر Rو C چه اتفاقی می افته؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X