اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

دوستان واقعا از همه ممنون و متشکرم . مهتابیه راه افتاد . قطعات روی برد هیچ ایرادی نداشت مشکل
    تو اون خازن 2.2 نانو دو سر لامپ بود که گذاشتم وراه افتاد.اینم یه تصویر ازش همونطور که میبینید
    فلش آبی رنگ اون خازنه رو نشون می ده. حالا به نظر شما اساتید چطور می شه مدارش رو بهتر
    کنم که لامپ مهتابیش بعد از یه مدت اینطوری که تو ی عکس مبینید سیاه نشه و خراب بشه که مجبور بشم
    یه لامپ نو بذارم؟؟

دیدگاه

با سلام و تشکر از مطالب بسیار جالب دوستان.
      یک سوال دارم.
      در موتورسیکلت یک قطعه الکترونیکی وجود دارد که اصطلاحا به آن خازن میگند.
      سوالم اینه که کار این قطعه چیست؟
      آیا میشه تعمیرش کرد؟[img][/img]
      کاش ما انسانها میدانستیم: این قافله عمر عجب میگذرد!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ebi110
        یک سوال دارم.
        خازن توی مدار کارهای مختلفی انجام میده که بسته به نوع مدار وموقعیت خازن کارش متفاوته ولی یه کار اصلی که تقریبا تو تمام
        مدارات انجام میده ذخیره جریانیا ولتاژ میباشد. معمولا خازنها قابل تعمیر نیستند و عوض میشند وقیمت چندانی ندارند مگر اینکه
        خازنهای خاصی باشند که زیاد مورد استفاده نباشند. به هر حال عکستون نیفتاده تا بتونم بهتر ودقیقتر جواب بدم.اساتید اگه ایرادی داشت
        اصلاح بفرمایند. ضمنآ تو این تاپیک جای طرح این سوالتون نبود!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mus
          دوستان واقعا از همه ممنون و متشکرم . مهتابیه راه افتاد . قطعات روی برد هیچ ایرادی نداشت مشکل
          تو اون خازن 2.2 نانو دو سر لامپ بود که گذاشتم وراه افتاد.اینم یه تصویر ازش همونطور که میبینید
          فلش آبی رنگ اون خازنه رو نشون می ده. حالا به نظر شما اساتید چطور می شه مدارش رو بهتر
          کنم که لامپ مهتابیش بعد از یه مدت اینطوری که تو ی عکس مبینید سیاه نشه و خراب بشه که مجبور بشم
          یه لامپ نو بذارم؟؟

سلام
          اشکال از اونجاست که توان تزریق شده به لامپ زیادتر از توان لامپه.
          باید ظرفیت سلفتو را افزایش بدی یا با تغییر سلف مدار یا با سری کردن یه سلف دیگه با سلف تو مدار
          :redface:

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ebi110
            یک سوال دارم.
            سلام
            اون خازن دو سر پلاتین قرار می گیره و از خال زدنه کنتاکهای پلاتین جلوگیری کنه.
            در ماشین های بنزینی نیز وجود دارد و معمولا کنار دلکو نصب شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del

سلام
              اشکال از اونجاست که توان تزریق شده به لامپ زیادتر از توان لامپه.
              باید ظرفیت سلفتو را افزایش بدی یا با تغییر سلف مدار یا با سری کردن یه سلف دیگه با سلف تو مدار
              :redface:
              یعنی سلفو باز کنم و تعداد دورش رو با همون شماره سیم خودش افزایش بدم؟ منظورتون همینه؟ اگه جوابتون مثبته ؟ چقدر بایست اضافه کنم ؟
              یه راهنمائی می دید؟

دیدگاه

سلفو زیاد کنه که انرژی قابل تحویلش میره بالا!!آ‌! اینطوری توان بیشتری به لامپ تزریق میشه!

دیدگاه

یعنی سلفو باز کنم و تعداد دورش رو با همون شماره سیم خودش افزایش بدم؟ منظورتون همینه؟ اگه جوابتون مثبته ؟ چقدر بایست اضافه کنم ؟
                  یه راهنمائی می دید
                  سلام
                  بله باید تعداد دور رو افزایش بدی. و فاصله هوایی را در نظر داشته باشید البته چون اندوکتانس با تعداد دور به توان دو
                  متناسبه افزایش تعداد دور ناچیزه .
                  البته راحتر اینه که یه سلف دیگه شبیه همون با فاصله هوایی و تعداد دور متناسب با نور لامپ استفاده کنی .
                  تعداد دور زیادی لازم نیست با سعی و خطا بدست میاد.

دیدگاه

سلفو زیاد کنه که انرژی قابل تحویلش میره بالا!!آ‌! اینطوری توان بیشتری به لامپ تزریق میشه!
                    نه دوست عزیز سلف اینجا در مسیر جریان ac قرار داره. با افزایش اندوکتانس راکتانس نیز بالا میره و جریانو محدود می کنه.
                    بعداز اینکه لامپ روشن شد مدار از رزونانس خارج شده و سلف مانند چک عمل می کنه. وظیفه اون محدود کردن جریان لامپه.
                    اگه بخوایم جریان زیادی تزریق کنیم باید اندوکتانس کم وهسته را بزرگتر انتخاب کنیم.
                    همچنین می توان از هسته میله ای با پراکنده گی زیاد استفاده کرد.چک را نباید با ثانویه ترانس مقایسه کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                      یه راهنمائی می دید
                      البته راحتر اینه که یه سلف دیگه شبیه همون با فاصله هوایی و تعداد دور متناسب با نور لامپ استفاده کنی .
                      تعداد دور زیادی لازم نیست با سعی و خطا بدست میاد.
                      استاد منظورتو ن از فاصله هوا چیه؟ متوجه نمی شم یکم بیشتر توضیح می دین؟

دیدگاه

منظورتو ن از فاصله هوا چیه؟ متوجه نمی شم یکم بیشتر توضیح می دین؟
                        سلام
                        فاصله بین دو نیمه هسته را گپ یا فاصله هوایی می گن. در ساخت چک ها استفاده میشه.
                        البته ممکنه این فاصله فقط در پایه وسط هسته باشه.اندازه اون مستقیمآ روی مقدار اندوکتانس سلف تاثیر دارد.
                        کم کردنش باعث افزایش اندوکتانس میشه. ولی باید مراقب بود چون کاهش فاصله هوایی می تونه باعث اشباع هسته بشه.
                        که اون وقت کلکه لامپ کنده میشه. اگر تجربتون کمه بهتره یه سلف بپیچی و با سلف مدار سری کنی و با کم و زیاد کردن
                        تعداد دور سیم فشار رو از روی لامپ کم کنی .
                        اگه خواستی از هسته مثل همون استفاده کنی بین دو نیمه هسته با کاغذ نیم میلیمتر فاصله ایجاد کن. اگه خود هسته گپ دار بود که هیچی,
                        قیمت این هسته ها هم خیلی ارزونه . :smile:

دیدگاه

عکس و یا تصویری که موضوع رو بهتر تشرح کرده باشه سراغ دارید؟
                          یکی با گپ فابریک یکی هم با چسبوندن کاغذ.

دیدگاه

خب ؛ پس با این حساب من ترانس رو باز میکنم هسته اشم در می یارم به جای اینکه تعداد دور سیم پیچشو زیاد کنم فاصله هوای
                            هسته رو کم می کنم (البته اکه فاصله هوائی موجود باشه ؟ ) تا اندوکتانس هسته بره بالا ودرنهایت باعث گاهش توان اعمال
                            شده رو ی لامپ بشه؟ درسته؟

دیدگاه

چرا از خازن سری استفاده نمیشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mus
                                خب ؛ پس با این حساب من ترانس رو باز میکنم هسته اشم در می یارم به جای اینکه تعداد دور سیم پیچشو زیاد کنم فاصله هوای
                                هسته رو کم می کنم (البته اکه فاصله هوائی موجود باشه ؟ ) تا اندوکتانس هسته بره بالا ودرنهایت باعث گاهش توان اعمال
                                شده رو ی لامپ بشه؟ درسته؟
                                سلام
                                اگه فاصله هواییت یک دهم میلیمتر بود چقدر میخوای کمش کنی ؟
                                مراقب باش هسته را به اشباع نبری.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X