اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمر لامپ کم مصرف

سلام به همه دوستان خوبم

من یه لامپ کم مصرف 105w دارم که سوخته(هر دو ترانزیستوراش و مقاومت های بیس و امیترش و دوتا از دیودای یکسوکنندش) با تعویض قطعاتش درست شد و 1ساعت روشن بود بعد از خاموش کردنش وقتی برای بار دوم که اومدم روشنش کنم دوباره همون قطعاتش سوخت برای بار دوم تعویض کردم ولی باز این اتفاق تکرار شد. :cry:

لطفا اگه میدوند برای چی این اتفاق میوفته کمکم کند تا تعمیرش کنم. :redface:

دیدگاه

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط shahahmadi
      سلام به همه دوستان خوبم

من یه لامپ کم مصرف 105w دارم که سوخته(هر دو ترانزیستوراش و مقاومت های بیس و امیترش و دوتا از دیودای یکسوکنندش) با تعویض قطعاتش درست شد و 1ساعت روشن بود بعد از خاموش کردنش وقتی برای بار دوم که اومدم روشنش کنم دوباره همون قطعاتش سوخت برای بار دوم تعویض کردم ولی باز این اتفاق تکرار شد. :cry:

لطفا اگه میدوند برای چی این اتفاق میوفته کمکم کند تا تعمیرش کنم. :redface:
      دوست من شما خازن صافی مدار یا همان خارنی که بعد از پل دیود ها قرار میگیرد را تعویض کرده اید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      بعد از نظر ا مقاومت های که به پایه های ترانزیستور نصب میشود اهم ان ها را درست قرار داده ای چون روی گرمای ترانزیستور تاثیر دارد با تشکر
      الکترونیک باز!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arya team
        دوست من شما خازن صاف مدار ا همان خارن که بعد از پل دود ها قرار مگرد را تعوض کرده اد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        بعد از نظر ا مقاومت ها که به پاه ها ترانزستور نصب مشود اهم ان ها را درست قرار داده ا چون رو گرما ترانزستور تاثر دارد با تشکر
        خازن صافی رو با تست خازن ولتمتر تست کردم سالم بود(ولتمتر مقدار خازن رو صحیح نشان داد)
        مقدار مقاومت ها رو هم مانند همان قبلی ها گذاشتم.

دیدگاه

اون خازن رو باید بسته به اینکه چقدر کار کرده(مثلا اگه بیشتر از حدود8ماه) بدون تست کردن عوض کنی /
          ممکنه بخاطر حرارت مقداری ازسیم پیچ ترانس اتصال باشه
          چند تا قطعه سوخته داشت ؟ مقاومت با ذکر اهم و دیود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
            چند تا قطعه سوخته داشت ؟ مقاومت با ذکر اهم و دود
            کلا 10 تا
            دوتا ترانزیستور 13007 دوتا مقاومت 10 اهم دو تا مقاومت 1 اهم دوتا دیود مشخصاتش معلوم نیست یک مقاومت 560 کیلو اهم با فیوزش

خازن صافیشم (47 میکرو فاراد) عوض کردم ول بازم همون جوری شد :sad:
            جالبیش اینه که برای بار دوم که روشنش میکنی اینجوری میشه :eek:
            قطعه های دیگشو تست کردم سالم نشون میدن ولی نمی دونم چرا اینجوری میشه.
            یه لامپ 60 واتم دارم اونم اینجوری میشه :sad:
            ولی بقیه لامپایی که تا حالا درست کردم اینجوری نمیشدن (10تایی میشن)
            بعضی وقتا هم برای بار سوم که روشن میشن میسوزن
            کنجکاو شدم ببینم چشونه دوست دارم بفهمم تا درستشون کنم :nerd:
            ممنون میشم کمکم کنید

دیدگاه

کلا 10 تا
              دوتا ترانزیستور 13007 دوتا مقاومت 10 اهم دو تا مقاومت 1 اهم دوتا دیود مشخصاتش معلوم نیست یک مقاومت 560 کیلو اهم با فیوزش

خازن صافیشم (47 میکرو فاراد) عوض کردم ول بازم همون جوری شد :sad:
              جالبیش اینه که برای بار دوم که روشنش میکنی اینجوری میشه :eek:
              قطعه های دیگشو تست کردم سالم نشون میدن ولی نمی دونم چرا اینجوری میشه.
              یه لامپ 60 واتم دارم اونم اینجوری میشه :sad:
              ولی بقیه لامپایی که تا حالا درست کردم اینجوری نمیشدن (10تایی میشن)
              بعضی وقتا هم برای بار سوم که روشن میشن میسوزن
              کنجکاو شدم ببینم چشونه دوست دارم بفهمم تا درستشون کنم :nerd:
              ممنون میشم کمکم کنید
              لامپ کهنه شده وقتی افت ولتاژ حالت روشن لامپ از 80 ولت تجاوز کنه لامپ فشار زیادی به
              بالاست وارد میکنه .
              این مدعیان در طلبش بی خبرانند
              آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

لامپی که همه قطعاتش سوخته بهتره دیگه مدارش تعمیر نشه :biggrin: به نظر عمرشون تموم شده و حتما پایین لوله لامپ سیاه شده

شما همیشه برای تست از یک لامپ 100 وات دیگه استفاده کن و با لامپ در حال تست سری کن .
                ممکنه از دیاک هم باشه که نتونه نوسان کنه
                و اینکه اهم یا ظرفیت ترانس (اندوکتانس) رو بگیری و با یکی دیگه مثل خودش مقایسه کنی تا اتصال نباشن

گاهی پیش میاد که با چشم هیچ اتصال و به هم چسبیدن دیده نمیشه ولی اهمش کمه و حتی تا اخر باز کنی هم اتصال نبینی . و به خاطر حرارت زیاد و طولانی ..

دیدگاه

بین پایه کلکتور و امیتر ترانزیستور ها یک عدد دیود به شاره 4007 یا u یا 1n یا fr107 قرار گرفته است انها را تعویض کن
                  و دقت کن دیودهای که برای یکسوسازی یعنی همان 4 دیود اول مدار را کامل تعویض کن
                  الکترونیک باز!!!!!

دیدگاه

http://pst-cfl.mihanblog.com/extrapage/120

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام علت سوختن یک یا چند عدد از دیودهای پل دیودی به همراه فیوز چه میتواند باشد؟ با تشکر

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
                        در مدار بالاست های الکترونیکی لامپ های fpl (2*63
                        دیود های استفاده شده 1n 4007 میباشد
                        که مشخصه این نوع دیود ها 1 امپر میباشد
                        ولی به علت نامرغوب بودن این نوع دیود ها که در بازار ایران به فروش می رسد و تولید کننده ای که از این دیود ها در بالاست ها استفاده میکنند بالاست از لحاظ قسمت پل دیودی اسیب میبیند و میسوزد
                        نکته یک در بالاست ها ی که در ایران تولید میشود به دلیل توجیح اقتصادی فیلتر هارمونیک ها(خازن و سلف)اول مدار حذف میشود ایا این نوع فیلتر ها باعث حفاظت از خود دیود ها میشود؟؟؟؟؟؟ یا فقط باعث آلاینده نشدن برق شهر میشود؟؟؟؟؟
                        نکته دو به نظر شما اگر از دیود های 1n5399 استفاده شود و دیگر از فیلتر هارمونیک ها استفاده نشود بهتر است یا از 4007 استفاده شود+فیلتر هارمونیک ها؟؟؟
                        مرسی

اضافه شده در تاریخ :
                        نوشته اصلی توسط hadivahedi
                        سلام علت سوختن یک یا چند عدد از دیودهای پل دیودی به همراه فیوز چه میتواند باشد؟ با تشکر
                        1-کیفیت استفاده شده خود دیود
                        2-دو فاز شدن برق شهر
                        3-پایان عمر خود دیود
                        4-و به ندرت خراب شدن خود خازن صافی
                        5-خراب شدن ترانزیستور های مدار و در نتیجه اتصال شدن خروجی دیود ها که بعضی اوقات باعث خرابی خود دیود هم میشود.
                        الکترونیک باز!!!!!

دیدگاه

سلام

یه لامپ کم مصرف 80w که دوتا مقاومت smd که از کلکتور وصل شده به امیتر اون یکی ترانزستور سوخته و مقدارش معلوم نسیت ؟ اصلا توی هیچ لامپ کم مصرفی یه همچین مقاومتی نیست !!

یکی دیگه هم هست همه چیش (ترانزیستور , مقاومت ها , خازن ها , دیود ها , دیاک , هسته , ... ) همه شون سالم بودن اما روشن نمیشه ؟!!!

اضافه شده در تاریخ :
                          یه لامپ دیگه ترانزیستور هاش با مقاومت ها با دیود ها سوخته بود عوض کردم خیلی با نور کم روشن شد (خیلی ضعیف ) چی کارش کنم ؟

دیدگاه

کلا 10 تا

مقاومت 560 کیلو سوخته :eek: در صورتی که تمام قطعات بالاستـ(ترانزیستورها ومقاومت های امیتر وبیس و دیود های ورودی وخازن صافی) رو تعویض کردی
                            اگر بلافاصله میسوزه دیود های بین امیتر وکلکتور که معمولا فست هستن رو عوض کنو اگر با گذر زمان میسوزه ظرفیت چک رو اندازه بگیر ممکنه اتصال کوتاه باشه

اضافه شده در تاریخ :
                            نوشته اصلی توسط arya team
                            [size=14pt][color=blue]

نکته یک در بالاست ها ی که در ایران تولید میشود به دلیل توجیح اقتصادی فیلتر هارمونیک ها(خازن و سلف)اول مدار حذف میشود ایا این نوع فیلتر ها باعث حفاظت از خود دیود ها میشود؟؟؟؟؟؟ یا فقط باعث آلاینده نشدن برق شهر میشود؟؟؟؟؟
                            نکته دو به نظر شما اگر از دیود های 1n5399 استفاده شود و دیگر از فیلتر هارمونیک ها استفاده نشود بهتر است یا از 4007 استفاده شود+فیلتر هارمونیک ها؟؟؟
                            فیلتر هارمونیک ورودی برق باعث حفاظت کلی مدار میشه مثل سلفی که روی بیس ترانزیستورها میزارن که به قول خودتون توجیه اقتصادی نداره
                            دیود 5399 فقط نیم آمپر از 4007 بالاتره ودر سوختن دیودها هیچ تاثیری نداره ...برای مداراتی استفاده میشه که دائما بیش از یک آمپر جریان عبور میکنه
                            بطور کلی دیود 4007 جنس مرغوب (ولتاژ واقعی و جریان واقعی)بدون فیلتر هارمونیک از همه بهتره
                            جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
                            دکتر محمود حسابی

دیدگاه

سلام
                              توی تاپیک دیگه ای این سوالو پرسیدم اما کسی دقیقا" جوابش رو نمیدونست!!
                              اینجا میپرسم شاید کسی جوابی داد و مارو از این ابهام درآورد.

اگه یکی از فیلامانهای لامپ کم مصرف بسوزه و اتصال نده میشه بجاش یه مقاومت 8-10 اهم گذاشت؟؟
                              آخه من این کارو کردم جوابم گرفتم اما از آینده اش بی خبرم!!

متشکرم
                              تخیل مهمتر از دانش است
                              علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میآ‌گیرد
                              آلبرت انیشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیم
                                سلام
                                توی تاپیک دیگه ای این سوالو پرسیدم اما کسی دقیقا" جوابش رو نمیدونست!!
                                اینجا میپرسم شاید کسی جوابی داد و مارو از این ابهام درآورد.

اگه یکی از فیلامانهای لامپ کم مصرف بسوزه و اتصال نده میشه بجاش یه مقاومت 8-10 اهم گذاشت؟؟
                                آخه من این کارو کردم جوابم گرفتم اما از آینده اش بی خبرم!!

متشکرم
                                اگر فیلامان کامل ریخته باشه بعد از مدتی مدار میسوزه اما اگر فقط فیلامان قطع شده باشه و نریخته باشه لامپ کار میکنه .
                                این مدعیان در طلبش بی خبرانند
                                آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X