اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

سلام
    من مدتیه تعمیرکار حرفه ایه لامپ هستم منتها چون سوادم فقط تجربیه به یه مورد بر خوردم که نمیتونم حلش کنم
    تمام موارد از نظر فنی حل شده ام لامپ روشن نمیشه و ترانزیستورها صدا تولید میکنن....
    مورد چیست مرسی

دیدگاه

ترانزیستور صدا نمیده . صدا از ترانسشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad_pc90
        سلام
        من مدتیه تعمیرکار حرفه ایه لامپ هستم منتها چون سوادم فقط تجربیه به یه مورد بر خوردم که نمیتونم حلش کنم
        تمام موارد از نظر فنی حل شده ام لامپ روشن نمیشه و ترانزیستورها صدا تولید میکنن....
        مورد چیست مرسی
        سلام و خوش اومدی
        همونطور که دوستمون گفتن احتمال خیلی زیاد ترانسه که صدا میده البته اگه ترانس رو عوض کردی دوباره یه چک از تمام قطعات بکن چون من این بلا به سرم اومد و نیمی از قطعات دوباره سوختن!!
        تخیل مهمتر از دانش است
        علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میآ‌گیرد
        آلبرت انیشتین

دیدگاه

با سلام
          از محضر اساتید چند تا سوال داشتم .
          ظریب تزویج این ترانسها چقده ؟
          می خواستمم تو ارکد مدارشو و تحلیل کنم .

به نظر شما لحضه ی صفر چقدر تو سوختن مدار این لامپها تاثیر داره . تا اونجایی که می دونم و یه کمی هم تجربه دارم این مدت کارکرد قطعات الکترونیکی نیست که عمرشونو تعیین می کنه . بلکه دفعات روشن و خاموش کردن مدارات الکترونیکیه .
          شما وقتی یه مدارو در حالت دایمی نحلیل میکنین ، میبینین که هیچ مشکلی نداره . ولی در لحظه ی صفر اوضاع فرق میکنه . مخصوصا در مورد این گونه مدارات که مستقیم به برق 220 ولت وصل هستن. در لحظه ی اول خازنها رو اتصال کوتاه فرض می کنیم . و بدترین شرایط اینه که ولتاژ لحظه ی صفرو 311 ولت فرض کنیم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi_hashemi_85
            با سلام
            از محضر اساتید چند تا سوال داشتم .
            ظریب تزویج این ترانسها چقده ؟
            می خواستمم تو ارکد مدارشو و تحلیل کنم .

به نظر شما لحضه ی صفر چقدر تو سوختن مدار این لامپها تاثیر داره . تا اونجایی که می دونم و یه کمی هم تجربه دارم این مدت کارکرد قطعات الکترونیکی نیست که عمرشونو تعیین می کنه . بلکه دفعات روشن و خاموش کردن مدارات الکترونیکیه .
            شما وقتی یه مدارو در حالت دایمی نحلیل میکنین ، میبینین که هیچ مشکلی نداره . ولی در لحظه ی صفر اوضاع فرق میکنه . مخصوصا در مورد این گونه مدارات که مستقیم به برق 220 ولت وصل هستن. در لحظه ی اول خازنها رو اتصال کوتاه فرض می کنیم . و بدترین شرایط اینه که ولتاژ لحظه ی صفرو 311 ولت فرض کنیم .
            جریان بالایی بهش اعمال میشه ولی این لحظه ایه و فکر نکنم برای خازن مشکلی باشه جون خازن به زیاد بودن ولتاژ و مخصوصا ولتاژ حساسه... برای دیودها نمیدونم به چه صورته...

دیدگاه

جریان بالایی بهش اعمال میشه ولی این لحظه ایه و فکر نکنم برای خازن مشکلی باشه جون خازن به زیاد بودن ولتاژ و مخصوصا ولتاژ حساسه... برای دیودها نمیدونم به چه صورته..
              نه . به قول شما واسه خازنا تهددیدی به حساب نمیاد . برای مثال خازن 47 نانو در فرکانس 50 هرتز مقاومت ظاهریش میشه 60 کیلو اهم . ولی بعد از لحظه ی صفر مدت زمانی میکشه تا مدار به حالت دایمی برسه .
              در این زمان کوتاه مخصوصا اولاش خازن دیگه مقاومت ظاهری 60 کیلو نیستش . بلکه صفره .
              و این می تونه سایر المانها رو ضرر بزنه.

دیدگاه

سلام
                بعداز چهار روز گیردادن روی بالاست چنتا لامپ 105 وات ایراد کارو پیدا کردم و خواستم انتقال بدم و سوالمم بپرسم:
                اولش تمام قطعات رو چک کردم هر کدوم ایراد دار بود عوض کردم روشن نشد!! :angry: :angry:
                با لجاجت مخصوصی :evil: ادامه دادم .....
                همه قطعات رو تک تک درآوردم و چک کردم .....
                به هر کدوم شک داشتم نو مینداختم.....
                چندین بار ترانسا رو چک کردم .....
                حدود 2 اهم مقاومت نشون میدادن اما :cry2: :cry2: :angry:

خلاصه بعد از 4 روز با تکیه به شانس دو تا از اون ترانسها رو که از قبل داشتم پیدا کردم و تعویض کردم کار دوتاشون راه افتاد و رفتن سر خونه و زندگی خودشون

حال بعداز مدتها تازه فهمیدم که اصلا نمیشه با گرفتن اهم سیم پیچ و بوبین و ترانس و .... از سالم بودنشون مطمئن شد!!! :surprised:

سوال بنده بعداز داسنان ..... :

روش صحیح و صد در صد عملی تست ترانس و روتور و غیره ای که سیم پیچن به چه شکله؟؟
                حداقل ترانس و روتور و سیم پیچ موتورهای سه فاز رو لطف کنید بگین بقیه اشم اگه وقت شد بگین.

قبلا"ممنون و سپاسگذارم

بدرود
                تخیل مهمتر از دانش است
                آلبرت انیشتین

دیدگاه

L متر یا همون LC متر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    L متر یا همون LC متر
                    اگه مولتی مترمون این قسمت L رو نداشته باشه چی؟؟
                    آخه یه جای خوندم که از رو مقدار مقاومتی که هر سیم پیچ نشون میده میشه فهمید که اشکال داره یا نه؟؟
                    تخیل مهمتر از دانش است
                    آلبرت انیشتین

دیدگاه

شما روش دقیق را سوال کردید آقا آروین هم سلف سنج را عنوان کردند ...............روش غیر دقیقش همون اهم متره در اکثر موارد یا سیم پیچ ترانس قطع میشه یا اتصال کوتاه که با اهم متر راحت قابل تشخیصه به شرطی که یک دستگاه سالم داشته باشید و اهم ها را مقایسه کنید یا اینکه اطلاعاتی در مورد تستش از قبل داشته باشید یا از روی سرویس منوآل یا با اشراف بر سیستم کاری مدارتون
                      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                      ولتر

دیدگاه

متشکرم

اما یه سوال جدید که اونم یه روز رو اعصابم راه رفت اما همون لجاجت :twisted: :agree:
                        بعداز تستای مداوم روی یه لامپ دیگه بازم مشکل از ترانس بود و حل شد اما سوال تعجبناکش اینجاست که همون بالاست یه لامپ رو روشن میکنه دیگری رو نه این در حالیه که همون لامپی که روشن نمیشه با یه بالاست دیگه به راحتی روشن میشه!!!
                        یعنی این با اون ، اون با این :biggrin:

چرا؟؟

یه سوال دیگه بپرسم ، تموم:
                        اگه یه بالاست ضعیف تر رو یه حباب بزرگ سوار کنیم چی میشه ؟؟
                        مثلا" 85 وات رو رو 105 وات نصب کنیم!!

متشکرم

اضافه شده در تاریخ :
                        :cry: :cry: :cry:
                        تخیل مهمتر از دانش است
                        آلبرت انیشتین

دیدگاه

آقا بالاخره با تعویض خازن 224J که خازن سنج حدود 100 رو نشون میداد مشکل حل شد و فیلامانهای 105W هم روشن شدن،اما .....
                          .
                          اما
                          .

اما نه تنها مشکل حل نشد بلکه ترانزیستورای 13009 و خازنها بشدت داغ شدن!!
                          در حالی که وقتی کیت به فیلامان وصل نباشه اصلا" گرم نمیشه.
                          خلاصه ما نفهمیدیم چرا این لامپ اول روشن نمیشد و وقتی هم روشن شد قطعات رو گرم میکرد ....

بازم روش کار میکنم و چیزی دستگیرم بشه اطلاع میدم خدمتتون
                          تخیل مهمتر از دانش است
                          آلبرت انیشتین

دیدگاه

چقدر گرم میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                              چقدر گرم میشه؟
                              آقا خیلــــــــــــــــــی

اونقدر که اگه دو ، سه دقیقه بذارم بمونه %-( X_X ^^ ^^

فعلا فیلامان دیگه ای ندارم تست بزنم-گیر بیارم حتما" این بالاست رو باهاش تست میکنم ببینم بازم این مشکلو داره یا نه!!!

حکایتی است این بالاست تعمیری ما.....
                              اول 105 رو روشن نکرد اما با 85 گشنگ کار میکرد.
                              دوم با تعویض 224J فیلامان 105 رو روشن کرد اما داغ میکرد.
                              سوم نمیدونم چی میشه .....
                              تخیل مهمتر از دانش است
                              آلبرت انیشتین

دیدگاه

مقاومت دوسر فیلامان لامپت رو اندازه بگیر بگو چقدره.
                                امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                                از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X