اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] انواع روشهای ساخت تابلو ثابت

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش انواع روشهای ساخت تابلو ثابت

نستعلیق
    فقط اون نونش رو خودش با ابزار نرم افزار ایجور کرده

دیدگاه

سلام مهندسین. برای ساخت تابلو ال ای دی ثابت من همه چی برام حل شد و فقط یه سوال مونده.
      اونم اینه که با چه نرم افزاری می شه یه نوشته رو طوری بسازیم که بره لیزر

دیدگاه

سلام و خدا قوت
        ی سوال مهم
        در حال حاضر دقیقا چجوری قیمتگذاری میکنن؟ایا در هر دو روش قیمت برش لیزر و سطح کار (پلکسی یا ام دی اف 3میل)رو از مشتری میگیرن یا نه؟و قیمت با فلاشر و بیفلاشر هم بگین ؟
        کلن هرچی درمورد قیمتگذاری تابلو هست بگین باتشکر فراوان. :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzadss
          سلام و خدا قوت
          ی سوال مهم
          در حال حاضر دقیقا چجوری قیمتگذاری میکنن؟ایا در هر دو روش قیمت برش لیزر و سطح کار (پلکسی یا ام دی اف 3میل)رو از مشتری میگیرن یا نه؟و قیمت با فلاشر و بیفلاشر هم بگین ؟
          کلن هرچی درمورد قیمتگذاری تابلو هست بگین باتشکر فراوان. :applause:
          سلام
          جاهای دیگه رو نمیدونم اما تو شهر ما چون فقط یکی دو تا دستگاه لیزر هستش قیمت لیزرکاری خیلی زیاده!
          من خودم اینجوری کار میکنم :
          با led درجه یک متر دور حروفی 60 تا 65 میگیرم، این قیمت فقط برای دستمزد و هزینه تمام led ها هستش، و بجز led هزینه هرچیز دیگه ای مثل لیزر و برش کاری، ام دی اف، فلاشر، پاور و ... رو به صورت جدا حساب میکنیم، حالا آخر سر هم اگر تخفیف بدیدم اون جداست
          بعضی هام به صورت led کار میکنند یعنی بابت هر 1 عدد led رو تابلو 500 تومن میگیرند و بعضی ها بیشتر!، بازم اینجوری بجز led ها هزینه بقیه قطعات و لیزر و پاور و فلاشر گرفته میشه
          بعضی وقتها هم وقتی با فلاشر تابلو بخواند اگر تعداد کانالها زیاد باشند هزینه متری دور حروفی بیشتری میگیرند مثلا 70
          موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طاعتی
            سلام مهندسین. برای ساخت تابلو ال ای دی ثابت من همه چی برام حل شد و فقط یه سوال مونده.
            اونم اینه که با چه نرم افزاری می شه یه نوشته رو طوری بسازیم که بره لیزر
            توضیحات زیاد داده شده
            با نرم افزار کورل طراحی کن و بده برش لیزر

دیدگاه

سلام
              جریان مورد نیاز ال ای دی قرمز و ابی و سفید وسبز رو چن میلی بگیرم برا هر شاخه ک هم طول عمر مناسبی داشته باشن و هم نور مناسب ن کم باشه ن زیاد ک فشار بهش نیاد!؟از دوستانی ک تجربه عملی داشتن درخواست کمک دارم!با تشکر(با توجه ب این که در مدار افت ولتاژ و جریان داریم منظورمه چند میلی امپر بگیرم)با تشکر

دیدگاه

معمولا 15 میلی آمپر میگیرن که هم نورش خوبه هم طول عمر
                البته طول عمر بستگی به نوع ال ای دی داره

دیدگاه

با سلام
                  دوستان چطور میشه یه متن فارسی به اندازه مثلا 30cm*30cm به جای پلکسی روی فیبر مدار چاپی طراحی و led گذاری کرد؟؟؟؟یعنی چطوری تو protel یه متن فارسی بنوسیم و led گذاری کنم؟؟
                  با تشکر
                  دکتر شریعتی:

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت.

دیدگاه

سلام من یه مشکل جدی دارم :angry: :angry: :angry:
                    من می خوام فلاشر بسازم برا یه تابلو
                    و نمی دونم از چه مدل ترانزیستوری استفاده کنم و از میکرو mega32 استفاده میکنم.

دیدگاه

سلام دوستان
                      میشه راهنماییم کنید که یه فلاشر مثلا چهار کاناله رو به یه تابلو ال ای دی وصل کرد ؟

دیدگاه

کسی پروژه اماده رقص نور با میکرو رو نداره؟
                        اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
                        X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
                        http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

سلام
                          ببخشید واسه اتصال مقاومت به پایه ال ای دی معمولا مقاومت رو به پایه منفی متصل میکنید یا به پایه مثبت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tirajheh
                            سلام
                            ببخشید واسه اتصال مقاومت به پایه ال ای دی معمولا مقاومت رو به پایه منفی متصل میکنید یا به پایه مثبت
                            سلام
                            فرق نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط esyb56_2008
                              سلام
                              فرق نداره
                              ممنون دوست عزیز
                              من تابلوهامو که میبندم مقاومتها رو به منفی متصل میکنم ولی یکی از دوستان گفتن که باید به مثبت وصل بشه
                              من که تا حالا مشکلی نداشتم ولی واسم سوال پیش اومد که آیا فرقی داره یا مثبت و منفی کدومش بهتره
                              ممنون از راهنماییت

دیدگاه

دوستان شما رقص نور و افکت رو با چه مدارایی میسازین، اگه نمونه کار دارین لطف کنید بزارید
                                مثلا اگه من بخام با 50تا ال ای دی یه رقص نور بسازم چه راهی داره؟
                                اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
                                X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
                                http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X