اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] انواع روشهای ساخت تابلو ثابت

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش انواع روشهای ساخت تابلو ثابت

نوشته اصلی توسط sasan2048
    دوستان شما رقص نور و افکت رو با چه مدارایی میسازین، اگه نمونه کار دارین لطف کنید بزارید
    مثلا اگه من بخام با 50تا ال ای دی یه رقص نور بسازم چه راهی داره؟
    سلام
    دوست عزیز معمولا فلاشرها رو با میکروکنترلر avr میسازن
    منم با میکرو Atmega8 مسازم البته اگه تا 22 کانال بخوام نمونشو دارم اگه نیاز بود بگو هم عکس هم پی سی بی مدارو واست بذارم
    البته اگه خودت میخوای بسازی باید پروگرامر داشته باشی و برنامه نویسی بیسکام AVR رو بلد باشی
    حالا برنامشو میتونی آمادشو از جایی دانلود کنی یا بگیری یا کسی بهت بده اما واسه چروگرام کردن میکروکنترلر حتما باید پروگرامر داشته باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tirajheh
      سلام
      دوست عزیز معمولا فلاشرها رو با میکروکنترلر avr میسازن
      منم با میکرو Atmega8 مسازم البته اگه تا 22 کانال بخوام نمونشو دارم اگه نیاز بود بگو هم عکس هم پی سی بی مدارو واست بذارم
      البته اگه خودت میخوای بسازی باید پروگرامر داشته باشی و برنامه نویسی بیسکام AVR رو بلد باشی
      حالا برنامشو میتونی آمادشو از جایی دانلود کنی یا بگیری یا کسی بهت بده اما واسه چروگرام کردن میکروکنترلر حتما باید پروگرامر داشته باشی
      آقا دمت گرم اگه لطف کنی همین پروژه ای که داری رو برام بزاری، پروگرامر رفیقم داره رشته الکترونیکه ، بعد این پروژه شما چه افکت هایی داره؟ من میتونم باهاش مثلا 50 تا ال ای دی وصل کنم به 22 کانالش با موازی کردن یا جریانش پایینه؟
      اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
      X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
      http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan2048
        آقا دمت گرم اگه لطف کنی همین پروژه ای که داری رو برام بزاری، پروگرامر رفیقم داره رشته الکترونیکه ، بعد این پروژه شما چه افکت هایی داره؟ من میتونم باهاش مثلا 50 تا ال ای دی وصل کنم به 22 کانالش با موازی کردن یا جریانش پایینه؟
        ال ای دی هات رو سری ببندی بهتره من خودم تابلوهام رو سری میندم و مقاومت میزارم و بعد همرو موازی میکنم و کانالهارو جدا میکنم

دیدگاه

سلام رفقا
          میگم من ی کار میخام بردارم,ولی این تابلویه باید بیرون نصب بشه ینی باید ضد اب باشه و تو قاب باشه,از یک کسی ک این کارارو کرده تقاضی دارم ی راهنمایی کامل بکنه مرسی از زحماتتون عزیزان.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzadss
            سلام رفقا
            میگم من ی کار میخام بردارم,ولی این تابلویه باید بیرون نصب بشه ینی باید ضد اب باشه و تو قاب باشه,از یک کسی ک این کارارو کرده تقاضی دارم ی راهنمایی کامل بکنه مرسی از زحماتتون عزیزان.
            سلام
            برای تابلوهای بیرون که آب بارون میخوره معمولا یک قاب در نظر میگیرن
            من خودم چندتا کار بیرون روی سر در مغازه ها بستم قابش رو دادم کابینت ساز برام ساخت که توی قابش سه تا شیار داشت البته خودم گفتم چطوری بسازه سه تا شیار داره یکی واسه بستن پشت کار یکی واسه جای تابلو یکی هم که جلوی کار هستش واسه شیشه یا طلق پلکس
            بعد از نصب هم دور شیشه جلو یا سوراخهارو با چسب آکواریوم آب بندی میکنی
            کاره سختی نیستش
            موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mobaraki18
              سلام دوستان
              میشه راهنماییم کنید که یه فلاشر مثلا چهار کاناله رو به یه تابلو ال ای دی وصل کرد ؟
              تا 200 تا ال ای دی رو معمولا از ترانزیتور BD139 میشه استفاده کرد 200 تا توی هر کانال
              بیشتر از این تعداد ماسفت IRFZ44 خوبه استفاده کردم جواب میده داغ نمیکنه
              اما از نظر قیمت ترانزیستور BD139 به صرفه تره و ارزونتره ولی وقتی تعداد ال ای دی های یک کانال زیاد باشه چاره ای نیستش
              موفق باشی دوست خوب من

دیدگاه

سلام دوستان.من فقط میخام ی مدار کنترل نور بزارم برا تابلو.کسی راهنمایی یا توضیحی درباره ساخت (مدار کنترل نور)بلده توضیح بده .مرسی
                :rolleyes:

دیدگاه

سلام به همه دوستان و اساتید
                  من کلی تو انجمن و سایتها گشتم ولی اخرش به جز چندتا جمله گنگ ندیدم
                  لطف کنید بگید واسه محافظت از مدار تابلو چه باید کرد یه جا گفتن خازن بزارید یه جا گفتن دیود.
                  من از روش سری استفاده میکنم مثلا سه تا سبز با مقاومت 330 که بعد از مدتی تک و توک سوختگی دارن حالا میخوام بدونم با گذاشتن این فیوز یا محافظ اینا رفع میشه یا فقط از مدار جلوی جریان 220 محافظت میشه. باتشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m6_x3
                    سلام به همه دوستان و اساتید
                    من کلی تو انجمن و سایتها گشتم ولی اخرش به جز چندتا جمله گنگ ندیدم
                    لطف کنید بگید واسه محافظت از مدار تابلو چه باید کرد یه جا گفتن خازن بزارید یه جا گفتن دیود.
                    من از روش سری استفاده میکنم مثلا سه تا سبز با مقاومت 330 که بعد از مدتی تک و توک سوختگی دارن حالا میخوام بدونم با گذاشتن این فیوز یا محافظ اینا رفع میشه یا فقط از مدار جلوی جریان 220 محافظت میشه. باتشکر
                    از مقاومت 370 اهم استفاده کنین

دیدگاه

برای چی موقع ساخت تابلو خودتون رو اذیت میکنید؟؟؟ حالا یه نفر واسه اولین تابلو مقاومت گذاشته همه کپی میکنید
                      خیلی راحت همه ال ای دی هارو موازی کنید و تابلو رو روشن کنید
                      من اول یه تابلو ساختم و با کنترل جریان روشن کردمش . بعدش اومدم تو سایت دیدم همه از روش سری و مقاومت استفاده میکنن تعجب کردم چون بنظرم خیلی وقت گیر میاد- روش های راحت تری هم هستش!
                      !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yousef55
                        برای چی موقع ساخت تابلو خودتون رو اذیت میکنید؟؟؟ حالا یه نفر واسه اولین تابلو مقاومت گذاشته همه کپی میکنید
                        خیلی راحت همه ال ای دی هارو موازی کنید و تابلو رو روشن کنید
                        من اول یه تابلو ساختم و با کنترل جریان روشن کردمش . بعدش اومدم تو سایت دیدم همه از روش سری و مقاومت استفاده میکنن تعجب کردم چون بنظرم خیلی وقت گیر میاد- روش های راحت تری هم هستش!
                        !
                        یکم ساده تر توضیح میدین
                        دوستان برای ال ای دی قرمز شفاف 3 میلی متری و منبع تغذیه 12 ولت چندتا چندتا سری کنم و چه مقاومتی بذارم؟

دیدگاه

یا علی چه تاپیکی شده هاااااااااا.
                          دوستان کسی سوالی داشت که خیلی خیلی گیر بود میتونه پیام بزاره توی 09139614832
                          فقط لطف کنید اول پیام بزنید . ممنونم. البته برای کسایی که خیلی خیلی گیرن اونایی که وقت دارن پست بزنن من حقیر و مهندسای عزیز کمک میکنند
                          تلگرام و واتس پ و ... هم دارم میتونید تصویر و ... جابجا کنید.
                          نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

دوستان
                            منبع تغذیم 12 ولت هست ال ای دی ها هم قرمز شفاف هستن با 20 میلی جریان
                            چندتا چندتا سری کنم با چه مقاومتی که هم نور خوبی داشته باشم هم ال ای دی هام زود نسوزن؟

دیدگاه

سلام خسته نباشید.
                              می خواستم ببینم این ورق پلکسی رو از کجا میشه تهیه کرد.
                              اگه آدرسم بدین که خیلی ممنون میشم :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
                                دوستان
                                منبع تغذیم 12 ولت هست ال ای دی ها هم قرمز شفاف هستن با 20 میلی جریان
                                چندتا چندتا سری کنم با چه مقاومتی که هم نور خوبی داشته باشم هم ال ای دی هام زود نسوزن؟
                                اگه ال ای دی ها 2 ولت هستن
                                5 تا سری کن با مقاومت 100 اهم نورش خوبه
                                (شما میتونید برید سبزه میدون،داروخانه رازی،براش تابلو ثابت زدم نورش رو ببینید)
                                موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X