خوب مشکل همینه 150 ولت برای 33تا ledروی هر کدوم 4.5 ولت می افته و این خیلی زیاده نهایت باید 3.4 ولت باشه یعنی تعداد ledها را باید به حداقل 41 عدد افزایش بدهید یا در مورد تغییر دادن ولتاژ درایور از بچه های وارد در این زمینه کمک بگیرید
کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
ولتر
اره روش نوشته 320 میلی امپر
ولتاژ dc یش هم حدود 150 ولت هست
سلام.با تشکر از جنابه دریمل.احتمالا باید نزدیک 140 ولت باشه.ولی خب صد و پنچاه ولت هم باشه بازم نمیشه گفت که سوختن ال ای دی حتما از این مشکله چون ال ای دی درایورها عموما در حالت بی باری بیشترین ولتاژی که باید بدن و میتونن بدن رو میدن و به محض اتصال به ال ای دی به تعداد مناسب ولتاژشون پایین میاد طوری که جریان همونی که گفته شده (در اینجا حدوده 320 میلی آمپر) حفظ بشه.
مثلا در یک درایوره ال ای دی 10 تا 21 در یک وات که قابلیته این رو داره که بین ده تا 21 ال ای دیه یک وات بصورت سری بهش وصل بشه در این درایور خروجی در حالت بی باری حدود 70 ولته ولی وقتی بهش مثلا 10 تا ال ای دی وصل کنیم ولتاژه خروجی درایور میاد روی حدود 33 ولت.
به نظره من شما دو تا کار رو انجام بده.اول اینکه دقیق چک کن که ال ای دی ها رو سری وصل کردی احتمالا میدونی که سری کردن یعنی اینکه مثبته یک ال ای دی رو به منفیه ال ای دیه دیگه وصل کنی و همین کار رو ادامه بدی تا آخر و اولین و آخرین مثبت و منفیه آزاد میشن همون مثبت و منفی که باید به درایور وصل کنی دوم اینکه وقتی 33 ال ای دیه سالم به صورت سری شده به درایور وصلن اول دو سر یک ال ای دی رو به ولت متر وصل کن و درایور رو به برق بزن و ببین دو سر ال ای دی چند ولت میوفته اگه حدوده 3.3 ولت بود که بعد جریانه عبوری از هر ال ای دی رو هم بگیر که نباید بیشتر از 340 یا 350 میلی آمپر باشه ولی اگه ولتاژی که دو سره ال ای دی میوفته عددی بالا بود بلافاصله درایور رو از برق جدا کن و بدون که درایور احتمالا مشکل داره البته در همون چند ثانیه هم که درایور به برقه به ال ای دی ها فشار میاد اگه ولتاژه بیشتری دو سرشون بیوفته.در ضمن خروجی این درایورها چون ولتاژ بالا است خطرناکه وقتی که درایور به برقه اصلا به خروجیه درایور دست نزن حتی مواقعی که درایور به برق نیست ممکنه به خاطر وجوده خازن ها دو سره خروجی برق داشته باشن.پس اگه داریور به برق نیست اول ولتاژه خروجی رو تخلیه کن و بعد بهش دست بزن.چون احتمال دادم زیاد وارد نباشی توضیح مفصل دارم ولی احتمالا خودت همه اینها رو میدونستی.موفق باشی.
ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی
سلام.با تشکر از جنابه دریمل.احتمالا باید نزدیک 140 ولت باشه.ولی خب صد و پنچاه ولت هم باشه بازم نمیشه گفت که سوختن ال ای دی حتما از این مشکله چون ال ای دی درایورها عموما در حالت بی باری بیشترین ولتاژی که باید بدن و میتونن بدن رو میدن و به محض اتصال به ال ای دی به تعداد مناسب ولتاژشون پایین میاد طوری که جریان همونی که گفته شده (در اینجا حدوده 320 میلی آمپر) حفظ بشه.
مثلا در یک درایوره ال ای دی 10 تا 21 در یک وات که قابلیته این رو داره که بین ده تا 21 ال ای دیه یک وات بصورت سری بهش وصل بشه در این درایور خروجی در حالت بی باری حدود 70 ولته ولی وقتی بهش مثلا 10 تا ال ای دی وصل کنیم ولتاژه خروجی درایور میاد روی حدود 33 ولت.
به نظره من شما دو تا کار رو انجام بده.اول اینکه دقیق چک کن که ال ای دی ها رو سری وصل کردی احتمالا میدونی که سری کردن یعنی اینکه مثبته یک ال ای دی رو به منفیه ال ای دیه دیگه وصل کنی و همین کار رو ادامه بدی تا آخر و اولین و آخرین مثبت و منفیه آزاد میشن همون مثبت و منفی که باید به درایور وصل کنی دوم اینکه وقتی 33 ال ای دیه سالم به صورت سری شده به درایور وصلن اول دو سر یک ال ای دی رو به ولت متر وصل کن و درایور رو به برق بزن و ببین دو سر ال ای دی چند ولت میوفته اگه حدوده 3.3 ولت بود که بعد جریانه عبوری از هر ال ای دی رو هم بگیر که نباید بیشتر از 340 یا 350 میلی آمپر باشه ولی اگه ولتاژی که دو سره ال ای دی میوفته عددی بالا بود بلافاصله درایور رو از برق جدا کن و بدون که درایور احتمالا مشکل داره البته در همون چند ثانیه هم که درایور به برقه به ال ای دی ها فشار میاد اگه ولتاژه بیشتری دو سرشون بیوفته.در ضمن خروجی این درایورها چون ولتاژ بالا است خطرناکه وقتی که درایور به برقه اصلا به خروجیه درایور دست نزن حتی مواقعی که درایور به برق نیست ممکنه به خاطر وجوده خازن ها دو سره خروجی برق داشته باشن.پس اگه داریور به برق نیست اول ولتاژه خروجی رو تخلیه کن و بعد بهش دست بزن.چون احتمال دادم زیاد وارد نباشی توضیح مفصل دارم ولی احتمالا خودت همه اینها رو میدونستی.موفق باشی.
ممنون از راهنماییتون از سری بودن ال ای دی ها دمطمئنم ولی تستها رو حتما انجام میدم اگه تست کردم و دیدم ولتاژ یا جریان نامناسب هست چیکار باید بکنم؟
سلام.حالا برو تست کن بیا.ببینم اعدادی که میدی چنده.
مهندس من تست کردم جریان که میکشه حدود 310 میلی امپر هست
و ولتاژ روی چند تا از ال ای دی ها رو گرفتم بعضی هاش 2.9 بعضی 3
و بعضی 3.1 بود و بقیه در همون حدود هست
نکته جالبی که هست اینه که دقیققا همون ال ای دی که قبلا سوخته بود و من عوضش کردم و یه نو انداختم همون باز سوخته بود
چیکار کنم حالا؟
مهندس من تست کردم جریان که میکشه حدود 310 میلی امپر هست
و ولتاژ روی چند تا از ال ای دی ها رو گرفتم بعضی هاش 2.9 بعضی 3
و بعضی 3.1 بود و بقیه در همون حدود هست
نکته جالبی که هست اینه که دقیققا همون ال ای دی که قبلا سوخته بود و من عوضش کردم و یه نو انداختم همون باز سوخته بود
چیکار کنم حالا؟
سلام.پس مشکلی از درایور نیست و چون باز همون سوخته احتمالا باید دنباله اتصالی یا مشکلی تو این مایه ها باشی.در ضمن کلا اینو هم بدون که اون هیت سینکهای ستاره ای برای دفعه حرارت ال ای دیه یک وات که با نوره کامل روشن شده باشه کمه و باید به یک فلزی یا مثلا بدنه لوستر مرتبطشون کنی که حرارت رو به اون دفع کنه ولی حتی اگه این کار رو نکنی ال ای دی با همون هیت سینکه ستاره ای هم در یک ربع و یک روز و دو روز نمیسوزه.پس دنباله مشکل باش.سیمها رو چک کن و یا جریانه روی همون ال ای دی رو در مدت زمانه طولانی تر چک کن که مثلا بعد از چند دقیقه بیشتر و بیشتر نشه که اگه بشه باز مشکل احتمالا از درایوره.
سلام.پس مشکلی از درایور نیست و چون باز همون سوخته احتمالا باید دنباله اتصالی یا مشکلی تو این مایه ها باشی.در ضمن کلا اینو هم بدون که اون هیت سینکهای ستاره ای برای دفعه حرارت ال ای دیه یک وات که با نوره کامل روشن شده باشه کمه و باید به یک فلزی یا مثلا بدنه لوستر مرتبطشون کنی که حرارت رو به اون دفع کنه ولی حتی اگه این کار رو نکنی ال ای دی با همون هیت سینکه ستاره ای هم در یک ربع و یک روز و دو روز نمیسوزه.پس دنباله مشکل باش.سیمها رو چک کن و یا جریانه روی همون ال ای دی رو در مدت زمانه طولانی تر چک کن که مثلا بعد از چند دقیقه بیشتر و بیشتر نشه که اگه بشه باز مشکل احتمالا از درایوره.
اتصالی خاصی پیدا نکردم ولی باز چک میکنم
متفاوت بودن ولتاژ روی برخی از ال ای دی ها که مشکل ساز نیست؟
اتصالی خاصی پیدا نکردم ولی باز چک میکنم
متفاوت بودن ولتاژ روی برخی از ال ای دی ها که مشکل ساز نیست؟
سلام.احتمالا ال ای دی هات یک دست نیست و چون جریان ثابته روی هر کدوم ولتاژ های متفاوتی مثله 2.9 ولت تا 3.1 ولت میوفته.عموما سعی کن هر وقت میخوای ال ای دی سری کنی همه از یک مارک و یکجور باشه.
سلام
من حدود 24 تا ال ای دی پاور 1 وات دارم . برای منبع تغذیه می خوام از یک پاور کامپیوتر استفاده کنم. اگه میشه منو راهنمایی کنید که چه جوری می تونم این کار رو انجام بدم. بهتره از کدوم خروجی استفاده کنم و اینکه ال ای دی ها رو مستقیما می تونم به پاور وصلشون کنم یا نه؟
(تعداد ال ای دی ها رو تا 30 تا هم می تونم افزایش بدم.)
خروجی های پاور: 3.3 ولت 20 آمپر
5 ولت 30 آمپر
12 ولت 10 آمپر
سلام
من حدود 24 تا ال ای دی پاور 1 وات دارم . برای منبع تغذیه می خوام از یک پاور کامپیوتر استفاده کنم. اگه میشه منو راهنمایی کنید که چه جوری می تونم این کار رو انجام بدم. بهتره از کدوم خروجی استفاده کنم و اینکه ال ای دی ها رو مستقیما می تونم به پاور وصلشون کنم یا نه؟
(تعداد ال ای دی ها رو تا 30 تا هم می تونم افزایش بدم.)
خروجی های پاور: 3.3 ولت 20 آمپر
5 ولت 30 آمپر
12 ولت 10 آمپر
سلام. خب برای اینکار استفاده از پاوره کامپیوتر هم حیفه (با توجه به توانی که پاوره کامپیوتر داره) و هم خیلی فضا میگره (بزرگیه پاوره کامپیوتر) و هم اتلافه انرژی بیشتره(چون باید از مقاومت های وات بالا استفاده کنی).راه درستش اینه که بری یک درایوره سی در یک وات بگیری که 24 رو هم جواب میده.
ولی اگه بخوای از پاوره کامپیوتر استفاده کنی مثلا میتونی اونها رو سه تا سه تا سری و موازی کنی و برای هر دسته یک مقاومت بذاری (اهم و واتش باید حساب بشه ولی واتش کمی بالاست حدودا دو یا 5 وات) یا برای کلش یک مقاوت وات بسیار بالا بذاری مثلا بیست وات که این راه اصلا توصیه نمیشه.
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز
بنده یه سوال دارم اگه لطف کنید راهنماییم کنید
من یه پروژکتور ال ای دی برای ماشین درست کردم که روی سپر جلو (پاترول) ببندم.از 15 تا ال ای دی 3 وات استفاده کردم که هر 3عدد ال ای دی رو با هم سری کردم و سر راهشون هم یه مقاومت 2 وات 2.2 آمپری گذاشتم
1- آیا این مدار درسته یا راه بهتری برای روشن کردن این ال ای دی ها با برق ماشین هست؟
2- لطفا در مورد میزان حرارت قابل تحمل نیز من رو راهنمایی کنید.الان من از یه قاب هیت سینک 40سانتی استفاده میکنم که تقریبا داغ میشه.ابا طبیعیه یا نه؟
با تشکر
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز
بنده یه سوال دارم اگه لطف کنید راهنماییم کنید
من یه پروژکتور ال ای دی برای ماشین درست کردم که روی سپر جلو (پاترول) ببندم.از 15 تا ال ای دی 3 وات استفاده کردم که هر 3عدد ال ای دی رو با هم سری کردم و سر راهشون هم یه مقاومت 2 وات 2.2 آمپری گذاشتم
1- آیا این مدار درسته یا راه بهتری برای روشن کردن این ال ای دی ها با برق ماشین هست؟
2- لطفا در مورد میزان حرارت قابل تحمل نیز من رو راهنمایی کنید.الان من از یه قاب هیت سینک 40سانتی استفاده میکنم که تقریبا داغ میشه.ابا طبیعیه یا نه؟
با تشکر
سلام
بهترین مدار که استفاده از درایور سویچینگ است که ساختش کار راحتی نیست و نیاز به تجربه داره اما مقاومت هم داخل ماشین بد نیست چون گرما و بازده برامون زیاد مهم نیست
اما یک led3 واتی نهایت باید روش 3.4 ولت و 700میلی آمپر بی افته شما با مقاومن 2.2 اهم دارید به ledتوان 4 وات می دهید که کم کم ledمی سوزه
توان مقاومت هم کمه از مقاومت 5.6 اهم 3وات استفاده کنید البته اگر 5 وات استفاده کنید خیالتون راحت تره (این مقاومتهای تو بازار زیاد حسابی روش نیست)
در مورد گرما هم محاسبات هیت سینک کار ساده ای نیست پس بهترین کار آزمون و خطا است ledها را روی هیت سینک روشن کنید و مثلا هر 10 دقیقه دما را اندازه بگیرید اگر از 80رفت بالاتر باید هیت سینک قوی تر یا از فن و..............استفاده کنید تا دما بیاد پایین
ولتر
ممنون دریمل جان
یک سوال ! منظورت از این خط که نوشتی چی هست؟ :read:
خواهش می کنم عزیز
یعنی ال ای دی های 3 واتی نیاز به حداکثر 3.4 ولت و 700میلی آمپر دارند .......به عبارتی روی دو پایه ال ای دی روشن ولت متر بگذارید نباید از 3.4 ولت بیشتر نشون بده و جریان مدار نباید بیشتر از 700میلی آمپر باشه ........اما ایشون با گذاشتن مقاومت 2.2 اهم در مسیر 3تا ال ای دی 3 وات سری .دارند ولتاژ و جریان بیشتری به ال ای دی می دهند که تقریبا توانی معادل 4 وات به ال ای دی ها میرسه و باعث سوختن اونها میشه
ولتر
دیدگاه