اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در مورد power led و مدار درایو

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث در مورد power led و مدار درایو

دوستان میخوام یه چراغ قوه کوچیک درست کنم،چند تا ال ای دی پاور 1وات دارم،روی هیت سینکشون نصب کردم،حالا دقیقا نمیدونم با چه ولتاژ و چه مقاوتی راه اندازیش کنم که ماکزیمم نورو به من بده و در استفاده بلند مدت نسوزه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hooman70
      دوستان میخوام یه چراغ قوه کوچیک درست کنم،چند تا ال ای دی پاور 1وات دارم،روی هیت سینکشون نصب کردم،حالا دقیقا نمیدونم با چه ولتاژ و چه مقاوتی راه اندازیش کنم که ماکزیمم نورو به من بده و در استفاده بلند مدت نسوزه
      همشونا با هم موازی کن و با یه مقاومت 1 اهم (برای 3 یا 4 تا ال ای دی) سری کن و بزن به یه باتری موبایل!!
      Weakness of attitude becomes weakness of character
      Albert Einstein

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rectifier►
        همشونا با هم موازی کن و با یه مقاومت 1 اهم (برای 3 یا 4 تا ال ای دی) سری کن و بزن به یه باتری موبایل!!
        باتری که دارم 12 ولت 4.4آمپره ... با این ولتاژ وصل کنم مشکلی پیش نمیاد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hooman70
          چند تا ال ای دی داری؟
          Albert Einstein

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hooman70
            3تا...لطفا مقدار ماکزیمم ولتاژ و جریانی که این ال ای دی ها تحمل میکنن بگید،فک میکنم اینجوری راحت تر میشه تصمیم گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hooman70
              3تا...لطفا مقدار ماکزیمم ولتاژ و جریانی که این ال ای دی ها تحمل میکنن بگید،فک میکنم اینجوری راحت تر میشه تصمیم گرفت
              ولتاز 3 تا 3.2 ولت جریان ماکزیمم 350 میلی آمپر.شما 3 ولت 300 میلی بده
              من اونیم که سایه ام نداشت
              دلش رو توی کوچه جا گذاشت
              همون که تو دلش غمارو کاشت
              غیر از این سکوت چیزی برنداشت
              مرتضی خدا نگهدارت.روحت شاد و یادت گرامی و صدایت جاودان

دیدگاه

سلام دوستان
                چند تا سوال در مورد ال ای دی پاور دارم.

یکی از مشخصات ال ای دی پاور که من دیدیم در کاتالوگهاشون زاویه هست کسی میدونه این زاویه چقدر باشه بهتره؟

ممنون

دیدگاه

سلام
                  زاویه بر میگرده به کاری که شما با ال ای دی قراره انجام بدهید .یک جایی نیاز به پخش بودن نور است مثل روش کردن یک اتاق باید زاویه باز باشه وبالعکس
                  کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                  ولتر

دیدگاه

اگر بخایم از فاصله دور نور ال ای دی مشخص باشه پس باید زاویه کوچکتر باشه درسته ؟مثلا از فاصله 2 کیلومتری.و زاویه از چند تا چند هست؟
                    ممنون

اضافه شده در تاریخ :
                    یک سوالم یادم رفت
                    زاویه تو قیمت ال ای دی تاثتر داره؟
                    ممنون

دیدگاه

بله برای فاصله زیاد بایک زاویه کم بشه اما حالا برای هر مسافت زاویه چقدر باشه اطلاع ندارم اما 2کیلومتر خیلی است دیگه باید تا حد امکان بسته ترین زاویه باشه یک نکته را توجه کنید پاور ال ای دی ها روشون لنز هم سوار میشه لنز هم از 10درجه من دیدم تا120پس می تونید پاور ال ای دی بخرید با هر زاویه ای و روش لنز بگذارید چون تنوع زاویه ال ای دی در بازار کمه اما تنوع زاویه لنز زیاده 10-20درجه تفاوت هم خیلی ه چشم نمیاد زیاد سخت گیر نباشید

به طور معمول تاثیری در قیمت نداره اما شاید یک زاویه های خاصی (خیلی باز یا خیلی بسته)تاثیر گذار باشه
                      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                      ولتر

دیدگاه

سلام
                        خسته نباشید
                        رنگ ال ای دی ها تو تعداد سری کردن آنها و وصل کردن به درایور تاثیر داره؟
                        مثلا اگه از درایور 20 تا 30 وات بخام استفاده کنم فرقی نداره ک 20 تا 30 ال ای دی قرمز یا سفید سری کنم؟؟چون ولتاژ قرمز حود 2.2 هست ولی سفید تقریبا 3.2

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadreza14
                          سلام
                          خسته نباشید
                          رنگ ال ای دی ها تو تعداد سری کردن آنها و وصل کردن به درایور تاثیر داره؟
                          مثلا اگه از درایور 20 تا 30 وات بخام استفاده کنم فرقی نداره ک 20 تا 30 ال ای دی قرمز یا سفید سری کنم؟؟چون ولتاژ قرمز حود 2.2 هست ولی سفید تقریبا 3.2
                          درایور ها با جریان کار میکنند و کاری به ولتاژ ندارن. پس جای نگرانی نیست.
                          Albert Einstein

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rectifier►
                            درایور ها با جریان کار میکنند و کاری به ولتاژ ندارن. پس جای نگرانی نیست.
                            سلام
                            ممنون که جواب دادین ولی منظور منو نفهمیدین.من واسه تعداد سری کردنشون میگم.
                            مثلا با یه درایور 20 تا 30 تا جایی که من میدونم میشه 20تا 30 ال ای دی سفید رو سری کرد.واسه قرمز هم همین تعداد میشه؟؟یه جا خوندم تعداد بیشتری واسه قرمز و نارنجی سری کنم

دیدگاه

ال ای دی ها با توجه به رنگشون، ولتاژِی که روشون میافته فرق میکنه. آبی و سبز معمولا 3.1 ولت و قرمز 2.1 ولت هست. ولی از اونجایی که درایور های ال ای دی منبع جریانند ، این که شما 1 دونه و یا 10 تا(البته اگه درایور ساپورت کنه) ال ای با هم سری کنی تاثیری در نورشون نداره. شاید منظور شما اینه که درایوری که 10 تا ای ای دی آبی را دایو میکنه چند تا ال ای قرمز را میتونه درایو کنه.؟؟
                              که جوابش هست: 3.1/2.1 ضرب در 10 یعنی:14 تا
                              Albert Einstein

دیدگاه

دوستان نمی دونم این سوال رو تو جای خوبی مطرح می کنم یا نه
                                آیا LEDهای SMD نسبت به LEDهای معمولی جریان کمتری می کشن ؟
                                اگه بخوام 16 تا از اونا رو به میکرو ATMEGA 8 وصل کنم میشه یا نه ؟
                                اگه نمیشه آیا درایوری وجود داره که 16 تا LEDرو بتونه درایو کنه یا نه ؟ کوچیکم باشه ترجیحا SMD ؟
                                خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                                [hr]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X