اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

42 صفحه خیلی بود نمیشد همشو خوند...
    میخوام بپرسم که میشه مختصات این ماژول ها رو از طریق اینترنت بدست آورد. دقیق تر بگم که میخوام یه ردیاب بسازم و میخواستم بدونم میشه که یکی از این ماژول ها رو توش قرار بدم و از طریق نت ردیابیش کنم...
    اگر از تاپیکی بدتون میاد...
    اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
    اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
    ...بگین که
    [glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]

دیدگاه

بله میشه این مازول فقط گیرنده هست
      فرستنده اطلاعاتت باید یه چیزی مثل gsm باشه
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
        بله میشه این مازول فقط گیرنده هست
        فرستنده اطلاعاتت باید یه چیزی مثل gsm باشه
        نه gsm به کار من نمیاد چون هزینه ارتباط آنلاین با سیم کارت زیاد میشه(ردیاب به صورت انلاین باید باشه و من اگر بخواهم که هر یک دقیقه اس ام اس دریافت کنم که....)
        اگر از تاپیکی بدتون میاد...
        اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
        اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
        ...بگین که
        [glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط montaghed
          میخوام بپرسم که میشه مختصات این ماژول ها رو از طریق اینترنت بدست آورد. دقیق تر بگم که میخوام یه ردیاب بسازم و میخواستم بدونم میشه که یکی از این ماژول ها رو توش قرار بدم و از طریق نت ردیابیش کنم...
          میتونید از یک ماژول gps + یک ماژول gprs استفاده کنید(مثل sim300 or sim900 or...)
          یا این که از SIM908 استفاده کنید که gps+gprs+gsm هست و از طریق gprs اطلاعات رو بفرستید به یک ip خاص و اونجا موقعیت دریافتی رو روی نقشه دلخواه نمایش بدید.
          اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

bebakhshid in faile bascome ke gozashtin ro nemitonam download konam.
            man ye majole L10 daram ke mikham khorojie ono ro LCD bebinam mishe rahnamaim ****d?

دیدگاه

سلام
              کسی اینجا با ماژول GPS01 کار کرده؟
              من برای پروژه ی کارشناسیم یه GPS01 خریدم.
              چه آنتن اکتیوی باید استفاده کنم؟
              بدون آنتن اکتیو نمیشه جواب گرفت؟
              اون پایه هایی که تو دیتاشیت گفته ground نکته ی خاصی نداره؟؟ تو PCB زدن همه رو به هم وصل کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kavosh90
                سلام
                کسی اینجا با ماژول GPS01 کار کرده؟
                من برای پروژه ی کارشناسیم یه GPS01 خریدم.
                چه آنتن اکتیوی باید استفاده کنم؟
                بدون آنتن اکتیو نمیشه جواب گرفت؟
                اون پایه هایی که تو دیتاشیت گفته ground نکته ی خاصی نداره؟؟ تو PCB زدن همه رو به هم وصل کنم؟
                بله
                آنتن اکتیو مثلا این:
                http://www.jk-sensor.com/Market/d3413.aspx
                فقط نوع سوکت آنتن رو بپرسید (UFL یا SMA) و با توجه به اون روی برد جای سوکت مناسبش رو در نظر بگیرید.
                بدون آنتن جواب نمیده
                گراندها نکته خاصی نداره، همه رو به گراندتون وصل کنید.

دیدگاه

تو انتخاب یه GPS برای گذاشتن داخل ماشین دوستان کمکی دارن ؟
                  یه GPS ارزون با دقت خوب و راه اندازی آسون.
                  با AVR میخوام برنامش رو بنویسم.بیسیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sanup2006
                    تو انتخاب یه GPS برای گذاشتن داخل ماشین دوستان کمکی دارن ؟
                    یه GPS ارزون با دقت خوب و راه اندازی آسون.
                    با AVR میخوام برنامش رو بنویسم.بیسیک
                    ماژول ها اکثرا دقتشون توی رنج 5تا10متر در واقعیت هستن، قیمت بگیرید اگر از لحاظ مونتاژکردن مشکلی ندارید یک کدوم رو انتخاب کنید، اگر هم یک دستگاه فقط قصد دارید درست کنید و پرتیبل بودن هم مدنظرتون نیست gt720 or GT723 هم انتخابهای مناسبی هستند(آنتن داخلی سرامیکی دارند)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بابابرقـی
                      ماژول ها اکثرا دقتشون توی رنج 5تا10متر در واقعیت هستن، قیمت بگیرید اگر از لحاظ مونتاژکردن مشکلی ندارید یک کدوم رو انتخاب کنید، اگر هم یک دستگاه فقط قصد دارید درست کنید و پرتیبل بودن هم مدنظرتون نیست gt720 or GT723 هم انتخابهای مناسبی هستند(آنتن داخلی سرامیکی دارند)
                      میخوام تو یه جعبه 10*15 سانتی بزارم.
                      از اونجایی که این وسیله میخواد تو ماشین جاسازی بشه طبیعتا آنتن خودش جواب نمیده.میشه آنتن اکتیو اضافی بهش وصل کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sanup2006
                        میخوام تو یه جعبه 10*15 سانتی بزارم.
                        از اونجایی که این وسیله میخواد تو ماشین جاسازی بشه طبیعتا آنتن خودش جواب نمیده.میشه آنتن اکتیو اضافی بهش وصل کرد؟
                        نه امکان اتصال آنتن اکتیو نداره.
                        ماژول gps01 هم هست، اندازه خیلی کوچک، آنتن اکتیو باید براش بگیرید، بردش رو هم میتونید با میکرو و قطعات smd کوچکتر از اندازه مدنظرتون در بیارید، فقط لحیمکاریش یکم دقت و تجربه میخواد.
                        در ضمن این ماژول به تنهایی فقط میتونه اطلاعات gps رو دریافت کنه و فوقش بتونید روی mmc موقعیت رو ذخیره کنید(gps logger) اما اطلاعات رو ارسال نمیتونید بکنید، به اصطلاح ترکر tracker نمیتونید بسازید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط montaghed
                          با سلام خدمت همه بالاخص بابابرقی عزیز

دوست عزیز شما میتونی با استفاده از ARM و ماژول Sim908 به بالا . پس از دریافت اطلاعات GPS اون رو روی یه LCD گرافیکی نشون بدی " همون چیزی که تو گوگل مپ میبینی " وکس دیگه ای هم موقیت شما رو داشته باشه :

برای این کار باید اطلاعات زیر رو داشته باشید :
                          اطلاعات کافی راجع به ARM ( باید حتما تمام اطلاعات موجود در دیتاشیت ARM رو بسیار دقیق بررسی کنید )
                          اطلاعات کافی راجه به ماژول Sim9xx ( باید حتما تمام اطلاعات موجود در دیتاشیت Sim9xx رو بسیار دقیق بررسی کنید )
                          آشنایی کامل به زبان برنامه نویسی C++ و تا حدودی اسمبلی ( اگر به اسمبلی تسلط کافی دارید بهتر است فقط از اسمبلی استفاده کنید )
                          آشنایی کامل به OPENGL
                          آشنایی کامل با Compile و customization هسته لینوکس و کد های اجرایی Linux
                          آشنایی با پروتکل های 3G
                          آشنایی با Web Developing
                          آشنایی با Free Phone Communications trough The Internet
                          نتیجه دونستن اینا این میشه که شما دستگاهی خواهی داشت که وضعیت مکانی زمانی و ... شما رو به صورت نقشه ی جاده ها و تصاویر هوایی و ... به صورت تصویری به خودتون نشون میده علاوه بر اون کس دیگه ای هم میتون موقعیت شما رو به همون صورت داشته باشه .

اما برای اینکه کس دیگه ای موقعیت شما رو داشته باشه کافیه اطلاعات زیر رو داشته باشید :
                          در سمت شما دستگاه بسیار ساده تر خواهد شد :

اطلاعات کافی راجع به ARM ( باید حتما تمام اطلاعات موجود در دیتاشیت ARM رو بسیار دقیق بررسی کنید )
                          اطلاعات کافی راجه به ماژول Sim9xx ( باید حتما تمام اطلاعات موجود در دیتاشیت Sim9xx رو بسیار دقیق بررسی کنید )
                          آشنایی کامل به زبان برنامه نویسی C++ و تا حدودی اسمبلی ( اگر به اسمبلی تسلط کافی دارید بهتر است فقط از اسمبلی استفاده کنید )
                          آشنایی با پروتکل های GSM ( به جای 3G )

:-)]
                          دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
                            با سلام خدمت همه بالاخص بابابرقی عزیز

دوست عزیز شما میتونی با استفاده از ARM و ماژول Sim908 به بالا . پس از دریافت اطلاعات GPS اون رو روی یه LCD گرافیکی نشون بدی " همون چیزی که تو گوگل مپ میبینی " وکس دیگه ای هم موقیت شما رو داشته باشه :

برای این کار باید اطلاعات زیر رو داشته باشید :
                            آشنایی کامل به OPENGL
                            آشنایی با پروتکل های 3G
                            آشنایی با Web Developing
                            آشنایی با Free Phone Communications trough The Internet
                            نتیجه دونستن اینا این میشه که شما دستگاهی خواهی داشت که وضعیت مکانی زمانی و ... شما رو به صورت نقشه ی جاده ها و تصاویر هوایی و ... به صورت تصویری به خودتون نشون میده علاوه بر اون کس دیگه ای هم میتون موقعیت شما رو به همون صورت داشته باشه .

اما برای اینکه کس دیگه ای موقعیت شما رو داشته باشه کافیه اطلاعات زیر رو داشته باشید :
                            در سمت شما دستگاه بسیار ساده تر خواهد شد :

آشنایی با پروتکل های GSM ( به جای 3G )

:-)]
                            والا با اینا که گفتی بنده خدا میگرخه
                            البته همه چیزایی که گفتین درسته
                            اما با avr + کد نویسی سی + راه اندازی کامل ماژول908 یا 900 با جی پی اس ... + برنامه نویسی وب + فراخونی API از گوگل مپ ...
                            اون لینوکس و امبدد هم خیلی عالیه اما برا شروع که نباید طرف و از کوه اورست پرتابش کنیم پایین :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMITT
                              والا با اینا که گفتی بنده خدا میگرخه
                              البته همه چیزایی که گفتین درسته
                              اما با avr + کد نویسی سی + راه اندازی کامل ماژول908 یا 900 با جی پی اس ... + برنامه نویسی وب + فراخونی API از گوگل مپ ...
                              اون لینوکس و امبدد هم خیلی عالیه اما برا شروع که نباید طرف و از کوه اورست پرتابش کنیم پایین :mrgreen:

آخه من خودم اول یه چیز ساده درست کردم که نگن کار خودت نبوده
                              بعد پشیمون شدم . چون هرکی بهش میگفتم GPS درست کردم انتظار یه چیز گرافیکی رو داشت بعد که میدید کاراکتریه لبخند تمسخر آمیزی میزد که از فحش هم برام بدتر بود . به خاطر همین پشیمون شده بودم که چرا پروژه ی مشترک با یکی از بچه های کامپیوتر نگرفتم و یه چیز بهتر درست نکرده بودم . البته یکی از دلایل دیگه بخش مالی بود . بنابراین تصمیم گرفته بودم که از دانشگاه کمک هزینه بگیرم ولی ای دل غافل نگو اگه بری درخواست بدی امکان داره یه چیزی هم ازت بگیرن =))
                              پس نشد آنچه باید می شد :cry2:
                              دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

دوستان برای ماژول GPS01 این آنتنا چطورن؟
                                http://iran-micro.com/product_info.php/cPath/303_197/products_id/1861
                                و
                                http://iran-micro.com/product_info.php/products_id/6077
                                قیمتشون چرا اینقدر زیاده؟
                                http://www.jk-sensor.com/Market/d3413.aspx
                                که جناب بابابرقی پیشنهاد دادن 18تومنه اما خب سوکت نداره...
                                نظرتون چیه؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X