اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

1-حتما این دوتا خازن رو تبدیلشون کن به 22pf (برای اطلاعات بیشتر به دیتاشیت mega8 رجوع شود)
    دلیل استفاده از کریستال خارجی دقت زیادترش نسبت به اسیلاتور داخلی خود میکرو هستش و حالا با این دوتا 100nf شما دقت کریستال رو کاهش دادین که برای ارتباط uart خیلی مهمه
    2-این که داره قاطی نشون میده دلیلش ساختار lcd های کاراکتری هست
    شما توی lcd تون میتونین 16 کاراکتر رو نشون بدین (روی یک لاین) و برای ادامه باید به lcd اطلاع بدین که برو به خط دوم و بعد دوباره نشون دادن رو ادامه بده اما شما مستقیم گفتین 50 کاراکتر رو نشون بده و معمولا این lcd ها هر خطشون 20 کاراکتر هست (که بقیش رو ماها با این lcd های 2*16 با کمی کدنویسی میتونیم ببینیم) و این باعث میشه که نوشته ها روی هم بیفتن
    شما 16 تا 16 تا کاراکتر هارو ذخیره کن و بعد توی هر خط فقط 16 کاراکتر رو نشون بده و برای ادامش برو به خط بعدی lcd و 16 تای دوم رو هم نشون بده
    -----------------------
    داداش کمی کار سرم ریخته و لاین و ... هم وقتی وصل میشه همه میان و اگرم جواب چندتاشون رو ندی ناراحتی میاره(میدونم امکانات هیدن هم داره اما...)
    میخواستم که تلگرام رو نصب کنم که اون هم نشد
    فعلا همین تاپیک رو داشته باشیم و ان شاء الله که به نتیجه هم برسیم
    ------------------------
    تست lcd رو با 16 کاراکتر انجام بده و نتیجش رو بگو ببینیم درست شد یا نه
    اون چیزی که با یه رشته 16 تایی دریافت کردی روی lcd بزار اینجا تا ببینم چی نشون داده
    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران
    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
    ; C is not for children

دیدگاه

متوجه نمی شم چجوری منظورتونه ؟

چجوری باید 16 تا 16 تا کاراکترامو تو هر خط نشون بدم ؟

دستوراتشو برام می نویسین ؟

من خازنارو هم برداشتم همین چیزارو که گفتم نشون می ده اما حالا باز من دوباره با 22پیکو تست می کنم اما نمی دونم چجوری باید 16 تا 16 تا تو هر یه خط نشون بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadegh_rayan2000
        متوجه نمی شم چجوری منظورتونه ؟

چجوری باید 16 تا 16 تا کاراکترامو تو هر خط نشون بدم ؟

دستوراتشو برام می نویسین ؟

من خازنارو هم برداشتم همین چیزارو که گفتم نشون می ده اما حالا باز من دوباره با 22پیکو تست می کنم اما نمی دونم چجوری باید 16 تا 16 تا تو هر یه خط نشون بدم
        در حال حاظر شما داری 50 تا کارکتر رو توی حافظه LCD مینویسی
        حافظه LCD 2*16 های توی بازار معمولا با حافظه LCD های 4*20 یکیه (برای تولید کننده های LCD به صرفه تره)
        توی LCD های کاراکتری برای هر کاراکتر یه خونه در نظر گرفته شده (حرف A موقع نمایش روی LCD یه خونه به خودش اختصاص میده) حالا ساختاره LCD رو تولید کننده هاش اینجوری گذاشتن که 20 تا کراکتر اول توی خط اول باشن و 20 تا کاراکتر دوم توی خط دوم باشن (که برای LCD های 2*16 4 تا از هر خط رو به کاربر نشون نمیده برای همین 20 منهای 4 میشه 16 و دوتا هم خط داره که در مجموع بهش میگن 2*16 یعنی 32 تا کاراکتر رو نشون میده)
        -----------------
        زبان بیسیک رو خیلی وقته کار نکردم و یادم نیست دقیقا
        اما توی بخش AVR این موضوع LCD رو مطرح کنی سریع به جواب میرسی
        ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
        شهید دکتر مصطفی چمران
        ; C is not for children

دیدگاه

آخه مهندس من اومدم برای امتحان کردن توی یدونه میکرو یکی از رشته های جی پی اسو تنظیم کردم که مدام بفرسته و اون میکرومو یه ماژول حساب کردم . برا همین دقیقا همون رشته ای که میخواستمو با ارتباط سریال تو میکروی اولیم نشون داد با همین دستوراتی که تو برنامه نوشتم . اگه برنامه مشکلی داشته که نباید نشون می داده اون رشته رو .

این مشکل توی باود ریته و کریستال که من نمی دونم این لعنتی چرا اینطوری بازی درمیاره . من الان یه چیپ کوچولو ساختم که 2 تا خازن 22 پیکو و کریستال روشه تا بتونم رو بردبورد وصلش کنم .

نمی دونم جواب می ده یا نه اما فردا امتحانش می کنم

دیدگاه

آخه مهندس من اومدم برای امتحان کردن توی یدونه میکرو یکی از رشته های جی پی اسو تنظیم کردم که مدام بفرسته و اون میکرومو یه ماژول حساب کردم . برا همین دقیقا همون رشته ای که میخواستمو با ارتباط سریال تو میکروی اولیم نشون داد با همین دستوراتی که تو برنامه نوشتم . اگه برنامه مشکلی داشته که نباید نشون می داده اون رشته رو .

این مشکل توی باود ریته و کریستال که من نمی دونم این لعنتی چرا اینطوری بازی درمیاره . من الان یه چیپ کوچولو ساختم که 2 تا خازن 22 پیکو و کریستال روشه تا بتونم رو بردبورد وصلش کنم .

نمی دونم جواب می ده یا نه اما فردا امتحانش می کنم
            الن دوتا موضوع هست:
            1-کریستال و دوتا خازن باید کمترین فاصله رو با میکرو داشته باشن و تا حد ممکن نباید با سیم بهم وصل بشن(در مورد برد استفاده توی بورد) کریستال رو روی خود بردبورد مستقیم بزار و همینطور خازن هارو (نیازی نیست که یه برد دیگه براش درست کنی)
            2- اطلاعات ارسالی از طرف ماژول رو که در چند پست قبلیم گذاشتم دیدی؟ تعداد کاراکترهاش خیلی زیاد بودن (در کمترین مقدار 547 کاراکتر بودن)شما هم موقع تست توسط دوتا میکرو بیا یه رشته 547 کاراکتری تعریف کن(البته اگر از میکروی دیگه ای به غیر از mega8 استفاده میکنی بهم بگو تا ببینم این تعداد کاراکتر رو میشه داخل sram ذخیره کرد یا نه) و مقادیر رو بهش بده و تست رو دوباره انجام بده (البته کاراکتر های cr و lf رو هم بزار چون گاهی این کاراکتر های غیر دیدنی برای lcd معنیه دیگه ای داره) اگر این تستت کار داد که هیچ اما اگر خراب شد یعنی مشکل از رشته و نحوه نمایشته
            شهید دکتر مصطفی چمران
            ; C is not for children

دیدگاه

من خودمم فکر می کنم بیشتر رو رشته و نمایش اون مشکل هستش . اما هنوز نمی تونم تنظیم فیوزبیتا رو انجام بدم . با سرچ زدن تو نت هم نتونستم چیزی بفهمم . کاش شخصی بودش که بسکام کار بود و می تونست باهام در ارتباط باشه و بصورت محاوره ای باهام این تنظیم فیوزبیتا رو انجام می داد .

راستی مهندس اگه شما کدویژن کاری می تونی تو چند تا خط یه آرایه تعریف کنی و من رشته رو بریزم تو اون آرایه و توی ال سی دی خروجیشو ببینم ؟

یعنی فقط دستوراتشو تو چند خط برام بنویسی تا من با کدویژن هم تست بزنم؟

دیدگاه

من خودمم فکر می کنم بیشتر رو رشته و نمایش اون مشکل هستش . اما هنوز نمی تونم تنظیم فیوزبیتا رو انجام بدم . با سرچ زدن تو نت هم نتونستم چیزی بفهمم . کاش شخصی بودش که بسکام کار بود و می تونست باهام در ارتباط باشه و بصورت محاوره ای باهام این تنظیم فیوزبیتا رو انجام می داد .

راستی مهندس اگه شما کدویژن کاری می تونی تو چند تا خط یه آرایه تعریف کنی و من رشته رو بریزم تو اون آرایه و توی ال سی دی خروجیشو ببینم ؟

یعنی فقط دستوراتشو تو چند خط برام بنویسی تا من با کدویژن هم تست بزنم؟
                داداش قبلا هم گفتم بهتره توی بخش avr یه تاپیک بزنی و مشکل برنامه نویسی رو اونجا مطرح کنی ، اینجوری سریع تر به جواب میرسی چون توی این تاپیک بیشتر دوستانی میان که کارشون با مخابرات باشه و یا مشکلی با gps داشته باشن
                به احتمال زیاد مشکل شما هم برنامه نویسی هست نه مشکل از gps برای همین بهتره اونجا بگی
                -------------------------------
                من با atmel studio کار میکنم
                بهتره شما هم زبان برنامه نویسیتون رو به c یا ++c تغییر بدین و بجای avr هم برید سراغ arm (حیف عمر عزیز هستش که پای بیسیک تلف بشه)
                -------------------
                لاین رو نصب کردم و برای شما هم پیغام گذاشتم
                ساعت 8 شب فردا من وصل میشم تا اگر مشکلی داشتین و نیاز به مکالمه بود با هم صحبتی داشته باشیم
                شهید دکتر مصطفی چمران
                ; C is not for children

دیدگاه

بازم همت خودم و یکی از دوستای عزیزم که حل کرد مشکلمو بر خلاف اونایی که فقط دم از نشدن زدن تو این مدت بهم

بالاخره مشکل جی پی اس حل شد و تونستم رشته موردنظرمو کامل بگیرم تو میکرو

خدارو شکر

با همون کریستال داخلی و تعویض نوع میکروم جواب داد

میکرومو کردم 32

فیوزبیتامم تو بسکام کردم rc osilator 8.mhz

دمت گرم مهندسی که داری بهم کمک می کنی

نمونه برنامه رو گ می ذارم تا دوستان دیگه هم استفاده ببرن

کد:
                  $regfile = "m32def.dat"
                  $crystal = 8000000
                  $baud = 9600
                  $hwstack = 40
                  $swstack = 16
                  $framesize = 128
                  $prog &HFF , &HF4 , &HDF , &H00               ' generated. Take care that the chip supports all fuse bytes.
                  Config Porta = Output
                  Config Lcd = 16 * 2
                  Config Lcdpin = Pin , Db4 = Porta.0 , Db5 = Porta.1 , Db6 = Porta.2 , Db7 = Porta.3 , E = Porta.4 , Rs = Porta.5
                  Enable Interrupts
                  Enable Urxc
                  On Urxc Read_data
                  Dim Sa As String * 60
                  Cls
                  Do
                  Lcd Sa
                  Loop
                  End
                  Read_data:
                  Input , Sa
                  Return

دیدگاه

سلام

یه سر به این لینک بزنید آخرای صفحه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=118944.0

من نتیجه گرفتم برای شروع کار

دیدگاه

با سلام خدمت همه ی اساتید،
                      من یه تازه کارم و می خواستم با ماژول NEO-6M کار کنم. اما هیچی نمیدونم که از کجا باید شروع کنم.
                      مطالب انجمن هم اینقدر زیاد هست که من بیشتر گیج شدم.
                      ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

اولین مشکلی که بر خوردم این هست که ماژول رو با مبدل usb به TTL با تراشه (pl2303) که تو فروشگاه هم هست به لپ تاپ وصل می کنم. led ماژول هم شروع به چشمک زدن می کنه اما تو هایپر ترمینال هیچی نمایش نمیده. باود ریتم هم 9600 هست.
                      جدیدترین ویرایش توسط ugdihnd; ۱۷:۵۰ ۱۳۹۶/۰۴/۱۵.

دیدگاه

ممنون میشم اگر غیر از اساتید دیگران هم جواب بدن!

دیدگاه

سلام لطفا اگه امکانش هست یه سایت یا اموزش واسه کار با skyTraq معرفی کنید

دیدگاه

سلام دوستان ، من به دنبال یه ماژول جی اس ام و یه ماژول GPS خوب بودم که برخوردم به ماژول Ai a7 GPS+SPRS+GSM که هم gps و هم gsm و gprs داره و روی کاغذ تمام چیزایی رو که من از جی اس ام انتظار داشتم برآورده میکنه و علاوه بر اون جی پی اس هم داره خودش که من لازم داشتم.
                            همه اینا با قیمت خیلی کمتری از sim800 ,,و ublox هست.
                            میخواستم بدونم با همه این مزایایی که گفتم چرا همه جا از sim800 برای جی اس ام و از ublox برای جی پی اس استفاده میشه؟
                            از همه مهمتر برای من اینه که بدونم این ماژول درعمل خوب کار میکنه یا نه ؟ و آیا این قیمت کمش بدلیل خوب کارنکردن در عمل هست؟
                            پیشاپیش ممنون از پاسختون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط keramati96 نمایش پست ها
                              سلام دوستان ، من به دنبال یه ماژول جی اس ام و یه ماژول GPS خوب بودم که برخوردم به ماژول Ai a7 GPS+SPRS+GSM که هم gps و هم gsm و gprs داره و روی کاغذ تمام چیزایی رو که من از جی اس ام انتظار داشتم برآورده میکنه و علاوه بر اون جی پی اس هم داره خودش که من لازم داشتم.
                              همه اینا با قیمت خیلی کمتری از sim800 ,,و ublox هست.
                              میخواستم بدونم با همه این مزایایی که گفتم چرا همه جا از sim800 برای جی اس ام و از ublox برای جی پی اس استفاده میشه؟
                              از همه مهمتر برای من اینه که بدونم این ماژول درعمل خوب کار میکنه یا نه ؟ و آیا این قیمت کمش بدلیل خوب کارنکردن در عمل هست؟
                              پیشاپیش ممنون از پاسختون.
                              شخصا از ماژل های سریA که جدیدا وارد بازار شده خوشی ندیدم. در سرعت های بالا تاخیر در پاسخ دهی داره در حالی که ublox و simcom این مشکل و نداره.

سری A هم موجودیش توی ایران حدود هست و بعضی از مدلهاش توقف تولید شده.

یه دلیل دیگه هم این هست که اکثرا توی ایران موقعی که از یک محصول جواب میگیرن و فروش خوبی هم براش بدست میارن کمتر سراغ تولید ورژن های بعدی اون محصول میرن. مثلا موقعی که با sim800 و ublox یا با sim808 یک محصول موفق تولید میکنن دیگه به فکر ورژن های بعدی اون نمیوفتن

یه دلیل دیگه هم تا منابع آموزشی خوب برای شناخت قطعه در سطح اینترنت نباشه اون قطعه به فراموشی سپرده میشه

این ها دلایلی هست که کمتر کسی سراغ این سری از ماژول ها میره

دیدگاه

بین ublox و simcom کدوم رو پیشنهاد میدید؟
                                کدوم مدل از ublox هم gsm داره هم gps؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X