به نظر من باید eca یه بخشی به نام سفارش ترانس و سفارش قطعه کمیاب داشته باشه.
2200 میکرو 350 ولت رو 5 روزه دنبالش می گردم.
سلام جناب بلورچیان.
ما کماکان منتظر اضافه شدن ترانس به ECA هستیما...
شما که خودت دستت تو کاره یه نگاه بنداز، نه تو فروشگاه شما و نه هیچکجای دیگه (بجز یه فروشگاه خیلی خیلی گرون فروش تو چهلستون تبریز) ترانس دوبل 24 ولت نداره... تورو خدا فرصت کردین یه فکری هم برای ترانس بکنید. حالا نخواستیم ترانسهای خاص بیارین، لااقل پرکاربردها رو بیارین...
مرسی از توجهتون
تایپیک به صفحه 101 نزدیک میشود و من همچنان لاجیک ماسفت هامو از فروشگاه های دیگه میخرم
سلام واقعا ماسفت ها کمبود وجود داره :cry:
و همچنین ماسفت پر کاربرد IRF3205 تا جایی که یادمه موجودی نداشته؟؟؟؟!!! وجودش خیلی لازمه :surprised: :surprised: :cry:
:biggrin: :biggrin:
لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.
در مورد ماسفت ها حتی کلی مدل پرکاربرد هم معرفی شد
ولی هنوز خبری نشده
[hr]
رسیدن تاپیک به 101 صفحه رو از همین جا به همه تبریک میگم حرکتی که نشون دهنده ادامه دار بودنش هست .
ولی یه نکته برای آقای بلورچیان :
این صد صفحه درخواست نشون میده که شما علی رغم همه زحمت هایی که میکشید باید هم در زمینه تنوع و هم داشتن موجودی یه مقدار بیشتر تلاش کنید.
من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !
در مورد ماسفت ها حتی کلی مدل پرکاربرد هم معرفی شد
ولی هنوز خبری نشده
[hr]
رسیدن تاپیک به 101 صفحه رو از همین جا به همه تبریک میگم حرکتی که نشون دهنده ادامه دار بودنش هست .
ولی یه نکته برای آقای بلورچیان :
این صد صفحه درخواست نشون میده که شما علی رغم همه زحمت هایی که میکشید باید هم در زمینه تنوع و هم داشتن موجودی یه مقدار بیشتر تلاش کنید.
همیشه طول تاپیک رو با تعداد پست هاش بگین چون الان برای من 61 صفحه هست. و این بستگی به تنظیمات کاربر داره.
[glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]
دوستان واقعا اونقدر از این حرفهاتون ذوق میکنم که قابل گفتن نیست .... :nerd:
واقعا از اینکه تونستم خیلی جزئی هم خواسته های شمارو برآورده کنم و هم خودم پیشرفت کنم خوشحالم.
ولی بی تعارف این کار فقط و فقط با کمک های تک تک شماها بوده و ادامه هم خواهد داشت.
تراشه های ST - انواع LED های چند رنگ ! - کانکتورهای آمریکایی و .... همه اینها خرید شدند و به زودی اضافه میشند.
قدم بعدی ماسفت هاست ....
دوستان واقعا تامین مالی اینهمه خیلی سخت هست وگرنه منم دوست دارم زود بخرم ولی تاخیر دلیلش پول هست وگرنه تک تک پیشنهادات شما برای من مهم هست واقعا
برای عزیزی کتاب آموزش الکترونیک نوشته آقای بخت اور لازم دارم.
با توجه به اینکه ظاهرا اینکتاب در تبریز موجود هست و انتشارات آن هم تبریزی است، اگر در سایت قرار داده شود ممنون می شوم.
[color=rgb(128, 0, 128)]با توجه به بالا رفتن سطح تقاضا، امکان [/color]نسب[color=rgb(128, 0, 128)] چندین مدل ماژول متنوع به برد آموزشی LPC1768 اضافه گردید. همچنین هدربرد AT91SAM7S64 تغییر ظاهری پیدا کرده و به شکلی کاربردی تر از قبل در اختیار مصرف کنندگان خواهد بود.[/color]
دیدگاه