اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
    بزرگترین دلیل که تلفن های شرکت اینقدر اشغاله این هست که مشتری هم اصولی کارشو پیگیری نمیکنه !
    الان شما موضوع به این مهمی براتون اتفاق افتاده .....باید ایمیل مکتوب برامون بزنید نه اینکه بیایید اینجا مطرح کنید.
    ایمیل و فکس مهمترین ابزار هستند که تو ایران به دلیل راحتی مخاطبان کلا مورد استفاده قرار نمیگیره .

این اتفاقی که افتاده براتون خیلی نادر هست شاید 2 سال یکبار بشه اونم تقصیر اداره پست هست که معمولا بعضا بسته بندی هارو تغییر میده و برگه های آدرس رو ..... ولی در هر صورت این مشکل از طرف فروشگاه باید حل بشه ولی اطلاع رسانی صحیح میتونه کمک کنه.
    موفق باشید
    درود .خیلی پیگیر این موضوع بودم که ببینم عملکرد فروشگاه نسبت به چنین موضوعی چطور هست . به عنوان یک خریدار ممکنه برای هرکدام از ما این اتفاق بیوفته .

آقای بلورچیان من نمی*دونم سمت شما در مجموعه یا فروشگاه چی هست ، شما رو مخاطب خودم قرار میدم چون اینجا پاسخگو بودید .

وظیفه ایجاب می*کرد یک فروشگاه با اعتبار eca وقتی با چنین موضوعی شاید از نظر فروشگاه بی اهمیت ، ولی از نظر خریدار ، چه یک دانشجوی ساده برای انجام پروژه دانشجویی ، چه یک تولید کننده که نسبت به تحویل محصولاتش تعهد داره ، چه یک فاکتور هزار تومانی و چه فاکتور چند میلیونی ، سریعا موضوع رو پیگیری میکرد و نتیجه رو به اطلاع هر دو خریدار که بسته های اشتباه دریافت کردند میرساند،
    نه اینکه قصور رو گردن اداره پست بندازید و چسباندن برچسب اشتباه رو دلیل این اتفاق بدونید و فراتر از اون ، خریدار متضرر شده رو مورد سرزنش قرار بدید که چرا از فکس و ایمیل برای ارتباط گیری با فروشگاه استفاده نکردند ؟!!!!!!!!!
    بعد از کلی تماس که موفق شدند با اپراتور صحبت کنند ، باز به ایشان گفته شده ساعت ۵ تماس بگیرید ، یعنی باز هم خود خریدار پیگیر باشد !!!

نمره قابل قبولی نمیشه به این عملکرد داد .

اشتباهات اجتناب ناپذیرند ، اما نحوه برخورد ما تعیین می*کنه چطور از یک مشکل عبور کنیم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
      درود .خیلی پیگیر این موضوع بودم که ببینم عملکرد فروشگاه نسبت به چنین موضوعی چطور هست . به عنوان یک خریدار ممکنه برای هرکدام از ما این اتفاق بیوفته .

آقای بلورچیان من نمی*دونم سمت شما در مجموعه یا فروشگاه چی هست ، شما رو مخاطب خودم قرار میدم چون اینجا پاسخگو بودید .

وظیفه ایجاب می*کرد یک فروشگاه با اعتبار eca وقتی با چنین موضوعی شاید از نظر فروشگاه بی اهمیت ، ولی از نظر خریدار ، چه یک دانشجوی ساده برای انجام پروژه دانشجویی ، چه یک تولید کننده که نسبت به تحویل محصولاتش تعهد داره ، چه یک فاکتور هزار تومانی و چه فاکتور چند میلیونی ، سریعا موضوع رو پیگیری میکرد و نتیجه رو به اطلاع هر دو خریدار که بسته های اشتباه دریافت کردند میرساند،
      نه اینکه قصور رو گردن اداره پست بندازید و چسباندن برچسب اشتباه رو دلیل این اتفاق بدونید و فراتر از اون ، خریدار متضرر شده رو مورد سرزنش قرار بدید که چرا از فکس و ایمیل برای ارتباط گیری با فروشگاه استفاده نکردند ؟!!!!!!!!!
      بعد از کلی تماس که موفق شدند با اپراتور صحبت کنند ، باز به ایشان گفته شده ساعت ۵ تماس بگیرید ، یعنی باز هم خود خریدار پیگیر باشد !!!

نمره قابل قبولی نمیشه به این عملکرد داد .

اشتباهات اجتناب ناپذیرند ، اما نحوه برخورد ما تعیین می*کنه چطور از یک مشکل عبور کنیم .
      سلام
      نه دوست عزیز اینچنین نیست.
      من وقتی جواب این پست رو داده بودم کل قضیه پیگیری شده بود و حل شده بود و الان هم جنس به دست مشتری رسیده.
      چون من با تاخیر این پیغام رو دیدم و نمیشد بی توجه باشم سعی کردم مشتری های کل مجموعه رو مخاطب قرار بدم و بگم که در چنین شرایطی چکار باید بکنند که سریعتر کارشون راه بیفته.
      اگر قرار بود یک هفته بگذره و ما بی تفاوت به قضیه باشیم که فروشگاه اینهمه خرید و مشتری نداشت ... ما در حد توان همیشه مسولانه به قضیه نگاه میکنیم ولی برخورد مناسب و روش صحیح بیان مشکل از طرف مشتری به قدری مهم هست که من از هر فرصتی برای گفتن این موارد استفاده میکنم.

در هر صورت بازهم امیدوارم اینچنین اشتباهاتی چه از طرف ما و چه از طرف بخش های ارسال پستی و باربری اتفاق نیفته.
      I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام خدمت جناب بلورچیان گرامی

یه انتقاد به یکی از محصولات تولیدی خودتون داشتم
        در واقع در خصوص هدر برد LPC1768 ایراد قابل توجهی وجود داره که باید خدمت شما عرض کنم
        بنده این هدر برد رو 2 سال پیش که تهیه کردم وقتی خواستم رو برد بورد قرارش بدم اصلا فاصله دو ردیف پین هدر مناسب برد بورد نبود و با یه دردسر و با هزار تا
        ترس و لرز و با هزار تا سلام و صلوات یه جوری بالاخره هدر برد رو داخل برد بورد گذاشتم
        خواستم بگم از گروه طراحی شما واقعا بعید هست که همچین اشتباهی رو انجام بدن
        در حال حاضر مجبور شدم یه بورد واسط درست کنم تا این هدر برد به برد بورد متصل بشه عکس های پایین رو نگاه بفرمایید .

خواهش میکنم در خصوص این مسئله نظر خودتون رو قرار بدید

جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۲۰:۳۲ ۱۳۹۷/۰۳/۳۰.
        آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
          با سلام خدمت جناب بلورچیان گرامی

یه انتقاد به یکی از محصولات تولیدی خودتون داشتم
          در واقع در خصوص هدر برد LPC1768 ایراد قابل توجهی وجود داره که باید خدمت شما عرض کنم
          بنده این هدر برد رو 2 سال پیش که تهیه کردم وقتی خواستم رو برد بورد قرارش بدم اصلا فاصله دو ردیف پین هدر مناسب برد بورد نبود و با یه دردسر و با هزار تا
          ترس و لرز و با هزار تا سلام و صلوات یه جوری بالاخره هدر برد رو داخل برد بورد گذاشتم
          خواستم بگم از گروه طراحی شما واقعا بعید هست که همچین اشتباهی رو انجام بدن
          در حال حاضر مجبور شدم یه بورد واسط درست کنم تا این هدر برد به برد بورد متصل بشه عکس های پایین رو نگاه بفرمایید .

خواهش میکنم در خصوص این مسئله نظر خودتون رو قرار بدید
          دوست عزیز برای استفاده از این نوع هدربرد ها لازم نیست که بردبورد ها رو به هم بچسبونید...
          به هدر برد هایی تولید شده توسط شرکت های چینی هم نگاه کنید همینطور هستن و اشتباهی صورت نگرفته. در واقع شما درست استفاده نمیکنید. باید بردبورد ها رو با فاصله از هم قرار بدید.

به واقعیت قضیه هم بخواهیم نگاه کنیم این هدربرد ها در واقع برای استفاده در برد های کمکی طراحی شدن نه بر روی بربورد....
          به هدربردهای شرکت های معروف مثل ST هم نگاه کنید متوجه این قضیه میشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
            دوست عزیز برای استفاده از این نوع هدربرد ها لازم نیست که بردبورد ها رو به هم بچسبونید...
            به هدر برد هایی تولید شده توسط شرکت های چینی هم نگاه کنید همینطور هستن و اشتباهی صورت نگرفته. در واقع شما درست استفاده نمیکنید. باید بردبورد ها رو با فاصله از هم قرار بدید.

به واقعیت قضیه هم بخواهیم نگاه کنیم این هدربرد ها در واقع برای استفاده در برد های کمکی طراحی شدن نه بر روی بربورد....
            به هدربردهای شرکت های معروف مثل ST هم نگاه کنید متوجه این قضیه میشید
            سلام
            جناب غفارزاده منظور بنده رو خوب متوجه نشدید
            اصلا بحث چسبوندن برد بورد نیست
            من یه برد بورد دارم که در واقع از 4 تا برد بورد معمولی تشکیل شده که ابعادش حدود 20 در 23 هست
            حالا روی این برد بورد اومدم قرارش بدم که خوب نشد دیگه
            مجبور شدم برم اون برد واسط رو درست کنم
            ضمنا آیا فکر نمیکنید بهتر باشه که این هدر برد هارو طوری طراحی کنند که بشه رو برد بورد استفاده کرد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
              سلام
              جناب غفارزاده منظور بنده رو خوب متوجه نشدید
              اصلا بحث چسبوندن برد بورد نیست
              من یه برد بورد دارم که در واقع از 4 تا برد بورد معمولی تشکیل شده که ابعادش حدود 20 در 23 هست
              حالا روی این برد بورد اومدم قرارش بدم که خوب نشد دیگه
              مجبور شدم برم اون برد واسط رو درست کنم
              ضمنا آیا فکر نمیکنید بهتر باشه که این هدر برد هارو طوری طراحی کنند که بشه رو برد بورد استفاده کرد ؟
              دوست عزیز هدر برد ها برای نصب بر روی یک یا دو برد برد طراحی میشند و هدف راه اندازی ساده هست و نمیتونیم به خاطر مثلا بردبرد مارک خاصی ابعاد رو الکی بزرگ یا کوچیک کنیم.
              این ایراد طراحی نیست به مدل ها چینی و اروپایی هم نگاه کنید ابعاد دقیقا مشابهی دارند برای 1768 و ...

این تاپیک اسمش چی هست؟
              پیشنهاد خرید دوستان لطفا پیشنهادات و انتقادات و مشکلات خرید و .... رو اینجا مطرح نکنند وگره مجبور به حذف خواهیم شد تا مسیر تاپیک تغییر نکنه.
              موفق باشید
              I ❤️ ECA

دیدگاه

دوستان ... این تاپیک شده ۳۰۰ صفحه
                فقط هدف اطلاع رسانی بود
                I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام
                  آیا برای فروشگاه مقدور هست که گیربکس های پلاستیکی آماده بدون موتور یا گیربکس های فلزی بدون موتور هم وارد کنه؟
                  مثلا نمونه موتورهای گیربکس پلاستیکی زرد رنگ که بسیار هم کارآمد و معروف هستند و استفاده فراوان دارند (مثلاً کالا شناسه 3202002069) بدون وجود موتور هم به فروش بگذارند؟

یا کالا با شماره شناسه 3202002043 همچنین فقط بصورت گیربکس خالی برای فروش قرار دهید؟

چون اکثراً موتورهای DC کوچک (آرمیچر) داخل هر خونه ای پیدا میشه ولی ساختن گیربکس با کیفیت و دقیق سخته

با تشکر
                  وحید سرابندی

دیدگاه

سلام

خواستم پیشنهاد بدم اگه این امکان رو برای هر محصول بزارید که حدودا کی مجددا موجود میشه این میتونه کمک کننده باشه
                    دقیقا مثل کاری که فروشگاه آفتاب رایانه انجام داده
                    مراحل :
                    خرید _ ارسال به ایران _ گمرک _ ترخیص

دیدگاه

سلام خدمت آقای بلورچیان.اگه مقدور هدربرد stm32f1 رو موجود کنید بسیار دنبال این هستم چون آموزش هارو تازه شروع کردم.

دیدگاه

سلام
                        بنظرم قطعات زیر کاربردی هستند و جای انها در فروشگاه خالی است
                        ای سی های سویچینگ مثل SG3525
                        پیزوالکتریک ها
                        ترنسدیوسر های التراسونیک
                        هسته های فریت
                        البته ترنسدیوسر رو فک نمیکنم تو بازار گیر بیاد...تو فروشگاه های اینترنتی که نبود

دیدگاه

سلام
                          آقا چرا یه سکه یا خط کش یا ... کنار اجناس قرار نمیدین تا بفهمیم ابعاد اجناس قبل از خرید حدودا چقدره ؟؟
                          ! Life doesn't get easier , you just get stronger

دیدگاه

با سلام
                            لطفا هسته فریت در ابعاد مختلف را در فروشگاه قرار بدین.
                            در تبریز به غیر از چند مغازه در پاساژ چهل ستون، هسته فریت ندارن
                            اون هسته هام بیشترشون از روی بردها درآورده شده اند و امکان
                            پیدا کردن اندازه موردنظر به تعداد موردنیاز در بین آنها بسیار سخت است.
                            البته مغازه ای هم، هسته فریت نو ، در ابعاد مختلف دارد که با قیمت دو برابر می فروشد.
                            در فروشگاه های اینترنتی نیز هسته فریت یا وجود ندارد و یا تنوع آن بسیار کم است.

دیدگاه

با سلام
                              به نظر بنده این برد هم برای افزودن به فروشگاه بررسی کنید بد نیست البته اگه تصمیم گرفتین بیارین بی زحمت مدلV59باشه که هم کیفیت داره و قابلیت پخش مدیا داره و از همه مدل ها پر فروش تره
                              من هروقت که دیدم سایت های ایرانی این برد رو موجود کردن (یکی از سایت ها زده بود موجودی 250عدد)به دو هفته نکشیده همه سایتا ناموجود شدن {نامردا نزاشتن برای یکی از دوستان بخرم}

برد کاربردی همه کاره درایور LCD با ورودی HDMI و قابلیت دریافت سیگنال های دیجیتال با ریموت و کابل LVDS

تشکر از جناب بلورچیان
                              جدیدترین ویرایش توسط آرمین کیایی; ۲۱:۱۴ ۱۳۹۷/۰۶/۰۸.

دیدگاه

با سلام
                                من امروز (یکشنبه 11 شهریور) به صورت حضوری به شرکت eca مراجعه کردم تا قطعاتی که خریده بودم رو تحویل بگیرم.
                                حول و حوش ساعت 17 و 33 دقیقه جلوی در واحد تحویل حضوری بودم که دیدم در بسته است (چراغ اتاق هنوز روشن بود) و متصدی تحویل حضوری داشت آماده می شد که بره.
                                من همین که رسیدم در زدم و ایشان در رو باز نکردند منتظر شدم تا اینکه ایشون اومدن بیرون و به ایشون عرض کردم که وسایلم رو تحویل بدن.
                                خوب. اولش که ایشون گفتن که چون سیستم خاموش است نمیتونن گزینه حمل شده رو بزنن و اگه فردا مدیرشون این رو ببینه 50 هزار تومن ایشون رو جریمه میکنه.
                                من توضیح دادم که راهم دوره اگه میشه تحویل بدن.ایشون گفتن نمیشه و فردا با پیک برات می فرستم و هزینه پیک میشه 5 هزار تومن.
                                من چون وسایلم کلا 3 هزار تومن بود گفتم اگه میشه به خودم تحویل بدن و من به خاطر 3 تومن، چند هزار تومن پول پیک ندم.
                                بعد از کلی چونه زدن و حرکت های عاقل اندر سفیه ایشون نسبت به من، با واحد جمع آوری تماس گرفتن و اونا حمل شده رو برای سفارش من زدن و من قطعاتم رو تحویل گرفتم.
                                خوب، همه اینارو گفتم که به اینجاش برسم که ایشون وقتی داشتن وسایل خودم رو به خودم تحویل میدادن، کاملا حق به جانبانه فرمودند اگه بمن 10 هزار تومن هم بدهید راضی نیستم.
                                بعدشم که کلی بی احترامی کردند و السلام.
                                فقط من اینو خوب متوجه نشدم که ایشون چون سیستم خاموش بود سفارش بنده رو نمی خواستن تحویل بدن
                                و یا اینکه 3 دقیقه دیر رسیده بودم و کار ایشون بی مزد می موند.
                                من به عنوان مشتری وفادار فروشگاه و شرکت خوب eca که از سال 94 تقریبا همه خریدهام چه زیاد و چه کم رو از اون کردم (البته اینکه میگم منت نیست چون ازش راضی بودم)
                                از آقای بلورچیان خواهش دارم که در رابطه با توجیه این متصدیان عزیز در مورد نحوه برخورد با ارباب رجوع توجه بیشتری داشته باشن.
                                با تشکر از توجه شما و وقتی که گذاشتید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X