اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط plasma
    بالاخره خیلی ها آرم رو به خاطر قدرت پردازشی مناسبش انتخاب کردن.
    خیلی ها که چه عرض کنم اکثریت اینچنین هستند.
    اینکه ما فقط میکروهای موجود در بازار رو وارد کردیم دلیلش ارزیابی بازار هست. اینکه شما انتظار داشته باشید هرچیزی که به نظر شما خوب هست رو بیاریم و شما 1 دونه خودتون رو خرید کنید غیر منطقی هست.
    همیشه برای ورود به بازاری باید قطعات عامه پسند رو وارد کرد و بعد متناسب با میزان استقبال و نیاز، اجناس بعدی رو اضافه کرد.
    AVR اصلا خسته نیست و خیلی میکروهای سرحالی هم داره ولی ما چیزی جز مگا 8 و 32 بلد نیستیم کار کنیم.
    دوستان دقت کنید بنابه تقاضای خودتون سایت از حالت یک فروشگاه تک فروشی به یک فروشگاه عمده فروشی تبدیل شده و نمیتونیم هرچیزی رو مثلا 10 تا 10 بیاریم و با قیمت بالا منتظر فروش یکی یکیشون بشیم. شاید الان از این کار خوشتون نیاد ولی مطمئنا این به نفع هممون هست. ما میتونیم هر ماه 2-3 میکرو جدید به پیشنهاد خودتون اضافه کنیم ولی دیگه نمیشه تمام سری STM رو یکجا بیاریم که اصلا این رو مطمئن باشید که خیلی از میکروها فقط سفارشی تولید میشندو تکفروشی ندارند. یعنی نمیشه شما میکرو فلان رو دست بذاری روش و 20 تا خرید بکنی.

در مورد LCD هم همینطور هست ... استقبال مصرف کننده ها به LCD های بزرگتر از 2.4 اینچ هست چون تو ایران وسایل ارزان کوچک که نمایشگر ریز بخواهد تولید نمیشه چون قیمتش باید در بیاد 10 تومن و از چین میشه آوردش 7 تومن ! تو ایران مواردی تولید میشند که چشم طرف رو بگیره و ابعاد مناسبی داشته باشه و گرونتر هم باشند. اون LCD های ریزی که شما انتظارشون رو داشتید عموما به درد ساخت اسباب بازی تو خونه یا مشغول شدن میخوره نه چیز دیگه! من هم میتونم 3-4 مدل بیارم با سود 2-3 برابر بذارم سایت ولی فایدش چی هست ؟ وقتی چیزی پتانسیل صنعتی شدن رو خیلی خیلی کم داره فایده ای نداره و اولویت وارد کردنش خیلی میاد پایین.

البته این نظر من هست و نظر همه دوستان محترم.
    صرفا دلایل خودم رو عنوان کردم و خوب شماهم که استاد ضدحال هستین !
    I ❤️ ECA

دیدگاه

یه سوال،
      برای این میکرو های جدیدی که آوردین برنامه ای برای تولید هدر برد و برد آموزشی هم دارین؟
      مثل میکروی STM32F103VET/VCT6 یا F107VCT6.

دیدگاه

برا همشون خیر ... ولی برا 1-2 نمونه جدید STM قرار هست روشون کار کنیم.
        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط plasma
          ...
          ولی این دلیل بر این نیست که وجود میکرو های قوی تر در فروشگاه بیهوده و بی فایده باشه.
          ...
          نه اون و نه من هیچ کدوم اینو نگفتیم. گفتیم؟
          ما میگیم چندتا میکرو که تفاوت چندانی با هم ندارن آخه چه ارزشی دارن که توی یه فروشگاه باشن؟(در حالی که به ورژن های دیگه نیاز هست) یا مثلا چیزایی که هر کدوم دارن زیاد با هم فرقی نداشته باشن.

نوشته اصلی توسط plasma
          ...
          بالاخره خیلی ها آرم رو به خاطر قدرت پردازشی مناسبش انتخاب کردن.
          دقیقا خیلی ها اشتباه میکنن. درست میگم یا نه؟
          صادق باش! آیا واقعا قراره آرم واسه کارهای فقط بزرگ باشه؟ آیا آرم امروزه تقریبا همه نیازها رو پوشش نمیده؟ رنج های مختلف قیمت با توان های پردازشی متفاوت و امکانات متفاوت.

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
          ...
          AVR اصلا خسته نیست و خیلی میکروهای سرحالی هم داره ولی ما چیزی جز مگا 8 و 32 بلد نیستیم کار کنیم.
          ...
          نیست؟ واقعا؟
          چندتا از این مازولهای نمایشگرهای رنگی که گذاشتین توی فروشگاه رو یه AVR می تونه به خوبی هندل کنه؟(نه اینکه یک ساعت طول بکشه تا یه تصویر رو بندازه روی نمایشگر)
          ها؟ چندتاشون؟ امیر علی دوره AVR گذشت!(AVR مال یه عصر دیگه بود، الان AVR که یه 8بیتی هستش و نهایتا 20مگ کلاک می خوره دیگه از پس همه کارهای ما بر نمیاد) الان توی این دوره مشتری ها نمی خوان فقط یه پین میکرو رو Set یا Reset کنن! چون مشتری های اونا نمی خوان! دیگه کسی نمی خواد یه صفحه کلید رو وصل کنه با یه میکرو. الان خشن ترین دستگاه ها و محیط های صنعتی دارن با صفحات رنگی با تاچ دارن کار میکنن. مثلا برو و دستگاههای تراشکاری CNC جدید رو ببین. تقریبا بیشترشون صفحه رنگی با تاچ دارن. حدودا یک سال پیش توی یه کلیپ هواپیمای F-22 دیدم که خدمه تعمیر و نگه داریشون همه شون یه چیزایی شبیه تبلت داشتن که کارشون رو باهاش انجام میدادن!

...
          در مورد LCD هم همینطور هست ... استقبال مصرف کننده ها به LCD های بزرگتر از 2.4 اینچ هست چون تو ایران وسایل ارزان کوچک که نمایشگر ریز بخواهد تولید نمیشه چون قیمتش باید در بیاد 10 تومن و از چین میشه آوردش 7 تومن ! تو ایران مواردی تولید میشند که چشم طرف رو بگیره و ابعاد مناسبی داشته باشه و گرونتر هم باشند. اون LCD های ریزی که شما انتظارشون رو داشتید عموما به درد ساخت اسباب بازی تو خونه یا مشغول شدن میخوره نه چیز دیگه! من هم میتونم 3-4 مدل بیارم با سود 2-3 برابر بذارم سایت ولی فایدش چی هست ؟ وقتی چیزی پتانسیل صنعتی شدن رو خیلی خیلی کم داره فایده ای نداره و اولویت وارد کردنش خیلی میاد پایین.
          ...
          قیمتش کاملا مناسبه.
          هر چند دیدگاه شما اشتباهه ولی باید بدونید که اسباب بازی هم یه بازار واسه خودش داره(که اتفاقا خیلی هم پر درآمده). نمی دونم چرا فکر کردی که فقط اسباب بازی ها از اینا استفاده میکنن. میشه یه چندتا از اون اسباب بازی ها رو اسم ببری؟ بیشتر وسایل Hand-held از همین نمایشگرهای سایز کوچیک استفاده میکنن. غیر اینه؟ تازه کیفیت نمایشگرهای موبایل از نمایشگرهای چینی توی فروشگاه خیلی بهتره. به عنوان مثال این ساعت رو ببینید:

Samsung Gear 2 Neo Smartwatch R381

حدود 700 هزار تومن باید بابتش بدی. حالا اسباب بازیه به نظرت؟
          نمونه های گرونتر هم هست.

...
          البته این نظر من هست و نظر همه دوستان محترم.
          صرفا دلایل خودم رو عنوان کردم و خوب شماهم که استاد ضدحال هستین !
          ما هم نظر خودمون رو گفتیم. التماس کسی هم نمیکنیم که چیکار کنه. هر طور دوست دارید عمل کنید. فقط می خواستم بهتون بگم که بنده به عنوان یه مشتری فکر نکنم هیچ وقت این میکروهای جدید رو بخرم. چون یه جورایی موازی کاری هستش. همشون یه کاری رو تقریبا انجام میدن.
          موفق باشید.

دیدگاه

دوست گرامی!
            وقتی شما میگین "اصلا جالب نیست" میشه برداشت های زیادی از این جمله داشت.
            شاید شما این میکرو هارو نپسندین. خوب بالاخره هر کی یه نظری داره!

درسته که مثلا سری VET با ZET تفاوت زیادی نداره، ولی موقعی که اندازه مدار کوچیک باشه ، انتخابمون مسلما سری 144 پایه نیست! همین 5 میلیمتری که از اطراف اضافه میشه خودش میتونه جای کلی خازن و... باشه.

در ضمن منم قبول دارم که ARM فقط برای کارهای بزرگ نیست. CM0 برای جایگزینی 8 بیتی ها اومده. ولی فکر کنم که حداقل تا 10 سال آینده هشت بیتی ها سر جاشون باشن.
            مثلا ساخت یه ترموستات نیاز به میکروی 32 بیتی نداره که! یا مثلا کنترلر نورپردازی و ... و...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
              چندتا از این مازولهای نمایشگرهای رنگی که گذاشتین توی فروشگاه رو یه AVR می تونه به خوبی هندل کنه؟(نه اینکه یک ساعت طول بکشه تا یه تصویر رو بندازه روی نمایشگر)
              ها؟ چندتاشون؟ امیر علی دوره AVR گذشت!(AVR مال یه عصر دیگه بود، الان AVR که یه 8بیتی هستش و نهایتا 20مگ کلاک می خوره دیگه از پس همه کارهای ما بر نمیاد) الان توی این دوره مشتری ها نمی خوان فقط یه پین میکرو رو Set یا Reset کنن!
              یعنی به قدری ساده بینانه جواب دادی که ..... !
              عزیز من الان تکنولوژی 8051 در حال ارتقا هست چه برسه به AVR .... شما یک سر به اتمل بزن ببین چطور دارن روی AVR های جدید کار میکنند.
              مطمئن باش نه من و نه شما درجایگاهی نیستیم که همچین تکنولوژی هایی رو با این مصرف محدودمون بتونیم بررسی کنیم و بعد بیانیه بدیم که آره AVR تموم شد!

یک مثال کوچک میزنم ... یک تولیدی بزرگ ایران در سال چند هزار میکرو از یک مدل استفاده میکنه ؟ من میگم بترکونه 1 میلیون تا (خیلی بعید هست) حالا سوال .... خط تولید مگا 8 روزانه چند تا هست ؟ .... حدود 1 میلیون تا !

اصلا شما به این فکر کردید که تو تولیدات صنعتی کسی نمیاد از میکروهای بازار استفاده کنه ؟ اینها معمولا متناسب با تولید میلیونیشون میکرو سفارش میدند به کارخانه و چون تولید AVR ها راحتتر هست براشون کاستوم میکنند و سفارشی براشون تولید میکنند. این موارد تنها بخشی از دلایل باعث حیات AVR هست
              --------------------------------------

در هر صورت بنده کاره ای نیستم که این میکرو تولید بشه یا نه ... فقط امیدوارم دوستان بتونند استفاده صحیحی از قطعات انجام بدند. در ضمن لطفا این بحث در این تاپیک ادامه پیدا نکنه.

منتظر پیشنهادات بقیه دوستان هم هستم.
              موفق باشید
              I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط plasma
                مثلا ساخت یه ترموستات نیاز به میکروی 32 بیتی نداره که! یا مثلا کنترلر نورپردازی و ... و...
                تایمر های برق، محافظ وسایل الکتریکی، کنترلر های لوازم خانگی، لوازم اندازه گیری ارزان قیمت و معممول، حتی تعداد زیادی از PLC های ارزان قیمت،
                هم چنان با میکروهای 8 بیتی کار میکنند و خواهند کرد.

اضافه شده در تاریخ :
                برای به روال برگشتن تاپیک:

آنتن GPS ازون مدل های مربعی کوچک هم وارد میکنید؟ (اسم دقیقشون رو نمیدونم)
                ضمنن باتری های LiPo کوچک و معمولی دلیل خاصی داره که کلآ موجود نیستند؟
                (سختی وارداتشون و لزوم حمل دریایی رو اطلاع دارم ولی خب باقی باتری ها که هستند!)

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط plasma
                  دوست گرامی!
                  وقتی شما میگین "اصلا جالب نیست" میشه برداشت های زیادی از این جمله داشت.
                  شاید شما این میکرو هارو نپسندین. خوب بالاخره هر کی یه نظری داره!

درسته که مثلا سری VET با ZET تفاوت زیادی نداره، ولی موقعی که اندازه مدار کوچیک باشه ، انتخابمون مسلما سری 144 پایه نیست! همین 5 میلیمتری که از اطراف اضافه میشه خودش میتونه جای کلی خازن و... باشه.

در ضمن منم قبول دارم که ARM فقط برای کارهای بزرگ نیست. CM0 برای جایگزینی 8 بیتی ها اومده. ولی فکر کنم که حداقل تا 10 سال آینده هشت بیتی ها سر جاشون باشن.
                  فکر نکنم امبدد کار خوبی بشی. چون گفته های شما توی خیلی از قسمت هاش اشتباه داشت. اگه خواستی تا بعدا توی پیغام خصوصی بهت بگم.
                  اگه چیزی نمیگم چون گفتن که اینجا نظر ندم.

یعنی به قدری ساده بینانه جواب دادی که ..... !
                  ...
                  انجامش بده و بهم نشون بده که چیزی که میگم خرابه. به همین سادگی. کاریو که گفتم اگه می تونین انجام بدین. تنها هم که نیستین. بقیه هم کمکتون کنن.
                  ...
                  عزیز من الان تکنولوژی 8051 در حال ارتقا هست چه برسه به AVR .... شما یک سر به اتمل بزن ببین چطور دارن روی AVR های جدید کار میکنند.
                  مطمئن باش نه من و نه شما درجایگاهی نیستیم که همچین تکنولوژی هایی رو با این مصرف محدودمون بتونیم بررسی کنیم و بعد بیانیه بدیم که آره AVR تموم شد!
                  ...
                  چیه 8051 داره ارتقا پیدا میکنه؟ یه منبع هم بذارید واسه گفته هاتون. :biggrin: (بحث 8051 با بقیه یه مقدار هم فرق میکنه.)
                  AVR هم چندین برنامه داشت واسه آیندش ولی خیلی هاش نا موفق بود. AVRهای 32بیتی و XMEGA نمونه ای از این موارد هستن(خصوصا اولی). یکی از مواردی که باعث شده AVR هنوز خوب سرپا باشه بخاطر آردوینو هستش و چند دلیل دیگه. البته توی AVR هنوز توی ایران و خیلی از کشورها هنوز زنده هست. خصوصا واسه اونایی که برای مقاصد تفریحی استفاده میکنن(سادگی و مثال ها و منابع فراوان یکی از این دلایل هستش). ولی الان هر فرد حرفه ای که می بینم میگه که دیگه کمتر با 8بیتی ها کار میکنن(خصوصا بیشتر AVR). اگه خواستین بگین تا براتون مثلا توی سایت فریکس مثال بیارم و ببینید که الکی نمیگم.

...
                  یک مثال کوچک میزنم ... یک تولیدی بزرگ ایران در سال چند هزار میکرو از یک مدل استفاده میکنه ؟ من میگم بترکونه 1 میلیون تا (خیلی بعید هست) حالا سوال .... خط تولید مگا 8 روزانه چند تا هست ؟ .... حدود 1 میلیون تا !

اصلا شما به این فکر کردید که تو تولیدات صنعتی کسی نمیاد از میکروهای بازار استفاده کنه ؟ اینها معمولا متناسب با تولید میلیونیشون میکرو سفارش میدند به کارخانه و چون تولید AVR ها راحتتر هست براشون کاستوم میکنند و سفارشی براشون تولید میکنند. این موارد تنها بخشی از دلایل باعث حیات AVR هست
                  ...
                  اون 1 میلیون تای مگا8 رو از کجا آوردین؟ فکر نکنم این شرکت ها اطلاعات آماریشون رو در اختیار بقیه بذارن. منبع؟
                  آره، این گفته ها خصوصا واسه کشور ما خیلی صادقه. چون ما هم رابطه خوب با امریکا داریم و هم همچین شرکت هایی داریم.

نوشته اصلی توسط MReza.p
                  تایمر های برق، محافظ وسایل الکتریکی، کنترلر های لوازم خانگی، لوازم اندازه گیری ارزان قیمت و معممول، حتی تعداد زیادی از PLC های ارزان قیمت،
                  هم چنان با میکروهای 8 بیتی کار میکنند و خواهند کرد.
                  من یکیو می شناسم که با یه 8051 که 2کیلوبایت حافظه داره کنترلر یخچال می سازه. تازه کلی کارهای دیگه هم انجام میده. مثلا بدون ADC میزان دما رو اندازه میگیره. :mrgreen: :-P

دیدگاه

با سلام
                    باز هم مثل همیشه در تاپیک های ایرانی بحث کل کل راه افتاد اول هدف من و جناب Rohalamin یک بحث کاملا علمی بود!
                    واقعا از جناب بلورچیان توقع نداشتم این جوری جواب دهد
                    ما یک بحث ساده را داشتیم دنبال میکردیم
                    من خودم بشخصه از اون زمان کسی که هنوز نمی دونست stm چی هست دونه ایی وارد میکردم و باهاش کار میکردم!
                    ما یک بحث ساده داشتیم این stm ها بعضی هاشون امکانات خاص دارند بهضی هاشون در یک رنج هستند و از نظر حافظه فقط باهم فرق دارند و یکسری دیگشون دارای پریفرال های خاص مثل usb و... هستند اما تمام مدل های جدیدی که فروشگاه وارد کرده عین بقیه فروشگاه دیگه از نظر پریفرال در یک رنج یکسان هستند و از همه عجیب تر الان محبوب ترین سری یعنی stm32f100 و stm8s را وارد نکرده
                    در ضمن جناب بلورچیان من ادم بی ادبی نیستم اما این را بدانید من یکی دوتا نمی خوام بخرم و ما در شرکتمون این ها را رو رنج 100 تا 200 وارد میکنیم و من فقط دنبال جنس خوب و کیفیت مناسب هم برای خودم و عرضه تکنلوژی های جدید تر برای دوستان علاقه مند هستم
                    لطفا در پاسخ دادن این جوری برداشت نکنید یکی رئیس هست و سایرین باید هرچی اون گفت قبول کنند.
                    خوشبختانه بر خلاف چند سال قبل به راحتی دوستانی(تو همین اصفهان خودمون) هستند که قطعه وارد میکنند و از 1 تا n تا بخوای برات وارد می کنند . منتها هدف بنده و سایر دوستانی که فعالیت اقتصادی در بازار خراب الکترونیک ایران از حضور در این تاپیک اعطلای دانش قطعه شناسی و انتقال تجربیات به سایر دوستان و یادگیری متقابل هست. لذا از تمام دوستان خواهشمند است این بحث کهنه کدوم میکرو خوب هست کدوم بد را تمام کنند و در راستای پیشرفت این تکنلوژی روز سعی کنند با شناسایی قطعات به روز انها را به وارد کننده گان(بعضا قدیمی پسند)معرفی و مزایای آنها را تشریح نمایند.
                    در ضمن باید عرض کنم استفاده بنده از کلمه خسته برای avr صرفا یک شوخی برای خنده بود و گرنه هر چیزی در جایگاه خودش مناسب کاربرد هست. اما به نظر این بنده حقیر باید ما این سنتی بودن(که متاسفانه در ایران در تمامی سطوح رایج هست) را کنار گذاشته و از تکنولوژی های به روز تر استفاده کنیم. خود من مدتها این سوال در ذهنم بود که چرا با وجود مثلا میکرو stm32 و قیمت مشابه و امکانات بسیار بیشتر نسبت به avr هنوز در ایران خلیی از بازاری ها دارن روش کار میکنند. بعد از مدتها به یک جواب ساده رسیدم که متاسفانه ما ایرانی ها اکثر افراد راحت طلبی هستیم و وقتی یک چیزی را یاد گرفتیم دیگه سراغ بعدی که دوباره مشکلات یاد
                    گیری را داره نمیریم و....
                    متاسفانه یکی از بزگترین ضعف ها در بین مهندسان که بنده در بازار ایران مشاهد کردم عدم اشنایی کافی به زبان انگلیسی است.
                    به امید ایرانی اباد و ابادتر
                    موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 305500
                      با سلام
                      باز هم مثل همیشه در تاپیک های ایرانی بحث کل کل راه افتاد اول هدف من و جناب Rohalamin یک بحث کاملا علمی بود!
                      واقعا از جناب بلورچیان توقع نداشتم این جوری جواب دهد
                      ما یک بحث ساده را داشتیم دنبال میکردیم
                      من خودم بشخصه از اون زمان کسی که هنوز نمی دونست stm چی هست دونه ایی وارد میکردم و باهاش کار میکردم!
                      ما یک بحث ساده داشتیم این stm ها بعضی هاشون امکانات خاص دارند بهضی هاشون در یک رنج هستند و از نظر حافظه فقط باهم فرق دارند و یکسری دیگشون دارای پریفرال های خاص مثل usb و... هستند اما تمام مدل های جدیدی که فروشگاه وارد کرده عین بقیه فروشگاه دیگه از نظر پریفرال در یک رنج یکسان هستند و از همه عجیب تر الان محبوب ترین سری یعنی stm32f100 و stm8s را وارد نکرده
                      در ضمن جناب بلورچیان من ادم بی ادبی نیستم اما این را بدانید من یکی دوتا نمی خوام بخرم و ما در شرکتمون این ها را رو رنج 100 تا 200 وارد میکنیم و من فقط دنبال جنس خوب و کیفیت مناسب هم برای خودم و عرضه تکنلوژی های جدید تر برای دوستان علاقه مند هستم
                      لطفا در پاسخ دادن این جوری برداشت نکنید یکی رئیس هست و سایرین باید هرچی اون گفت قبول کنند.
                      خوشبختانه بر خلاف چند سال قبل به راحتی دوستانی(تو همین اصفهان خودمون) هستند که قطعه وارد میکنند و از 1 تا n تا بخوای برات وارد می کنند . منتها هدف بنده و سایر دوستانی که فعالیت اقتصادی در بازار خراب الکترونیک ایران از حضور در این تاپیک اعطلای دانش قطعه شناسی و انتقال تجربیات به سایر دوستان و یادگیری متقابل هست. لذا از تمام دوستان خواهشمند است این بحث کهنه کدوم میکرو خوب هست کدوم بد را تمام کنند و در راستای پیشرفت این تکنلوژی روز سعی کنند با شناسایی قطعات به روز انها را به وارد کننده گان(بعضا قدیمی پسند)معرفی و مزایای آنها را تشریح نمایند.
                      در ضمن باید عرض کنم استفاده بنده از کلمه خسته برای avr صرفا یک شوخی برای خنده بود و گرنه هر چیزی در جایگاه خودش مناسب کاربرد هست. اما به نظر این بنده حقیر باید ما این سنتی بودن(که متاسفانه در ایران در تمامی سطوح رایج هست) را کنار گذاشته و از تکنولوژی های به روز تر استفاده کنیم. خود من مدتها این سوال در ذهنم بود که چرا با وجود مثلا میکرو stm32 و قیمت مشابه و امکانات بسیار بیشتر نسبت به avr هنوز در ایران خلیی از بازاری ها دارن روش کار میکنند. بعد از مدتها به یک جواب ساده رسیدم که متاسفانه ما ایرانی ها اکثر افراد راحت طلبی هستیم و وقتی یک چیزی را یاد گرفتیم دیگه سراغ بعدی که دوباره مشکلات یاد
                      گیری را داره نمیریم و....
                      متاسفانه یکی از بزگترین ضعف ها در بین مهندسان که بنده در بازار ایران مشاهد کردم عدم اشنایی کافی به زبان انگلیسی است.
                      به امید ایرانی اباد و ابادتر
                      موفق باشید
                      اجازه بدید من علاوه بر فشردن دکمه تشکر از شما یک تشکر هم کنم بخاطر رفتار مودبانه. درود بر شما! نه بخاطر اینکه با من همفکر هستید، بخاطر اینکه واقع بین هستید! بخاطر اینکه نشون دادید با سواد هستید، بخاطر اینکه ادب رو رعایت میکنید و بجای اینکه بقیه نمی تونن جواب متقاعد کننده بدن(بخاطر اینکه همچین جوابی وجود نداره واسه گفته های ما) و توهین میکنن و شما در مقابل تواضع و خضوع و متانت از خودتون نشون می دید.
                      جالب اینجاست که علاوه بر هم قیمت بودن در بعضی موارد؛ در خیلی از موارد ARMهایی مثل STM32 دارای کارایی بیشتر و قیمت کمتر هم هستن!!! همون طور که قبلا توی این تاپیک گفته بودم:

یکی بگه اصلا چرا XMEGA ؟

نه تنها هیچ کس نتونست ثابت کنه که هنوز AVRها مقرون به صرفه هستن بلکه همه اذعان کردن که ARM ها سر تر هستن و بخاطر یه سری بهانه ها نمی تونن برن طرفش. هر چند که تقریبا همشون اومدن سراغ ARMها و یا حتی قبلا هم باهاشون کار میکردن.
                      شاید بلورچیان فکر کرده ما عمدا داریم روی محصولاتش یا وارداتش ایراد می ذاریم. واقعا اینطور نیست. باور کنید. خودتون گفتید نظراتتون رو بگید. نگفتید؟ آیا ما توهینی کردیم؟ غیر این بود که نظرات با دلیل رو بیان کردیم؟ :sad:

دیدگاه

دوست عزیز من طرف صحبتم با روح الامین بود نه با شما. نقل قولی از شما زدم ولی خوب نظرم بر این بود و هست که AVR هنوز روش کار میشه.
                        بی احترامی هم نکردم ولی در هر صورت از اینکه ناراحت شدید پوزش میخوام.

روح الامین عزیز من قصد کش دادن این موضوع رو در این تاپیک ندارم. بهتره یک تاپیک جدا بزنید و اونجا صحبت کنیم.
                        بنده جسارت گفتار شمارو ندارم و قطعا به نقل قول های یک به یک علاقه ای به کل کل ندارم.

فقط یک خبر کوچیک رو لینک میدم که معلوم بشه AVR هنوز روش کار میشه یا خیر :
                        http://www.atmel.com/about/news/release.aspx?reference=tcm:26-64316

با امید موفقیت همه دوستان.
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

فروشگاه رفته رفته داره جالب تر میشه. مخصوصا وارد کردن لامپ ها ما رابه این فکر انداخت که پیشنهاد بدیم حتی تو فروشگاه قطعات و وسایل برق قدرت نیز میشه ارائه شود. فکر کنم همچین فروشگاهی که فعال باشه تو نت ، هنوز نیست.

دیدگاه

چند آی سی بسیار کاربردی و به درد بخور هستند که برای میشه گفت ی نوع رگولاتور خیلی قوی هستند و گیر آوردنشون تو ایران خیلی سخته اگه بتونید اینارو به فروشگاهتون اضافه کنید خیلی عالیه : hks05003 , hks12003, hks014r5

دیدگاه

میشه قطعه IS62WV51216BLL-55TLI SRAM رو بیارین؟
                              در ضمن آداپتو QFP 64 پین برای ARM هم اگه بیارین خیلی عالیه.

دیدگاه

سلام آقای بلورچیان عزیز
                                در بخش فروش بورد BeagleBone هیچ صحبتی در مورد این که این محصول ساخت شرکت اصلی نیست نشده است.
                                من یکی از این بوردهای را ار فروشگاه خریدم و متوجه شدم که این بورد محصول شرکت چینی Element14 هست. هرچند به نظر نمیاد مشکلی در محصول و کیفیتش باشه، اما بهتره شما صداقت کامل را با مشتری داشته باشید و این موضوع را قبل از خرید اطلاع دهید. چون ممکنه برای فردی این موضوع مهم باشه.
                                موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X