سلام
تبریک میگم
الان به عنوان مثال از استان های نیمه شرقی کشور اگر از سایت خرید بکنیم به صورت خودکار از تهران ارسال میکنید یا دفتر تهران فقط برای خرید حضوری هست؟
با سپاس
خیر انبار اصلی در تبریز هست و تهران فقط برای مراجعه حضوری هست.
نوشته اصلی توسط محمد جواد شفیعی
سلام اگه میشه یک شعبه هم توی مشهد بزنین.با تشکر
مشهد یک همکار (نماینده) خیلی خیلی خوب داریم (جناب موسوی) اکثر محصولات رو موجود دارند و پخش خوبی هم داخل فروشگاه های شهر انجام دادند.
سلام.
جناب بلورچیان میکروی ایکسمگای موجود در فروشگاه همونیه که تو هدر برد استفاده شده؟
آخه اسم میکروی هدر برد رو زدین Atxmega128A1u که USB داره ولی میکروی موجود در فروشگاه ATxmega128A1-AU هست
سلام.
جناب بلورچیان میکروی ایکسمگای موجود در فروشگاه همونیه که تو هدر برد استفاده شده؟
آخه اسم میکروی هدر برد رو زدین Atxmega128A1u که USB داره ولی میکروی موجود در فروشگاه ATxmega128A1-AU هست
نه اینا فرق دارن.
فکر کنم مدلی که شما فرمودید فراموش شده بذاریم تو فروشگاه!
4شنبه رسیدگی میشه
سلام
اقای بلورچیان
وقتتان بخیر
متاسفانه دو تا مورد اینجا پرسیدم حتی حاظر نشدید در موردشان بگوید که نمیدوانم یا نمیشود
شاید دلیل خاصی داشته که بنده نمیدانم
همیشه موفق و سر بلند باشید
دوستان فروشگاه تقریبا با مرورگرهای موبایل سازگار شد.
شاید ایرادات جزئی مونده باشه ولی خیلی خیلی بهتر از قبل شده.
موفق باشید
آخ که زدی خرابش کردی :angry: :angry:
گل بود و به سبزه نیز آراسته شد !!!!!!
الان با گوشیم تست کردم و با مشکل اساسی رویرو شدم
صفحه فروشگاه رو مثل کامپیوتر باز میکنه و هیچ لینکی کار نمیکنه و مثل قبلا نسخه موبایلش رو نمیاره :-(( :-((
الان با گوشیم تست کردم و با مشکل اساسی رویرو شدم
صفحه فروشگاه رو مثل کامپیوتر باز میکنه و هیچ لینکی کار نمیکنه و مثل قبلا نسخه موبایلش رو نمیاره :-(( :-((
اشکان جان شما خودت زدی نسخه کامل سایت برات بالا بیاد وگرنه دیفالت نسخه موبایل هست.
در ضمن تو نسخه کامل همه چی به خوبی کار میکنه و هیچ ایرادی هم نداره الکی جو نده
اگر مشکلی هست مرورگرت رو پدیت کن ... طبق معمول همه جا کروم بروزر پیشنهادی هست.
از این لینک میتونید نسخه موبایلی رو چک کنید :
http://eshop.eca.ir/?mobile_theme_ok
فکر کنم تو صفحه اصلی لینک به صفحه موبایل نیست و وقتی شما نسخه کامل رو میزنید تو کش میمونه و همیشه نسخه کامل میاد ....
یک لینک به اون پایین صفحه الان اضافه میکنم
آقای بلورچیان امکانش هست ماژول بلوتوث BCD100 وارد کنید چون کیفیت ماژول های HC05 خیلی پایین اومده.
این سری جدید که ماژول HC05 خریدم حتی 4 متر هم برد نمیده :angry: :angry: :angry: :angry:
این ماژول ماله شرکت Sena هست و بردی بین 100 متر تا 1 کیلومتر داره.
توی فروشگاه RFphone دارن 45 هزار تومان میفروشند ولی اگه شما وارد کنید صد در صد ارزون تر می فروشید :smile:
این ماژول نسبت به قیمتش کیفیت و امکانات خیلی خوبی داره
دیدگاه