اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

سلام
    به نظرم خازن های ۴۷۰ و ۶۸۰ میکروفاراد ۲۰۰ ولت هم موجود کنید خیلی خوبه
    اکثر پاور های خراب مشکل از خازنشونه،که معمولاً ۴۷۰ میکرو هستند.من خودم تا الان از چند تا پاوری که باز کردم بیشترشون خازنش خراب بوده.
    اگر میخواید موجود کنید شکل فیزیکیشون جوری باشه که بشه نصب کرد.آخه بعضیا زیادی پهن هستند،بعضی ها هم زیادی دراز.
    ممنون
    [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
    [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
    [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
    [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
    صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

لطفا ماژول های پرکاربرد خانواده simcom مثل SIM800F و SIM808 را تکمیل کنید

دیدگاه

Sim800f که مرکاربرد نیست زیاد ولی باقی موارد حتما تکمیل میشن
        خازن های ولتاژ بالامون هم به زودی اضافه میشن
        I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام، خسته نباشید، لطفا کتاب «طراحی با میکروکنترولرهای stm32» حمید نجفی به فروشگاه اضافه کنید تا دوستانی که میخوان برد stm32 بهمراه کتاب بخرن واسه هرکدوم هزینه پست جداگانه نپردازن
          ممنون

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
          انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

از تغییر جدید فروشگاه و کارا تر شدنش ممنونم
            یه اشکالی که تو نسخه قبلی از فروشگاه بود تغییر مقدار درخواستی مشتری در سبد خرید بود
            اون موقع خیلی کند و پر دردسر بود و زمان بر که تو این نسخه تست کردم حل شده و بقیه چیز ها هم مثل قبل عالی
            ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid_k68 نمایش پست ها
              از تغییر جدید فروشگاه و کارا تر شدنش ممنونم
              یه اشکالی که تو نسخه قبلی از فروشگاه بود تغییر مقدار درخواستی مشتری در سبد خرید بود
              اون موقع خیلی کند و پر دردسر بود و زمان بر که تو این نسخه تست کردم حل شده و بقیه چیز ها هم مثل قبل عالی
              ممنونم
              خوشحالم که راضی هستین
              I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام دوباره
                ماژول های GSM/GPRS الان فقط دو نمونه قابل خرید هستند و مابقی موجودی ندارید
                لطفا تجدید موجودی رو مد نظر داشته باشید.
                با تشکر

دیدگاه

با سلام بند و همکارانم پروژه مان مانده لطفا این قطعات را موجود کنید
                  دیود 2CL75
                  دیود 2CL01
                  خازن 2000 ولت پلی استر 470 نانو و 5.1 نانو
                  مولتی متر DT9205M
                  مدتی است لنگ این قطعات هستیم بنده و همکارانم در حدود 300 نفر هستیم که بدلیل بودن در شهرستان به قطعات دسترسی نداریم لطفا اگر میشود پیگیری کنید ما تعداد بالا میخریم پشیمونتون نمیکنیم تشکر

دیدگاه

ماژول های GSM مدل های SIM800L (برد قرمز) و SIM808
                    ترانزیستور قدرت 3DD13009 پکیج TO-247 برای پاور های صنعتی آمپر بالا
                    ممنونم
                    جدیدترین ویرایش توسط saeid_k68; ۱۴:۲۷ ۱۳۹۶/۰۵/۲۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid_k68 نمایش پست ها
                      ماژول های GSM مدل های SIM800L (برد قرمز) و SIM808
                      ممنونم
                      ماژول بلوتوث و اینترنت و مخابراتی GSM/GPRS/Bluetooth کنترل با استفاده از دستورات AT و دارای ورودی ADC مدل SIM808

دیدگاه

فروشگاه ECAخیلی خوبه ولی یه سری نکاتی هست که می دونم eca می تونه پوشش بده ولی برای خودم سواله چرا پوشش نمیده:
                        1- خدایی نسبت به بعضی فروشگاهای رقیب تنوع قطعات کمتری داره.ببینید به من مشتری حق بدهید چون من هم می خوام فقط یه هزینه ارسال پرداخت کنم , از حق نگذریم قیمت هاش هم خیلی بهتره .
                        2-تا الان هم بالای 20 تا سبدخرید از eca داشتم .تا جایی که یادمه قطعاتش نسبت به دو سال قبل تعییری نکرده . هیچی به سبد خودش اضافه نکرده.یه فروشگاه نباید بیشتر از یه هفته محصولی رو عدم موجودی بزنه .ولی زیاد طول میکشه . به نظر من قبل اتمام سفارش دهید.به عنوان مثال رنج مقاومت هاتون خیلی کمه.مقامت 1/8 وات 10کیلو لازم داشتم ولی نیافتم.مقاومت های وات بالا که خیلی کمه .
                        3-هیچ دلیلی وجود نداره که مشتری ازeca به یه فروشگاه دیگه کوچ کنه مگر اینکه تنوع قطعات کمتری داشته باشه.خوب من قبلا هم به عنوان یه مشتری اینو به عرض رسوندم در حواب من دوستان عزیز ecaگفتند که شما دوست دارید از هرجایی خرید کنید.خوب در اینجا 50 در صد نظرم از eca برگشت.(برگشت که برگشت)
                        4-
                        eshop-hodhod.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
                          فروشگاه ECAخیلی خوبه ولی یه سری نکاتی هست که می دونم eca می تونه پوشش بده ولی برای خودم سواله چرا پوشش نمیده:
                          1- خدایی نسبت به بعضی فروشگاهای رقیب تنوع قطعات کمتری داره.ببینید به من مشتری حق بدهید چون من هم می خوام فقط یه هزینه ارسال پرداخت کنم , از حق نگذریم قیمت هاش هم خیلی بهتره .
                          2-تا الان هم بالای 20 تا سبدخرید از eca داشتم .تا جایی که یادمه قطعاتش نسبت به دو سال قبل تعییری نکرده . هیچی به سبد خودش اضافه نکرده.یه فروشگاه نباید بیشتر از یه هفته محصولی رو عدم موجودی بزنه .ولی زیاد طول میکشه . به نظر من قبل اتمام سفارش دهید.به عنوان مثال رنج مقاومت هاتون خیلی کمه.مقامت 1/8 وات 10کیلو لازم داشتم ولی نیافتم.مقاومت های وات بالا که خیلی کمه .
                          3-هیچ دلیلی وجود نداره که مشتری ازeca به یه فروشگاه دیگه کوچ کنه مگر اینکه تنوع قطعات کمتری داشته باشه.خوب من قبلا هم به عنوان یه مشتری اینو به عرض رسوندم در حواب من دوستان عزیز ecaگفتند که شما دوست دارید از هرجایی خرید کنید.خوب در اینجا 50 در صد نظرم از eca برگشت.(برگشت که برگشت)
                          4-
                          سلام
                          من بارها این رو توضیح دادم ولی خوب کافی نبوده یکبارهم عرض میکنم
                          واقعا نمیشه همه چی رو داشت یک مثلا میگم .... شما چرا مقاومت 10 کیلو 1/8 وات لازم داری؟ نمیشه بجاش 1/4 وات زد ؟ تقریبا 99% موارد میشه تفاوت قیمتی هم نداره پس من فروشگاه چرا باید اینهارو بیارم ؟ الان وارد کننده های اصلی مقاومت هم اکثرا دیگه 1/8 نمیارن به دلیل مصرف کمش
                          در مورد افزایش تنوع قطعات .... خداییش در همین 5 ماه اول سال بالغ بر 1000 آیتم اضافه شدن ماهی میشه حدود 200 قلم خیلی خیلی زیاده. شاید این قطعات راست کار شما نبوده و به چشتون نیومده ولی ما با تمام بودجه مالی و انسانیمون داریم تلاش میکنیم. هنوز هم خیلی راه درازی در پیش هست ولی هیچ وقت هم ایده آل نخواهیم بود شما تو کل دنیا فروشگاهی نمیبینید که همه چی موجود داشته باشه !

همینکه شما میایید اینجا و میگید این مشکلات هست برای من خیلی خوشحال کنندست که شما ارزش میدید و وقت میذارید و نظر میدید مطمئن باشید ما هم بیکار ننشستیم و واقعا داریم تلاش میکنیم.
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                            رنج مقاومتهای یک درصد خیلی ناقص است تقریبا در هیچ شهری جز تهران به راحتی پیدا نمیشه .مثلا همین اصفهان 2تا فروشگاه دارند اونم مثل فروشگاه شما ناقص لطفا رنج کامل بشه.
                            زنرهای 5وات هم به فروشگاه اضافه بشه خوبه. منظورم این سری ها است . 1n5363 و شماره های مشابه برای ولتاژهای دیگه.
                            تنوع فنهای فروشگاه خیلی کمه اصلا 24 ولتم داخلش نیست همین طور فنهای سانتریفیوژی(حلزونی) و بلبرینگی و....
                            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                            ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
                              نوشته اصلی توسط Namvar14
                              4-
                              سلام
                              من بارها این رو توضیح دادم ولی خوب کافی نبوده یکبارهم عرض میکنم
                              واقعا نمیشه همه چی رو داشت یک مثلا میگم .... شما چرا مقاومت 10 کیلو 1/8 وات لازم داری؟ نمیشه بجاش 1/4 وات زد ؟ تقریبا 99% موارد میشه تفاوت قیمتی هم نداره پس من فروشگاه چرا باید اینهارو بیارم ؟ الان وارد کننده های اصلی مقاومت هم اکثرا دیگه 1/8 نمیارن به دلیل مصرف کمش
                              در مورد افزایش تنوع قطعات .... خداییش در همین 5 ماه اول سال بالغ بر 1000 آیتم اضافه شدن ماهی میشه حدود 200 قلم خیلی خیلی زیاده. شاید این قطعات راست کار شما نبوده و به چشتون نیومده ولی ما با تمام بودجه مالی و انسانیمون داریم تلاش میکنیم. هنوز هم خیلی راه درازی در پیش هست ولی هیچ وقت هم ایده آل نخواهیم بود شما تو کل دنیا فروشگاهی نمیبینید که همه چی موجود داشته باشه !

همینکه شما میایید اینجا و میگید این مشکلات هست برای من خیلی خوشحال کنندست که شما ارزش میدید و وقت میذارید و نظر میدید مطمئن باشید ما هم بیکار ننشستیم و واقعا داریم تلاش میکنیم.
                              سلام
                              جناب مهندس بلورچیان خسته نباشید هم خودتون هم تیم فعال ECA
                              از اینکه انقدر پذیرای صحبت های مشتری ها و اعضای انجمن هستید ممنونم
                              راستش از این که نقل قول کردم صحبت دوست منتقد و پاسخ شما طرفداری از هر دو نفر هست جناب namwar14 حقیقتا از ابتدای امسال تا الان فروشگاه ECA پیشرفت های خیلی خیلی عالی داشته. منکر این نمیشم که مدتی بود فروشگاه خیلی ناقص بود و قیمت ها هم به نسبت بالا رفته بود اما از ابتدای امسال واقعا به صورت خیلی خیلی مشهود هم قیمت ها کاهش پیدا کرده و هم تنوع بالا رفته و دائم هم روند صعودی داره این پیشرفت طبق چیزی که می بینم برای قیمت ها میتونید چند قطعه پر مصرف رو مقایسه کنید مثل میکرو های AVR و یا ماژول های ارتباطی از همه نوع تا ببینید قیمت چقدر تفاوت داره. این طرفداری از فروشگاه و پرسنل محترمش بود.
                              اما حالا طرف داری از یکی از انتقاد های آقای Namwar14:
                              اگر چند پست بالا تر رو ملاحظه کنید، من پست گذاشتم ماژول های GSM رو بیارید و جناب اکرمی در جواب لینک محصول تو فروشگاه رو گذاشتن بدون هیییییییچ کامنت توضیحی. (یعنی صاااااف نگاه کن عمو ما اینو داریم تو فروشگاه)
                              منم میدونم اینو تو فروشگاه دارید و اگر سبد های خریدم رو ببنید خرید داشتم ازشون اما من 3 هفته ست دارم هر روز این لینک ها رو چک میکنم ولی ناموجوده من چجور خرید بزنم فقط برم لینک رو نگاه کنم کارم راه میوفته
                              اینه که آقای NamWar14 درست میگن وقتی قطعه ای داره موجودیش تموم میشه و طبق آمار حسابداری خودتون که حتما میزان فروش در مدت معلوم رو مشخص میکنه، اقدام به تامین موجودی بفرمایید.
                              از نظر من ECA عالی 2 نقص داره که تو حرفام گفتم یکی ناقص بودن فروشگاه که به سرعت داره رفع میشه و یکی سرعت تجدید موجودی کم برای بعضی قطعات پر مصرف خیلی ناجوره

دیدگاه

مرسی از همه دوستان
                                بله روند تامین موجودی یکم سخت شده .... با افزایش تنوع سختتر هم داره میشه ولی دلایل ؟
                                فاصله زمانی بین خرید ما تا رسیدن به دستمون از چین حدود 3 هفته هست. این زمان قبلا 10 تا 12 روز بود که هی داره به خاطر سختی های گمرک بیشتر میشه.
                                اینکه میگیم باید قبل از اتمام موجودی خرید بشن درسته ولی به شرطی که روند ثابتی از خرید و تخمین نیاز وحود داشته باشه قطعه ای فروش ماهانش 50 عدد هست و موجودیمون 300 عدد یکهو فردی 300 عدد سفارش میزنه و کل آنالیز ما بهم میخوره واقعا نمیشه ایده آل حساب کرد ولی همه سعیمونو میکنیم جهت بهبود کار

در مورد نواقص هم واقعا زیاد هست الان شما یکسری آیتم هارو میشمرید ولی تو ذهن من 100 برابر اینا نواقص هست .... یکم سخته ولی شدنی. مثلا تا هفته دیگه کل دیود های TVS اضافه خواهند شد از 400 وات تا 1500 وات که قطعا کاملترین رنجشون تو ایران خواهد بود ولی برای تکمیل همه چجی خیلی زمان لازم هست. انشاالله حل میکنیم.

ماژول های SIM هم همگی تا 2-3 روز دستمونن و اضافه میشند.
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X