اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

سلام
    میخواستم ازتون خواهش کنم برخی قطعات که تنوعش زیاده مثل انواع کانکتور ها، ترمینال ها،جک ها و سوکت ها کتابخونه آلتیومش رو هم تو سایت فر.شگاه قرار بدید وگرنه ما چون دقیق نمیدونیم که از کانکتور های موجود در آلتیوم کدوم برای قطعه خریداری شده از سایت هست باید از قبل قطعات رو بخریم و بعد خودمون کتابخونشو بسازیم که شاید برای پروژه های عجله ای وقت گیر باشه. برای قطعات دیگه با تنوع بالا هم این کار رو بکنید خیلی خوب میشه.
    ممنون
    [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
    [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
    [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
    [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
    صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

ماژول WS2812 RGB

سلام.
      آیا قصد اضافه کردن این ماژول به فروشگاه ندارید؟

دیدگاه

پاسخ : ماژول WS2812 RGB

نوشته اصلی توسط MM320 نمایش پست ها
        سلام.
        آیا قصد اضافه کردن این ماژول به فروشگاه ندارید؟

دقیقا نمیدونم کاربردش چی هست و نسبت به قیمتش می ارزه یا نه. لینکی دارید اگر بدید بررسی کنم
        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza0506 نمایش پست ها
          سلام
          میخواستم ازتون خواهش کنم برخی قطعات که تنوعش زیاده مثل انواع کانکتور ها، ترمینال ها،جک ها و سوکت ها کتابخونه آلتیومش رو هم تو سایت فر.شگاه قرار بدید وگرنه ما چون دقیق نمیدونیم که از کانکتور های موجود در آلتیوم کدوم برای قطعه خریداری شده از سایت هست باید از قبل قطعات رو بخریم و بعد خودمون کتابخونشو بسازیم که شاید برای پروژه های عجله ای وقت گیر باشه. برای قطعات دیگه با تنوع بالا هم این کار رو بکنید خیلی خوب میشه.
          ممنون
          این کار اصلا شدنی نیست
          شما باید دانش فنیتون رو بالا ببرید و انتظارات خارج از عرف از فروشنده نداشته باشید.
          ما که تولید کننده قطعه 7805 نیستیم که برای فروشش بیایم لایبرری بسازیم یا پیدا کنیم بذاریم. خود شرکت های بزرگ بعضا لایبرری میدند ولی خیلی کم این اتفاق می افته.
          در هر صورت این کار هم اصولی نیست و هم شدنی نیست
          I ❤️ ECA

دیدگاه

با آمدن بردهای جدید و ارزان قیمت raspberry pi مدل zero در واقع یک انقلاب قیمتی در بردهای مبتنی بر arm ایجاد شده به طوری که به نظر میرسه تا دوسال اینده کار با STM32 و... خیلی محدود خواهد شد. قیمت این برد 5 دلار است. پیشنهاد میشه به فروشگاه اضافه بشه.
            گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
            همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

نه قیمت رزبری زیرو 5 دلار فقط برای نمونه برای شرکت های تحقیقاتی هست
              اگر خرید بشه و بیاد حدود 120 تومن درمیاد که اصلا ارزش نداره !
              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107 نمایش پست ها
                با آمدن بردهای جدید و ارزان قیمت raspberry pi مدل zero در واقع یک انقلاب قیمتی در بردهای مبتنی بر arm ایجاد شده به طوری که به نظر میرسه تا دوسال اینده کار با STM32 و... خیلی محدود خواهد شد. قیمت این برد 5 دلار است. پیشنهاد میشه به فروشگاه اضافه بشه.
                https://www.raspberrypi.org/products/pi-zero
                می خوایید من براتون یه مقایسه تا چند روز دیگه در مورد یه STM32 و همین برد رزبری انجام بدم و بذارم که اینی که شما می فرمایید نمیشه؟

(چند روز دیگه تقریبا یه مقدار وقتم آزاد میشه)

دیدگاه

سلام
                  ال سی دی کارکتری 16*2 و 64*128 بدون بکلایت رو به فروشگاه اضافه کنید.
                  ال سی دی با بکلایت سبز و ابی زیر نور افتاب کارایی ندارند. ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107 نمایش پست ها
                    با آمدن بردهای جدید و ارزان قیمت raspberry pi مدل zero در واقع یک انقلاب قیمتی در بردهای مبتنی بر arm ایجاد شده به طوری که به نظر میرسه تا دوسال اینده کار با STM32 و... خیلی محدود خواهد شد
                    فکر کنم اشتباه نوشتی!!!
                    اگه قراره این محدود بشه چیزای دیگه باید محدود بشن...
                    جدیدترین ویرایش توسط Blue Ice; ۱۷:۵۲ ۱۳۹۶/۰۳/۲۵.
                    ! Life doesn't get easier , you just get stronger

دیدگاه

سلام لطفا ماژول های https://1sheeld.com/ هم اضافه کنین چیز جالبی هست

دیدگاه

با سلام لطفا موتور جانسون پر قدرت هم موجودش کنید خیلی وقته منتظرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط star 1 نمایش پست ها
                          سلام
                          ال سی دی کارکتری 16*2 و 64*128 بدون بکلایت رو به فروشگاه اضافه کنید.
                          ال سی دی با بکلایت سبز و ابی زیر نور افتاب کارایی ندارند. ممنون
                          زیاد خواهان نداشته تاحال ولی روش کار میکنم چشم
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mj_15 نمایش پست ها
                            با سلام لطفا موتور جانسون پر قدرت هم موجودش کنید خیلی وقته منتظرم
                            پیگیرش هستیم مدت زیادی هست که گمرک به این موارد گیر میده ولی درحال حل هستیم
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                              خسته نباشید
                              آیا امکان اضافه شدن lcd های spi به فروشگاه وجود دارد؟
                              این نوع lcd ها چون پین های کمی رو درگیر میکنند برای استفاده گزینه مناسبی هستند، در هیچ فروشگاه اینترنتی داخل ایران پیدا نکردیم :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic نمایش پست ها
                                سلام
                                خسته نباشید
                                آیا امکان اضافه شدن lcd های spi به فروشگاه وجود دارد؟
                                این نوع lcd ها چون پین های کمی رو درگیر میکنند برای استفاده گزینه مناسبی هستند، در هیچ فروشگاه اینترنتی داخل ایران پیدا نکردیم :

اتفاقا من تو هر فروشگاهی اینا رو گیر آوردم و خریدم به جز اینجا. بسیار هم پرفروش هستش. من خودم به چشم دیدم که چندبار تموم کردن و بعد دوباره وارد کردن.
                                نمایشگرهای خوبیه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X