مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.
نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.
LED ها ی RGB که داخلشون چیپ کنترلر دارن خیلی بدرد بخوره اگر قیمت مناسب پیدا کنید رولش رو -مثل همین رول RGB های معمولیه ولی داخل هر ال ای دی یه چیپ هم هست -به جای رولهای ادرس دار(ای سی کنار هر چند تا ال ای دی هست) اومدن!
سلام
آقای بلورچیان میکرو ATMEGA8A-DIP که ی موجود میشه؟ یک سفارش داشتم و این میکرو هم جزو سفارشمه
مقاومت 1 کیلو هم همینطور و اینکه بیشتر سایزهای وارنیش هم موجود نیست!
کریستال ساعت
سنسور LM35DZ
ممنون میشم بگید که ی موجود میشن بخصوص mega8 و LM35DZ
سلام لطفا آردوینو due
اولین آردوینو یی که هستش arm است.با هسته ی SAM3X8E ARM Cortex-M3 خیلی باید عالی باشه.
http://shop.aftabrayaneh.com/ARDUINO/Arduino_Due_R3.html
سلام
من یک گله از فروشگاه دارم آقای بلورچیان
این led های کلاهی مارک iled اصلا جنسشون خوب نیست، سری اول که برای تابلو ثابت 2000 تا مون لایت سفارش داده بود بجاش iled ارسال کردید که خیلی اذیتم کرد!
من فکر کردم شاید از نحوه بستن تابلو هستش و مشکل از خودمه، اما الان حدود 300 تاش مونده بود که با 111 تاش یک ساعت ساختم دیدم باز بعضی از led ها مشکل دارند!!
این ساعتی که درست کردم 2 تا هستند، یکی با led های مارک iled که از تابلو ثابت مونده و برای همونی که براش تابلو رو درست کردم ساعت ساختم باهاش
یک ساعت دیگه هم با یک led دیگه که خیلی وقت پیش از فروشگاه خودتون اون بسته های 100 تایی سفارش دادم ساختم
هردو led قرمز هستند و کلاهی اما led که بسته ی 100 تایی هست پایه هاش کوتاه تر از iled هستند
وقتی ساعت هارو روشن میکنم ساعتتی که با led مارک iled هست مشکل دارند و بعضی هاش یا روشن نمیشن یا کم نور هستند یا چشمک میزنند!!!
ولی ساعتی که با led بسته 100 تایی که خیلی وقت پیش گرفتم ازتون هیچ مشکلی نداره و نورش هم زیادتره!!!
البته تو این سفارش آخریم یک بسته 100 تایی دیگه هم سفارش دادم که دیدم بایه هاش با مارک iled یکی هستند و فکر کنم اون بسته که قبلا سفارش دادم مارک دیگه ای باشند چون هم پایه کوتاهتری دارند هم داخل کلاهک led اون قسمتی که روشن میشه (دایره کوچک داخل شیشه اسمشو نمیدونم) بزرگتره
لطفا این مارک iled تو فروشگاه نزارید دیگه تا دوستان دیگه دچار مشکل نشند. من که خیلی وقتمو گرفت و اعصابمو خورد کرد این مارک iled
فکر کنم این مارک led هاش قاطی باشن، یعنی led ها از چند مارک دیگه اوردن قاطی کردنش و یه مارک زدن!! چون من تست کردم و اومدم از دو مارک مختلف led که رنگشون هردو قرمز بود با هم سری بعد موازی کردم دیدم مثل اون مشکل چشمک زدن تابلو روان و ساعت هستش و مشکل پیش میاد!!!
LED های کلاهی ILED و MOONLIGHT کلا کیفیت کمی دارند ولی چون تو بازار تابلو سازها معمولا با این رنج قیمت کار میکنند ماهم وارد میکنیم و فروش خیلی بالایی هم داره.
شما اگر کیفیت بالا میخواهید باید HG بگیرید که کیفیت تضمین شده ای داره.
وقتی حق انتخاب دادیم شما خودتون جنس ارزون رو انتخاب میکنید دیگه چه گلگی میکنید ؟ درسته ممکن هست جنس های دیگه ای تو این بازه قیمت باشند که براتون مناسب باشه ولی به هرحال جنس 40 تومنی با 80 تومنی حتما یک فرقایی داره دیگه !
(مارک MOONLIGHT من از خیلی ها شنیدم که تنها فرق عمده ای که با hg دارن نور کمه و اصلا هیچکی از iled استفاده نکرده و اصلا نشنیدن این مارک رو)
در این مورد فروشگاه انتخاب کرد نه من و بدون هماهنگی بجای MOONLIGHT مارک iled ارسال کرد! خب انصافا این حق انتخابه؟
دلیل انتخاب مارک MOONLIGHT این بود که تو یک تاپیک مربوط به تابلو ثابت شما گفتید که مارک MOONLIGHT فرقش با hg فقط در نور کمه و مارک خوبی هستش و برای تابلو هایی که داخل مغازه نصب میشه خوبه، و اصلا نگفتید مشکل دارند و بی کیفیت هستند وگرنه من خرید نمیکردم و hg میگرفتم، این هم هست که به نظرم درست گفتید و مارک MOONLIGHT خوب باشه، برای من مارک iled ارسال شد بجای MOONLIGHT ، دلیلش هم پشتیبانی گفت تموم شدن MOONLIGHT هستش ولی تو فروشگاه مارک MOONLIGHT هنوز موجود بود و اثلا iled به فروشگاه اضافه نشد. پس تموم نشده بوده اگر تموم میشد تو فروشگاه موجود نمیزدید و مارک iled به فروشگاه اضافه میکردید...
اگر هم درست بوده باشه و MOONLIGHT تموم کرده بودید باید قبل ارسال زنگ میزدید میگفتیید مارک MOONLIGHT تموم کردیم، مطمئنن من هم مارک hg میگرفتم چون هیچ جا اسم این مارک iled رو نشنیدم و به هرکی هم گفتم تعجب میکنه! این مارک هم تو فروشگاه های خارجی اصلا وجود نداشت ...
این مارک هم تو فروشگاه های خارجی اصلا وجود نداشت ...
دوست عزیز من قبلا هم براتون توضیح دادم دیگه لزومی نداره اینجا مجدد مطرح کنم.
iled کیفیت بالاتر از moonlight داره حالا اونو میفرستادم یه داستان دیگه میشد.
چه moonlight و ilied و چه حتی HG مارک کارخونه نیستند ! شما بررسی بفرمایید کاخونه ای به اسم HG پیدا کردید من در خدمتتون هستم .
شما مگه مون لایت رو تو کدوم فروشگاه خارجی دیدید آخه عزیز من.
لطفا این بحث ادامه پیدا نکنه
دوست عزیز من قبلا هم براتون توضیح دادم دیگه لزومی نداره اینجا مجدد مطرح کنم.
iled کیفیت بالاتر از moonlight داره حالا اونو میفرستادم یه داستان دیگه میشد.
چه moonlight و ilied و چه حتی HG مارک کارخونه نیستند ! شما بررسی بفرمایید کاخونه ای به اسم HG پیدا کردید من در خدمتتون هستم .
شما مگه مون لایت رو تو کدوم فروشگاه خارجی دیدید آخه عزیز من.
لطفا این بحث ادامه پیدا نکنه
موفق باشید
آقای بلورچیان من فقط قسط اطلاع داشتم همین و قسط اینو نداشتم که بگم خسارت میخوام یا شکایت و ...
منظورم از خارجی این بود فروشگاه های دیگه مثل ایران م.. و ... یعنی خارج از eca
وگرنه اینو میدونم این مارکها رو به درخواست ایرانیها میزنن و کارخانه اینکارو نمیکنه
ولی این که بدون اطلاع یک مارک دیگه ارسال بشه خب اشتباه است،
من مارک moonlight هم دیدم و استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشته فقط از hg نورش کمتره
حالا که هیچ من تابلو رو تحویل مشتری دادم و تموم شد
فقط یک سوال، این بسته های 100 تایی تو فروشگاه چه مارکی هستند؟
سلام
شما که زحمت می کشید این برد ها رزبری پای رو به قیمت مناسب عرضه می کنید. لطف کنید لوازم جانبیش مثل: باکس /آدابتور USB دو آمپر/ کابل میکرو USB/ تبدیل HDMI به VGA / هیت سینک / ال سی دی / دوربین/wifi / کارت حافظه ی uSD کلاس ۱۰ در سایز های مختلف و ....
رو هم بیارید که هرکی میخواد بخره با هم بخره. قبول دارم بعضی از شیلد هاش مثل ال سی دی و دوربین قمیتشون بالاست و همه کس مشتریش نیست . ولی بعضی هاشون واقعا لامزمه. مثل کارت حافظه / جعبه / آداپتور / کابل میکرو usb /
با تشکر
سلام
شما که زحمت می کشید این برد ها رزبری پای رو به قیمت مناسب عرضه می کنید. لطف کنید لوازم جانبیش مثل: باکس /آدابتور USB دو آمپر/ کابل میکرو USB/ تبدیل HDMI به VGA / هیت سینک / ال سی دی / دوربین/wifi / کارت حافظه ی uSD کلاس ۱۰ در سایز های مختلف و ....
رو هم بیارید که هرکی میخواد بخره با هم بخره. قبول دارم بعضی از شیلد هاش مثل ال سی دی و دوربین قمیتشون بالاست و همه کس مشتریش نیست . ولی بعضی هاشون واقعا لامزمه. مثل کارت حافظه / جعبه / آداپتور / کابل میکرو usb /
با تشکر
سلام
قیمت رزبری رو به قدری شکوندم که دیگه کسی براش صرف نکنه بیاره !!!
به قدری سر این قلم کل میندازم به افراد دیگه که حتی حاضرم زیر قیمت خرید هم بفروشم شاید معلوم بشه کی به کیه تو بازار !
تمامی تجهیزات جانبی و ... این برد طی 2 هفته آینده خواهند رسید و یک سیستم عامل مجزا برای خودمون هم به زودی ارائه خواهیم داد. یکم کار داره ولی به زودی اونم ارائه میشه. سیستم عاملی خواهد بود که راحت تمام CAPE ها قابل نصب میشند روش. واژه شیلد واژه مناسبی برای این برد ها نیست که تو ایران مطرح شده. CAPE فکر کنم بهتر باشه ولی خوب چاره این همه با شیلد میشناسند الان. در ضمن من فعلا اعلام نمیکنم که این برد های رسبری 2 مدل تولید میشند و 2 کیفیت دارند انشالا به موقعش اونم مشخص میکنم که چه فرق های کیفی بین 2 مدل رسپری با ظاهر تقریبا یکسان وجود داره.
کلا یک سری کارها تو برنامه هستند که هم کیفیت بعضی چیزها مشخص بشه و هم خودمونو از این بازی با سات های دیگه خارج کنیم چون ما صرفا وارد کننده نیستیم و یک تیم علمی پشت این قضیه هست.
دیدگاه