اسم این roboq رو نیارید لطفا که من از خرید. الکترونیک از این جور فروشگاهها حالم بد میشه
شما ازش خرید کن بعد بگو من خودم جنس رو تحویل میگیرم،آدرسم نزدیک فروشگاه غیر واقعی شما هست،به هیچ وجه قبول نمی کنه،چون اصلا فروشگاهی وجود نداره
تازه قیمتهاش از طالقانی اصفهان هم گرونتره
برا امتحان زنگ بزن بگو فلان کی پد کلیدهاش چطوریه؟
نمی تونه بگه چون اصلا کی پدی وجود نداره
شرمنده اینرو میگم
اما مرده خورهای خوبی هستن
قیمت اجناسی که گذاشتن تو فروشگاه بسیار زیاده ، تا جایی که حتی فروشگاههایی مثل جوان و ... این همه رنج جنسی رو ندارن ، اما اینها همه چی دارن ،منتهی تو فروشگاههای دیگه منظورشون هست
ممنون
والا برا قسمت جنوب کشور بهترین گزینه هست
چون امده همه رنج گذاشته که ما سفارش میدهیم برامون تهیه میکند اگر همین کار را اینجا میکرد عالی بود
ارسال با اتوبوس هم به شهرستانهای ما دارد
اینجا سایت علمی هست با اطلاعات عالی میشود خرید کرد اونجا نه فقط خرید میکنید
درسته که ربو جنساش رو میره از تو خیابون جور میکنه.البته خودش هم منکر این کار نیست ولی خوبیش این هست شما لیستی داشته باشید امکان نداره چیزیش رو نداشته باشه.مخصوصا خازن مقاومت و..SMD.فکر کنم بهتر از این باشه بخواید چارتا قطعه از این فروشگاه و چهارتا قظعه از اون فروشگاه خرید که اخر پول پست رو حساب کنیم از کل قطعات بیشتر شده.خوبی دیگش اینه بالای 100 تومان رایگان میفرسته.اینو گفتم نه برای تبلیغ برای اینکه بجای اینکه همو ضایع کنیم بیام از تفاوت های خوب باقی فروشگاه ها به نفع خود استفاده کنیم.دست این اقا هم مثل خیلی ها ادعاش میشه ولی به نظر من فکر میکنم تنها فروشگاهی هست که میشه بهش گفت فروشگاه قظعات الکترونیک نه سمساری
آخه شما کدوم دیونه ای رو میشناسی که توی ایران بیاد پرینتر 3d بیاره انبار کنه اونم دونه ای 8میلیون
یا کدوم دیوونه رو میشناسی بیاد 7 میلیون بده روبات انسان نما و بیاد انبارش کنه
یا اصلا کدوم دیوونه ای رو میشناسی بیاد 8 میلیون بده به پرینتر 3d و فقط از روی عکسی که میبینه بیاد خرید اینترنتی کنه( من خودم شخصا زنگ زدم گفتم میخوام بیام حضورا از اصفهان یکی از این پرینتر ها رو بخرم ،، طوری منو پیچوند و گفت فقط و فقط و فقط و فقط و فقط خرید از طریق اینترنت هست و فرقی نمیکنه جنس 1000تومن باشه یا 8 میلیون)
آقای بلورچیان شرمنده که این حرفا رو میزنم ولی دلم بد جوری از دست این سایت پر بود ، خواهشا اینا رو پاک نکنید
نوشته اصلی توسط arvin2009
درسته که ربو جنساش رو میره از تو خیابون جور میکنه.البته خودش هم منکر این کار نیست ولی خوبیش این هست شما لیستی داشته باشید امکان نداره چیزیش رو نداشته باشه.مخصوصا خازن مقاومت و..SMD.فکر کنم بهتر از این باشه بخواید چارتا قطعه از این فروشگاه و چهارتا قظعه از اون فروشگاه خرید که اخر پول پست رو حساب کنیم از کل قطعات بیشتر شده.خوبی دیگش اینه بالای 100 تومان رایگان میفرسته.اینو گفتم نه برای تبلیغ برای اینکه بجای اینکه همو ضایع کنیم بیام از تفاوت های خوب باقی فروشگاه ها به نفع خود استفاده کنیم.دست این اقا هم مثل خیلی ها ادعاش میشه ولی به نظر من فکر میکنم تنها فروشگاهی هست که میشه بهش گفت فروشگاه قظعات الکترونیک نه سمساری
اتفاقا این طور نیست
من تقریبا دوماه پیش 8عدد سنسور جریان acs712T20A نیاز داشتم که از سایت روبوکیو خرید کردم
بعد 4 روز به من زنگ زدن و گفتن که نداریم و 64هزار تومن پول منو 9 روز بعد بهم دادن و موقعی که زنگ زدم که شاکی بشم با پررویی یه زنی به من دقیقا گفت که """""قبل از اینکه خرید میکردین و میخواستین پول رو واریز کنین میخواستین زنگ میزدین و از موجودی این سنسور اطلاع حاصل میکردین """"
پول من 4+9 که میشه 13 روز توی حساب اینا بود
بعدش هم دیدم eca این سنسور رو نداره که مجبور شدم برم از ایران م.ی.ک.ر.و خرید کنم که اونا هم 10روز منو علاف کردن تا بسته ای که پول پیشتاز رو از من گرفته بودن رو بهم برسونن
بعد هم فروشگاه خوب اونیه که روابط عمومی خوبی داشته باشه نه این که هرچی خواستین رو براتون جور کنه
[shadow=red,left][glow=red,2,300][move]I love ECA Shop[/move][/glow][/shadow]
آخه شما کدوم دیونه ای رو میشناسی که توی ایران بیاد پرینتر 3d بیاره انبار کنه اونم دونه ای 8میلیون
[shadow=red,left][glow=red,2,300][move]I love ECA Shop[/move][/glow][/shadow]
یعنی تو ایران همه عاقل هستن ؟؟؟؟؟
خیلی باحال بود. جوک جدید.
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
دوستان من نمیخوام فروشگاه های دیگه رو زیر سوال ببرم. ولی دلم هم نمیخواد کاربرا بدون داشتن اطلاعات کافی سایتر رو به خاطر 20-30 تک تومن بالاتر بودن قیمت ها زیر سوال ببرند.
ما سعی داریم موجودی قطعاتمون رو به موازات تنوع بالا ببریم و به نظر من اینکه من از قطعه ای 20 تا نداشته باشم خیلی بدتر از این هست که از قطعه کم مصرف به کل نداشته باشم.
در هر صورت یا باید خرده فروش خوبی بود یا عمده فروش خوبی ... ما فعلا بین این 2 حالت گیر کردیم و نمیدونیم اصلا چیکاره هستیم :-))
انشالا بتونیم فروشگاه رو بهتر کنیم همیشه.
ولی فروشگاه بالای 100 تومن رایگان هست (پست سفارشی) - برای خرید های بالا روی خیلی قطعات مصرفیش تخفیف زدیم و بیشتر هم میکنیم - وارد کننده واقعی خیلی از قطعات شدیم - دفتر فروش تهرانمون هم به زودی راه خواهد افتاد
فکر کنم این ها برای این زمان کم پیشرفت خوبی به حساب میاند در ضمن فراموش نکنید ..... ECA دارای بزرگترین تولیدی محصولات آموزشی الکترونیک در ایران هست و البته بزرگترین مجمع آموزشی کشور رو هم داریم .... فکر کنم نوع خدمات ما زیاد قابل مقایسه با فروشگاه هایی مثل روبوایکیو نیست.
امیدوارم در همه زمینه ها بتونید بهترین باشیم.
موفق باشید
شما یک زنگ بزنید بردبرد ساده 30 تا دونه ازشون قیمت کنید(برای نمونه). بگید هرجور شده امروز براتون ارسال کنند. قیمتشم مهم نیست فقط بگید حتما امروز ارسال بشه.
نمیکنند چرا ؟ چون کلا چیزی به اسم انبار ندارند. فقط میان جنس رو تو فروشگاه ما نگاه میکنن و 100 تومن زیر قیمت ما میذارند تو فروشگاهشون.
سفارش رو از شما میگیره و بعد زنگ میزنه به من و باقی همکارا و به اسم همکار بودن تخفیفی بیشتر از اون 100 تومن میگیره و به شما ارسال میکنه.
شما چشمتون اون 100 تومن و 20 تومن هارو میبینه ولی واقعیت داستان برای خرید های بالا معلوم میشه.
من بردبرد رو تعداد خیلی خیلی بالا میارم و به خیلی از همکارای تهران هم میدم ولی من هرچند تو فروشگاه بذارم بالاخره ان 50 تا تک تومنی از من کمتر میذاره که مثلا جذب مشتری کنه ! شما خیلی چیزهارو چه از اینجا بگیرید چه از اونجا باز درواقع از خودما خرید کردید ولی هم وقت شما میره هم کیفیت مورد نظر شما نخواهد بود و هم فردایی که خرید بالا داشتید دیگه اعتبار قبلی پیش فروشگاه اصلی نخواهید داشت.
دیگه بیشتر از این روال کاریمون با همکارا قابل توضیح نیست متاسفانه
خدا وکیلی بینی و بین ا.. آقای بلورچیان راست میگه این ربوکیو از اونهاست خیلی از قطعاتی رو که نداره قیمتش رو انوقدر پایین میزنه تا شما به هوای اون جنس چهارتا جنس دیگه بخری بعد که بهت زنگ میزنه میگه فلانی و فلانی رو نداریم شما باشی می تونی سفارش رو کنسل کنی ؟
میگم چند باری که ازش خرید کرده بودم چرا انقد دیر دستم میرسید!!!!
ولی یه بار به یکی گفتم این روبوایکیو میکرو رو خیلی ارزون میده. اقا زنگ زدیم گفتیم 200 تا مگا هشت با همین قیمت تو سایت میخوایم. حرفی از تخفیف هم نزدیم. گفتیم 200 تا قطع کرد. دیگه اون شماره رو جواب نداد. با یه شماره دیگه زنگ زدیم گفت مزاحم نشید لطفا. ما میکرو رو تو این تعداد نمیفروشیم. تا الان نمیدونستم واقعا چه ریگی به کفششونه. دوستم میگفت میکرو رو ارزون زده که جنسای دیگهشو گرون بتونه بندازه. چون میکرو قیمت معمولا ثابتی داره ولی ماژولهای مخابراتی بالاپایی زیاد دارن و اگر گرون قیمت بزنه ممکنه مردم کمتر متوجه گرونفروشیشون بشن.
حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت
میگم چند باری که ازش خرید کرده بودم چرا انقد دیر دستم میرسید!!!!
ولی یه بار به یکی گفتم این روبوایکیو میکرو رو خیلی ارزون میده. اقا زنگ زدیم گفتیم 200 تا مگا هشت با همین قیمت تو سایت میخوایم. حرفی از تخفیف هم نزدیم. گفتیم 200 تا قطع کرد. دیگه اون شماره رو جواب نداد. با یه شماره دیگه زنگ زدیم گفت مزاحم نشید لطفا. ما میکرو رو تو این تعداد نمیفروشیم. تا الان نمیدونستم واقعا چه ریگی به کفششونه. دوستم میگفت میکرو رو ارزون زده که جنسای دیگهشو گرون بتونه بندازه. چون میکرو قیمت معمولا ثابتی داره ولی ماژولهای مخابراتی بالاپایی زیاد دارن و اگر گرون قیمت بزنه ممکنه مردم کمتر متوجه گرونفروشیشون بشن.
دقیقا سیستمش این جوریه قیمت های قطعاتی رو که نداره رو خیلی خیلی پایین میزنه تا جلب مشتری کنه
موضوع گفتن بد از هیچ سایتی نیست
من نه وابسته به eca هستم و نه هیچ جای دیگه
هرجا که به نفعم باشه خرید می کنم،
تقریبا 7 8 سالی هست که یه کارایی تو الکترونیک انجام می دم
از خیلی سایتها خرید کردم،از مبالغ کم بگیر تا یکی دو میلیون
برای من یه قطعه تو تعداد کم، یکم ارزون و گرونش فرقی نداره
اما زرنگ بازی و سواستفاده یه چیز دیگه ای هست!
تجربه خودم رو میگم برا کسایی که تمایل دارن کلاه سرشون نره
بهترین فروشگاه از نظر کیفیت و قیمت تو اکثر موارد همین eca هستش
منتهی تو جنسایی که تقریبا روتین این فروشگاه هست ولی کامل نیست
جوان هم عالی هست،تقریبا همه چی داره و همه چی به راحتی حتی با تعداد کم وارد می کنه
ولی قیمتهاش یکم بیشتر از eca هست تو برخی موارد
کویر الکترونیک هم تو بردهای امبدد خوبه
ولی بردهای الکی هم زیاد داره ولی بعضیهاش خوبن
من فقط با این 3تا سروکار دارم
موفق باشید
جوان هم عالی هست
خدا وکیلی بینی و بین ا.. آقای بلورچیان راست میگه این ربوکیو از اونهاست خیلی از قطعاتی رو که نداره قیمتش رو انوقدر پایین میزنه تا شما به هوای اون جنس چهارتا جنس دیگه بخری بعد که بهت زنگ میزنه میگه فلانی و فلانی رو نداریم شما باشی می تونی سفارش رو کنسل کنی ؟
سلام
با حرفتون موافقم، اما من تا حالا 2بار سر همین مسئله سفارشمو ازش کنسل کردم :biggrin:
انصافا ECA بهترین سایت فروش قطعات الکترونیکه، اما خوب اینم باید بگم که هرچه تنوع بیشتر باشه مسلما رضایت هم بالاتره.
این مقاومتها که تایوانی و سنگاپوری هستند ایا از نظر کیفیت مشکل دارن...................................
نه قربان چه مشکلی !
فقط ایرادشون این هست که کیفیتشون خیلی بالاتر هست !!! و موجودی ما فوق العاده بالاست برای همین قیمتشون پایین زده میشه و معمولا توسط فروشگاه ها خرید میشن رو تعداد.
دیدگاه