نسخه C برد محبوب BEAGLEBONE برای اولین بار وارد شد :wow: :wow:
نسخه C دارای 4 گیگ فلش روی برد هست که در سیستم عامل هایی مثل دبیان خیلی کاربرد خواهد داشت.
درسته حدود 10 تومن گرون شده ولی قطعا به مراتب بهتر از نسخه های قبل هست.
قرار هست به زودی یک سیستم عامل جالب برای این برد هم معرفی و توضیح داده بشه
آقا من امروز تو تهران هرچی گشتم atmega328 پیدا نکردم آخه چرا هیچکس نداره؟ oo: البته دو سه جا smdشو داشتن اونم با هزار بدبختی گیرشون آوردم ولی من dip میخواستم. :angry: حالا از این بگذریم آقا دست رو هر قطعه ای گذاشتم دیدم eca ارزونتر میده هر جوری حساب کردم دیدم خرید از eca به صرفه تره خلاصه رفته بودم که یه دویست تومنی خودمو پیاده کنم اما یدونه مقاومتم نخریدم :wow: از یه جایی به بعد دیگه قیمت هم نگرفتم لیستمو گذاشتم تو جیبم گفتم یک راست میرم سراغ eca. :icon_razz:
پیشنهاد خاصی ندارم ولی چند تا پیشنهاد تکراری:
مقاومت های توان بالا
atmega328 البته آقای بلورچیان گفتن داریم ولی تعداد کمه :biggrin:
چقد خوب میشد اگه لیزر توان بالا (1 تا 2 وات)هم میاوردین :redface:
چشم چند مدل تگ و یک رایتر جالب به زودی میرسه.
یک مدل STM32 خیلی مفت هم اضافه شد!
این یکی از مدل های سرعت متوسط و ارزان هست ولی تعداد پایه های کمی دارد
مدلها دیگری هم هست که فرکانس خیلی پایینی دارند (مثلا 24 مگا) ولی تعداد پایه های آن زیاد است فکر می کنم این مدل هم وارد کنید خیلی خب باشد. مثل سری های stm32f100
دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.
سلام
فروشگاه کاملی دارید.ولی اصلا قطعات مخابراتی ندارید
پیشنهاد میکنم از این تقویت کننده های uhf و vhf و 2.4ghz و...
vco تا محدوده 4 یا 5 ghz
و...
به فروشگاه اضافه کنید
نقش هستی نقشی از ایوان ماست اب و باد و خاک سرگردان ماست
* برای آینده درست مصرف کنیم*
براتون مقدور نیست SDRAM و نند فلش بیارین؟ با توجه به وجود سه میکرو با باس خارجی، یعنی LPC1788 -STM32F103ZET6 - STM32F103ZCT6 خیلی به درد بخوره
چون SRAM حجمش خیلی محدوده
مقاومت های 1/2 و 1 وات به فروشگاه اضافه شدند.
رنجشون کامل نیست و تعدادی از پرکاربرد ها اضافه ده. به مرور و متناسب با میزان فروششون رنجشون رو کامل خواهیم کرد.
انشالا مفید باشند
-----------
SDRAM یک مدل رو داریم موقتا تموم شده بود که مجددا اضافه شد. باز مدل خاص و خوش قیمتی مد نظر هست بگید که پیگیری کنم
مقاومت های 1/2 و 1 وات به فروشگاه اضافه شدند.
رنجشون کامل نیست و تعدادی از پرکاربرد ها اضافه ده. به مرور و متناسب با میزان فروششون رنجشون رو کامل خواهیم کرد.
انشالا مفید باشند
-----------
SDRAM یک مدل رو داریم موقتا تموم شده بود که مجددا اضافه شد. باز مدل خاص و خوش قیمتی مد نظر هست بگید که پیگیری کنم
ولی شما SRAM دارین! SDRAM نیست
این رو اگه بیارین خوبه:
MT48LC16M16A2P-75
دیدگاه