اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

ببخشید این ماژول چه زمانی دوباره موجود میشه؟

http://eshop.eca.ir/خانه/2818-ماژول-مبدل-dc-dc-افزاینده-150w.html

دیدگاه

لامپ نئون فعلا تو برنامه نیست
      مبدل 150 وات به زودی میرسه
      تاچ 7 اینچ خازنی تو فروشگاه هست مقاومتی هم کسی خواست یم پیغام بده من تو سفارشش بذارم تعدادش کم هست برا همین تو فروشگاه نذاشتم
      L70 رسید قبل فروش بچه های خودمون یکی یدونه ورداشتن تموم شد :-))
      اون سوکت تغذیه هم به زودی میرسه
      تیکت های بخش PCB هم دیر جواب داده نمیشه .... یک بار به شرکت های دیگه تو تهران بفرستید متوجه میشید که باید 3 رز صبر کرد نه 3 ساعت امروز 5 شنبه هست یکم تق و لق میشه شرکت ولی تا عصر حتما جوابداده میشن.
      جنس های تایوان هم نوز تو گمرک گیر هستن. فکر کنم 10 روز دیگه کار داره (به همراه زمان بای تفکیکشون)
      I ❤️ ECA

دیدگاه

ممنون
        تاچ خازنی آموزش میخواد وگرنه خیلی بهتره، حتی دیتاشیتش چینیه.
        خازن و مقاومت های پکیج 0603 رو هم یه بررسی بکنید
        یه دونه تاچ مقاومتی برا من بذارید کنار :mrgreen: این هفته خرید دارم :rolleyes: (جدی میگم)

فقط چرا گزینه چاپ با کیفیت رو نمیشه انتخاب کرد؟ من انتخاب میکنم ولی باز چاپ معمولی انتخاب شده؟؟؟ (ایراد داره یکم پول بیشتر بدیم )

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط PLASMA
          فقط چرا گزینه چاپ با کیفیت رو نمیشه انتخاب کرد؟ من انتخاب میکنم ولی باز چاپ معمولی انتخاب شده؟؟؟ (ایراد داره یکم پول بیشتر بدیم )
          این گزینه کلا بی مصرفه! :mrgreen:
          اوایل بردها به کارگاهی ارسال میشد که قیمتش پائین بود و کیفیتش متوسط ، برای بردهای ریز نمیشد بدیم اونجا چاپ ، برای همین این گزینه رو گزاشتیم .

الان کلیه ی بردها به کارگاه دیگری ارسال میشه که کیفیت و قیمتش نسبت به اولی خیلی بهتره.

دیدگاه

:cry:ای سی این ماژول روجدا نمیارید
            http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7/2336-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-usb-%D8%A8%D9%87-ttl-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B4%D9%87-pl2303.html#idTab1

ای سیش CP2102هستش.
            امروز زدم 1768 واین ماژول وکلی چیز دیگه رو باهم سوزوندم :cry2: :cry:
            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
              لامپ نئون فعلا تو برنامه نیست
              مبدل 150 وات به زودی میرسه
              تاچ 7 اینچ خازنی تو فروشگاه هست مقاومتی هم کسی خواست یم پیغام بده من تو سفارشش بذارم تعدادش کم هست برا همین تو فروشگاه نذاشتم
              L70 رسید قبل فروش بچه های خودمون یکی یدونه ورداشتن تموم شد :-))
              اون سوکت تغذیه هم به زودی میرسه
              تیکت های بخش PCB هم دیر جواب داده نمیشه .... یک بار به شرکت های دیگه تو تهران بفرستید متوجه میشید که باید 3 رز صبر کرد نه 3 ساعت امروز 5 شنبه هست یکم تق و لق میشه شرکت ولی تا عصر حتما جوابداده میشن.
              جنس های تایوان هم نوز تو گمرک گیر هستن. فکر کنم 10 روز دیگه کار داره (به همراه زمان بای تفکیکشون)
              مقاومت ها یک درصدی هستن دیگه :mrgreen:
              1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
              من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
              !Electronic On! Programming On
              هوشمندانه سوال بپرسیم!
              http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

والا فرشاد رفت تهران ... از وقتی رفته تهران من دارم شرکت رو سروسامان میدم و انبار رو مرتب میکنم امروز تموم شد !
                حدود 50-60 قلم جنس داریم که خریدیم ولی یادمون رفته فروشگاه بذاریم :-))
                مثلا تراشه PL2303HXD و CP2102 و .... دوریبن قابل اتصال به TV , .........
                از هر کدوم یک نمونه آوردم گذاشتم رو میزم تا به فروشگاه اضافه نکنم رو میزم خلوت نمیشه و چون دیگه جا نیست مجبورم اضافه کنم به فروشگاه !
                فقط یک گزینه بگم 560 تا atmega48PA-PU مونده بود زیر وسایل که کشف شد : )))))
                انشالا تا یک شنبه شب اضافه میشند همگی
                I ❤️ ECA

دیدگاه

پیشنهاد میدم این تاپیک رو حذف و یه تاپیک دیگه ایجاد کنید

دیدگاه

راستی برد مینی2440 دیگه نمیاد؟
                    با این که برد های ارزون و پر امکاناتی مثل کوبی برد و... هست من اصلا تمایلی به استفاده ازشون ندارم (نمیدونم چرا ولی احساس میکنم یه جورین )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PLASMA
                      راستی برد مینی2440 دیگه نمیاد؟
                      با این که برد های ارزون و پر امکاناتی مثل کوبی برد و... هست من اصلا تمایلی به استفاده ازشون ندارم (نمیدونم چرا ولی احساس میکنم یه جورین )
                      2440 دیگه تاریخش گذشته !
                      برد معادل برای arm9 تولید میشه که بازهم گرونه
                      6410 مدل جدید داره وارد میشه تا هفته آینده با نمایشگر 7 اینچ
                      کوبی برد پردازنده قوی داره و ساپورت 0 ! درسته کویر داره کارهایی براش میکنه ولی یادمون نره که وقتی شرکت تولید کننده کاری برای برد نمیکنه (در قیاس با فرندلی آرم) دیگه نمیشه حسابی روی برد باز کرد. بردهای زیادی بر مبنای این تراشه طراحی شدن که همشون همینجور هستند.
                      پشتیبانی یعنی وجود SDK های جامع - امکان نصب ماژول های کاربردی بر روی برد و پشتیبانی از طرف تولید کننده - نوشتن سیستم عامل های کامل برای برد (کوبی برد تازه بعد 2 سال از تولید قرار هست نسخه کامل لینوکسی براش ارائه بده که هنوزم نداده !!!)
                      پشتیبانی از WINCE که لایسنسش فقط توسط تراشه های سامسونگ خریداری شده
                      ولی به هرحال از حق نگذریم قیمت مناسبی داره هرچند که قیمت قطعات و PCB میگیره چون هیچ ساپورتی نداره !

انصافا هیف نیست بیگل بن رو ول کنی بری کوبی بگیری؟
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

درباره atmega328 هم یه صحبتایی کنید دیگه آخر نفهمیدیم میارید یا الکی منتظریم؟؟؟؟؟؟
                        فقط خودمو خودشو خدامون...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان رودپیش زاده
                          درباره atmega328 هم یه صحبتایی کنید دیگه آخر نفهمیدیم میارید یا الکی منتظریم؟؟؟؟؟؟
                          تعداد کم هست
                          اگر سفارش داشتی پیغام بده برات بذارم.
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

برای tiny4412 که دارید وارد می کنید از این کارت های miniPCIe هم وارد می کنید؟

http://armbest.com/FA-MF210.html

دیدگاه

آقای بلورچیان یک نگاه به این محصول جدید FriendlyArm بندازید. این رو هم میتونید وارد کنید؟
                              سخت افزار واقعا قوی داره بعد از سخت افزار جالب تر قیمتش هست :wow:

http://nanopc.org/NanoPC-T1_Feature.html#order

دیدگاه

با سلام
                                لطفا این دو چیپ معروف را وارد کنید
                                MAX31865
                                داریور حرفه ایی سنسور pt100
                                MAX31855KASA
                                داریور حرفه ایی ترموکوپل

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X