2440 دیگه تاریخش گذشته !
برد معادل برای arm9 تولید میشه که بازهم گرونه
6410 مدل جدید داره وارد میشه تا هفته آینده با نمایشگر 7 اینچ
کوبی برد پردازنده قوی داره و ساپورت 0 ! درسته کویر داره کارهایی براش میکنه ولی یادمون نره که وقتی شرکت تولید کننده کاری برای برد نمیکنه (در قیاس با فرندلی آرم) دیگه نمیشه حسابی روی برد باز کرد. بردهای زیادی بر مبنای این تراشه طراحی شدن که همشون همینجور هستند.
پشتیبانی یعنی وجود SDK های جامع - امکان نصب ماژول های کاربردی بر روی برد و پشتیبانی از طرف تولید کننده - نوشتن سیستم عامل های کامل برای برد (کوبی برد تازه بعد 2 سال از تولید قرار هست نسخه کامل لینوکسی براش ارائه بده که هنوزم نداده !!!)
پشتیبانی از WINCE که لایسنسش فقط توسط تراشه های سامسونگ خریداری شده
ولی به هرحال از حق نگذریم قیمت مناسبی داره هرچند که قیمت قطعات و PCB میگیره چون هیچ ساپورتی نداره !
کلا اینطرف عید کلیه لوازم نوری قیمتشون تو مشهد کم شد تو یا ثابت موند. ولی زیاد نشد.
جوری که قبل عید نوار یک متری led که 12واتی هست رو مخریدیم سفید15 تومن و آفتابی 18 تومن
حالا تک خرید هم 9.5 میدن.
لامپ کامل پاور 3وات سوزنی... از 4500تومن رسید به 2200تومن !
الیدی بلوکه ای هم از 1200تومن رسید به 650تومن تایوانی با یسال گارانتی
و..و..و...
ای وای
یادم نبود این مباحث led و لوازم نوری اینجا طرفدار نداره
شرمنده
چون پست اسپم نباشه...یه پیشنهاد عــــالی هم به فروشگاه عزیزمون میدم...
از این سوکت های تبدیل هم وارد کنید
بسیـــــــــــــــــار پر مصرف و کاربردی هستند ولی هنوز وارد ایران نشدند !
قبلنا که میخواستیم به طور موقت از سر سوکت آداپتور ها برق بگیریم...یا باید سوکتش رو میکندیم یا سیم میبستیم دورش و چسب میزدیم...
حالا با این تبدیل...کار خیلی سریع و راحت میشه
موفق باشید
از این سوکت ها ریخته یه پاساژ جلوتر از علاادین هست اسمش به نظرم فرزانه باشه یادم نیست طبقه ی دومش فروشگاه درویش داره یکی هم قبلش هست اونم داره البته همشون دارن این دوتا رو که می شناسم دیدم توی مغازشون
سلام
اول می خواستم تشکر کنم بخاطر این مشورت خواهی!!
بعد هم نظر خودم رو درباره ی فروشگاه بدم :
اونم به نظرم بخش های نوری فروشگاه یعنی بلاخص LED می تونه تنوع بیشتری پیدا کنه و هزینه ی این گسترش محدوده ی LEDها هم به نظرم در مقایسه با دیگر محصولات کمتره!(البته این نظر منه و صرفه اقتصادی اش رو من نمی تونم بسنجم !ولی نظر خواستین گفتم!)
بعدش در زمینه ی قطعات SMD هم باید فروشگاه می تونه قوی تر ظاهر بشه !
دوتا هم پیشنهاد درباره ی ظاهر سایت دارم که فکر می کنم هزینه ی کمتری داره و تاثیر مثبتی بر رضایتمندی دوستان استفاده کننده از فروشگاه خواهد داشت که عبارت است از :
اول از همه در مورد نحوه ی انتخاب تعداد اجناس است که تا جایی که من متوجه شدم بجز من اکثر دوستا ن هم با این موضوع مشکل داشتن ! آقای بلورچیان تا حالا شده خودتون بخواین چندتا از یه محصول رو انتخاب کنید البته این موضوع وقتی جدی میشه که از چند محصول چند تعداد متفاوت مد نظرتون باشه ! پس اگه نشده که حتما نشده !توصیه میکنم این مورد را امتحان کنید !
اگه میشد هنگام انتخاب محصول مورد نظر یا پس از اون تعداد محصول رو به صورت دستی (به صورت عدد)وارد کرد و نیاز نباشه برای تعیین تعداد یا چند بار "کلید افزودن به سبد خرید " رو فشار بدیم یا اینکه نیاز نباشه وارد سبد خرید بشیم و در اونجا تعداد رو مشخص کنیم!
از هر کالا اگه توضیحات کاملتر و بیشتری داشته باشه بهتره (مواردی در فروشگاه هست که هیچ توضیحی نداره!)
و اگر تصاویر محصولات هم بیشتر بشه و از چند نما قرار داده بشه که عالی خواهد بود !
بازم ممنون !
ببخشید که سرتون رو درد اوردم !
حُبُّکَ لِشَّئِ ، یُعمی و یُصِمُّ
دوست داشتن تو نسبت به چیزی ، تو را [ نسبت به بدی های آن ] کور و کر می کند.
این سخن یکی از ائمه هست. ( احتمال زیاد پیامبر (ص) )
__________________________________________________ _______________
آقای بلورچیان شما اصلا احساس نمی کنید که برای این که مثلا 50 تا کلید رو قرار باشه بخرید باید 50 بار اون دکمه ی "افزودن به سبد خرید" رو فشار بدین ؟
پیشنهاد خوبی کردن آقای سیستانی.
( البته می دونم که میشه که به صفحه ی توضیحات محصول وارد بشی و اون جا یه باکس هست که توش تعداد رو می نویسی و بعد " افزودن " رو میزنی. ولی باز هم اگه بشه خیلی خوب میشه )
:cry2: :cry2: :cry2:
به خدا فقط کافی هست برید تو سبد خرید رو تعداد کلیک کنید و تعداد مورد نظر رو مثلا 5000 تا بزنید و یک جای خالی تو صفحه کلیک کنید تا عدد و قیمت لود بشه ....
:cry2: :cry2: :cry2:
دیدگاه